to je jedina OP stvar vise od M16 XD da ga oces, nebres ga skinut s neba, ako je dobar. pokusaj sa !votekick
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko nije neunistiv/ne ubiv :) Osim citera :D
Ja kakav sam prije bio u jetu to je bio uzas,i imao sam dobrog ucitelja za jet i popravio se dosta. :)
Na caspianu fag imao 100 - 5 ili tako nešto,svaka mu čast jbg.jednostavno u 70 % slučajeva nemam jetova u teamu da me pokrivaju,pa ne može on usporiti 10 m iznad zemlje i thrust do jaja i ode dalje,razumijem arkadu bf3,ma ja sam bob i amen.
to je jedina OP stvar vise od M16 XD da ga oces, nebres ga skinut s neba, ako je dobar. pokusaj sa !votekick
Probas napisat u chat alt+f4 for auto repair xD
Frend zna tu i tamo dok je on na serveru,a netko od nas ceka u queue-u napisat alt+f4 for auto revive i odmah izlazim iz queue-a i joinam se na server
Problem kod "matches-a" jest taj da je sve unranked - i ne dobivas nikakvu nagradu u pogledu bodova, ribbona, medalji. Onog koga brine statistika, i ne igra sqrush, nego TDM. Uostalom, ako nekog tak jako smeta moze si i resetirati statistiku.
ma i treba staviti unranked. Vjerujem da će svakako svi pokvariti statistiku sa oscojenih 500 poena po meču pa je bojle da nije ranked :D
Kad imam tako velikih problema s jetovima onda uredno zovem sh1noxa i svi problemi su riješeni u 2 min.. Samo mu kažem štiti me i ne diraj ništa osim jetova ali naravno onda se mogu slobodno parkirat i gledat jer nemam više šta za ubijat. Vidio sam dobre pilote ali taj je expert i svaka mu dala.
Ps nisam dugo letio, mogli bi malo probat?
Kako zaključat fps na 40? Vrti mi se 40-60 pa bi ga zaključao da stoji na 40.
Ovako citao sam ovih par strana i svida mi se ideja ali mislim da je jako tesko ovako nesto uraditi ako ne i nemoguce, ali je vrijedno pokusaja,ali ako zelite to vec napraviti onda trebate biti upoznati sa ovim kako je bilo u codu u S&D
Attackeri(aka British/russain/american COD2,COD4 US marines)-1)trebaju ubiti sve defendere ili 2)plantati bombu na a ili b i sacuvati da je ne defaju dok ne explodira u 2 min da bi dobili bod ako nesto od ovoga urade bod ide njima i nova runda krece.
Defenderi(aka german COD2,COD4 terorist)-1)trebaju ubiti sve attackere,2)ili dok vrijeme ne istenke(2min) bez plantane bombe i najmanje da je jedan ziv,3)defuseati plantanu bombu,ako nesto od ovoga urade bod ide njima i krece nova runda.
Morate sjesti i ozbiljno porazgovarati. Zaključavanje nije način a i mogao bi si navući kojekakve tužbe za vrat...
ma upisi u google how to lock 90fps at battlefield 3 i izbacit ce ti, a kaj se tice prijava i bana lol hebote lol
ma upisi u google how to lock 90fps at battlefield 3 i izbacit ce ti, a kaj se tice prijava i bana lol hebote lol
Fuck logic.
Ruzche ti si onaj is cs teme?
Izvoli onda frende:
The command is "gametime.maxvariablefps 40"
Type it into a notepad, and save it in your BF3 folder (default filepath is C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3) as user.cfg
Fuck logic.
Ruzche ti si onaj is cs teme?
Izvoli onda frende:
The command is "gametime.maxvariablefps 40"
Type it into a notepad, and save it in your BF3 folder (default filepath is C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3) as user.cfg
A nego koji :) Kroz ova dva dana ću nabaviti Global Offensive a do tad igram 1.6, QuakeLive, CoD4, CoD2 i BF3 pa malo istražujem.
Nitko nije neunistiv/ne ubiv :) Osim citera :D
Ja kakav sam prije bio u jetu to je bio uzas,i imao sam dobrog ucitelja za jet i popravio se dosta. :)
joj opet bajke za malu djecu pricas, cim netko malo jaci dolazi, aaaaaa citer, heat seeker noob itd !!!!!!!!!!!!!!
jbt,tenkovi su na brdovima !!!
Danas saljem graficku na popravak, i u kupovinu novog monitora, ima kakva preporuka za 24'?
Pozeljno da bude 1920x1200, cijena do 5000kn je ok.
kakav je to monitor 24" za 5000 kn??
kupiš za soma i pol-dva bombu
Onaj koji kuva i pere i peče palačinke ;)
Morate sjesti i ozbiljno porazgovarati. Zaključavanje nije način a i mogao bi si navući kojekakve tužbe za vrat...
daj ti sredi malo taj osijek jbt
http://danas.net.hr/crna-kronika/uzas-u-osijeku-upali-im-u-kucu-i-prijetili-im-45-minuta
ontoipic:
mislio sam da samo ja imam kurve željne lajkova na fcbu a kad ono:
For every 5,000 shares this post gets before 23:59 PDT on 8/23 we'll extend this weekend's Premium-Exclusive Double XP event by 12 hours, up to a total of 72 hours. Learn more and RSVP here: https://www.facebook.com/battlefield/events
If you're not already a Premium member, now's the time! All five BF3 expansions, access to exclusive events like this one, and more. Learn more here:
dupli ontopic:
Premium video and Bonus Content Drop, date, pls? :(
- Battlefield: It's coming. Keep an eye out for updates. ^JW
daj ti sredi malo taj osijek jbt
http://danas.net.hr/crna-kronika/uzas-u-osijeku-upali-im-u-kucu-i-prijetili-im-45-minuta
Knife noobovi
Na caspianu fag imao 100 - 5 ili tako nešto,svaka mu čast jbg.jednostavno u 70 % slučajeva nemam jetova u teamu da me pokrivaju,pa ne može on usporiti 10 m iznad zemlje i thrust do jaja i ode dalje,razumijem arkadu bf3,ma ja sam bob i amen.
Meni je najbolje kada je noob fly server, learn to fly server ili slično i evo ti 2 pilota na kontra strani sa više od 75 Service Starova u Jetu (ako je preko 1000 ticketa runda, uglavnom odustanu nakon nekog vremena jer im dosadi...).
A ne daj Bože da imaš dobrog pilota u heliju pa dominiraš rundu, onda te prebace na kontra stranu dok više nemaš šanse osvojiti (ovo mi se počelo redovito dešavati, letim s onim malim što sam stavio filmić:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/41450954/1/ (eh da, cijeli protivnički team me prijavio za cheat/hack...)
Evo i kraće verzije filmića (cijela runda je bila oko 40 min...):
Kad neće autor šerat, budem ja.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625188503517/
:)
Zavjera! Zavjera, kažem ti!
Svaka čast na settingsima, uletim na server i napravim 8-0, 10-3 dok mi nije pukla veza..
i sa onom konfiguracijom on igra na ovim postavkama da može parirati ostalima??
parirati u smislu jer 10 fps-a dosta znaći,još pogotovo ako ti diže sa 40 na 50 ili 60.
ja stavim sve na low ,mesh quality ultra,fov je default,mislim 110 ili 90 nisam siguran + injector i imam 70-ak fpsa, i reza 1920*
budem probao kad dođem mado stavit kao on,da vidim
Zavjera! Zavjera, kažem ti!
Ma mobing kažem ti.
Ja sam to neki dan napisao u temi "Vodič za optimizaciju Battlefielda 3", stavio link u ovu temu i eto sinoć preveo i prilagodio te stavio na Battlelog Battlefield forum.
Dakle već je bilo u ovoj temi i prvotno je napisano/objavljeno na ovome forumu. :D
Btw postavke su super.
Btw postavke su super.
Te postavke preporučaš općenito, bez obzira na snagu grafičke i procesora, ili samo za slabije mašine?
Btw postavke su super.
Te postavke preporučaš općenito, bez obzira na snagu grafičke i procesora, ili samo za slabije mašine?
Opčenito. No samo ako ti ih komp može gurati. Ako ne, onda smanjiš sve što piše High na Medium i nadaš se da će biti OK.
No ako ti komp ne može na tim postavkama koje sam naveo glatko gurati, najbolje da staviš sve na low i što prije zamijeniš komp.
Opčenito. No samo ako ti ih komp može gurati. Ako ne, onda smanjiš sve što piše High na Medium i nadaš se da će biti OK.
No ako ti komp ne može na tim postavkama koje sam naveo glatko gurati, najbolje da staviš sve na low i što prije zamijeniš komp.
Nedavno sam uzeo 7950 tako da sad imam sve na ultra osim nešto (ne sjećam se točno) sam malo smanjio.
Ne znam točno koliko FPS-a imam s tim... mislim da se kreće negdje od 50 do 60, ali nisam siguran... možda čak i više, manje ne sigurno.
Probat ću baš ovo tvoje pa ću vidjet.
Nedavno sam uzeo 7950 tako da sad imam sve na ultra osim nešto (ne sjećam se točno) sam malo smanjio.
Ne znam točno koliko FPS-a imam s tim... mislim da se kreće negdje od 50 do 60, ali nisam siguran... možda čak i više, manje ne sigurno.
Probat ću baš ovo tvoje pa ću vidjet.
Ja sam jednom sanjao da imam 7950...