Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čovjek iznese svoje mišljenje i suspendira ga se s foruma..loool 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

naj pilot po statsima....

101 service star u heliju...

http://bf3stats.com/stats_pc/IIIblutIII

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Gdje ste kupili BF3 igricu zanima me da li ste kupili samo key ili cijelu igru ? i po kojoj cijeni . Hvala.

13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Vidim da se dosta prepucavate o tome tko je noob,a tko je pro.Ja o tim statistikama nemam pojma niti su me ikada opterecivale.

Igram i uzivam,to mi je bitno.

Ovo je moj profil ,zanima me kakav sam u biti igrac,slobodno me kudite i hvalite.Zelim saznati sta moram derati da postanem PRO!?

Ja mislim da statistika u bf nije neko mjerilo kvlitete samog igrača, jer ovo je timska igra prije svega i možeš ti bit bolji od j. ramba, ali ako ti je tim u komi i uvjerljvo gubi

teško da ćeš na kraju runde imat k/d 50-2 i skupit 15000 bodova... Dakle statistika bi trebala bit i odraz tima u kom igraš...

A tebi ako je stalo do statistike i želiš bit PRO, fino se uključi u neki clan, pa preko TSa siluj druge (kao bug, xxx, cbc..idr. :P), rezultati neće izostati, zagarantirano!{#}

13 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

covjece, znam da sam jedva dogurivao do 30 killova u bc2, a u bf3 iz sale dodjem do 30 pa i preko

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

malo pucanja na HC serveru dvije tri mape dok nisu poceli tubati ssa m320/smaw/rpg

just overpowered
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Moze pitanje moderatorima ovoga foruma? Zasto je fila2208 suspendiran sa foruma a a drugi koji je isto spamao sa njime NIJE??? Tipicno nas hrvatski mentalitet...Sve preko veze,mislim bezveze... Znaci ako si dobar sa moderatorom mozes trolati po forumu do mile volje,a ako nisi odma te bana ili suspendira...? Mislim djetinjasto,jadno,i niste fer...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...
Moze pitanje moderatorima ovoga foruma? Zasto je fila2208 suspendiran sa foruma a a drugi koji je isto spamao sa njime NIJE??? Tipicno nas hrvatski mentalitet...Sve preko veze,mislim bezveze... Znaci ako si dobar sa moderatorom mozes trolati po forumu do mile volje,a ako nisi odma te bana ili suspendira...? Mislim djetinjasto,jadno,i niste fer...

Nije dobio crveni zbog "trolanja",nego zato jer je počeo vrijeđati druge forumaše.Nazivati ih debilima,idiotima itd.

A sad back on topic.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako mrzim ta otključavanja,sad meni treba više od 1000h da bih počeo normalno igrat

s obzirom da neznam vozit heli i jet a nemam ništa otključano na koji način da zaradim bodove na njima

Na svakoj klasi osim recona, početno oružje je ujedno i jedno od najboljih, ako ne i najbolje koje možeš otključati za tu klasu.

Assaulterski M16A3 je po mnogima najbolje oružje u igri. Ruski kalaš gotovo uopće ne zaostaje za njim.

I za recona je MK11 jako dobar, makar ja više volim bolt action pa sam svoje veselje našao sa L96.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
neaktivan

Meni su više bolji oni 1-shoot sniperi ;)

[G]Diretore_BB
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hebe se tebi sa tvojim najnovijeim čitovima. Svaki metak ti ide u glavu.

Oni koji imaju stare čitove moraju uzeti neke poluautomatske da mogu nabrzake spremiti par metaka u lika.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Hebe se tebi sa tvojim najnovijeim čitovima. Svaki metak ti ide u glavu.

Oni koji imaju stare čitove moraju uzeti neke poluautomatske da mogu nabrzake spremiti par metaka u lika.

Hahahahah :) Nemoj tako, ja imam low mouse sensibility pa zato ide svaki u glavu .. Jedino sa Nexusom imam malo problema :)

[G]Diretore_BB
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma Nexa treba nerfat.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
yalpsid kaže...

Ja mislim da statistika u bf nije neko mjerilo kvlitete samog igrača, jer ovo je timska igra prije svega i možeš ti bit bolji od j. ramba, ali ako ti je tim u komi i uvjerljvo gubi

teško da ćeš na kraju runde imat k/d 50-2 i skupit 15000 bodova... Dakle statistika bi trebala bit i odraz tima u kom igraš...

A tebi ako je stalo do statistike i želiš bit PRO, fino se uključi u neki clan, pa preko TSa siluj druge (kao bug, xxx, cbc..idr. :P), rezultati neće izostati, zagarantirano!{#}

Ma ono-PRO,to sam naveo tek tako,iako znam da sam sam po sebi PRO{#},definitivno sam timski igrac,uredno spotam,,pomazem,varim....

Nikada nisam vlio cisto napucavanje,jer jednostavno nemam reflekse,niti gamming opremu,za rokanje"sve u head",ako mi netko iskoci,opalim refleksno rafal i..uglavnom krepam!

Ma covjece nekada mi se ne da niti stisnuti Ctrl da moj lik potrci brze{#}.

Igrao sam CoD dosta dugo i nikada nisam,nabijao "statse" do iznemoglosti niti nesta bio posebno.Zato volim Battlefield,jer dolaze do izrazaja i oni koji nisu pro(usporedno sa CoD-om).

Volio bih vise od svega da mogu igrati na BUG-ovom serveru,no zbog DICE-a i njihove gluposti imam bug koji ne dozvoljava rotiranje mapa.

Tako da jbg.moram se zadovoljavati na kretenskim serverima,tipa milion ticketsa,no rules....A tamo opet,ne mozes bez M320,koji ne volim,unatoc brojnim killovima koje sam napravio njime!

14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ma ono-PRO,to sam naveo tek tako,iako znam da sam sam po sebi PRO{#},definitivno sam timski igrac,uredno spotam,,pomazem,varim....

... kako nisi PRO? ..... ti si PRO - varioc ... "Viktor Lenac" bi te minimalcem platio :D

(NHF ... nije mi namjera bila uvrijediti te jer moj K/D ratio je ...sram me i napisat :D .......  ali to me ne zabrinjava, ja igram iz zabave i puno sam vremena proveo setajuci prirodom recimo na caspian border mapi i diveći se pejsažu, no protivnici su cesto bili bez smisla za poeziju i iskoristili su moju zaokupljenost zalascima sunca da me mučki ubiju .... sleđa )

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je 50% svih deatova suicide (heli,jet) i kad idem nekog svog ozivljavat ili repairat tenk,pa mucka dubrad kempa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Meni je 50% svih deatova suicide (heli,jet)...

Meni je 50% od teamkilla {#}

www.key-storm.com
13 godina
nick54312 kaže...
Logigamer kaže...

bilo bi dobro da se uvede i statistika broja teamkill-ova... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:35 (plavi83).
13 godina
plavi83 kaže...
nick54312 kaže...
Logigamer kaže...

bilo bi dobro da se uvede i statistika broja teamkill-ova... {#}

Evo ko god hoce neka se meni javi i ja cu ga teamkillat za statistiku xD
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
16 godina
moderator
Battlefield 3

Neki dan me netko na serveru pitao kako se uzima screenshot iz igre,pa eto kako....

Samo u konzolu (`) upišeš "screenshot.render" i to je to.

I netrebaš opet pisat to sve kad želiš sljedeći put uzimat screen,nego samo otvori konzolu,stisneš UP tipku i enter.Naravno svaki put kad uđeš u igru sve ispočetka.

Slike sprema u: C:\Users\username\Documents\Battlefield 3\Screenshots

Ili instaliraš Fraps.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oće netko da bacimo rundu? {#}

Mene možete nać ovdje

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dajte ljudi ovo je tisućiti put da pitam i nitko mi ne pomaže -.- .

Imam problema sa bf3-om ,naime igram igru na ultra i vrti mi se ko bog ali nakon aprox. 10 min počne užasno lagat i trokavat ... zna li netko u čemu je problem ? Ponovo instalira drivere ,očistio komp ,promijenio termalnu pastu -- temperature su u redu ... 

ShadowWLordD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Imam problema sa bf3-om ,naime igram igru na ultra i vrti mi se ko bog ali nakon aprox. 10 min počne užasno lagat i trokavat ... zna li netko u čemu je problem ? Ponovo instalira drivere ,očistio komp ,promijenio termalnu pastu -- temperature su u redu ... 

Evo i kod mene ista situacija, do prije par dana je radilo kako treba {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
Unix kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Jesi našao rješenje ? 

Btw imaš skype da bacimo game ? 

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 17:33 (MasterOdisasteR).
17 godina
odjavljen
MasterOdisasteR kaže...
Unix kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Jesi našao rješenje ? 

meni je isto počelo legat,ne toliko u samoj igri koliko u kill cam,to se počelo dešavat nakon update-a origina

13 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...
Unix kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Jesi našao rješenje ? 

Btw imaš skype da bacimo game ? 

Ne :(
Imam, samo neću sad, kad riješim problem :) 

M4X kaže...
MasterOdisasteR kaže...
Unix kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Jesi našao rješenje ? 

meni je isto počelo legat,ne toliko u samoj igri koliko u kill cam,to se počelo dešavat nakon update-a origina

Eh da, možda nešto taj update ima veze, jer sam jučer igrao i bilo je sve ok, a danas sam updateo Origin i sad hebe zid {#}

14 godina
Battlefield 3

Da reinstall igru i origin,jel sam je instalirao jos od prvog dana kad je bf3 izasao a pokupila je pun k. update-a  ? ... 

BTw WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FUUUU

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 17:43 (MasterOdisasteR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cooler master CM690 Battlefield 3 edition :D

Lijeva strana :) Lijeva strana :)
Desna Strana :) Desna Strana :)
Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
protjeran
Kada dolazi taj patch?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice