Zašto je bug online server spušten na 32 igrača?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izasli su novi driveri za AMD i meni je bf3 puno zabavniji od bc2.Pogotovo vozit tenk i njegove specijalizacije,isto mi se svida kaj je puno teze ubit nekog nego u bc2.
Mape su odlicne,sto vise tog otkljucavam to mi igra jos zabavnija posaje.Sve u svemu zadovoljan sam s igrom,jedino fali teamplay-a malo.Al to nije problem ak imas dobre ljude u squadu.
Ja bi rekao da je obratno,u bf3 netreba puno pucat da netko padne dok u bc2 treba dosta vise.
Ista kolicina metka ti treba da ubis nekog ko i u bc2,ali je fora ovdje kaj puske vise zanose,i kaj mozes kombinirat s pojedinacnom da budes precizniji,ma puno je bolje slozeno nego u bc2.
Bas se moras vise trudit da ubis nekog i to mi je predobro.
Izasli su novi driveri za AMD i meni je bf3 puno zabavniji od bc2.Pogotovo vozit tenk i njegove specijalizacije,isto mi se svida kaj je puno teze ubit nekog nego u bc2.
Mape su odlicne,sto vise tog otkljucavam to mi igra jos zabavnija posaje.Sve u svemu zadovoljan sam s igrom,jedino fali teamplay-a malo.Al to nije problem ak imas dobre ljude u squadu.
Ja bi rekao da je obratno,u bf3 netreba puno pucat da netko padne dok u bc2 treba dosta vise.
Iz samo jednog razloga, bolji hitbox. U BC2 pola metaka prođe kroz metu.
Iz samo jednog razloga, bolji hitbox. U BC2 pola metaka prođe kroz metu.
Složio bi se s ovim. Kad sam BC2 igrao par puta na unranked serverima bez uključenog PBa hitbox je radio tako dobro da je to bila milina. Osjećaj je bio jako sličan kao sad kad igram BF3.
Dobar je BF 3 iako bi trebalo izbaciti koji patch koji ce zacijeliti postojece probleme.
Jedine zamjerke koje imam je uzasno neefikasna mapa, totalni downgrade u usporedbi s onom iz BC2.I Battlelog. Ne volim tu ideju lansiranja igre iz browsera, po meni totalno bezveze.
Dobar je BF 3 iako bi trebalo izbaciti koji patch koji ce zacijeliti postojece probleme.
Jedine zamjerke koje imam je uzasno neefikasna mapa, totalni downgrade u usporedbi s onom iz BC2.I Battlelog. Ne volim tu ideju lansiranja igre iz browsera, po meni totalno bezveze.
Što ti ne valja s mapom?
Imali su više igrača ali svejedno smo ih uspjeli pobjediti
Moj najbolji score u igri odkad igram: http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/5588785/1/329563652/
Previše toga je na mapi, sve je nagužvano, hrpa ikonica koje se preklapaju, ne vidim uopce ako me netko zove da mu dam streljivo ili heal, koliko znam u BC2 blinka ikonica igraca na mapi kada nesto trazi. Također, ako pise u meniju pod onim tabom di mogu vidjeti kontrole da je M ili F10 ili neki drugi key shortcut za Full Map, zasto onda kad stisnem taj key nije full map ko u BC2 nego je jedna desetina mape prikazana.
Ne razumijem uopce sto ce mi jedna desetina mape kada zelim cijelu.
edit: I da, zasto rusi ne govore ruski ko u bc2 nego nekakav engleski sa arapskim naglaskom?? I gdje je ono mines spotted kada netko uoci mine, ja jos nisam cuo da je netko rekao nesto slicno.
pa za mapu imas 2 tipke - M i N. Koristi onda obje.
Doci ce u patchu,da mozes rec liku da ti baci ammo, helth itd.bit ce isto ko i u bc2.Minimapa je savrsena,sa N mjenjas velicinu mape.
jbga u bc2 na pocektu nije bilo dosta tog ubaceno,pa su kasnije kroz patheve sve nastimavali.Tak ce i ovdje bit isto.
Ma nisam uopce vidio taj N za zoom, valjda nisam ni gledao dalje kada sam vidio da je M za full map.
Imam jedno pitanje..
Trebaju mi 3 imena vojnika/narednika koji se spominju u igri.
Hvala!
Imam jedno pitanje..
Trebaju mi 3 imena vojnika/narednika koji se spominju u igri.
Hvala!
campo, montes, matkovic, blackburn, cole... biraj
Nisam igrao par dana B3 i sada mi samo piše joining i neće da uđe u igru... Ne mogu vjerovati da za svoje novce nemožeš dobiti nešto a da nema problema! Uostalom, da li tko zna kako riješiti taj problem? Stalno mi piše JOINING SOLDIER..., a u task manageru mi nema Battlefield 3
ja sam bio ugasio steam, xfire, skype al ne sam log off nego EXIT i proradilo
Xfire je ovdje jedini problem. Čim njega isključim onda sve radi kako treba ali dok je on upaljen neće ući u igricu
Ma nisam uopce vidio taj N za zoom, valjda nisam ni gledao dalje kada sam vidio da je M za full map.
Većina ljudi koji se žale na mapu, ne znaju za N
Meni je ovaj battellog super stvar nez zašto se svi žale...
Meni je ovaj battellog super stvar nez zašto se svi žale...
A ono, stvar ukusa, po meni je elegantnije uci lijepo u igru, odijeljak multiplayer i joinat se.
A ne ovo iz browsera, pa on ide join, pa tek onda ulazi u igru, pa mi se loada 100 godina, dobro ovo zadnje nema veze s tim ali pogorsava dojam.
Detalji o patchu stižu ovaj tjedan ili najkasnije početkom sljedećeg. Zh1nt0 ne smije ništa reći, ali dao je par hintova da se među ostalim nalaze i poboljšanja za Deploy Screen, chat i commo rose.
Više detalja + par postova niže u temi
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1453817-petition-more-then-3-flags-b2k-maps-console-6.html#post20364635
Danas sam u avionu dobio pogled kamere ispod krila (nešto sam kliknuo), jel to neki bug ili se može pratiti raketa dok leti?
FAKING ANBILIVIBAL!
BF3 mi radi na Ultra/High bez MSAA, HBAO uključen, i to na 55-60 FPS-a konstantno, u otvorenim prostorima!
Oduševljen sam DICE-ovim radom i optimizacijom koja je vrhunska.
meni sve na ultra,ssao,aa 16x,aa post process na med lock na 60 fps na 1080p.super zadovoljan.
Take a look at your PC, now take a look at mine, now back at yours, now back at mine, unfortunately, my PC isn't yours, but if I had 6950, I would run battlefield 3 on ultra too. I'm on a chair.
Detalji o patchu stižu ovaj tjedan ili najkasnije početkom sljedećeg. Zh1nt0 ne smije ništa reći, ali dao je par hintova da se među ostalim nalaze i poboljšanja za Deploy Screen, chat i commo rose.
Više detalja + par postova niže u temi
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1453817-petition-more-then-3-flags-b2k-maps-console-6.html#post20364635
ma
patch
ako me i dalje bude izbacivalo iz igre onda nek si ga zbije u š....
Danas sam u avionu dobio pogled kamere ispod krila (nešto sam kliknuo), jel to neki bug ili se može pratiti raketa dok leti?
Nije to BUG to ti je odlično. Samo lockaš tenkove i anti-air i zakuca se u nijh raketa.
Nije to BUG to ti je odlično. Samo lockaš tenkove i anti-air i zakuca se u nijh raketa.
Ma znam to, ali kamera je bila ispod krila, vidio sam krilo i one stalke za rakete, a nišan je bio u daljini, vjerojatno neki bug kada sam prebacivao iz trećeg lica...
ljudi ako mi je battlelog ugašen ali origin upaljen, oce li mi brojit sate?
Ne možeš pokrenuti igru bez origina.
Ne možeš pokrenuti igru bez origina.
nakon sta idem join game kad vidim da se bf3 startao ugasim battlelog, tj google chrome da mi ne zagušuje internet jer bnet navecer ionako lagga, pa da li mi broji sate ako radi origin al ne battlelog?
Pa trebao bi brojiti. Odigraj pola sata sa isključenim chromeom i vidi kasnije da li ti se satnica povećala.
Danas na BUG-u sam skinuo RPG-om 2 velike ribe u tank-u pirata i danny-ja,neprocjenjivo
Danas na BUG-u sam skinuo RPG-om 2 velike ribe u tank-u pirata i danny-ja,neprocjenjivo
Igraju li one dvije helikopterske legende na serveru?