Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Kule_zg kaže...
Y2K2 kaže...

To jedna partija traje taman dok ne izadje BF4{#}

{#}

Bas racunam malo...ja sam metro od 2000 ticketa znao igrati oko sat i pol cak do dva, a koliko bi onda ovo trajalo? Preko 20 sati?

blago vama na pc-u, nama na konzolama game traje 10 min max...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
15 godina
Battlefield 3

Zašto su Havoc i Viper toliko nebalansirani, viper ima precizniji aim, jedno 10 puta bolje upravljanje i još ga je teže ukrast ili rejpat prije nego poleti(bolje spawn mjesto),kad se prebacim sa vipera na havoc toliko mi ide na živce da iskočim iz njega i pošaljem ga u  {#}.Zar je ovo jedino riješenje?

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
blago vama na pc-u, nama na konzolama game traje 10 min max...

Da kolega ali nekima od nas na PC-u loada mapa skoro pa toliko koliko tebi traje partija {#}

Plus imamo toliko tehničkih poteškoća da nam se povremeno zgadi igra {#}

Dakle, što se tiče ove igre, za sad (za mene osobno), konzola FTW (Ubaciš, igraš i miran si) {#}

Merry crisis and a happy new fear
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 16:29 (forzzuk).
14 godina
Battlefield 3

Nisam vec tjedan dana upalio Bf3.. nekako sam izgubio volju i neda mi ga se vise niti igrat...

Jesam jedini ? {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ma daj sta pricas, na konzoli ni upola ne mozes dozivjeti Battlefield iskustvo

Had a dream I was king, I woke up still king

3 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Nisam vec tjedan dana upalio Bf3.. nekako sam izgubio volju i neda mi ga se vise niti igrat...

Jesam jedini ? {#}

I ja sam preležao taj period. Ne brini se neće potrajati ;)

17 godina
neaktivan
AL13N13 kaže...
drahic kaže...

Jesam jedini ? {#}

Govori u svoje ime. :P

Mislim da sam u zadnjih mjesec dana više igrao Osmos, Solar 2 i Cubes That Matter nego BF3. I još uvijek rijetko skupim volje da ga upalim.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 17:03 (ZC_Someone).
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Jesam jedini ? {#}

nisi..meni je osobno dobro doslo da se malo odmorim od css-a...Sad tek vidim da je css 5 puta tezi i bolji..ovo je igra za pice....  :)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
sinoc smo na nasem serveru probali hs preko 3k i najdalje sto smo uspjeli je 3.2k preko metak jedostano nestaje.. I sad kako je ovaj napravio 3.9K

pucao je iz helica uz aimbot...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može li se cjelokupna instalacija prenest s kompjutera na drugi kompjuter i pri tome da radi. (Imam ograničen internet a ne mogu skinuti cijelu igru i update a da ne pređem limit)

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 17:21 (Nos).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ovako imam jedan problem kada udem u igru tj kada ulazim u igru pojavi mi se crna pozadina ali cujem zvuk iz igre.....Kada izidem na destop pise mi u kantunu ovo:Display driver stopped responding and has recovered.....Napravio sam update za drivere za graficku,reinstaliro sam origin,Napravio Repair inss.. na BF3 na originu,...Ne znam u cemu je problem...Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Angelx kaže...
Ovako imam jedan problem kada udem u igru tj kada ulazim u igru pojavi mi se crna pozadina ali cujem zvuk iz igre.....Kada izidem na destop pise mi u kantunu ovo:Display driver stopped responding and has recovered.....Napravio sam update za drivere za graficku,reinstaliro sam origin,Napravio Repair inss.. na BF3 na originu,...Ne znam u cemu je problem...Hvala

Imaš rusku verziju i patch bez fixa?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
16 godina
neaktivan
Imam rusku verziju kakav fix?
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jesam jedini ? {#}

Počni igrat sa nekin na voice, masu zanimljivije.

Inače i meni osobno je bia dosadia al nakon 100 sati igranja Skyrima (kojeg nisan završia, posta mi je monoton) vratia san se Battlefieldu.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sreća pa nema svoj TS

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok jel meni mozes dati key za B2K ako imas ako si prestao da igras ja cu u PON da idem po BF3 pa za bck to karkand ako bi mi molim te dal pLzzz hvala

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
15 godina
neaktivan
matotheBUG kaže...

ok jel meni mozes dati key za B2K ako imas ako si prestao da igras ja cu u PON da idem po BF3 pa za bck to karkand ako bi mi molim te dal pLzzz hvala

{#}

Merry crisis and a happy new fear
14 godina
matotheBUG kaže...

16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
AL13N13 kaže...
drahic kaže...

Jesam jedini ? {#}

Govori u svoje ime. :P

Mislim da sam u zadnjih mjesec dana više igrao Osmos, Solar 2 i Cubes That Matter nego BF3. I još uvijek rijetko skupim volje da ga upalim.

Frozen Synapse je zanimljiviji nego BF3 s obzirom da je IGRIV :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

WTFFFFF!!! Odigram 3 perfektne TDM runde i izadjem da stavim battle reports ovdje kad ono: Battle reports no longer available. I onda sam poceo da psujem: {#}{#}{#} poludio sam.. {#}

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nos kaže...

Može li se cjelokupna instalacija prenest s kompjutera na drugi kompjuter i pri tome da radi. (Imam ograničen internet a ne mogu skinuti cijelu igru i update a da ne pređem limit)

može

14 godina

Dobio sam origin acc sa batllefieldom 3 gore,svaki put kad pokrecem igru,dobim poruku:

Bf3 has stopped working...

Neznam sta da radim,a prije toga se ista stvar desavala i sa "jogurt" verzijom igre.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel tko zainteresiran za kupnju igre?

nemam više živaca

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Brutalna partija, Butcher leti jace nego da komp upravlja helijem. 22 killa sa helijem LOL to cu tesko ponovit. uostalom, evo report

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/13677287/1/302299724/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
core2man kaže...

Dobio sam origin acc sa batllefieldom 3 gore,svaki put kad pokrecem igru,dobim poruku:

Neznam sta da radim,a prije toga se ista stvar desavala i sa "jogurt" verzijom igre.

Stavi novi Windows + baci pare na novi hardware

a fic1994 obrnuto :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

hvala na pomoci -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Frozen Synapse je zanimljiviji nego BF3 s obzirom da je IGRIV :)

Odlična je igra al nije mi se u zadnje vrijeme dalo toliko razmišljati :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
bik kaže...
core2man kaže...

Stavi novi Windows + baci pare na novi hardware

a fic1994 obrnuto :)

Windowsi su stavljeni novi prije mjesec dana,a mislim da su ati 5770 i amd x4 640 dovoljni za makar pokrenut bf3.

13 godina
protjeran
BAD_BOY01 kaže...

WTFFFFF!!! Odigram 3 perfektne TDM runde i izadjem da stavim battle reports ovdje kad ono: Battle reports no longer available. I onda sam poceo da psujem: {#}{#}{#} poludio sam.. {#}

a dobit ces ga...trebas sacekati malo..ako ga ne dobijes onda nisi igrao ranked ...  :)

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Daj zamislite lik mi posalje private message da mu ja posudim svoj origin na dan-dva da on instalira i proba hoce li mu komp moci gurati igru? ono,WTF???

aj da ga znam pa mozda bi i pristao ali ovako.... no fu.... way...  .)

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice