Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Sale_ds kaže...
One naredbe pod spot 'q'..jel se moze to kak promjenit da imam 'need ammo', 'need health pack' i tak nes?.. Mislim, ovo kaj su oni stavili je totalno debilno. Jedino kaj valja je da mozes pozvat nekoga u vozilo -.-

Commo rosea uopće nije ni trebalo biti al se puno ljudi na to žalilo. Onda su ubacili u igru ovo što sad imamo tek tolko da ih ušutkaju. A Commo Rose 2.0, koji bi navodno trebao raditi kak spada, je ja mislim najavljen s patchom koji dolazi u drugom mjesecu.

pirat kaže...

Ja sebe čujem kad nekome bacam ammo ili medkit...

Ja sebe ne.

Btw. dal se čuješ i kad vičeš nešto tipa: Reloading!, Enemy down! i sl?

MalenoSelo kaže...

jel ima neki hrv server koji je cesto pun i to?? i na kojem modu su mape limitirane a na kojem su jakoo velike

edit: jel ja mogu promijenit nick u igri da mi nije isti ko na originu il igram s nickom kak mi ide i origin

Imaš ih jedno desetak, između ostalog BUG Online Game Server - BF3. Upiši u tražilicu CRO ili HR pa će ti izlistati i većinu ostalih.

Igraš s nickom koji ti je na Originu. Ak baš hoćeš možeš ga ovdje promijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 2:03 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Taj commo rose il kak se vec zove uopce nije losa stvar, samo da stave nesto pametnije. Kakve koristi imam od toga kaj se derem 'go go go', a nemam municije da jurisam lol
The best way to be boring is to leave nothing out.
13 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

imao isti problem, morat češ smanjiti postavke na medium i ugasiti AA i AF, to je bar kod mene pomoglo

evo probah ugasiti samo AA , radi perfektno ,

3h igre bez ijednog prekida ,

hvala! {#}

15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ubio me deadmaus barem jedno 50 puta u 2-3 runde, pa eto mu jedan prikladan filmić  {#}

{#}

Odlično napravljen filmić{#}, ali da ti ne ostanem duzan...  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15472182/1/299434675/ koji bolestan hack ubijao nas iglom i stingerom XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Piše da je ban radi guida...jel tvoj brat možda probao hackati ili nešto? Molim te objasni mi pobliže zašto je dobio ban, pitaj ga ili neš, jer nemogu te odbanat samo tako...

ma kakav hack, nije toliko glup... i ne vjerujem da bi mogao uopće nešto tako naći i instalirati da ja ne vidim... ma nije ni frka.. ionako odigram 2-3 partije tjedno

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bogme je postala umjetnost naći zrno mudrosti i korisnih savjeta među svim ovim postovima i prepucavanjima dal je HC mod bolji i sl. 

Moram priznati da ja uz sve probleme koje imam sa igrom, sve jedno uživam ko nikad. A imam i black screen na loading a i server timmed out's nakon svakih 2, 3 runde.

Uživam radi "oniih" nekih momenti koji ti izmame osmjeh... posebnih trebutaka  - epic.

Recimo mrzim kad stanem sa tenkom, izađem van iz tenka popišat se a neko mi ga sune LOL

Znate ono kad vam neko uzme jeep, tenk buggy... bez pardona...

Nisam zapamtil ime jednom igraču, al uljepšal mi je dan.

Bil sam u jeep đihad fazi i dok sam ljepil c4 po buggy, jedno 6kg... dođe lik i popali mi buggy (na Wake Island).

Ja odma na chat i "uzel si mi jeehad jeep, zaakee" :)

(naravno da nisam detoniral jeep jer nisam piz*a)

I naviknut več na takve krađe, nastavim ja pehake..kad ono dve minute kasnije, valjda nakon njegovog spawna.. sa leđa mi dolazi buggy punom brzinom, i parkira se pod ručnom kraj mene.

Lik mi je isporučil buggy natrag.

E to je cool. :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...
nick54312 kaže...

Ubio me deadmaus barem jedno 50 puta u 2-3 runde, pa eto mu jedan prikladan filmić {#}

{#}

Odlično napravljen filmić{#}, ali da ti ne ostanem duzan... {#}

hahahahha....jučer je bio pravi festival noževa na xXx serveru....najsssss {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...

Bil sam u jeep đihad fazi i dok sam ljepil c4 po buggy, jedno 6kg... dođe lik i popali mi buggy (na Wake Island).

I naviknut več na takve krađe, nastavim ja pehake..kad ono dve minute kasnije, valjda nakon njegovog spawna.. sa leđa mi dolazi buggy punom brzinom, i parkira se pod ručnom kraj mene.

BF momenti su zakon!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

BF momenti su zakon!

Totalna istina..

Meni najbolji je bio kad sam sletio sa little birdom da ga popravim i moj team mate mi ga popali. Udem ja s njim i drugi helic ga zaljepi sa dvjie rakete - 13% hp'a ostalo, ja popravljam, a frajer iskocio. Prije nego sta sam opao uspio sam se prebacit na mjesto vozaca, poletit, ispalit flareove jer me ovaj vec opet lockao i skinut taj helic koji je njega zaljepio. Neprocjenjivo. Skocio sam sa stolca onak u stilu "fak yea", da me netko gledo sa strane reko bi "vidi majmuna" lol

14 godina
Danny_HR kaže...
Nick_Diamond kaže...

BF momenti su zakon!

BF je postala za mene igra u kojoj imam više mogućnosti nego u bilo kojoj drugom FPS-u...Sniper se popeo na neki tower MAV-om.No problem iz helija cu iskocit u ispalit rpg na povoljnom mjestu i frajera sj*bat.Stiže tank a nemam RPG. No problem zaj*bavat cu frajera oko flaga sve dok ne stigne pomoć ili dok moj squad se ne respawna na mene s municijom.Neprijateljska avijacija rula zrak.No problem squad uzima 3 igle/stingera i jedan support za ammo.Sky is clear of enemy birds,over! Naravno još je puno tu momenata što smo sve radili u BF.Jednostavno imaš slobodu da radiš što te volja.Zato mi je trenutno jedan od 3 igre koje igram(CoD /quit od 11 mjeseca)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Novi rekord s 7 killova 16500 bodova na metro-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 9:31 (H4X0R_Bug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam imao 2 momenta koja su mi bila kul zadnjih dana.

Prvi je bio na Damavand Peaku u Rushu. Skačem s one litice i otvorim padobran prerano i sad letim prema dolje, šta ću drugo radit nego pucat po podu random sa strojnicom. I šta bi? Pogodim Wizarda koji je valjda bio već ranjen dobrano i dobim kill s 300+ metara a sasvim random.

Drugi, pravi BF moment je bio na Metrou, uočimo se ja i protivnik na udaljenosti okolo prilike 150m. Šiljim ja njega, šilji on mene, skačemo izbjegavamo, potrošimo obojica spremnik, potrošimo spremnik pištolja i bacimo bombe i obojica dobijemo kill. LOL

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

10 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Prvi je bio na Damavand Peaku u Rushu. Skačem s one litice i otvorim padobran prerano i sad letim prema dolje, šta ću drugo radit nego pucat po podu random sa strojnicom. I šta bi? Pogodim Wizarda koji je valjda bio već ranjen dobrano i dobim kill s 300+ metara a sasvim random.

Drugi, pravi BF moment je bio na Metrou, uočimo se ja i protivnik na udaljenosti okolo prilike 150m. Šiljim ja njega, šilji on mene, skačemo izbjegavamo, potrošimo obojica spremnik, potrošimo spremnik pištolja i bacimo bombe i obojica dobijemo kill. LOL

Je da vrlo vrlo fenci da ti digne živac.{#}

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja sam imao ovaj drugi moment samo sto sam ja nakraju sa nozem trcao prema njemu i ubio ga :D

15 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

A ko je ovaj cheater šta je iznad tebe na listi? :)

Diretore_BB
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...
H4X0R_Bug kaže...

A ko je ovaj cheater šta je iznad tebe na listi? :)

Ja bi se prie pitao ko je ovaj ying yang sa skoro 20k a ima manje killova od njega...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U potpunosti se slazem s ovim covjekom, ljepo je objasnio zasto je 3d spotting kljucna komponenta dobrog team play-a u bf-u.

U bc2 mi nije valjao jer di god se sakris si vidljiv,ovdje je super slozeno.Jos sam da poprave da se kroz dim, prasinu ne vidi spot bit ce onda savrsen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 9:56 (kach).

1 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...
One naredbe pod spot 'q'..jel se moze to kak promjenit da imam 'need ammo', 'need health pack' i tak nes?.. Mislim, ovo kaj su oni stavili je totalno debilno. Jedino kaj valja je da mozes pozvat nekoga u vozilo -.-

Neznam kako vama ali meni "Q" radi dobro. Naciljam suporta, stisnem Q i moj vojnik se dere AMMO ili I need fuckyng ammo, isto sa medikom, jedino sam primjetio da neki to stvarno ne čuju ili neće čuti, jer takvima i kad staneš ispred njih i pucaš im pištolem u glavu ne kuže da nešto trebaš od njih.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 10:02 (Kendo).
15 godina
H4X0R_Bug kaže...

Ovo su normalni bodovi na metrou sa 1000 tiketa ili više. Igraš medika ili suporta, filaš ekipu sa municijom ili samo oživljavaš i bacaš medic pak i eto ti 20 000 bodova. Ja sam neki dan sa medaljama i ribonima natukao u jednoj partiji 70 000, ali sam imao i 188/45 K/D. Imam doma i sliku ali mi fraps miješa boje pa je sve plavo pa je nisam stavljao.

Edit: Ima li igra in game mogučnos screen shot?

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 10:21 (Kendo).
13 godina
Kendo kaže...
Sale_ds kaže...

Neznam kako vama ali meni "Q" radi dobro. Naciljam suporta, stisnem Q i moj vojnik se dere AMMO ili I need fuckyng ammo, isto sa medikom, jedino sam primjetio da neki to stvarno ne čuju ili neće čuti, jer takvima i kad staneš ispred njih i pucaš im pištolem u glavu ne kuže da nešto trebaš od njih.

Ali i ne trebaju te čuti....blica im iznad tebe da trebaš ammo ili heal...ili da se želiš voziti sa njima u vozilu ako su prazni....čak im blica i na mini mapi, tako da ne mogu reći da te nisku skužili....

My BF3 Battlelog: MasterChurner
13 godina
Sale_ds kaže...
Taj commo rose il kak se vec zove uopce nije losa stvar, samo da stave nesto pametnije. Kakve koristi imam od toga kaj se derem 'go go go', a nemam municije da jurisam lol

Kao sto su ti vec rekli.. zasto?

Isto dobijes kad kliknes Q kad gledas u Supporta ili Assaulta.

Nego, kako radi taj Commo rose?

Kad nesto odaberes cuju te svi oko tebe?

Ili samo onaj u kojeg gledas? Ako je ovo, sto onda kad se on vec makne kad ga najdes, pa drzis Q na njemu, pa odaberes sto ces reci...?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
Battlefield 3

dali je netko imao ovaj problem kad se htio jonat na server s b2k mapama- Game disconnect: You are missing content from the game. Imam LE i na battlelog-u mi pise da posjedujem exp pack i da ga krenem igati.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam ja imao pojima da to radi na principu "kada naciljas svojega". Nije mi to uopce palo na pamet.

Hvala na infu, sada znam :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ajde na BUG online, PUNJENJE.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
null kaže...

ajde na BUG online, PUNJENJE.

Stizem :)

14 godina
Danny_HR kaže...

BF momenti su zakon!

Zadnjih par dana se izrodilo par stvarno epic rundi na BUG-u. I ono kaj mene jako veseli je taktičko nadmudrivanje.

Evo jednog:

Metro CQ (koji mi se sve više i više sviđa)....Mi idemo od strane željeznice i nekako se odmah na početku proguramo na A (herojski) i do kraja runde navlačenje za B i A...dan nakon toga kreće ista mapa samo mi sa kontra strane i pričamo na TS-u kak je dan prije bila epska runda i naravno za to vrijeme nama istu stvar naprave {#}.

Polako ljudi uče i vidi se da sve više ekipe korisi voice. 

Hehe jedno pitanje:

Koliko vas nakon kaj ubije protivnika trči još par sekundi lijevo desno?

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 10:58 (Zero2).
17 godina
null kaže...

dali je netko imao ovaj problem kad se htio jonat na server s b2k mapama- Game disconnect: You are missing content from the game. Imam LE i na battlelog-u mi pise da posjedujem exp pack i da ga krenem igati.

To je problem kod njih - moraš se javiti EA supportu da ti "očiste" account od problema.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan video od mene

slobodno gledajte na 1080 p

just overpowered
Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: