Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pitanje Danielu:

tko namješta automatsko kickanje sa servera zbog određenih

riječi odnosno izraza, sam Admin ili zasebni program?

Pitan jer me upravo kickalo sa izvrsnog BG servera jer sam upisao 'fffuuuu' nakon

što sam stao na minu jeepom.

WATCHDOG: player forzuk has been kicked for his language.

Inače je server i više nego dobar, još od BC2 dana, zato pitam.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
forzzuk kaže...

Pitanje Danielu:

tko namješta automatsko kickanje sa servera zbog određenih

riječi odnosno izraza, sam Admin ili zasebni program?

Pitan jer me upravo kickalo sa izvrsnog BG servera jer sam upisao 'fffuuuu' nakon

što sam stao na minu jeepom.

WATCHDOG: player forzuk has been kicked for his language.

Inače je server i više nego dobar, još od BC2 dana, zato pitam.

LOL ja sam mislio da si rage quitao {#} Vidim ffuuu i ode ti...

I possess a skill to google.
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Pitanje Danielu:

...

Zasebni plugin za rcon koji admin instalira po želji.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa gdje baš 'fffuu' detektira kao psovku..

{#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Pa gdje baš 'fffuu' detektira kao psovku..

{#}

Admin određuje riječi koje će filtrirati.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Battlefield 3

http://gamereport.tportal.hr/174459/Battlefield-3-dobiva-novi-DLC.html?keywords=vijest

Ma zamisli :) 

All American DLC trebao bi sadržavati karte smještene u New Yorku, Miami-u, New Jersey-u i San Francisc-u. 
Sto nije BF3 poznat po velikim mapama i sirokim "prostorom" ? .. ovo ce sve biti malo "skuceno" 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 15:42 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ova prica oko cheatera na BUG serveru me podsjetila na jedan dogadjaj sa BC2. Naravno BUG server i s jedne strane klan XII i jos poneko s druge Danny, Butcher i ta ekipa. I normalno zna se ko je bio poderane guzice, sve dok na server nije dosao jedan aimbot, kojeg su pustili jednu partiju da do kraja odere svoje. {#}

chat na pocetku naredne runde chat na pocetku naredne runde
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

O je*ate 41/1 sa aimbotom. Ako mu treba aimbot za to bolje mu je da igra sa škarniclom na glavi, monitor mu sigurno prikazuje sve u nijansama crvene od sramote.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

Stalna ekipa na tsu... {#}

Prvo pa muško :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
13 godina
Battlefield 3

Ljudi, jedno pitanje. Primijetio sam da mi ping ka bilo kojem serveru (Bug, xXx, ...) varira od 40ms pa do 120ms. Bas primijetim u igranju. Povremeno mi se javi veci lag... Ima li itko ideju kako da to ustabilim? Router je thomson TG585.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ljudi, jedno pitanje. Primijetio sam da mi ping ka bilo kojem serveru (Bug, xXx, ...) varira od 40ms pa do 120ms. Bas primijetim u igranju. Povremeno mi se javi veci lag... Ima li itko ideju kako da to ustabilim? Router je thomson TG585.

Žica ili wireless? Ak je wireless probaj preko žice.

Why do they call him the Bullet-Dodger?... 'Cause he dodges bulletsWhy do they call him the Bullet-Dodger? Bullet Tooth Tony: 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
ZC_Someone kaže...
Soldier977 kaže...

Žica je.

A možda mi ne valja kabel? Hmm...?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 17:19 (Soldier977).
15 godina
Soldier977 kaže...
ZC_Someone kaže...
Soldier977 kaže...

Žica je.

A možda mi ne valja kabel? Hmm...?

Pazi da ti nitko ne krade net. Ja kradem susjedu da igram nekad pa ''on meni laga'' na svom netu :)

Tako da stavi si wpa ili mac adress filtering.

15 godina
pirat kaže...

Za vas koji volite gledati kroz zid i biti nevidljivi za druge igrače Ubisoft radi odličnu igru.(bar se tako čini na prvi pogled)

Dado,Berta,Wiz4rd,Dac,Nexus/Inegard sad se nećete morat skrivat,u toj igri će to biti dozvoljeno.{#}

"Only the dead fight fair" hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:10 (janiq).
13 godina
fila2208 kaže...

Pazi da ti nitko ne krade net. Ja kradem susjedu da igram nekad pa ''on meni laga'' na svom netu :)

Nije, wireless je hide i wpa2

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

primjetio sam da povećanje blura znatno povećava i fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fic1994 kaže...

primjetio sam da povećanje blura znatno povećava i fps

Sigurno? Ja sam dobio dojam da mi ruši fps jako.

Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Nije, wireless je hide i wpa2

A onda je do programa uz bf...što ti je još upaljeno?

btw.http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19550651/1/

evo rekorda osobnog :)

just for the record: nisam bio na ts, igrao sam na koljenima bez slušalica, dok me cura gnjavila. Yeben killfeed sam imao, preyeben uz podosta sreće i mog frenda PKP Pechenega :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:37 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel imao tko problem u SP ja u misiji comrades u autu na pocetku misije nikog ne vidim samonm niti dok ih trebam sljedit..I kad dodje do  djela da razvale vrata nista jel ih nema:( zna netko kako rjesit problem?100 puta sam restarto misjiu i nista....

AMD-ATI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko vam je bilo sati igranja potrebno do ranka 45?

Naletio sam na lika koji je sa 74 sata na tom ranku. Quit mu je 31 %, score/min preko 400, pa i nije pretjerano, al je ipak sumnjiv.

Skida jednim metkom, tri sluga iz USAS u prsa mu ne skini niti 1% healta i ubija nozem iz kontejnera, a ja na kontejneru.

Jos razmisljam da ga prijavim. Tip se zove ReboMax!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
score po minuti i nije nesto posebno... Pa znam tu dosta ljudi sa foruma kojima je uredno preko 500... To da ga ne mozes ubiti zna biti i do toga tko ima veci manji ping..... Imam prijatelje u klanu kojima igrica skoro pod obavezno puca pa imaju quit preko 40%
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 3

Šta je s originom.Svaku put kad idem na server me traži pass

ili mi piše not responding

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 20:06 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Takodjer, nemogu se spojit da ga j....

=XII=SandMan....
16 godina
Battlefield 3

Ajd fala bogu nisam jedini {#}

Znači nije do mene{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

i meni je sad izbacio par puta not responding., pa sam ga gasio i palio i na kraju pustio da odradi svoje pa je proradio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ma dajjj.. Nekako uđem u igru (trebalo nekih 10 minuta), odigram pola mape dobijem BSOD i sad već 15 minuta se ne želi spojit..

www.key-storm.com
14 godina
Ma i mene zajebava.Prvo se ne želi pokrenit onda kad ga uspijem pokrenit neželi se ulogirat,kad se uspijem ulogirat onda mi piše no games in your inventory
robimarko@gmail.com
13 godina
Battlefield 3

ja sam uspio sad 5min odigrat i dobijem BF3 stop working, sad se pokušavam spojit a u alatnoj traci mi stoje 2 origina{#} jedan je uredno ulogiran  a drugi not responding {#}, opet se malo šale s nama mislim

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 21:05 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
score po minuti i nije nesto posebno... Pa znam tu dosta ljudi sa foruma kojima je uredno preko 500... To da ga ne mozes ubiti zna biti i do toga tko ima veci manji ping..... Imam prijatelje u klanu kojima igrica skoro pod obavezno puca pa imaju quit preko 40%

Ma sve te statistike nisu baš neki temelj za bilo kakve usporedbe. Jedino da baš uspoređujemo igrače koji stalno igraju u istim uvjetima. A takvih sigurno nema puno.

Recimo netko tko igra Metro 24/7 može komotno imati SPM preko 800 što je nekome tko stalno leti u avionima i helićima teško dostižno. Onda npr. netko tko igra samo SQDM i ima visoki W/L ratio se po meni baš i ne može uspoređivati W/L ratiom nekoga tko igra samo CQ64 jer ovaj na CQ ovisi o još 31 igraču a ovaj na SQDM samo o 3. Ili uspoređivati K/D nekog snajpera i nekoga tko je stalno na pravoj liniji borbe. Jednostavno takve usporedbe nemaju smisla jer ti ljudi ne igraju u istim uvjetima.

Why do they call him the Bullet-Dodger?... 'Cause he dodges bulletsWhy do they call him the Bullet-Dodger? Bullet Tooth Tony: 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene počeo Origin zezat, ulogiram se, pretisnem join to server i origin se zablokira. Problem se javio sada navečer, a ujutro nisam imao taj problem.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
desh kaže...

Koliko vam je bilo sati igranja potrebno do ranka 45?

Naletio sam na lika koji je sa 74 sata na tom ranku. Quit mu je 31 %, score/min preko 400, pa i nije pretjerano, al je ipak sumnjiv.

Skida jednim metkom, tri sluga iz USAS u prsa mu ne skini niti 1% healta i ubija nozem iz kontejnera, a ja na kontejneru.

Jos razmisljam da ga prijavim. Tip se zove ReboMax!

Ama nema sanse. ja igram 100 godina pa stigao do 9 :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice