pa kad ce više taj patch sav sam se navlažio
Ajmoooooooooooooooooo!!!!!
pa kad ce više taj patch sav sam se navlažio
Ajmoooooooooooooooooo!!!!!
Nema igranja dok traje euro...a do tada će sve već sisti na svoje misto.
Pa da malo pojasnimo stvari: nije 90% nego je 1% onih koji su odjedanput počeli dijeliti HS preko cijele mape u normal modu 9 puta od 10?
Ili oni koji su "slučajno" igrali ne serverima di nema PB? Tj. anticheatinc.net nije od prošle godine uhvatio njihov guid?
Ili neno_666 koji je imao SKILL? Ili priče za malu djecu? ili da pitamo ekipu zakaj nisu dolazili više na CBC? ili da nastavim?
Ma ne
S toga prije nego uptrijebiš tipkovnicu, malo je protresi prije uporabe.
Ali stavljam amen na daljnja objašnjavanja i beskorisna prepucavanja...igrat i zabavit se.
Ajmo dečki, stvarno više isključite te cheat programčiće i počnite igrati pošteno :)
Uostalom, ako netko prati Lvlcap-a ili kako se već zove, on je detaljno objasnio kako prepoznati cheatera.
Transportni avioni? Oh jedva čekam, uzmem snipah i odletim se na brdašce fino, u armored killu di su mape +2km i snipzam, dok iza mene avion pada sa kojim sam se dopeljao.
Bit će to yebeno.
Radi takvih mi nije lijeno trčati pola sata po mapi samo da im dođem s leđa sa nožem...
ma kakav noz,to je steta radi takvih noz vaditi.....za takve panjeve koristim repair tool i to headshoot
Došao update.
2085,63 MB
Došao update.
2085,63 MB
RU verzija 2371,44MB
meni je battlelog disabled kak vec neki igraju?!
jbt dok svi patchevi izađu trebat ćemo ssd od 500 GB. 2 gb za patch, kao da su sve dlc ove već ubacili unutra
već je na 23%
evo jednog kampera lol,i mapa se mislim još nije napunila i on ide kempat,ss je već kad sam ga ukokao u noge
sigurno je pomislio je**** čiter
vidim igraš se s dartom?:D
kako vidite patch?
jel ima ko link od live streama sa E3 dosadno mi je ,a i kiša pada
kako vidite patch?
evo jednog kampera lol,i mapa se mislim još nije napunila i on ide kempat,ss je već kad sam ga ukokao u noge
baš me zanima kako mu je prikazan kill cam,on je mene prije ubio,vidim u kill cam da ide unutra i odmah se spawnam i idem za njim da ga riješim bombom, kad vidim nogice
vidim igraš se s dartom?:D
da u zadnje vrijeme sam igrao stalno sa G3 i dart,onda sam zadnju partiju probao M16 i napravio oko 300-180 k/d međutim normalno nije mi ušlo u statistiku a pitanje da li će popravit,to mi je bio najbolji k/d do sad
kako vidite patch?
Origin -> My Games -> desni klik na BF3 "Check for updates"
Pretpostavljam da je u patchu već uključen Close Quarters, kao što je bio i B2K u patchu koji je izašao netom prije istog.
jbt dok svi patchevi izađu trebat ćemo ssd od 500 GB. 2 gb za patch, kao da su sve dlc ove već ubacili unutra
već je na 23%
ja imam još 27GB slobodno na ssd-u od 111GB,samo Max P 3 zauzme hrpu i još imam Sniper Elite v2
heba me ako sam 10 ljudi ubio dartom.. jednostavno mi je banana..
Došao update.
2085,63 MB
stvarno ga ima,bas me zanima nakon njega kako je
koj shit samo 100 kb/sec ovo neće do sutra
koj shit samo 100 kb/sec ovo neće do sutra
preko 500KB/sec meni
Neće,jer patch rijetko dodaje nove stvari,samo zamijeni stari file s novim.Tako da više-manje veličina igre ostane ista,il par mb veča.
ja skino za 5 min.. peglalo skoro 2MB/s
de nek netko kad nadje stranicu sa onim file-om od 2 mb za mjenjanje jezika koji se mora ubaciti kod svakog novog patcha neka da link
kako je loš ovaj black ops 2
kako je loš ovaj black ops 2
Baš gledam lol.
šta su pomaknuli vrijeme paljenja battleloga za 22:30