Al sam sretan ode suppresion efekt, jedva cekam, sada cu opet igru igrati sa odusevljenjem a ne sa gađenjem.
I ja sam sretan, kada pucam supresan meci ko da su ćorci.
Al sam sretan ode suppresion efekt, jedva cekam, sada cu opet igru igrati sa odusevljenjem a ne sa gađenjem.
ma to su oni mislili da kad pucas supresan onaj vjetar koji vani puse pa zanosi metke.
koliko sam skuzio nisu smanjili supression efekt nego samo povecali preciznost tvog oruzja kad si supressan. Znaci jeb.eni blur ostaje..
> Reduced the inaccuracy added when in suppression. There is still an enhanced suppression compared to the initial state in the game, but the effect is now less than it was in the last patch (see above).
koliko sam skuzio nisu smanjili supression efekt nego samo povecali preciznost tvog oruzja kad si supressan. Znaci jeb.eni blur ostaje..
> Reduced the inaccuracy added when in suppression. There is still an enhanced suppression compared to the initial state in the game, but the effect is now less than it was in the last patch (see above).
Ne,inaccuracy se smanjuje ako si suppressan ali efekti suppressiona se smanjuju> but the effect is now less than it was in the last patch (see above).
pa još bolje da ima blura.
Fixed an issue where footsteps couldn’t be heard behind you. Fuck yeah. Od izlaska bf3 ovo cekam.
Ako si paintan sa soflamom javelin iz prve ubija a ne samo disable
Hmm.. mene ne kad sam u tenku...
Mozda jer imam reaktivni oklop?
Ako si paintan sa soflamom javelin iz prve ubija a ne samo disable
To znam, ali ovako mi javelin ko RPG kada je nerfan. Onda ću rađe uzeti RPG, jer dok se netko sjeti SOFLAM postavit već me tenk stigne naći i ubiti.
Pa javelin se moze koristiti na sva ne-leteca vozila, bez SOFLAMA, samo ja slabiji. Tako da si uvijek u plusu.
A ako netko stavi SOFLAM gadjas i leteca vozila...
Moze mala pomoc
Krenuo sam da igram BF3 i dosao sam do djela u vozu kada se poslije eksplozije odvoji onaj vagon i kada se treba popeni na naredni vagon ne mogu nikako nece da se uhvati iznad samo skakuce i nakon par pokusaja padne sad neznam do cega bi moglo to biti :D
koristim ja space ali on skoci a nece da se uhvati iznad i par puta tako skocim i spadne sa voza
koristim ja space ali on skoci a nece da se uhvati iznad i par puta tako skocim i spadne sa voza
moras brzo stiskati space
upalilo je hvala najljepsa :D
Pozdrav
Jučer sam osvojio na nagradnoj igri Battlefield 3.
Instaliro sam ga preko Origina i singleplayer radi super ali multiplayer mi nakon nekoga vremena bilo to 5min ili 30 minuta zamrzne i više nemogu ništa nego ugasiti pc.
Specifikacije mog PC su pod moj pc.
Ako mi itko može pomoći jer mi se multiplayer stvarno svidio.
Hvala
Pozdrav
Instaliro sam ga preko Origina i singleplayer radi super ali multiplayer mi nakon nekoga vremena bilo to 5min ili 30 minuta zamrzne i više nemogu ništa nego ugasiti pc.
Hvala
trwbalo bi ti vrtit na tvojoj konfi,ali još 4 gb rama bi dobro došlo.
neznam koji je tvoj problem.probaj ugasit igru iz task managera pa ponovo je pokrenut.
koji windows imaš??
Nemogu uopče ništa napraviti komp se zamrzne i nemogu uči u desktop.
Imam Windows 7 64bit
Nemogu uopče ništa napraviti komp se zamrzne i nemogu uči u desktop.
Imam Windows 7 64bit
probaj u ruteru ugasit upnp.al neznam jel to radi toga,al svejedno probaj.
Pozdrav
Hvala
Ja sam imao sličan problem - mene je memorija zayebavala. Morao sam dići napon na 1.6 i sad radi satima bez problema.
Budem probao povisiti napon memorije!
Kao što je kolega već napisao, čuješ korake iza leđa. Nema više WTF knife situacija. :)
AEK971 foregrip recoil reduction bonus increased.
Još samo da su smanjili reload time na njemu... bila bi next naj puška ^^
Ma ne lovi već dugo(Javelin) one male gumenjake...a sječam se da na početku je,a zašto su to izbacili nemam pojma...???
Zvuci mi kao hardverski problem.
Nazalost, moze biti bilo sto.
Ja bi prvo provjerio temperature (procesora, graficke...)
Mozda problemi s memorijom ili graf. karticom.
Kao što je kolega već napisao, čuješ korake iza leđa. Nema više WTF knife situacija. :)
Dovoljno je da jedna osoba puca u krugu od stotinjak metara, i neces cuti korake.
Tako da na 64 slotnim serverima neces cuti nikakve korake.
A i ako vec jesi udaljen od akcije i tisina je, koraci se ne cuju ako hodas, u cucnju ili prone.
Ma ne lovi već dugo(Javelin) one male gumenjake...a sječam se da na početku je,a zašto su to izbacili nemam pojma...???
Vjerojatno da daju sansu napadacima s brodova da bar nekako stignu do kopna.
Dovoljno je da jedna osoba puca u krugu od stotinjak metara, i neces cuti korake.
Tako da na 64 slotnim serverima neces cuti nikakve korake.
A i ako vec jesi udaljen od akcije i tisina je, koraci se ne cuju ako hodas, u cucnju ili prone.
Obično igram na 16-24 slot serverima TDM, tako da sam non stop u pokretu pa nekad kad sam u nekoj kući ili prolazim kroz nju mogu se čut koraci tako da je meni ovo dobar plus.
Znam da se ništa ne čuje kad ne trčiš ali pretežno ljudi trče / skakuću do tebe pokušavajući te nožom dotuć.
Prilikom pokretanja piše mi update in progress, sheck back soon soldier...
To bi značilo da battleloga slažu ili se meni igra updejta???
Prilikom pokretanja piše mi update in progress, sheck back soon soldier...
To bi značilo da battleloga slažu ili se meni igra updejta???
Battlelog updejtaju.
Dolijao si i ti :P
Aj priznaj resetirali su ti statse jer si se s nenom družio :) čiterrru jedan
Aj priznaj resetirali su ti statse jer si se s nenom družio :) čiterrru jedan
evo sadsa sam pricao sa supportom navodno neka greska, kazu da se dosta ljudima to desilo i da ce popraviti u roku 48 sati, pa ako je se nekom jos resetiralo da se nebrine.
lol sad će opet battlelog biti down da i to poprave
A čini mi se da su sve pokrenuli kako bi popravili one nebuloze sa XP-om.....ja nikako da prijeđem na 43. level koliko mi XP-a ne priznaju nakon match-eva.....jadan "mali" DICE, siroti su pa ne znaju napraviti ništa kako valja....već uvijek nešto zaj.ebu.....