- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po meni je ovo bespotrebna rasprava.
tko voli neka igra hc,tko ne voli neka igra normal i mirna bosna.
Pa 3. DICEova zapovijed glasi: "Sjeti se da igraš samo normal mod"
Pa 3. DICEova zapovijed glasi: "Sjeti se da igraš samo normal mod"
Zaista smiješno.
odi 1v1 pa da ti ja pokazem kaj je lakse sunce ti isusovo
LOL
Imali smo već jednoga poput tebe koji je izazivao na 1vs1. U tom slučaju mene.
Ukratko, nije dobro završilo. :)
BTW i dalje je HC za pice. Vaše negodovanje ne može promijeniti činjenično stanje koje je svevišnji odredio.
Kaj ti si mislis da si nepobjedivi???? Ownam te ko beba zvecku. Decko dok si se ti gubio po mapama na bad company 2 il koji si vec k igrao prije bf3, ja sam igrao matcheve u najacem klanu na Quake 3 freezerail modu. Bili smo prvi na ljestvici godinama. Igrali smo protiv wallhackera i jos su popusili. Nakon Q3 sam jos par godina igrao cs 1.6 i cs Source. BC2 ili koji k si igrao je male beba spram Q3 i cs. Tak da sam siguran da nemas niti refklekse niti skilla nit nist. Samo znas ganjat crvene strelice po minimapi.
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/11/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png
unaprijed želje i čestitke,LP
Kaj ti si mislis da si nepobjedivi???? Ownam te ko beba zvecku. Decko dok si se ti gubio po mapama na bad company 2 il koji si vec k igrao prije bf3, ja sam igrao matcheve u najacem klanu na Quake 3 freezerail modu. Bili smo prvi na ljestvici godinama. Igrali smo protiv wallhackera i jos su popusili. Nakon Q3 sam jos par godina igrao cs 1.6 i cs Source. BC2 ili koji k si igrao je male beba spram Q3 i cs. Tak da sam siguran da nemas niti refklekse niti skilla nit nist. Samo znas ganjat crvene strelice po minimapi.
ja da tako dobro igram nebi zvao pocetnika 1v1 i bio tako bijesan zbog jedne osobne izjave,ma svako ima svoje misljenje i to je to,nije vrijeme za prepucavanja.Bozic je za sat vremena
Danny, svi znamo da ti igraš Normal jer si pichkica koja ne može trpit da ga netko ubije. Na normalu imaš healtha k'o Robocop pa ti je lakše.
Oho!
evo jedan moj battlereport sa xXx-ovog servera i dalje tvrdim da je HC za...ma prepoznace se sami...
ali moram priznati da je odlican server za nabiti cin 45 za kratko vrijeme...ovo ko neka vrsta stats paddinga...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/12427862/1/247993978/
i da, sretan bozic svima koji ga slave
odi 1v1 pa da ti ja pokazem kaj je lakse sunce ti isusovo
LOL
Imali smo već jednoga poput tebe koji je izazivao na 1vs1. U tom slučaju mene.
Ukratko, nije dobro završilo. :)
BTW i dalje je HC za pice. Vaše negodovanje ne može promijeniti činjenično stanje koje je svevišnji odredio.
Mislim da si zabrijao. Quake 3 traži više skilla utoliko što je drastično brži, a treba, preciznosti i ekstremnu brzinu razmišljanja u svemu tome i mjesece vježbe - prenosi se lako u Unreal i eventualno CoD (ali ne toliko u ove novije edicije mislim) - ali ništa od toga ne pali u Battlefieldu. Battlefield ima posebnu mehaniku na koju se treba naviknuti, koja ne dopušta brzo kretanje, brzo pucanje i ništa - stavlja te u okvir koji joj treba. Možeš biti dobar u osjećaju koji razviješ za oružja, hitbox i sl. i to je nešto što sigurno nećeš imati bez posebne vježbe ma kako dobar bio u Q3.
Što će ti iznad 1600MHz? Razlika je nikakva, a pitanje je što tvoja ploča može s toliko pločica.
Ma bio HCWC, Arcade ili zbrlj mod, BF3 ima nekolicinu vrlo frustrirajucih gluparija vezano uz tu mehaniku i opcenito gameplay. Uzecu primjer koji sam imao neki dan. Naletim na Bazaru na tri lika u prostoriji u kutu su u nekakvih 2 metra kvadratna (ljube se ne znam, idioti). Okinem RPG u, mislim nekako je stajao kao vise desno, ali sva trojica su prakticki na hrpi, i mrtav samo jedan. WTF? RPG? O cemu se tu radi? Da je smjestiti 100 ljudi u prostoriju 20 kvadrata i ispalit RPG u istu, unutra bi imao cuspajz.
Grrrrr pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Svi me vole kolko sam lijep jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Imam plaću 17k eura mjesečno jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Imam 25 žena, od toga ih je 20 mlađe od 25 jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
PWNANJE n00bova s nogama 1v1 ispunjenje životne misije na Božić!!
I AM COMPLETE jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
-Manifest jednog 1v1 n00b pwnera
Svi me vole kolko sam lijep i jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Ne pretjeruj s kuhanim vinom.
Svi me vole kolko sam lijep i jer pwnam n00bove s nogama 1v1!!!!
Ne pretjeruj s kuhanim vinom.
To je kuhana rakija.
Ne znate vi šta je to.
Ne znate vi šta je to.
Ganja?
Mislim da si zabrijao. Quake 3 traži više skilla utoliko što je drastično brži, a treba, preciznosti i ekstremnu brzinu razmišljanja u svemu tome i mjesece vježbe - prenosi se lako u Unreal i eventualno CoD (ali ne toliko u ove novije edicije mislim) - ali ništa od toga ne pali u Battlefieldu. Battlefield ima posebnu mehaniku na koju se treba naviknuti, koja ne dopušta brzo kretanje, brzo pucanje i ništa - stavlja te u okvir koji joj treba. Možeš biti dobar u osjećaju koji razviješ za oružja, hitbox i sl. i to je nešto što sigurno nećeš imati bez posebne vježbe ma kako dobar bio u Q3.
Da al na hardcore ipak je brzina vise bitna nego recoil na puski. Mozda je danny bolji igrac na 64 slot serveru ali na 1v1 nema sanse. Pogotovo ne HC.
8 gigi in da house:)
Evo i ja san ih danas kupia, mob me nešto zeza pa nemogu uploadat sliku.

Tolko o tome. :)
Vjerujete mi?
9 | Da |
---|---|
9 | Da |
19 | Naravno |