Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
galinjo24 kaže...

ovako....kupio sam sad bf3 limited edition...upravo se skida;-))pitanje je kak da skinem back to karkand???i hoče mi sam povuč patch novi??

Automatski će ga skinuti, samo ti snimi, on će početi s downloadanjem updateova.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina

sad mi skida 14.9...

My way
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 11:01 (galinjo24).
17 godina
galinjo24 kaže...

sad mi skida 14.9...

to je ok

Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina

ček onda skida sad i btk2 ili če to kasnije??

My way
16 godina
galinjo24 kaže...

ček onda skida sad i btk2 ili če to kasnije??

skida ti i b2k don't worry :D

15 godina

sorry što sam dosadan a šta je pwm što isto uključuje limited edition..

My way
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a vidis ja sam prekjucer ponovo skidao bf3 jer sam reinstalirao winse i prvo mi je skidalo 14.8gb i onda sam bezveze kliknuo repair game i skinulo je jos 1.1gb,nakon toga vise nije nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

sorry što sam dosadan a šta je pwm što isto uključuje limited edition..

pogledaj si tu, http://www.battlefield.com/uk/battlefield3/blog/battlefield-3-limited-edition-physical-warfare-pack-available

15 godina
Kao sto rekoh fila, ti imas jos sta ucit o gamingu i ponasanju, ali ne zamjera ti nitko, jer si pocetnik :)
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

imas na njegovom profilu gore desno mali trokutic,kliknes na njega i prijavis

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

gornji desni kut di je trokutić sa uskličnikom klikni na to pa report

15 godina
protjeran
Battlefield 3

{#}

Brutal Truth \m/

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet ja s pitanjima.

1) Vidim neki kolege su uspjeli nagovoriti Support da im daju free key za Back to Karkand, kolike su šanse da uspijem?

2) Gdje je najjeftiniji Battlefield 3, s tim da želim retail-box verziju?

3) Ovo o "pro" i "normal" modu - zavisi od mape do mape i načinu kojem se igra, ili to postave oni čiji je server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

3) Ovo o "pro" i "normal" modu - zavisi od mape do mape i načinu kojem se igra, ili to postave oni čiji je server?

{#}

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
4ucker kaže...

{#}

Ispričavam se ako sam pogrešno shvatio..

Ali ne postoje li razni "modovi" nazovimo u kojima recimo nema onih oznaka kuda treba ići itd. ili?

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Moglo bi vam dobro doci, osobito onima koji moraju dosta podesatavti zbog slabijeg hardvera. 

http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/

http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/screenshots

Battlelog bez web preglednika:

http://bf3.realmware.co.uk/battlelog-standalone/

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 12:54 (Tallahasee).

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probao sam, šmrc, nisam dobio :(

"I am sorry, but this is not true, it is not a free item and you will need to purchase it separately if you wish to access it in your game."

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Imam problem, jučer dobio BF3 stavio ga da se skida, danas se skinuo i sada odem na battle log i ne želi mi ući, piše da mi je email ili password kriv.
A što je najbolje NIJE, probo sam logout iz Origina onda opet ulogirat i ušao iz prve dok na battle log ne želi pa ako netko može pomoći {#}

Da nebi bilo da lažem:

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 13:06 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ali ne postoje li razni "modovi" nazovimo u kojima recimo nema onih oznaka kuda treba ići itd. ili?

Ma nemaš se ti što ispričavati, jbga bilo mi je malo smješno :)

Ajd da i odgovorim bar na ovo treće pitanje. Ne ovisi to o mapama, samo o postavkama servera.

Postoje dva defaultna profila postavki NORMAL i HC. Može admin i mixati između toga pa se dobije COSTUME. No obično se koristi jedan od ova dva predefinirana. Imaš i dolje priložene slike postavki oba moda (uzetih s neki random servera) pa malo usporedi. E da, iznimka je jedino =CBC= server, on ima PRO setup {#}(naravno trollam, da ne bi zbilja pomislio) {#}

normal normal
hc hc
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

dobro si shvatio. čak to i je srž razlike hc i normal "moda". di se u normal modu moraš oslanjat na timski rad, dok u hardcore modu ipak imas malo veću slobodu kretanja pošto nemas crvenu strelicu nad glavom.

E pa sad ako dobro vidis, dobar si leader i misliš da možeš "četveročlanu obitelj" provuć iza neprijateljskih linija, onda ti preporučam HC. a ako više voliš "obiteljsko" napucavanje, onda moje preporuke idu na Normalni mod.

Ja osobno volim oba. ali kad sam sam onda se držim Normal moda.

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Opet ja s pitanjima.

1) Vidim neki kolege su uspjeli nagovoriti Support da im daju free key za Back to Karkand, kolike su šanse da uspijem?

Ja sam dobio tek kod 3 pokusaja, prvi put mi je neki lik dao popust key, drugi lik mi nije nis dal, a kod treceg sam reko da imam BF3 ali nemam B2K i zamolio ako mi moze dat jedan besplatno i dao mi je. kako se ono kaze "Treca sreca" i posle sam mu se zahvalio i reko da vas fan od bf3 i da je EA najbolji.

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Imam problem, jučer dobio BF3 stavio ga da se skida, danas se skinuo i sada odem na battle log i ne želi mi ući, piše da mi je email ili password kriv.
A što je najbolje NIJE, probo sam logout iz Origina onda opet ulogirat i ušao iz prve dok na battle log ne želi pa ako netko može pomoći {#}

Da nebi bilo da lažem:

ja mislim da je sve u redu da moraš samo čekat da prođu podaci o aktivaciji bf3. i onda bi ti battlelog trebao dat "zeleno svijetlo"... (ako je taj problem naravno.)

stavi jos koji podatak ... koji browser, jesi li stavio plugin za battlelog,... nek se jos neko sjeti neceg... :)

17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

A što je najbolje NIJE, probo sam logout iz Origina onda opet ulogirat i ušao iz prve dok na battle log ne želi pa ako netko može pomoći {#}.

Klikneš na play BF3 u Originu ili se pokušavaš direktno ulogirati u battlelog? Uglavnom probaj i jedno i drugo ako već nisi.

16 godina
neaktivan
lycan kaže...

Dali ko igra erepuiblik, igra je strateška, besplatna i odlična evo linka ako se netko hoce registrirati: http://www.erepublik.com/en/referrer/lycan962

SPAM?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
XVII Mini kaže...

A što je najbolje NIJE, probo sam logout iz Origina onda opet ulogirat i ušao iz prve dok na battle log ne želi pa ako netko može pomoći {#}.

Klikneš na play BF3 u Originu ili se pokušavaš direktno ulogirati u battlelog? Uglavnom probaj i jedno i drugo ako već nisi.

EDIT: neka pogleda na EA dali je mijenjao email adresu.

Poštenje!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 13:22 (Frle1).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
lycan kaže...

Dali ko...

SPAM?!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:19 (ZC_Someone).
14 godina
Battlefield 3

Riješeno preko EA live chat i dobio 20% na svaku sljedecu igru koju kupim preko njih heh.
EDIT: ako netko treba key za to neka mi se javi pošto meni ne treba, i dalje mi je preskupo :P.. 

Uglavnom reedema se preko  http://store.origin.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 13:26 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja probao tri puta sreća me neće, tko hoće evo mu discount key: YOMPC-EAPAJ-OMQPV

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@ desh

Newbie or noob or "'n00b"' is a slang term for a novice or newcomer, or somebody inexperienced in any profession or activity. Contemporary use can particularly refer to a beginner or new user of computers, often concerning Internet activity, such as online gaming[1] or Linux use.[2][3] It can have derogatory connotations, but is also often used for descriptive purposes only, without a value judgment.

The term's origin is uncertain. Earliest uses probably date to late twentieth century U.S. military jargon, though possible precursor terms are much earlier. Variant forms of the noun include newby and newbee, while the related term noob (often spelt n00b) is often used in online gaming.

@ sardax

Tako zvuči čovjek kad ostane bez argumenata da ti vrati. Ajde ajde dobar si ti, samo tako nastavi

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 13:56 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice