Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znaci tip je chitercina?stvarno su mi jadni ti ljudi a sto je najbolje jos me uvjek uspiju nazivcirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

SINE, GROM TE UBIO ČITERSKI!!!

20 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mi može netko objasniti šta znači ovaj kvadrat i na koji način pomaže cheateru

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 15:07 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3

Pretpostavljam da može vidjeti neprijatelja iza objekata.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 15:09 (cinco44).
13 godina
iggy kaže...

Jel mi može netko objasniti šta znači ovaj kvadrat i na koji način pomaže cheateru

Vidis nesto takvo i nejdes odma na Google i Youtube??

Vidi se oko likova i kad su iza neke prepreke. Znaci vidis pozicije svih ljudi na serveru gdje god oni bili na mapi ili iza cega se skrivali.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Provjerio sam, smijem davati javno bez GUID-a i bez IP-a. Tek nakon službene potvrde smije sve ići van, al tada će se sve ionako vidjeti na PBBans stranici.

Nisam ja čiter majke mi! Imam 35 godina, pa tko je još vidio nedojebanog čovjeka sa 35 godina?

@ovajonaj:

Ima čiteva na plai/ gasi foru.

Lik je možda tu i tamo gasio čit da ne bude previše sumnjiv. Ono, malo lošije statistike, čisto da ne bude sve savršeno.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 15:11 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Provjerio sam, smijem davati javno bez GUID-a i bez IP-a. Tek nakon službene potvrde smije sve ići van, al tada će se sve ionako vidjeti na PBBans stranici.

meni jos bilo zao covjeka i skoro sam po tebi mislio krenut drvljem i kamenjem ... ali ako nisi ti dodao ovaj kvadrat u paintu {#} tipu je mjesto na listi

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 15:13 (generic9974).
14 godina
neaktivan
jedva cekam vidit to jer preko mobitela ne vidim... Ako je tako onda on nije citer vec jadnik.... Jer citeri ne igraju za score vec da drugima uniste igru i zivo ih boli neka stvar hoce li biti ulovljeni....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

ja imam jedan bug na low detaljima... npr vidim lika ide krece se trci ali daleko...i sad ako npr nosim snajper pogledam kroz snajper kad ono tu stoji zid ili kuca i ne vidim ga, a kad odzumiram opet ga vidim... ali to se samo desava kada je neko jako daleko...ne iscrtava mi zgrade ni ograde na toj daljini ali likove da...jesam li ja cheater? {#}

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

jesam li ja cheater? {#}

Danny, daj scrnshot! Ako si čiter, više nismo kumovi.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze mi netko pomoc petu misiju u co op? svi likovi s kojima igram  fajlaju...

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne, samo mućko đubre.

Meni se to dešava u BC2, na valparaisu, 2. set mcomova, one betonske kocke u pozadini baze defendera. Tamo se uvijek kempaju snajperi i uvijek potrošim cijeli spremnik prije nego se sjetim da su frajeri u biti iza tih kocki.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
iggy kaže...

Kao prvo, bilo tko se pojavi na mapi, pojavi se taj kvadrat oko njega, s time da ti još piše, da li te lik gleda, koliko posto te može vidjeti i slično. Osim toga automatski spota sve ljude na serveru - i ovaj sa cheatom dobije i spot bonus...

Druga stvar, dovoljno je da pogodiš bilo gdje unutar tog kvadrata i cheat ti radi autokorekciju; tipa viđen - mrtav...

Otprilike kao ovo:

Moja je pretpostavka da je to koristio i lik na našem serveru  koji je nestao iz Battleloga (možda promijenio ime, ne znam):

Isprika što ovaj video stavljam drugi put...

13 godina
ceco22 kaže...
jedva cekam vidit to jer preko mobitela ne vidim... Ako je tako onda on nije citer vec jadnik.... Jer citeri ne igraju za score vec da drugima uniste igru i zivo ih boli neka stvar hoce li biti ulovljeni....

Kad gledas forum preko mobitela imas dolje crvenu tipku "slike".

Kad kliknes pokazat ce ti se i slike iz poruke.

Osim ako si mislio da se na slici nista ne vidi jer je pre mala...

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
TomoR kaže...

Moja je pretpostavka da je to koristio i lik na našem serveru  koji je nestao iz Battleloga (možda promijenio ime, ne znam):

Tko?

16 godina
Battlefield 3

pa ja uvijek ugasim taj esp,pustim si samo no recoil   {#}

BF3 FlamingKing
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

@TomoR

Ideš, uopće nisam ni mislio da postoji takvo nešto advanced. Hebate ovo zahtjeva potpuno drugačiji stil igranja, pa ako ćete i određeni skill {#}

Inače, ne znam kako se ljudima da zajebavat s time {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 15:47 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...
TomoR kaže...

Tko?

on je uhvacen tu

17 godina

Ahaaa... tek sad sam skužio o čemu vi pričate zadnje dvije stranice. Izgleda da ne kopčam baš brzo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

e to se zove odlicna partija- uletio sam u pola partije moji su vec dobrano gubili i nije nam bilo spasa, ali jest da sam uspio zagorcat zivot drugim a apogotovo statse. pa i nesto bodova osvojiti i pokoji ribbon te medaljicu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19248102/1/302299724/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
cinco44 kaže...
TomoR kaže...

Tko?

Moj drugi video se odnosi na lika pod imenom Kaarl-Kruger. A prvi video na to koji je vjerojatno cheat korišten sa onim SS-om koji je Danny postao (i sa Kaarlom).

Možda je nešto slično koristio i AM0RPHEUS:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19054239/1/199586046/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19052813/1/199586046/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19051356/1/199586046/

TDM, Noshahr kanali - ubijao nas je često kroz kontejnere. Također, me često pokosio na spawnu (ja ga pitam kako to, a on kaže da samo prati minimapu...)

BTW, moj accuracy je preko 100% jer sam dizao 870MCS, i pucao u grupe ljudi s manje od 5 metara (joj koliko je to bilo propuštenih knife killova)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 16:04 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Ma i ti si čiter Tomo! To svi znaju.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ma i ti si čiter Tomo! To svi znaju.

isto ko i ti! kad si me na Omanu 2x knifeao oba puta sam cuo padobran iza sebe, a oko mene 2-3 druga lika al samo si mene knifeao

15 godina

Evo sve je moguće! {#}

Kuky na HC-u Kuky na HC-u
16 godina
neaktivan
Switch kaže...

Evo sve je moguće! {#}

Kuky je izdajica muškog roda!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

gdje se moze kupit server ali samo jedan slot dva max ????

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

daj mi recite

neki lik

ivoradic?

stalno me killa

apsolutno svaki dan

jucer npr 6 puta me gadina ubije

ja pogledam na kraju igre score a naravno gadina ima samo 6 killova

svaki metak mu zavrsi meni u glavi

tip je citer 100%

to je neki osobni chet

banaj gadinu {#}{#}{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

gdje se moze kupit server ali samo jedan slot dva max ????

Ak se ne varam minimalno šta možeš kupiti je 16. Eventualno ako ti netko baš izađe u susret.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
evo do prekjucer igro bf 3 i sad se danas zazelio malo, i pise mi da je password promjenjen, ja ga restoream, loginam se na acc kad ono: nema battlefielda? :O kako to rjesiti? tj imam ga al neda da se pokrene i logiram se na ea stranici i kaze nemoguce se logirati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

hahahah išao sam na HC malo s mortarima i dao12 + frag spamat. Evo ovako je završilo.

Najjače je kaj prdneš i ubiješ nekoga.{#}

btw...sam neznam zakaj mi ponekad ne piše da sam ubio nekoga morator nego piše samo killed i onda mi se to ne računa pod mortar, takvih sam oko 10 killeva napravio

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 17:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice