Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
Sideswipe kaže...

Probam se spojit na rvacki server da bi mi reklo da sam kickan jer igračima iz hrvatske nije dopušteno da se spojim,mislim ono WTF.

Server je madcroats 

Mora da je netko nešto krivo postavio na serveru.

Kada ukebam nekog od admina na serveru ću mu javit da to popravi.

Točno to krive postavke

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
protjeran
robimarko kaže...
TDM ne.Mislim da gotovo nitko kod nas ne igra TDM

To je dobar način za podizanje mogućnosti oružja.

14 godina
Je ali nije baš najzabavnije
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Tek sam sada primjetio nedostatak TDM servera s malim pingom, pa da Vas pitam. Biste li željeli imati hrvatski TDM server?

MC klan ti ima TDM u svojoj rotaciji.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/2628b087-177b-4366-b6f1-2a3b43aef7b7/MadCroats-Clan-Server-Favorite-Maps/

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan

ali ako moze HC...

Are Y talking to me?????
13 godina
protjeran

Znam, ali govorim isključivo o TDM serverima.

14 godina
neaktivan

Nisam htio prije da smaram, ali evo sad kad je igra postala "stabilna" i proslo je vec dosta od izlaska, interesuje me kako ce igra raditi na Core 2 Duo E4600 clockanom na 3.0Ghz, 8800GT 512 MB i 3 odnosno 4 GB RAMa jer planiram uzeti jos dodatnu gigu. Da li ce se moci sa pristojnim fpsom igrati multi ? Na low postavkama naravno, na kojim igra izgleda i vise nego dobra. Planiram zbog nje preci na windows 7 sa starog dobrog xpa tako da mi je potreban feedback, ako ce se komp gusiti da se bezveze ne patim sa backupom i novim windowsima i cime vec.. 

14 godina
na low zbog grafe
15 godina
anabolicaa kaže...

Nisam htio prije da smaram, ali evo sad kad je igra postala "stabilna" i proslo je vec dosta od izlaska, interesuje me kako ce igra raditi na Core 2 Duo E4600 clockanom na 3.0Ghz, 8800GT 512 MB i 3 odnosno 4 GB RAMa jer planiram uzeti jos dodatnu gigu. Da li ce se moci sa pristojnim fpsom igrati multi ? Na low postavkama naravno, na kojim igra izgleda i vise nego dobra. Planiram zbog nje preci na windows 7 sa starog dobrog xpa tako da mi je potreban feedback, ako ce se komp gusiti da se bezveze ne patim sa backupom i novim windowsima i cime vec.. 

Sa pristojim fps-om niti na low

Evo ti primjer

average fps je kako kaže lik 35-45 što nikako nije pristojno jer za pucačinu i to pogotovo multy treba nešto više sličica

Pogledaj mu gameplay.Mene od takvog trzakanja oči bole nakon pet minuta igranja

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 13:39 (Kill Frenzy).
13 godina
protjeran
anabolicaa kaže...

Mislim da ces moci igrati na low postavkama,ali moras staviti windows 7 64 bita po mogucnosti neku gamer verziju da ti ne jedu memoriju bezveze neki windows servisi,malware i blotware su u njima srezani.. Mici ces igrati,ali to nije to jer neces doziviti pravi car i osjecaj u igri.. E sad jedino ako si od onih kojim to nesmeta.. ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
Cyber_Freak kaže...

Mislim da ces moci igrati na low postavkama,ali moras staviti windows 7 64 bita po mogucnosti neku gamer verziju da ti ne jedu memoriju bezveze neki windows servisi,malware i blotware su u njima srezani.. Mici ces igrati,ali to nije to jer neces doziviti pravi car i osjecaj u igri.. E sad jedino ako si od onih kojim to nesmeta.. ;)

Evo ti pravog savjeta.Stavi gamer verziju windowsa{#}

13 godina
protjeran
anabolicaa kaže...

Instaliraj ForceWare 290.36 i ići će na low postavkama na nekih 40 fps.

16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Tek sam sada primjetio nedostatak TDM servera s malim pingom, pa da Vas pitam. Biste li željeli imati hrvatski TDM server?

Možda, kad bi bio HC bih dolazio

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmm teška odluka

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

average fps je kako kaže lik 35-45 što nikako nije pristojno jer za pucačinu i to pogotovo multy treba nešto više sličica

Pogledaj mu gameplay.Mene od takvog trzakanja oči bole nakon pet minuta igranja

Ja igram na otprilike 40 FPS-a.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

Hmm teška odluka

Prvi je dobar koliko i M98B,samo što ima sporiji metak od M98B.

Drugi je neka sredina,a treći je najlošiji - metak mu previše pada na veće udaljenosti.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Probam se spojit na rvacki server da bi mi reklo da sam kickan jer igračima iz hrvatske nije dopušteno da se spojim,mislim ono WTF.

Server je madcroats 

To je naš server i sigurno je neka greška. Javil bum slammeru da provjeri. ako i dalje nebuš mogao ući javi.

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan

Znam da sigurno necu uskoro ulagati u novi PC, tako da se tih 40 fpsa moze tolerisati. Na PS3 jednostavno nije to to. 

14 godina
DadoZG kaže...

Mislim da ti je overall dosta slaba konfa za bf3, neznam puno o tom al znam da je dualac slab i da je 4850 dosta loša za igru, a ni samo 2 gige rama ne pomažu.

Ja vrtim BF3 na HD4850 sasvim dobro, bez štekanja/ili sitnim (medium postavke)... istina da imam quad 2.3 i 4GB RAM...

Nije to do Realteka... meni je isto bio onaj sound loop buzz problem pa sam sredio i i dalje imam istu zvucnu ko i prije!

17 godina
KiCo77 kaže...
DadoZG kaže...

Mislim da ti je overall dosta slaba konfa za bf3, neznam puno o tom al znam da je dualac slab i da je 4850 dosta loša za igru, a ni samo 2 gige rama ne pomažu.

Ja vrtim BF3 na HD4850 sasvim dobro, bez štekanja/ili sitnim (medium postavke)... istina da imam quad 2.3 i 4GB RAM...

Nije to do Realteka... meni je isto bio onaj sound loop buzz problem pa sam sredio i i dalje imam istu zvucnu ko i prije!

Kako si sredio taj sound loop?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

dal se nekome dogodi da igra i kad zavrsi mapa kod loadanja druge samo pise loading sastrane i nista se ne dogadja*

AMD-ATI

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

jeste dobro

Had a dream I was king, I woke up still king

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3 Back to Karkand Besplatno!

Ako neko bude kupovao Battlefield 3 preko Origina nek mi se javi dacu mu promo kod za back to karkand besplatno!

Kod sam dobio sa Sapphire SSC -a!

Igra se mora naruciti sa origin sajta mikako sa drugih inline shopova!

Molim da se jave samo oni koji ce stvarno iskoristit taj promo kod, posto ja nemogu jer vec imam Battlefild 3 i Back to karkand.

Jos jednom, Promo kod vazi samo uz kupnju battlefielda 3 sa origin servera prilikom kupnje cete uneti promo kod i automatski ce vam se otkljucati i Back to karkand.

Zainteresovani nek se Jave na rekideki@gmail.com........Imam samo jedan promo kod tako da ko prvi do mene dobi nesto od mene!

1 0 hvala 0
14 godina
Dodinho kaže...
KiCo77 kaže...
DadoZG kaže...

Kako si sredio taj sound loop?

Mnogo toga sam probao pa na kraju neznam ni sta je djelovalo al mislim da je ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=675&jumpto=2487756&sort=asc&view=flat 

Inace, google je tvoj prijatelj! 

17 godina
KiCo77 kaže...

Mnogo toga sam probao pa na kraju neznam ni sta je djelovalo al mislim da je ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=675&jumpto=2487756&sort=asc&view=flat 

Inace, google je tvoj prijatelj! 

Znam da mi je google prijatelj, ali probao sam puno toga i googlao i ništa nije pomoglo...

Probati ću ovo što si predložio.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
mirza64 kaže...

dal se nekome dogodi da igra i kad zavrsi mapa kod loadanja druge samo pise loading sastrane i nista se ne dogadja*

Meni

14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
mirza64 kaže...

Meni

pa nije valjda.. to si izmislio da možeš promijeniti strane i ući u "jači" tim..

to se ne događa nikome.. lažeš ovaj napaćeni narod.

jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 Back to Karkand Besplatno!

Sretni dobitnik Mihael Blazi!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 17:40 (reyan).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
mirza64 kaže...

Meni

daj ako naletis na rjesenje javi:Dza sad jedino je rjesenje ctrl+al+del:)

AMD-ATI
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice