Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

POMOC, presao sam na t-,obile internet, sa stickom i sad me nikako spojit, stalno mi izbaciva Game disconnected: could not join server.  ako neko zna mozda neke postavke izmjenit ili nesto slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo, odlučio sam :D kupujem definitivno...samo mi sada treba najjeftinija stranica...za sada je g2play najpovoljniji sa 128kn

Zna li netko nešto jeftinije?

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Držite se teme - SVE off-topic postove brišem!

...
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi ovako imam problem dok igram doticnu igru u multiplayeru. Sve je dobro jedno 2-3 min i onda pocne stekat nenormalno, ne moze se igrat.

Konfiguracija je sljedeca:

HDD, Seagate Barracuda 7200.12 (3.5",1TB,32MB,Serial ATA III-600)

AMD Phenom II X4 970 (3.5GHz,8MB,125W,AM3) box, Black Edition

Sapp.HD 6950, 1GB GDDR5, HDMI, 2 x mDP

Kingmax Dual channel DIMM 4GB (2×2GB) DDR3 1333MHz (FLFE)
Xilence 580W RedWing Edition, ATX 2.3, passive PFC, 1×PCIe,
2×SATA, 20+4-pin, 120mm fan, Black

MBO AM3 ASR 770 EXTREME3 (ATX)

Svaka pomoc je dobro dosla.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
snake091 kaže...

Ljudi ovako imam problem dok igram doticnu igru u multiplayeru. Sve je dobro jedno 2-3 min i onda pocne stekat nenormalno, ne moze se igrat.

Na kojim detaljima igraš? Jel šteka i kad smanjuješ detalje?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
usao u prazan server solo ,spoji se frend na mene,nakon 3 minute BAM još šestorica frendova ,nakon 15 minuta kreće navala i evo gledam sad...još i traje !!👻
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
usao u prazan server solo ,spoji se frend na mene,nakon 3 minute BAM još šestorica frendova ,nakon 15 minuta kreće navala i evo gledam sad...još i traje !!👻

Samo to je i potrebno. ;-)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
protjeran
Battlefield 3
I tako da se svaki dan netko sjeti... ;) Potrebna je samo mala "iskra" i to je to... I btw,ne volim kad mi netko obrise post i napise da je offtopic,a ticao se BF3 teme... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala Bogu da je opet bio pun server večeras!

Laku noć, nemojte pre dugo ;)

[G]Diretore_BB
16 godina
neaktivan

Decki ajmo jedan dogovor, svki HR CLANOVI koji ste na ovom forumu, a taj da ne igrate neki WAR, ajmo se skupiti u odredjeno vrijeme na serveru i podjeliti se na dvije strane, na svakoj dva/tri clana i rokaj.

Svi ce se zabaviti, biti ce to kao u staro dobro BC2 doba.I odigramo tako sat /dva i super.

Sta kazete?

Samo jos moramo vrijeme dogovoriti.

Mislim da prije 20h velikoj veccini ne odgovara, tako da to nema smisla ni stavljati.

5 20:00h - 20:30h
35 2100h - 21:30h
6 22:00h - 22:30h
[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Nisam bas u potpunosti skuzio dio sa 'svaki hr clanovi' i 'a taj da ne igrate neki war' :D
No cini mi se kako bi htio da se svi forumasi okupe na jednom serveru pa da malo rokamo?
Ak je tak, ja sam za. Jedino mi sutra ne pase, a cetvrtak, petak i vikend bi mogao. Nakon toga opet sljede popodnevne i nocne pa nista od vecernjeg igranja. Uglavnom, sta god se igralo u navedenim terminima iza 20h racunajte na mene.
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
snake091 kaže...

Konfiguracija je sljedeca:

HDD, Seagate Barracuda 7200.12 (3.5",1TB,32MB,Serial ATA III-600)

AMD Phenom II X4 970 (3.5GHz,8MB,125W,AM3) box, Black Edition

Sapp.HD 6950, 1GB GDDR5, HDMI, 2 x mDP

Kingmax Dual channel DIMM 4GB (2×2GB) DDR3 1333MHz (FLFE)
Xilence 580W RedWing Edition, ATX 2.3, passive PFC, 1×PCIe,
2×SATA, 20+4-pin, 120mm fan, Black

MBO AM3 ASR 770 EXTREME3 (ATX)

Svaka pomoc je dobro dosla.

Meni slicna situacija bila. Igram pet min i pocne lagano zamuckivati. Uradio reinstall windoza i radi ko podmazano na ultra i 4xaa
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Nisam bas u potpunosti skuzio dio sa 'svaki hr clanovi' i 'a taj da ne igrate neki war' :D
No cini mi se kako bi htio da se svi forumasi okupe na jednom serveru pa da malo rokamo?
Ak je tak, ja sam za. Jedino mi sutra ne pase, a cetvrtak, petak i vikend bi mogao. Nakon toga opet sljede popodnevne i nocne pa nista od vecernjeg igranja. Uglavnom, sta god se igralo u navedenim terminima iza 20h racunajte na mene.

Ono što je Draž predložio je da se svi klanovi skupe na jednom mjestu. Malo je bedast pa mu nije za zamjerit. {#}

Jučer sam s njim vodio diskusiju pa je valjda bio potaknut time. Ukratko, razlog zbog kojeg je teško održavat BUG server svodi se na količinu ekipe koja se spaja na njega. Ako server nema tko pokrenuti ostat će prazan, to najbolje kuže oni koji administriraju ili su nekad administrirali server. Serveri se ne pune sami od sebe i uvijek je za svaki potrebno nešto malo truda.

Kad smo krenuli u otvaranje BUG Online servera, još kad je izašao BFBC2 imali smo ideju napraviti jedno mjesto okupljanja svih, ili bar većeg dijela ekipe s naših prostora koja igra tu igru. Iz početka je sve bilo super, međutim nakon nekog vremena stvorile su se razne frakcije - što je očekivano.

Novi klanovi, nove grupice i tako dalje. Svaki od tih klanova ili grupica počeo je osnivati vlastite servere i brinuti o njima, što je također očekivano. Međutim, prije otvaranja BUG BF3 servera kontaktirao sam nekoliko klanova i pokušao se s njima dogovoriti da univerzalno mjesto okupljanja bude upravo BUG, upravo zato što manja skupina teže održava server aktivnim.

BUG bi tako postao redovito odredište kada se želi krkati public, a svaki bi klan onda mogao uredno i lakše održavati svoj privatni server koji koristi za war, internu zafrkanciju itd.

Draž ima prijedlog da se sve te frakcije ponovno počinju skupljati na jednom mjestu. Puno je igrača koji su raštrkani po raznim serverima koji se zapravo malo razlikuju od onoga što bi trebao biti server za cijelu BUG zajednicu i onda je logično pitanje zašto se ti isti igrači jednostavno ne pojave na Bugu. To Draž pokušava organizirati, da jednostavno u određeno vrijeme svi koji mogu pokušaju doći na jedan određeni server i da opet svakodnevno šiljimo protiv istih faca.

Meni je osobno puno veći gušt doći igrati kad znam da ću na serveru sresti ekipu s kojom sam već igrao i stvorio nekakav odnos. Naravno da svatko ima svoju ekipu na Ventu/TS-u, al zar nije veći gušt doći na server, ubiti nekoga s kime se više-manje znaš i međusobno se podjebavati?

Zar nije gušt gledati kako Nexus bitcha zbog vozila ili kako Dado1410 sere zbog balansa iako je 5 rundi prije toga guzio ekipu... Sve su to stvari koje će mi faliti kad ubijemo server, isto kao što mi je falilo bitchanje zbog Sandmanovog ownanja u heliju, Teknokyjevog rejpanja s CG-om i slične stvari nakon što smo ugasili BFBC2 server.

Cijela poanta igranja multića je druženje, ne samo s onima na VoIP-u, već sa većom skupinom ljudi. Ne?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kad smo krenuli u otvaranje BUG Online servera, još kad je izašao BFBC2 imali smo ideju napraviti jedno mjesto okupljanja svih, ili bar većeg dijela ekipe s naših prostora koja igra tu igru. Iz početka je sve bilo super, međutim nakon nekog vremena stvorile su se razne frakcije - što je očekivano.

Bas sam nesto slicno htio komentirat na ova sr*nja o serveru kaj se pisu zadnjih par dana.

Osobno nisam igrao na njemu iz cistog razloga sto moja ekipa nije htjela..nije im pasao rush..nes ti problema lol :/ Kada sam bio sam navratio sam koji put i mogu rec da je bilo ok, primjedbi nikakvih, server ko server. No ono sta sam ja htio je upravo to sto si ti sad spomenuo; igrat na jednom mjestu sa ekipom koju nakon nekog vremena upoznas pa i kad "nema nikoga" uvjek je u biti "netko tu", ak nis drugo za zahebanciju. Kuzis kaj hocu rec..

Uglavnom, da zavrsim. Seruckate po serveru, a da njega nije bilo pol vas se vjerovatno uopce nebi znalo nit bi igrali zajedno, prema tome malo respecta Dannyu i jos kome vec kaj su vam to omogucili... i ne, ne uvlacim se modu u su*pak nego samo iznosim cinjenice.. Covjek je dal server o svom trosku, pitao ljude za sve zive postavke, vladala je cista demokracija {#}  i sada na kraju neki tolko seru da mi se riga...

Odo spat, nocna je bila pre duga...

Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
... igrat na jednom mjestu sa ekipom koju nakon nekog vremena upoznas pa i kad "nema nikoga" uvjek je u biti "netko tu", ak nis drugo za zahebanciju...

To je najvažnija poanta onog gore zida teksta.

Iskreno, čak i oni koje na serveru "ne volim" jednostavno čine tu neku zajednicu. Kalko primjerice me frustrira više puta nego čir na želucu, al opet da ga nema to ne bi bilo to. :)

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Cijela poanta igranja multića je druženje, ne samo s onima na VoIP-u, već sa većom skupinom ljudi. Ne?

Apsolutno je to tako... Ja sam većinom u Skype sa IvoRadic, tu i tamo u TS Gerijatrija ... Ali na chatu pišemo dosta, ja, Nexus, pirat_HR isto, ima nas :)

I Danny: sam i ja među onima što ne voliš? {#}

[G]Diretore_BB
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 9:26 (mabencic).
16 godina
neaktivan

Danny, nabijem te.

Onda je dogovoreno, vidimo se oko 21h na serveru.

Biti ce ownanja, za razliku od jucer, jbt nisam mogao proci kroz prozor od laganja ili pitaj boga cega vec.

Uzimamo A, ja tri ili cetiri puta lupim u zid, nikako da pogdim prozor da prodjem.

[M|C] ex_Co7
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

E sad ak sam dobro skužio cilj je sklepati server na kojem bi igrala lokalna ekipa (prvenstveno klanovi) koja se tokom vremena raštrkala. Znači li to da radnom igrači više nisu toliko bitni?

Ako nisu, razmišlja li se o serveru s costume setupom koji bi se orijentirao malo više na timski rad i donekle prilagodio većini igrača? Recimo nešto ko setup BCHR lige. FF uključen, killcam isključen,...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 12:52 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Samo nekoliko sekundi nakon što me ubiješ.
Doduše, ne volim nikoga iz Govnara tak da. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 9:43 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

A baš si bezveze, mi tebe pirata i kukicu volimo....na kraju nišana.{#}{#}

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
mabencic kaže...

Normalno da nas ne voliš kad vas guzimo 90% vremena....a onih 10% je ovak i onak nebalansirano {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan

Match MC vs Mrcine 1. runda

2. runda

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 10:55 (Dr_Furyo).
17 godina

Danny je car i ja mu se divim kako ima zivaca raspravljat se sa raznoraznim placipickama - ja bi to brzo otkantao :)

Umjesto da ekipa bude sretna da postoji lokalni servah i covjek koji financira to i brine se o njemu, eto ti uvijek retarda koji nesto kukaju i zanovjetaju...

Nisam starosjedioc u BF "univerzumu" i na BUG serveru, ali bit ce mi zao kad server ode u vjecna lovista jerbo je lokalna ekipa uvjek najbolja za razguzaj.

Najbolje/najzanimljivije partije iz BF3 su mi uvjek bile na BUG serveru (iako nema TDM gore, grrr... %&#"/*!!!) - i to one guste, bilo da sam ih dobio, bilo da sam ih spljugao.

Odem na neki random server i naubijam se ko masovni ubojica i gustam se, ali uvjek fali ono zrno soli, tj. kad ubijes nekog kog znas (bez obzira koliko killova nasiljio), bilo IRL, bilo virtualno - e, zato je BUG server bitan!

Zakljucak: ako ti se igra na BUG serveru - igraj i uzivaj; eko ti se ne igra - furaj dalje i ne trkeljaj "treba napravit ovo, treba napravit ono..."

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ak ima netko da dođe na server sad, čujem da ima pičonjera gore.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kaj kuky i pirat su se već logirali :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Miro kaže...

Držite se teme - SVE off-topic postove brišem!

Opet se počelo trkeljati o serveru u temi koja nije za to zadužena. Šta se sad ti postovi ne brišu?

17 godina
moderator
Battlefield 3

Dajte prebacite dogovaranje u temu o serveru.

EDIT: Mislim na dogovaranje o najmu i admin pravima na serveru, jer je ta rasprava smatrana offtopic.

O rundama sa servera se može pričati kao i o rundama sa bilo kojeg drugog servera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 15:29 (DrNasty).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25899541/1/ evo jedna dobra maratonska sa BUG... ;) pa ti butcher rejpaj :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

lako ti je sad vikat kad smo neki još na poslu {#}

a navečer te nema {#}

CARPE DIEM
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

lako ti je sad vikat kad smo neki još na poslu {#}

a navečer te nema {#}

Kak' to misliš kad me nema?!

Ja sam sveprisutan! I kad me nema - tu sam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice