Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Može negdje upute kako igrati sa tim SOFLAM-om i Javelinom? SOFLAM ima samo recon? Javelina ima inžinjer jel da?

Mislim da sam negdje pročitao kako se to radi, ali ne mogu naći sada... Pa eto ako je netko voljan da pomogne ljudima (meni), sigurno će biti korisnije i ljudi će to koristiti ako znaju za što i kako to služi {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
neaktivan

SOFLAM ima samo recon. On je laserski onzačivać meta za javelin. S tim da može raditi i autonomno, samostalno. Znači, postavi se na neko uzvišeno mjesto i on sam locka tenkove i sl. 

Javelin je anti tenk oružje. Al SOFLAM može označiti i recimo helikopter, pa u tom slučaju sa javelinom možeš skinuti i heli.

(utipkaj u youtube : Battlefield 3 + SOFLAM)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 10:20 (Nick_Diamond).
17 godina
Battlefield 3

Da li je itko od vas uspio dobiti:

SURVEILLANCE EFFICIENCY RIBBON (In a round get 5 motion sensor assists)

Igrao sam na serveru sa 200 ticketa, TDM, postavio T-UGS, dobio mali milijon spot bonusa, ali ni jednom taj ribbon...

Gledao sam na friends listi, koliko vidim scarface ih ima 6 komada. Odaj tajnu... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overall ja bih rekao da mi je BFBC2 ipak bio bolji... :-/
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
13 godina
Battlefield 3

Dobro da se ono gore ne odnosi na mene. {#}

Stalno sam na BUG serveru, i imam jaako puno resupplya.

Tako da nije istina da nitko ne baca metke {#}

Najjace mi je kad nadjem nekog da puca po avionima ili tenkovima, dodjem ispred njega, bacim municiju, a on se okrene i pocne trcat u suprotnom smjeru! {#} Valjda ima i ljudi koji ni ne znaju sto je onaj kofercic koji bacam. A mozda ima i onih koji ne znaju da si mogu dopuniti granate.

Resuplaj Resuplaj
Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Zero2 kaže...

Lijepo si nađite ljude i ekipu s kojom budete većinu vremena u squadu i nećete imati problema...nakon nekog vremena nije niti voice neophodan (iako je sve puno lakše). 

Samo nemojte s pojedincima sjedat u vozila...jel tak d4d0!?...zabava je zagarantirana {#}

::: peace 0n earth :::
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Igrao sam na serveru sa 200 ticketa, TDM, postavio T-UGS, dobio mali milijon spot bonusa, ali ni jednom taj ribbon...

Gledao sam na friends listi, koliko vidim scarface ih ima 6 komada. Odaj tajnu... {#}

Smrc suradujem sa rusima {#} ,sta da kazem, uzletim sa MAV-om spotam par neprijatelja ovi ih moji ubiju i tak dobijem :D(koliko znam)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 10:51 (scarface797).
17 godina
scarface797 kaže...
TomoR kaže...

Smrc suradujem sa rusima {#} ,sta da kazem, uzletim sa MAV-om spotam par neprijatelja ovi ih moji ubiju i tak dobijem :D(koliko znam)

Ma da, baš sam našao na YT, ne ide sa T-UGS, nego samo sa MAV.

A ništ, bacamo se na otključavanje MAV-a.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za sada ovako stojim za oruzijem najdraza mi je M16A3,ta puska je odlicna za sve long/mid/close,i KH2002 mi je isto predobeo oruzje otkada sam je otkljucao igram samo sa njom jos sam M145(3.4x) nisanom razvaljuje.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 11:13 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dobro da se ono gore ne odnosi na mene. {#}

Stalno sam na BUG serveru, i imam jaako puno resupplya.

Tako da nije istina da nitko ne baca metke {#}

Najjace mi je kad nadjem nekog da puca po avionima ili tenkovima, dodjem ispred njega, bacim municiju, a on se okrene i pocne trcat u suprotnom smjeru! {#} Valjda ima i ljudi koji ni ne znaju sto je onaj kofercic koji bacam. A mozda ima i onih koji ne znaju da si mogu dopuniti granate.

Mozda misle da je to neka bomba. {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake007_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 11:16 (gamer001).
17 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ma nema problema kad je neka od te tri mape obicno nosim softlam sa sobom i postavljam ga na prava mjesta

Ak vidiš mene samoga u heliću slobodno postavi SOFLAM. Kad imam nesposobne gunnere a vidim da netko marka mete s laserom sparkiram se s helićem negdje u pozadini, sjednem na gunnera i samo ispaljujem laserski navođene rakete. Bodovi idu a ni ne znam što gađam {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 11:17 (ZC_Someone).
16 godina
TomoR kaže...

Motion senzor assistove ti donosi onaj mali leteči robot MAV, a ne T-UGS. Znači kad nekog spotaš i onda ga netko iz tvojeg tima ubije dobiš taj assist. Takvih 5 asistencija i evo ti ribon.{#}

Inače u igri ima tolko stvari koje pomažu timu ,a nitko ih ne koristi. Ovaj MAV robot isto puno pomaže, ali šteta što se nikome neda letjeti. Jučer sam u roku od 3-4 minute dobijo 3 ribona za po 5x spot assistova s njim. Jako korisna stvar.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je bil vaš recent EPIC moment ?

Neki dan... neprijateljski Lil bird leti prilično nisko, iznad šljunčanih dina, ..2 rafala kroz šajbu...pilot mrtav, heli pada neoštećen, ja i kompa uzimamo enemy heli... napred na šajbi rupe od mog prijašnjeg rafala.... idemo preko tunela i rešetamo drugu stranu tunela. Bome je bilo filmski.

:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
Battlefield 3

Nakon 70 sati igranja još se nemogu priviknuti na igru a pogotovo na suigrače, kao da nikad nisu igrali battlefield. Na Grand bazaru tenk je zakon ako imaš tim koji će ga popravljat, ali redovito tip koji je samnom kad dođemo zauzeti recimo c zastavu na mostu jednostavno iskoči iz tenka i ode, ostanem sam i moram praktički poginuti da ne ostavim tenk protivniku i stotine sličnih situacija.

Što se tiće samih tenkova stvarno su preslabi, ako nije HC samo direktni pogodak ruši pješaka, nemožeš srušiti helikopter sa direktnim pogotkom i sl. Daleko je ova igra od BFBC2 po optimiziranosti. Frosbit 2 destrukcija katastrofa pa u BFBC2 na mapama sa 1000 tiketa nije ostao kamen na kamenu od razaranja, ovdje granata iz tenka jedva sruši ogradu da ne govorim da na svakom stupiću i nekakvim nevažnim predmetima zapne tenk pa u BFBC2 si srušio kuću ako si u zaletu uletio tenkom u nju. Da ne nabrajam dalje jer u prethodnim postovima ima i previše kukanja oko drugih oružja. Još puno posla za ekipu iz Dice-a ako žele napraviti nešto bolje od BFBC2.{#}

Kendo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ako nekom treba još memorije radi BF-a danas je popust u Linksu povodom njihovog rođendanskog tjedna! Ja si baš idem ubosti još 4 gige.

http://www.links.hr/?option=homepage&page=novosti

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

.... pa nije baš pametno ležati kraj sanduka municije dok pucaju po tebi {#}

14 godina
wiz4rd kaže...
Zero2 kaže...

Lijepo si nađite ljude i ekipu s kojom budete većinu vremena u squadu i nećete imati problema...nakon nekog vremena nije niti voice neophodan (iako je sve puno lakše). 

Samo nemojte s pojedincima sjedat u vozila...jel tak d4d0!?...zabava je zagarantirana {#}

Tako je od danas smo službeno F1 squad{#}....tenkovi u vodi....kamikaze u tunelu....Berta u zraku nakon 10 m vožnje i mine...ma sve je to zabava.

Ja isto volim pobjediti i biti dobar (i šizim) i zaboravim da je u biti cijela poanta ovog dobra zajebancija i potrošeno vrijeme.

dado1410 / Zero|d4d0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

Motion senzor assistove ti donosi onaj mali leteči robot MAV, a ne T-UGS. Znači kad nekog spotaš i onda ga netko iz tvojeg tima ubije dobiš taj assist. Takvih 5 asistencija i evo ti ribon.{#}

Inače u igri ima tolko stvari koje pomažu timu ,a nitko ih ne koristi. Ovaj MAV robot isto puno pomaže, ali šteta što se nikome neda letjeti. Jučer sam u roku od 3-4 minute dobijo 3 ribona za po 5x spot assistova s njim. Jako korisna stvar.

Kako se ovaj MAV spušta. Znam da je space za dizanje u visinu, ali nikako da skužim koja je komanda za spuštanje. {#}

16 godina
moderator
iggy kaže...

Kako se ovaj MAV spušta. Znam da je space za dizanje u visinu, ali nikako da skužim koja je komanda za spuštanje. {#}

CTRL

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Thx. Bolje da ne znaš kako sa ga ja spuštao do sad. Pustio bih kontrolu nad njim i čekao da padne na neku visinu pa bih opet preuzeo kontrolu nad MAV-om. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 12:30 (iggy).
15 godina
Kendo kaže...

Nakon 70 sati igranja još se nemogu priviknuti na igru a pogotovo na suigrače, kao da nikad nisu igrali battlefield. Na Grand bazaru tenk je zakon ako imaš tim koji će ga popravljat, ali redovito tip koji je samnom kad dođemo zauzeti recimo c zastavu na mostu jednostavno iskoči iz tenka i ode, ostanem sam i moram praktički poginuti da ne ostavim tenk protivniku i stotine sličnih situacija.

Što se tiće samih tenkova stvarno su preslabi, ako nije HC samo direktni pogodak ruši pješaka, nemožeš srušiti helikopter sa direktnim pogotkom i sl. Daleko je ova igra od BFBC2 po optimiziranosti. Frosbit 2 destrukcija katastrofa pa u BFBC2 na mapama sa 1000 tiketa nije ostao kamen na kamenu od razaranja, ovdje granata iz tenka jedva sruši ogradu da ne govorim da na svakom stupiću i nekakvim nevažnim predmetima zapne tenk pa u BFBC2 si srušio kuću ako si u zaletu uletio tenkom u nju. Da ne nabrajam dalje jer u prethodnim postovima ima i previše kukanja oko drugih oružja. Još puno posla za ekipu iz Dice-a ako žele napraviti nešto bolje od BFBC2.{#}

Kad se sjetim kako je bc2 izgledao čim je izašao nije ovo ni tako loše.Podjednaki su.Mislim da će nakon 6-9 mjeseci bf3 biti puno bolji iako gledajući videose bf2 ovo je više cod.

Sa destrukcijom sam i ja razočaran.Toliko su se hvalili njome da mi se ovo čini kao nekakav poluproizvod(destrukcija)

BTW eo srušio sam heli jednom raketom onako od oka,bez ciljanja:) prvi biser za sada

16 godina
Battlefield 3

Meni je tipka "X" za spuštanje s MAV-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Meni je tipka "X" za spuštanje s MAV-om.

Meni nije bindan key za spuštanje, problem je u tome šta neznan di ću potražit taj setting?

Jeli to za Jet, heli? Pod šta se to nalazi?

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

[BACKSPACE]

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
...

Taj MAV je zbilja odlična stvar. A i bodovi samo dolaze. VonFracker zna biti na MAVu cijelu rundu pa redovito s ribbonima skupi nekoliko tisuča bodova. Obično više nego mi koji ubijamo ono što nam on spota. I još ti s tim zapravo jako puno pomaže.

Recimo jednu rundu je on s MAVom na Firestormu samo spotao tenkove, mobilni AA, pješadiju i sl. a Sapko i ja smo u letjeli u Viperu i slijedili njegove instrukcije. Baš je bilo EPIC zbog osjećaja pravog teamworka :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
Hedrick kaže...

Meni nije bindan key za spuštanje, problem je u tome šta neznan di ću potražit taj setting?

Jeli to za Jet, heli? Pod šta se to nalazi?

Meni su desno pisale tipke za dizanje i spuštanje kad su ušao u taj MAV. Neznam sad dal je to sam prvi put kad uđeš u njega ili svaki put, pa probaj možda će ti pisati.

17 godina
moderator
Battlefield 3

Jel taj MAV nešto slično UAV-u iz bc2?

ლಠ益ಠლ Rick Astley, Y U NO GIVE ME UP?

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Jel taj MAV nešto slično UAV-u iz bc2?

Ne, ne možeš pucat s njim. Namjena mu je da se koristi za spotanje protivnika.

No ekipa ga koristi za transport C4, čak i transport ljudi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice