Ajmo dječaci, na Bugzoru smo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pas maters ... a ja na poslu :(
bar mogu instalirati :)
Smradu, skidao si sigurno 10 minuta, jel?
Ne!
Dobrih 7!
sva sreca je cura doma
Spermiću, što nisi večeras došao na Bug da se malo nagutaš? :)
Kak nije Basta, pa bušili smo ga ko malu picu..
Svi su ga izownali, čak se ekipa prebacivala u drugi tim da ga owna!
Mora da si to propustio, vjerujem da većina nije :)
Meni i dalje pise battlefield 3 is up to date.
Meni i dalje pise battlefield 3 is up to date.
Onima kojima piše "up to date" i neće krenut download, idite na Show Game Details i tamo ćete imati Download button za Armored Kill pa će krenuti.
sporo ide...
Photoshop Expert Level: Sk1LLz0rzz
sporo ide...
Photoshop Expert Level: Sk1LLz0rzz
Level: stormić
Kak nije Basta, pa bušili smo ga ko malu picu..
Svi su ga izownali, čak se ekipa prebacivala u drugi tim da ga owna!
Mora da si to propustio, vjerujem da većina nije :)
Hmm... ocito sam popio onda koju pivicu previse i sigurno je bio los kad se ne sjecam bas.
Znas ono, kao kad zavrsis sa nekom "simpaticnom" butrom, pa je se ujutro ne zelis sjecat
Stavio da se skida, a sad odo malo mucit ljude i čupat zubiće
P.S. Mehanizacija sux, prašinari FTW! :)
Danny mislim da nebi bilo lose da razmislis i o Rushu kao modu. Ovo su kao stvorene mape za rush, plus dosta su vece pa 64-slotni rush nece biti clusterfu*k. S druge strane ovaj novi mod bi mogao biti upravo to. Zabavan jedno 20 min a onda XD
Onda je pocela kuknjava u chatu i onda ragequit tak mislim da ga necemo bas vise vidjat na Bug serverlju... :(
Danny mislim da nebi bilo lose da razmislis i o Rushu kao modu. Ovo su kao stvorene mape za rush, plus dosta su vece pa 64-slotni rush nece biti clusterfu*k. S druge strane ovaj novi mod bi mogao biti upravo to. Zabavan jedno 20 min a onda XD
Nebi bilo loše.. Rush mi je osobno nekak dinamičniji i više nabijen akcijom...
Onda je pocela kuknjava u chatu i onda ragequit tak mislim da ga necemo bas vise vidjat na Bug serverlju... :(
Nisam ni bio na bug serveru, pogle mi zadnje battlereportse. Kad optužuješ nekog onda se linka umjesto da se sere. I vidim kad me nema 10 sati tolko vam falim da 2 strane pišete o meni bez mene. Ja sam mislio da vam smetam?
Basta bogami vidi se da imaš 16 godina.
Pustite sad Stormića... dojmovi me zanimaju... kakve su nove mape?
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Basta! Baš ti ga zavuče!
Spermiću, što nisi večeras došao na Bug da se malo nagutaš? :)
E to onaj stormzjeah što ima punu pišu quitova?
Čoeče ja njubara imam veći accuracy od njega, ne znam kako si takav pro to može dopustiti.
Jučer sam opet puno psovao dok sam igrao na serveru, bem vas sve
Nemam punu "pišu" quitova, već disconnectova svaka 3 sata (Amis) i pokoji crash igre. Od toga svega bi bilo možda 6-9% quitova. (Nije da je ikog briga, koliko je bila nestabilna igra kad je izašla, ovaj stat je postao potpuno irelevantan + imaš servere po 3000 ticketa za što me često nije briga pa dođem i igram kolko mi se da).
Ja nisam pro uopče, ja tražim da mi linkate hrvatskog profesionalnog igrača, a sve što dobijem je 500-600 SPM i neki prosječni čovjek koji nije za ništa osim jeta čuo u životu.
Btw neznam kak tvoj mozak funkcionira ako uopče funkcionira ali nemožeš sudit igraču samo po accuracy, pogotovo u igri koja ima suppressing sistem. Imam 19.5%, ne vidim kako je to loše. Više od 20% bi trebale imat neke TDM njubare s ovog foruma jedino :)
ja sam PRO http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/FlamingKing/stats/281120868/
acc iznad 20 i igram Conq
Našao si me. Imam skoro 23%
ja sam PRO http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/FlamingKing/stats/281120868/
2 KD su meni loši dani, bez da imam klan revivera iza sebe, a nisam pro tak da ne.
Dobio si shotgun medal prije 14 sati, ispada da si njub
E moj stormicu, zatvorio bi ja tebe na mapu sa Coronom, pa ti onda igraj BF. mislim da je score cijele veceri izmedju mene i njega bio negdje 20-4 u njegovu korist. PiSovci, jesu odlicni, ali ovaj covjek za Hrvatske pojmove nije sa ovog svijeta...
To sam tvrdio i tvrdim otkako sam ga upoznao na mw2. Lik je robot. točka.
Pitaj boga koga si ti upozno. MW2 nemam ni 200 sati igre jer je igra inferiorna naspram cod2 i cod4 i igro sam sa samo četvero ljudi...koje poznam 6+ godina. Nijedan se ne zove Fila, jer da se zove nebi igro samnom, ne?
ti si idi*t koji nezna ni citat a misli da svi pricaju o njemu, fila je mislio na Coronu...
ti si samo balavo deriste koje se nezna ponasat, samo me zanima koji je k***c tvoja gospoda majka radila za ono vrijeme kad te trebala odgajat...
Sta ti imas protiv mojih 16 godina, matorac jedan!
bolje 870 bušiti nego sa m16 prditi http://instantrimshot.com/classic/?sound=rimshot
Imamo samo jednog nažalost
dajte još koji screenshot :))
AK ispunio sva ocekivanja mmm