Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Nemoj u isti server uć dok ne završi runda tako da ti pribroje bodove i killove, inače ti reseta to ako ponovo uđeš.

Ma nisam ušao u isti server niti su mi na kraju došli bodovi -.-'

17 godina
1.Lovac kaže...
fila2208 kaže...
Nemoj u isti server uć dok ne završi runda tako da ti pribroje bodove i killove, inače ti reseta to ako ponovo uđeš.

Ma nisam ušao u isti server niti su mi na kraju došli bodovi -.-'

Onda se vjerojatno server srušio. Jer bi inače u 95% slučajeva dobio bodove.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam jedan problem.Pokrenem igru i nakon kratkog učitavanja piše mi "Game disconected:no reply from the server".To mi piše već nekoliko puta zaredom.Što da učinim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

vecina modema ima i opciju podesavanja vremena kada zelite da se obnovi IP adresa, to podesite u vrijeme kad se ne igrate (npr. od 5 do 6 h ujutro)

Kad bi rekao kako, možda bi i napravio ;)

13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

vecina modema ima i opciju podesavanja vremena kada zelite da se obnovi IP adresa, to podesite u vrijeme kad se ne igrate (npr. od 5 do 6 h ujutro)

kako se zove ta opcija?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa mislim da sam manje bugova našao u COD4 nego ovdje,al ajde,igra je više manje odlična!
Još tražim nekog za platoon,kome je zabava na prvom mjestu a ne statistika!

P.S.Zašto mi ne izlista sve battlelogove?
Ušao sam na jedan server,odigrao tri partije do kraja,da bi mi samo zadnju prikazalo u obliku battleloga?
Ali prva je bila brutalna,razbijaju naš tim,nama ostalo još 400 ticketa njima 900,Grand Bazaar,uzmem IFV

i na kraju sam imao nekih 7k score i 23:3 K/D :D 

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:17 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logigamer kaže...
Lateralus kaže...

kako se zove ta opcija?

koji ruter imaš? probaj 24h recconection time ili tako nešto?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz

imam isti problem kao i bruno par posteva prije nezz kaj da napravim

ima neko rijesenje za to napravio sam sve res PC, odjave svakakve io to nis nece

Hvala!

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Logigamer kaže...
Lateralus kaže...

kako se zove ta opcija?

koji ruter imaš? probaj 24h recconection time ili tako nešto?

thomson 782

15 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Imam jedan problem.Pokrenem igru i nakon kratkog učitavanja piše mi "Game disconected:no reply from the server".To mi piše već nekoliko puta zaredom.Što da učinim?

Pozz

imam isti problem kao i bruno par posteva prije nezz kaj da napravim

ima neko rijesenje za to napravio sam sve res PC, odjave svakakve io to nis nece

Hvala!

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
16 godina
pandza94 kaže...

Pa mislim da sam manje bugova našao u COD4 nego ovdje,al ajde,igra je više manje odlična!
Još tražim nekog za platoon,kome je zabava na prvom mjestu a ne statistika!

bf3 je izašao prije pola godine, a cod4 prije kolko 5-6 godina. Čekaj da izadju još patcheva. COD4 je u početku imao puno problema, tek sa zadnjim patchem je sređena većina toga.

A i kad malo pogledaš COD i BF, možeš vidjeti da je teže napraviti mapu kao što to ima Battlefield serijal i to bez ijedne greške ili glitcha, te kad pogledaš da BF ima vozila, heliće avione, balistiku metka i još puno toga što treba izbalansirati i napraviti da uopče radi.

Nije ni COD lako napraviti, ali samo želim reći da je bf sigurno puno teže.

17 godina
Battlefield 3

Na thomsonu 782 obavezno isključiti uPNP, pa i u Winsima (osim ako je patch nešto promijenio), ja na sreću promijenio operatera i riješio se Thomsona s kojim je bilo samo problema.

Pogledaj prvi post teme, ima negdje link s uputama kako oko uPNP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

U zivotu nikada nisam kupio goru igru!

Posto me multiplay stalno zeza,od blackscreena,do bezrazloznog kickanja sa srevera,nevidljivog pinga....ma sve sam trpio ali ovo sada stvarno nije u redu!

Maloprije probam singleplay,posto sam zavrsio prvu misiju i zapoceo drugu swordbraker,pri kraju su mi likovi zapeli kod nekakvog mosta,tako da sam odustao.

Inace to ne prilici DICE-u,ali misteriozno su mi nestali checkpointovi(sarkazam).Ali nema veze,kreniti cu od pocetka....

Pocinje misija a meni igra opet stane,ali na pocetku,ko kreten gledam u ona tri debiliusa(u heliju,predpostavljam) i igra niti da MRDNE!

Probao sam prvu misiju,isti kuhac,lagano stoji onako na pocetku(demo ljepo ide).

Pa dobro jel netko ima ovaskvih problema??

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

U zivotu nikada nisam kupio goru igru!

Posto me multiplay stalno zeza,od blackscreena,do bezrazloznog kickanja sa srevera,nevidljivog pinga....ma sve sam trpio ali ovo sada stvarno nije u redu!

Maloprije probam singleplay,posto sam zavrsio prvu misiju i zapoceo drugu swordbraker,pri kraju su mi likovi zapeli kod nekakvog mosta,tako da sam odustao.

Inace to ne prilici DICE-u,ali misteriozno su mi nestali checkpointovi(sarkazam).Ali nema veze,kreniti cu od pocetka....

Pocinje misija a meni igra opet stane,ali na pocetku,ko kreten gledam u ona tri debiliusa(u heliju,predpostavljam) i igra niti da MRDNE!

Probao sam prvu misiju,isti kuhac,lagano stoji onako na pocetku(demo ljepo ide).

Pa dobro jel netko ima ovaskvih problema??

Nikad, ali stvarno nikad, nisam imao problema oko igre osim sitnog trzakanja koje je nestalo kada sam ugasio hyperthreading u biosu (vidi konfig pod moj PC). Vidim dosta ljudi se žali, ali .... ne znam. Može biti nešto do vindoza ili...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
Friday kaže...

Glupi skype valjda sve drugo stiša kad te netko nazove. I onda ako se netko uključi u grupni razgovor opet ista stvar. Kretenski...

Windowsi smanjuju zvuk svim programima kad se ukljuci nekakav program za glasovnu komunikaciju.

U properitiesima od zvucne se to treba ugasiti.

http://www.mydigitallife.info/wp-content/uploads/2009/08/communications-volume-adjust.JPG

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ljudi imam PROBLEM

u originu sam repairao bf3 i sada nakraju mi dode do 99% i nikud se nemakne

"finishing instaling" to pise i cekam vec 15 min

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ekipa,zamolio bih vas da mi pojasnite ovo,mislim kužim ja Engleski,ali ne mogu se nikako snaci jer imam Hrv lang pack na Win 7,navodno je ovo rjesenje svih mojih problema sa Battlefildom 3.

1. Go to My computer .
2. Open C drive.
3. Open Program files.
4. Open Origin Folder.
5. Right click on the folder with Origin icon named  as Origin. 
6. Go to properties.
7. Click on compatibility tab.
8. Check/Tick  the option “ Run this program as administrator “.
9. Click apply and then Ok.
10.Repeat the steps from 6 to 9 for the folder with the name and origin icon “OriginClientService” and “OriginLegacyCLI”.
11. Now try to run the game. It should resolve issue.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol jučer??

pa odigrao sam svega dvije partije pa di prije?{#}

sječam se da me neko sčakijo brijem da je seine crossing mapa jel da?

Ne, mislim da je damavand ili kharg. Na vašem serveru.

Nego ni u jednom battlereportu od jučer kaj smo odigrali na vašem serveru ne vidim neke igrače na scoreboardu, npr. sempera,co7,SBmarka a vidim ih da su ili najbolji support ili medic ili killing machine. jel znaš što se možda što se desilo?

Da, mene nije bilo u reportima??? Ali san bija u onoj ljestvici di piše top assault engi, killing machine itd, i vidin svoje statse doli i bodove, ali na listi me nema... wtf???!

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel netko zna kako da dobim 44 suppressed?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Javlja li kome Avast javlja da je PB malwer?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

nema toga, to je samo za developere...

17 godina
kalko1212 kaže...

Moraš biti DICE zaposlenik, ili pokupiti kit od jednog koji ga nosi.

DadoZG kaže...

Javlja li kome Avast javlja da je PB malwer?

Upss, PB? Ne meni je bio javljao da je BF3 opasan.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
kalko1212 kaže...

Moraš biti DICE zaposlenik, ili pokupiti kit od jednog koji ga nosi.

Šteta, taj magnum izgleda fora, a samo je za developere.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gro ljudi vajna na avast..

Neki bloš je valjda.

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

problemi se dogadaju PB mi izbacuje error 2 minute n serveru i samo kick dobijem jel jos netko ia slicnih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

problemi se dogadaju PB mi izbacuje error 2 minute n serveru i samo kick dobijem jel jos netko ia slicnih problema

updejataj ručno pb

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ni to ne pomaže, ako koristiš avast, mislim da ga trebaš disejblat..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ekipa,zamolio bih vas da mi pojasnite ovo,mislim kužim ja Engleski,ali ne mogu se nikako snaci jer imam Hrv lang pack na Win 7,navodno je ovo rjesenje svih mojih problema sa Battlefildom 3.

1. Go to My computer .
2. Open C drive.
3. Open Program files.
4. Open Origin Folder.
5. Right click on the folder with Origin icon named  as Origin. 
6. Go to properties.
7. Click on compatibility tab.
8. Check/Tick  the option  “ Run this program as administrator “.
9. Click apply and then Ok.
10.Repeat the steps from 6 to 9 for the folder with the name and origin icon  “OriginClientService” and “OriginLegacyCLI”.
11. Now try to run the game. It should resolve issue.

1. otvori My computer

2. otvori C particiju

3. otvori Program files

4. otvori folder od Origin

5. desni klik na folder s Origin ikonom koja se zove Origin (doslovan prijevod ovog sta pise XD hahaha)

6. odi na properties (nemam pojma kako su to preveli na hrv,al uglavnom zadnja opcija)

7. Klikni na kompatibilnost gore onaj red,tab sta god

8. ozaci "pokreni program kao administrator"

9. odi na primjeniti (apply nemam pojma dal su tako preveli) i onda na OK

10. ponovi postupak od 6 do 9 na folderima "OriginClientService" i "OriginLegacyCLI"

11. pokreni igru,to bi trebalo rjesiti problem

uglavnom ja se nebi ni k** snaso na hrv win,ti nasi izrazi su katastrofa XD,daj mi sve na eng i odmah se snađem XD
*sad sam se sjetio da na hrv je mapa a ne folder XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 22:30 (dead27brain).
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Ni to ne pomaže, ako koristiš avast, mislim da ga trebaš disejblat..

Ja sam ga disejblao i ne pomaže, stalno me izbacuje.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa koji će vam k antivirusi? Ja radim bez nj već dve godine i komp mi radi bolje nego prije

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice