Evo malo zaigrao na slavnom CBC-U i mogu samo rec kamperaj teski.
Ma daj sandman...ti sereš o kamperima???? ubio si me 6 puta sa yebeno uvijek iz kamena ili iza grma. Nemoj molim te pričati o kampanju jer si ti kampao samo tako.
A te debile koji spamaju tenk iz base fino prijavi nama, bude ga netko od admina ubio tako da se uzme tenk i da se igra sa njime, a njemu starci nek kupe tenk pa nek spama iz base doma.
Simpatično je kako jedna ekipa ima sistem kada gubi, e ajmo svi snip i kamp. Umjesto da trče i rade po pointovima. Velim sipatikus jako.
I specijalan pozdrav prijatelju co7 koji se jako proslavio na siene rushu, odličan si bio na našem ''easymodu''
Ja kempao? pa naravno da ces me srest na stijeni i u grmu kad moram dolazit po vas na te stijene i grmove.
Gle neću sad raspravljat, ali kampao si, znam točno svih 6 di si me ubio. Pazi: na d si me ubio dva put, kampao si preko puta prilaza stijeni gore. Dva puta na c na istom mjestu između dvije stijene. Između c i e u stijeni blizu ceste isto dva puta. A ja pošto sam ludio i živčanio tu rundu samo sam letio ko debil. Ubio sam te 2-3 puta jer sam znao di si kad bi me ubio, ali eto rastavio si me...i nikom ništa, svaka čast, ali nemoj srati da je server kamperaj, kamperaj je kad je ekipa dobila po p. i onda se povuče umjesto da napadne, i onda dobiješ to.
Velim ako ti se ne sviđa nemoj igrati, ali ovo doć na server odigrat rundu da moš slilkat i pljuvati server...lol, I mean really sad and low.
Velim, samo si uzimao mjesto nekome ko bi zbilja igrao a ne ko ti imao rundu istraživačkog novinarstva.