Paz' ovo. Uđem na server, mapa je metro. vidim neprijatelji imaju sve zastave. Spawnam se tamo među onim kamenjem i vidim fino protvnčki tim kosi sve što se krene micat oko našeg spawna. Neko iz mog tima napiše:''stop base raping''. Na to ne neki pametnjaković(protivnik) kaže:''then go and cap a flag''. Ja odvratim: ''haha, you are so funny -.- '' i dočeka me ovo!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maticna: Asus P5k
CPU: Intel Core Duo E8400 3,00 GHz
RAM: 4096MB RAM HyperX
GPU:PCI-E ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5, HDMI, DVI, DP
Na kojim postavkama ce ic battlefield 3 i koji framerate?
Hvala
Ima li ko link od onog videa di je montiran mortar run, pa ono di 64 igrača ispale javelin i još par stvari je bilo ne mogu se sitit???
Evo ja vec sat vremena problema sa conection to EA is lost, i to me kicka svaki 5-10 min, a i to vrijeme sto igram hit reg mi nikako nertadi trcim iza covjeka i pucam u njega a on da bi primio i jean metak. jel ima jos tko taj problem poslije ponoci.
uuf kako je lijepo bit na moru 4 dana,bez net-a i ne razmišljat o bf-u i čiterima i forumu,prešpica
btw danas kad dođem doma,da se ne iznenadim,čitam tu da imaju ljudi problem sa avastom,kojeg imam i ja.
šta će me pb izbacit ili???
uuf kako je lijepo bit na moru 4 dana,bez net-a i ne razmišljat o bf-u i čiterima i forumu,prešpica
btw danas kad dođem doma,da se ne iznenadim,čitam tu da imaju ljudi problem sa avastom,kojeg imam i ja.
Meni je samo jedan dan stvarao probleme. Sinoć je sve bilo ok...
Evo ja vec sat vremena problema sa conection to EA is lost, i to me kicka svaki 5-10 min, a i to vrijeme sto igram hit reg mi nikako nertadi trcim iza covjeka i pucam u njega a on da bi primio i jean metak. jel ima jos tko taj problem poslije ponoci.
Je, nas je grupno znalo izbaciti sa servera sa "Something went wrong", i moji meci ko da su bili ćorci većim dijelom, slažem se.
A connection to EA is lost? Vjerojatno im je server opet bio preopterećen (login server na Origin, te onaj koji drži Battlelog)
Šteta što nemaju history:
Je, al prvi dan na poslu :S
Ja sam isto sinoć iz karlovačke gužve u krevet pa na posao. Ko da nisam ni bio na odmoru :)
...znaci mekdonaldz je tu jos u igri...nist idem farmat "zlato"
ma ne treba optika za to...ipak sam mislio da si ti specijalist sa njome...ja to sve no scope rjesavam, ili cobra ako je bas potrebno. a za CQ dusu je dala....
Jebote jel moguće skinuti nešto sa Iglom? Jučer sam malo trčkarao po caspianu sa tim sranjem i jedino što sam uspio je disableati 2 helija (koji su se naravno odmah popravili). Pa to moraš biti na 20 metara od letjelice da bi senzor proradio i svejedno ne možeš ništa. Totalno smeće...
ima li netko da je kupio ovaj indijski premium da mi pomogne, ako to jos vrijedi. Probao sam raditi po onim nekim uputama, ali su mi cijene jos uvijek u eurima a ne u rupijima :)
Majku im, sad košta 2699.00 :(
skoro 30€. Uglavnom prišparaš 20€ i to je nekaj.
Koliko je sad u Mexicu ?? :D
skoro 30€. Uglavnom prišparaš 20€ i to je nekaj.
Pa bliže je 40 Eura, skoro je pa duplo skuplje ... oko 38 eura sam izraćunao...
Pa bliže je 40 Eura, skoro je pa duplo skuplje ... oko 38 eura sam izraćunao...
bilo je 28 eura...ah, kasnite....
onaj na 36 sekundi je dobar
Ima li ko link od onog videa di je montiran mortar run, pa ono di 64 igrača ispale javelin i još par stvari je bilo ne mogu se sitit???
ja sam bio među ta 64 igrača kad je bilo ono s javelinom ^^
Da li je netko isprobavao party voice preko battloga? Koliko ljudi se može razgovarati, samo osam koliko ima kućica u partiju ili više? Mi smo sinoć koristili dvojica i fino radi pa me zanima koliko ljudi maksimalno može koristiti taj način komunikacije.
Da li je netko isprobavao party voice preko battloga? Koliko ljudi se može razgovarati, samo osam koliko ima kućica u partiju ili više? Mi smo sinoć koristili dvojica i fino radi pa me zanima koliko ljudi maksimalno može koristiti taj način komunikacije.
Mi smo ga koristili prije nego smo nabavili ts,i sve je radilo bez ikakvih problema.Prije je 8 bilo max,sad neznam koliko ih moze max biti u partyu.
meni je vise pun ku**c ove igrice...nemogu ni 5 minuta igrati bez crashanja,da nema crashanja ja bi bio najsretniji na svijetu
meni je vise pun ku**c ove igrice...nemogu ni 5 minuta igrati bez crashanja,da nema crashanja ja bi bio najsretniji na svijetu
Šta ti napiše kada te izbaci?
Vratila mi se inspiracija, nakon nekog vremena pauziranja. Ovaj sam vikend valjda igrao više neg ikad. Brat bratu 8-9 sati sam u subotu zašiljio. Nedjelju tu negdje, ponedjeljak oko petaka. :)
Noulifer lvl Danny.
Šta ti napiše kada te izbaci?
samo se zamrzne,i moram otvoriti start manager da ugasim igricu
Vratila mi se inspiracija, nakon nekog vremena pauziranja. Ovaj sam vikend valjda igrao više neg ikad. Brat bratu 8-9 sati sam u subotu zašiljio. Nedjelju tu negdje, ponedjeljak oko petaka. :)
Noulifer lvl Danny.
kaj i nakon toliko sati još si njuberica
ja svega 0 minuta, a ti si natuko dobru satnicu