- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam vam upisao moju konfuu moj PC i sada trebam znati dali ce raditi i koliko ce grafika biti high i koliko ce mi se otprilike loadati za server da udem
nazovi Milana.
Hahahahaha,uhvati me nostalgija.
Inace u Elite Dekaronu sam jedno vrijeme game master i na moj channel smo namjerno postavili ve videoe,da bi navukli sve tzv. hackere,koji zele varati
u toj igri.Moram priznati da ih je dosta nasjelo i preko 500-njak acc smo banirali.
Mozda ne bi bilo lose takav "projekt" pokrenuti na Battlefieldu?!
slažem se s time. zna se desit da heli vozi 2 ljudi na voice chatu i koji točno znaju što rade, pa ih je malo teže srušit. al ima riješenje sa laserski navođenim raketama. to nemože pobijeć nikako.
e sad ako si sam i nemaš pomoći to je druga stvar. ali bar na cbc ljudi igraju korektno i timski, ovi naši barem.
Nebi se složio s ovime..dobar driver može im pobjeć s dobrim manevrom..jedino se neda pobjeć kada su dvojica dobrih u tenku pa jedan locka sa citv stationa a driver koristi Guided shell, e onda ti nema nikakve pomoći, 500 flareova da izbaciš i napraviš zlatnu piruetu od 360 stupnjeva
Na =CBC= Battlefield 3 - Conquest - CROATIA sam dobio BAN jer sam nekog frajera 2x "ramnio" kako on kaže (znaci napao ga avionom pucao u njegov heli i udario ga nakon cega je on poginio lol) , gdje ovo ima stvarno smiješna pravila neki kompleksaši izmišljaju
hehe zato igrati na provjerenim serverima gdje admini nisu idioti. btw. hvala za info skidam ga sa liste. a definitivno ću ići iskoristiti avion ako mi je u banani ko projektil.
kazu da ovaj ima ful srece,svaki metak mu se odbije u nekog neprijatelja http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/menohacker/stats/381413780/
Imao sam ukazanja na BUG-ovom serveru
I još netko pokraj nje
kazu da ovaj ima ful srece,svaki metak mu se odbije u nekog neprijatelja http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/menohacker/stats/381413780/
U 40H igranja 30 000 killova...LOL, uopce pa nije cheater
U 40H igranja 30 000 killova...LOL, uopce pa nije cheater
haha nije stvarno,samo ima srece nezam sta Dice spava prijavili su ga sto puta
U čem je problem ako se avionom zabiješ u heli? Kao da zabraniš tenkom gaziti ljude
Pa glupo je da!Netko ko zna vozit avion bi unistio normalno taj heli i sam bi nastavio unistavati dodatno 2 protivnicka aviona koja su u zraku.Ovak je sjebo avion i potrosio dragocjeno vrijeme da se opet spawna.
zna li netko koliko treba za service starove(klase)?
a i ban ako popijes, što je rijetkost (obično bude kick). dobiješ objašnjenje, na hrvatskom...
Jučer sam u 2 runde uspio 2 headshota preko 1200 metara opalit (screenshot nemam
)
imam problem da nakon nekih pola sata igre se ona uruši, prikaže mi se samo nebo s nekim kamenjem, kao problem s driverom i kad mi izaže za par sec piše mi connection to server timed out, zna li netko rješenje ?
e jel mi kozete pomoci oko svih koraka kupio sam u varazdinu links BF3 i sada ga u ponedeljak dobim sta sve moram uciniti za battellog i sve to s aoriginom kako sve to srediti
Daj malo ljepse pisi Tesko je ovo procitati.
Veliko slovo, zarez, tocka... cak i slova.
Nego, ako si kupio DVD, onda s njega pokrenes instalaciju i sve ce ti o dalje govoriti sto trebas raditi.
Vjerojatno ovako:
Pokrenes instalaciju.
Pita te za key (mozda odma, ili negdje kasnije) prepises ga negdje sa kutije.
Instalacija zavrsi.
Pokrece instalaciju Origina.
Ako ne instalira sam, onda odes na stranice Origina i tamo skines najnoviju verziju i instaliras.
I sad prilikom pokretanja Origina u njemu imas ikonu Battlefield 3. (Kod prvog pokretanja ces morati napraviti (prilicno velik!) update.)
Kad kliknes na nju, sad pokrece Battlelog i tamo imas Single player, Server browser i slicno i od tamo pokreces igru.
Ako te dolje lijevo pita da updateas igru, onda to i napravis.
Meni nije radio update pri prvom pokretanju, samo jedan mali 2mb, inace skinuo sam ga kad sam redemao key. Jeli tako treba, citao sam da je bio neki update od 4-5 gb, pa neznam jeli imam taj update ? Skinulo mi je ukupkno 15gb.
Dali penjanje sa MAVom na zgrade koje su inače nedostupne pješke (mape bez helića) smatrate varanjem?
3 | Da |
---|---|
57 | Ne |
Kakvo varanje, ako igra to dozvoljava bez ikakvih tvojih hackerskih pomagala, onda nije varanje.
Ne da mi se sad u opcije pa evo tu:
Intel Core i5, 3.20 GHz
4 GB RAM
Nvidia GTX 460
Zadnji driveri 285.62
Win7 64bit
Dok radi, sve gura na ultra postavkama, i u singleu i multiplayu, ali sam i to smanjio na high jer sam negdje pročitao da i to može biti razlog ispadanja iz igre. Naravno, nije. Razlog je što je igra u prodaji prije nego bi trebala biti, a mi svi smo beta testeri. Portove nisam forwardao, ali ne kužim zašto onda radi 2-3 mape pa ispadne. Ne bi trebalo uopće raditi po toj logici niti se spajati na servere.
nek ti se zagubi samo jedan paket u krivo vrijeme pisat ce ti diskonekt... meni se to znalo događat prije. jer moj brat, njegova cura i ja dijelilmo istu vezu, i redovno samo bio diskonektan ako mi je veza bila opterećena. al cim sam pootvarao sve portove, nemam vise tih problema, samo ping poraste i to je to...
Napravio sam port forward prema uputama navedenim ovdje: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/Battlefield_3.htm
Vidjet ćemo hoće li se što promijeniti po pitanju izlaska sa servera i nemogućnosti ponovnog ulaska. Nisam imao vremena igrati nakon toga, pa nisam ni provjerio.
Dali penjanje sa MAVom na zgrade koje su inače nedostupne pješke (mape bez helića) smatrate varanjem?
Ne smatram varanjem, ali se nadam da će to što prije riješiti. Nebi se smjelo mountati na njega, a pogotovo ne da sam sebe možeš voziti okolo, bezveze. To malo čudo nebi moglo ni podići čovjeka, niti mu je to namjena, niti se pomaže svom timu tako. MAV je za spotanje i uništavanje spawn beacona i sl., a nadam se da će sa ptachem staviti da i mortar može razbiti. Najljepše je vidit svoj MAV oko bombi za plantanje ili zastava kako otkriva neprijatelje i samo ih pokosiš s leđa na prepad. Bodovi za svakoga.
Me gusta kad me skinu sa te 'nedostupne' zgrade i na killcamu vidim njega i još nekoliko wookija kako se mrijeste.
Idući potez (ako je izvedivo po pitanju zastava) jest support w/mortar.
Demoralizira ih jako brzo
EDIT:
švrljam nešto po battlelogu i vidim tek sad progress barove za service starove (rimuje se, jel) koje
su jaaako loše izveli što se tiče boje. Jednako loše ako ne i gore od onoga kruga koji prikazuje omjer
odigranih klasa koji je bio u beti u osnovi 4 nijanse plave boje.
Isuse, u kolikoj vi to kuhinji igrate?
Na šta naletih sada: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3494c7a7-e291-403e-9348-4be8a7b43bd5/p0mp-Full-Metal-Metro-35k-ticket-Infinite-Idle-Braindeath/
lol 35 000 ticketa :)
Na šta naletih sada: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3494c7a7-e291-403e-9348-4be8a7b43bd5/p0mp-Full-Metal-Metro-35k-ticket-Infinite-Idle-Braindeath/
To jedna partija traje taman dok ne izadje BF4
To jedna partija traje taman dok ne izadje BF4
Bas racunam malo...ja sam metro od 2000 ticketa znao igrati oko sat i pol cak do dva, a koliko bi onda ovo trajalo? Preko 20 sati?
konačno riješio sve probleme u vezi bf3 i sada nastao novi: "battlefield 3 has stopped working"
krasno, ova igra jednostavno ne želi raditi kako treba