Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.069.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isssssssssssss, sad mi je dream poslao link na lolikov battlelog, issssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Lolač, ccc

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako smo igrali danas a lord?:)

xXx xXx
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
DadoZG kaže...

Isssssssssssss, sad mi je dream poslao link na lolikov battlelog, issssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Lolač, ccc

Hihihihi pa tak pišete ko da se razvel od vas i otel vam svu imovinu {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da se javim na temu BUG server i "sta ti ja znam"...

da li je potrebno mjenjati modus na hardcore ?

da li je potrebno dizati tickete od broja 1000 pa na dalje da bi server se "napunio" ?

da li je potrebno ubacivati neka dodatna "pravila" da bi se ugodilo nekim igracima da igraju na serveru ?

moje misljenje

- za publicplayere kao sto sam ja, znaci igraci bez klana a i oni sa clanom, koji jednostavno dnevno pucaju sa par frendova radi zabave, sa "ostalom nashom rajom", je BUG bio i "nadam se ostao" idealan server !!!

- isto idealno 40 igraca za CQ i rush

- bilo je jako dobrih igraca i partije su bile 90 % fer

- nije potrebno mjenjati u hc mod ili dizati tickete samo da bi server bio pun stranaca, takvih servera ima na bacanje ( jedino ako to VECINA nasih igraca zahtijeva i zeli)

- to sto je bilo par whinera i ovog i onog, svugdje ima "crnih ovaca" koji ne kontaju da trebaju da "play that game"

- naravno svaki server treba odrzavati, na prvom mjestu je pitanje financije, koje zahtijevaju vise od trojice

usput onako od mene, dosta prepucavanja za soft- hardcore, nek igra ko sta hoce, a ne da mi ko pametuje sta je bolje i da mi namece drugo misljenje, jednostavno svako za sebe nek vidi sta mu se "igra" !!!

"svratim" i na CBC i na xXx bolt action i na 53 (ma da na 53 sam bio jednom i nikad vise, otprilike nas 5 vs 5, lik tuba sa M320 na rush/basar HC mod, ubije me par puta, ja ga zakoljem, i pocne psovat ... znaci njegov E-PENIS je toliko malen, da lik nosi clan tag 53 i tako predstavlja klan i server)

na CBC-u je momcad sigurno okej, admini su se popravili "ingame" i trude se od ranog jutra da pune server i vide se rezultati, ma da nisam "hot" na rezultate i posjecenost servera i to za mene neigra nikakvu ulogu, vazno je da su timovi koliko toliko izjednaceni !

et toliko od mene, vidimo se preko "nishana"

HAM7A

ps: BDS aka bakaxxx nije softcorepussie kao sto kaze, neg je decko zaljubljen preko ushiju

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?

Posto oni tamo navedeni  3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)

Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?

Umalo sam upao sa stolice od smijeha kad sam ovo procitao, samo da znas sto se tice naseg klana mi imamo zivot znas obitelj posao neki vecina i djecu pa nisu bas u mogucnosti sjedit 24h za kompom i dogovarat meceve.

Pa ne mora se bit 24 sata za kompom da se odgovori čovjeku, jednom se možeš javit, taman samo da ga pošalješ u vražju mater. Eto, vidiš kako si ti uspio, dovoljno je da poneseš mob na ćenifu kad te stisne u 3 ujutro... Jedino moraš pazit da ta sranja ne završe na forumu umjesto u školjci.

13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?

Posto oni tamo navedeni  3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)

Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?

Umalo sam upao sa stolice od smijeha kad sam ovo procitao, samo da znas sto se tice naseg klana mi imamo zivot znas obitelj posao neki vecina i djecu pa nisu bas u mogucnosti sjedit 24h za kompom i dogovarat meceve.

Dobro zalizani,onda eto ti prenesi svojim glavesinama u klanu poruku da ste izazvani... 24h za kompom,lool...Pa zasta danas postoje mobiteli? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Napravio je nešto gore, puno gore.

---

Jučer sam malo šiljio nakon puno dana i žderao me nekakav neobjašnjiv legzor. Upalio sam fraps i pokazalo se da mi je framerate između 55 i 65, ovisno o gužvi u kojoj se nalazim, tak da to nije bio problem.

Svi pingovi bili su ispod 70 a ipak se igra nekako nije vrtila fluidno.

Kaj ima netko takvu situaciju zadnjih dana?

Mislim, možda mi se računar grije jer nisam čistio  prašinu 19198263 mjeseci, strah me opće danas otvorit kantu. LOL

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 8:42 (Danny_HR).
17 godina
Battlefield 3

...jebate ak se hocu dobro ujutro nasmijat uz jutarnju kavicu, više ne idem na mareka 

neg dodjem tu na forum {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...
rokonja kaže...

Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?

probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!

Pmagajte jer više gubim živce.

Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.

Takodjer. Isti sindrom isti router. Koji provider?
16 godina
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

---

Jučer sam malo šiljio nakon puno dana i žderao me nekakav neobjašnjiv legzor. Upalio sam fraps i pokazalo se da mi je framerate između 55 i 65, ovisno o gužvi u kojoj se nalazim, tak da to nije bio problem.

Mislim, možda mi se računar grije jer nisam čistio  prašinu 19198263 mjeseci, strah me opće danas otvorit kantu. LOL

Upali onu pi****riju od grapha dolje lijevo. Meni zna jedan dan se trgati a drugi dan radi ok. Par postova prije ima kak ide syntaksa u konzoli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 8:55 (mrfloyd).
17 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Upali onu pi****riju od grapha dolje lijevo.

?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
Render.PerfOverlayVisible 1 Mora biti podjednako zuta i zelena, u syncu
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vise nemam zivaca pratiti ovu temu zbog nekih ljudi!

Ali zaustavit cu se tu. 

Sto se tice praznog BUG servera, svaki server se moze naputniti za pola sata.

Mi imamo dva servera, i mene osobno boli kita oce li biti puni 24/7 ili samo kad se mi skupimo!

A uvijek kad se skupimo, onda se napuni.

Od 200 000 ljudi koji igraju ovo igru u okolnim zemljama, ima ih sigurno 32 koji zele igrati sa najcudnijim kombinacijama postavki,

tako da nikako ne moze biti objasnjenje da su postavke krive.Pogotovo zato sto su quick join.

Jednostavno dodjite u 20h na server (ili koje se vec vrijeme dogovorite) i to je to,

kada se skupi ekipa od 10 igraca, server ce se naputniti u roku od pola sata.

Sto se tice balans, ne mogu se pozalatiti na BUG server (bar ne za admine), najcesce su krivi ljudi  koji igraju.

I to vecina vas koji ste igrali na njemu.

Ne kuzim sta vam je problem izbalansirati sami ekipu!

Ako ste veci lvl , i vidite da ona strana gubi sa velikom razlikom, prebacite se da balansirate.

I svi problemi rijeseni, a ne vajnat kad gubite, a sutiti kad lomite.

Jucer, ili prekjucer igrali na nekom lijevom serveru i svi MC na drugoj strani, namjerno nisma htio preci nego

sam ostao da bar pokusam balansirati strane.

Kada se poceo prazniti server s nase strane, na kraju sam ostao sa lvl-ima od 3. do 5. (ne orlica), i jedno 10 - 15 rundi sam svaku izgbio.

ALi svaku, i od toga prvih 5 mi je KD bio 1/8 ,2/9 itd.

Ali mi je bilo zabavno truditi se.

Nije cilj imati 32442 kilova sa m320 iz coska, nije cilj imati k/d 5, nego jednostavno zabaviti se i trudit da pobjedis.

Ne da dizes kd. 

Kada pocnete tako igrati, onda ce svima biti bolje. 

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HAM7A kaže...

da se javim na temu BUG server i "sta ti ja znam"...

da li je potrebno mjenjati modus na hardcore ?

da li je potrebno dizati tickete od broja 1000 pa na dalje da bi server se "napunio" ?

da li je potrebno ubacivati neka dodatna "pravila" da bi se ugodilo nekim igracima da igraju na serveru ?

moje misljenje

- za publicplayere kao sto sam ja, znaci igraci bez klana a i oni sa clanom, koji jednostavno dnevno pucaju sa par frendova radi zabave, sa "ostalom nashom rajom", je BUG bio i "nadam se ostao" idealan server !!!

- isto idealno 40 igraca za CQ i rush

- bilo je jako dobrih igraca i partije su bile 90 % fer

- nije potrebno mjenjati u hc mod ili dizati tickete samo da bi server bio pun stranaca, takvih servera ima na bacanje ( jedino ako to VECINA nasih igraca zahtijeva i zeli)

- to sto je bilo par whinera i ovog i onog, svugdje ima "crnih ovaca" koji ne kontaju da trebaju da "play that game"

- naravno svaki server treba odrzavati, na prvom mjestu je pitanje financije, koje zahtijevaju vise od trojice

usput onako od mene, dosta prepucavanja za soft- hardcore, nek igra ko sta hoce, a ne da mi ko pametuje sta je bolje i da mi namece drugo misljenje, jednostavno svako za sebe nek vidi sta mu se "igra" !!!

"svratim" i na CBC i na xXx bolt action i na 53 (ma da na 53 sam bio jednom i nikad vise, otprilike nas 5 vs 5, lik tuba sa M320 na rush/basar HC mod, ubije me par puta, ja ga zakoljem, i pocne psovat ... znaci njegov E-PENIS je toliko malen, da lik nosi clan tag 53 i tako predstavlja klan i server)

na CBC-u je momcad sigurno okej, admini su se popravili "ingame" i trude se od ranog jutra da pune server i vide se rezultati, ma da nisam "hot" na rezultate i posjecenost servera i to za mene neigra nikakvu ulogu, vazno je da su timovi koliko toliko izjednaceni !

et toliko od mene, vidimo se preko "nishana"

HAM7A

ps: BDS aka bakaxxx nije softcorepussie kao sto kaze, neg je decko zaljubljen preko ushiju

mogu samo znati tko ti psovao za uzimanje dog taga... jer ih ja inace dobro dresiram za to {#} inace su napokon dodane sve mape na server, i koliko znam jedino pravilo je dosada da nema amtraca i tenka do 8vs8

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
mrfloyd kaže...

Imam isti problem ko Danny, ali nisam shvatio ovu šifru. Moeže li detaljniji opis pliz?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 9:08 (Soldier977).
15 godina
Battlefield 3

Meni na Bug-u konstantno laga od prvog dana do te mjere da sa snajperom 12x uopšte nemogu igrati jer mi fraps padne sa 60-70 na 30 i nemogu pogoditi ni tenk a kamoli lika, dok na drugim serverima sa istim pingom tj. u njemačkoj nema tih problema. Neznam zašto je tako, ali je, i zato ga pomalo izbjegavam.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...
TomoR kaže...
rokonja kaže...

Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?

probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!

Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.

Ista stvar. Thompson router, druga država, drugi provider. Znači može biti do routera. Na youtube mi neće učitavati filmiće besprekidno nego ide. pa ne ide..... Brzina adsl-a 8Mb/s. Isplati li se kupiti nrki drugi router i koji?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
Na mobitelu sam, kada dodjem na job za komp, malo detaljnije opisem moje muke i kako sam si pomogao.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudovi ajmo na punjenje domaci servera... pocmimo od Bug-a ja sam vec tamo.... zrtvujem SPM za doborobit zajednice :D

edit:ispravak mislio sam malo biti i uciti voziti jet ali je potrebno 8 igraca :(

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 9:26 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Ima dosta ljudi sa tim problemom u posljednje vrijeme (majself inkluded). Mislim da je posljednji patch ili apdejt ili štaveć uprskao stvar. GPU usage mi leti na sve strane, umjesto da bude više-manje zakucan na 99%. Ima i na battlelogu barem nekoliko tema o tome.

Ja svoju kantu otvaram samo u punoj ratnoj spremi (što bi bila cijev od usisivača jel).

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina

Mislim da i je u tome problem, što treba čekati da bude 8 igrača da bi se igralo pa se nikome ne da toliko čekati. Šta se ne može staviti da se krene igrati sa barem 2 igrača? Tako bi se prije popunilo vjerujem.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ljudovi ajmo na punjenje domaci servera... pocmimo od Bug-a ja sam vec tamo.... zrtvujem SPM za doborobit zajednice :D

edit:ispravak mislio sam malo biti i uciti voziti jet ali je potrebno 8 igraca :(

Evo maknut ću to, ostalo od sinoć.

Pero Dinamit kaže...

Mislim da i je u tome problem, što treba čekati da bude 8 igrača da bi se igralo pa se nikome ne da toliko čekati. Šta se ne može staviti da se krene igrati sa barem 2 igrača? Tako bi se prije popunilo vjerujem.

Svaki dan stavimo da kreće od 1.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 9:31 (Danny_HR).
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

Vise nemam zivaca pratiti ovu temu zbog nekih ljudi!

Ali zaustavit cu se tu. 

Sto se tice praznog BUG servera, svaki server se moze naputniti za pola sata.

Mi imamo dva servera, i mene osobno boli kita oce li biti puni 24/7 ili samo kad se mi skupimo!

A uvijek kad se skupimo, onda se napuni.

Od 200 000 ljudi koji igraju ovo igru u okolnim zemljama, ima ih sigurno 32 koji zele igrati sa najcudnijim kombinacijama postavki,

tako da nikako ne moze biti objasnjenje da su postavke krive.Pogotovo zato sto su quick join.

Jednostavno dodjite u 20h na server (ili koje se vec vrijeme dogovorite) i to je to,

kada se skupi ekipa od 10 igraca, server ce se naputniti u roku od pola sata.

Sto se tice balans, ne mogu se pozalatiti na BUG server (bar ne za admine), najcesce su krivi ljudi  koji igraju.

I to vecina vas koji ste igrali na njemu.

Ne kuzim sta vam je problem izbalansirati sami ekipu!

Ako ste veci lvl , i vidite da ona strana gubi sa velikom razlikom, prebacite se da balansirate.

I svi problemi rijeseni, a ne vajnat kad gubite, a sutiti kad lomite.

Jucer, ili prekjucer igrali na nekom lijevom serveru i svi MC na drugoj strani, namjerno nisma htio preci nego

sam ostao da bar pokusam balansirati strane.

Kada se poceo prazniti server s nase strane, na kraju sam ostao sa lvl-ima od 3. do 5. (ne orlica), i jedno 10 - 15 rundi sam svaku izgbio.

ALi svaku, i od toga prvih 5 mi je KD bio 1/8 ,2/9 itd.

Ali mi je bilo zabavno truditi se.

Nije cilj imati 32442 kilova sa m320 iz coska, nije cilj imati k/d 5, nego jednostavno zabaviti se i trudit da pobjedis.

Ne da dizes kd. 

Kada pocnete tako igrati, onda ce svima biti bolje. 

Slazem se u vecini navedenih cinjenica... Ali..... Vecina ljudi koja igra ovu igru,igra radi scorea..Nazalost,ali to je ziva istina... Timsku igru se moze ponekad naci na nekome serveru (rijetkost),na waru ili ako igras sa nekom ekipom preko TS-a... Pa da nema ekipe sa TS-a,davno ni ovu igru obrisao,ili bih je palio 1 u tri mjeseca... Uglavnom,shvatio sam da je najbolja stvar za teamplay war,a ovo ostalo je sve for fun,sprdanje,nabijanje ranka itd...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

---

Meni se to zna nekada događati, jučer mi je tako laggalo. Pogledao sam tko mi je sve spojen, pisalo je samo ja, isključio sam sve programe koje ne koristim i dalje je bio problem. Još mi se zna nekada događati da podignem igru i igra se vrti na 30 FPS (inače je oko 60), a to mi se sve počelo događati nakon ovog zadnjeg patcha. Tako da nadam se da će to na patchu sve popraviti.

Kalko1212 ingame
17 godina
Danny_HR kaže...

Svaki dan stavimo da kreće od 1.

Ja sam prije 2 dana došao i trebalo je čekati još 7 likova da bi se moglo krenuti igrati.Nije bilo nikoga od vas pica na btlogu pa nisam mogao nikome to ni reći da proba nekako promijeniti.

I nije to prvi puta, dogodilo mi se to već par puta...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...
TomoR kaže...
rokonja kaže...

Ista stvar. Thompson router, druga država, drugi provider. Znači može biti do routera. Na youtube mi neće učitavati filmiće besprekidno nego ide. pa ne ide..... Brzina adsl-a 8Mb/s. Isplati li se kupiti nrki drugi router i koji?

Thomson 782(i), 4Mbps/256kbits... T-COM, Hrvatska, ZG. Isti problem s Youtube-om.

Meni bi šogor trebao donijeti Siemensa da probam.

Inače, pričao s čovjekom tehničarom iz HT-a, kaže da je najbolje kupiti nekog D-Linka koji rade bolje od svih ovih novih routera (vidio ih na njuškalu hrpu do 100HRK), te se najbolje daju podešavati.

@Danny - meni na BUG serveru i na našem MC serveru uvijek, ali uvijek i svaki dan lagga - FPS uvijek preko 60. Na nekim stranim serverima prođe runda da mi samo jednom zatrza, tj. efekt nije toliko izražen. 

Imam dojam da na serverima sa manjim pingom imam većih problema u vezi s navedenim (na MC imam ispod 10ms, a na BUG-u oko 30ms).

Uglavnom, već me kore zbog mojeg whinanja na TS-u zbog lagganja na MC-u, jer većini njih ne lagga...

Najgore u vezi s tim laggom je da kad i uspiješ ispucat metak, potrčat, to ne registrira ili te vrati. Dođem prečesto i do onog famoznog narančastog znaka dok ne možeš ništa... Ali netko me ubije, ili napravim suicide, nakon toga opet mogu nekoliko minuta igrati bez lagga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 11:06 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...

Imam isti problem ko Danny, ali nisam shvatio ovu šifru. Moeže li detaljniji opis pliz?

Otvoriš konzolu u igri i upišeš ovo gore. Možda ćeš morati upisati i ovo: Render.PerfOverlayEnable 1.

Onda će ti se u doljnjem ćošku pokazati jedan graf koji ti prikazuje perfomanse grafičke i procesora, ta dvije linije bi trebale biti jedna blizu druge i sinkronizirane, bez "spike-ova". Ako imaš spikeova imaš i lag.

Ovako je dobro Ovako je dobro
Ovo nije dobro Ovo nije dobro
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 9:57 (thesekiman).
14 godina
neaktivan

pojma nemam bilo vas je 4-5 sa klan tag 53cro ili tako nesto, zna onaj tko je psovao ili vidi ko ti najvise tuba sa M320 u klanu i koji ima malen E-penis pa cesh znati ko je !!!

uostalom takve primitivne idividume ignorishem na startu, samo ti kazem razlog za koji me sigurno necete vidjeti na serveru, jer kad smo imali klan i servere na CS 1.6 taj decko je gledao kako se skupljaju i hrane pokemoni !

a kao ozbiljni klan, koji ima svoj server, morate da naucite membera nekog "reda"  i da "netura nos gdje mu nije mjesto i to da zapocne prvi "

HAM7A

ps: BDS aka bakaxxx je stvarno zaljubljen vjerovao on to ili ne

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.

Just sayin.

Ako je izdao nas kako onda gerijatrija može biti sigurna da neće izdati i njih?

Čak je na ventu pričao kako je on zapravo naša špija.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 10:16 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Danny_HR kaže...

Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.

Just sayin.

Ako je izdao nas kako onda gerijatrija može biti sigurna da neće izdati i njih?

Čak je na ventu pričao kako je on zapravo naša špija.

A kako on zna da mi u biti ne špijuniramo njih na način da on misli da špijunira nas a u biti mi špijuniramo njega  {#}

UDBA ftw 

You should never underestimate the predictability of stupidity
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice