Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.175.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
BugUser kaže...

pozdrav evo mog trenutno najboljeg oružja,znam da glupo zvči al koristim ga za male i srednje mape..

teško se naviknut al sa nekim skillom od fps igra lako se uhodati..

nije pretežak lako se kretati i ima jednu od najboljih damage-a evo provijerite :

Pa da, M416 je majka! :)

ACOG+heavy barrel, 1 metak mode za velike mape

IRNV, burst mode, za male/srednje

i udri :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
14 godina
Battlefield 3

malo ti je 10 sati

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
roko121roko kaže...
Doxy_CRO kaže...

Nabijem im balans na k***...ovo je gore od CoD majke mi moje.

Ovi avioni, i helići...tako nebalansirano i retardirano do bola. 

Gađam s iglom, i taman dok mi se reloada, seljačina ima DRUGE countermeasures, i tako unedogled, pa retardirano, a health regen na vozilima da ne spominjem.

Nauči koristiti iglu. Da ti letiš i netko te tako lako skine, p*zdio bi da je igla OP.

Ajde ti lijepo napravi lock i nemoj pucat, nego čekaj da nestrpljiva seljačina ispali flareove/chaff, onda drugi lock i onda opali raketu.

Kakve koristi od locka bez ispaljivanja? Tip ima proximity alert u avionu...zna kad se približava raketa, tak da ak je tolko glup da ispaljuje protumjere bezveze, onda će se i srušit sam iod sebe nakon pol minute letenja.

14 godina
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...
Bome je BF3 podbacio, napucavanje je mlitavo i nikakvo. Jedino valja grafika i fizika ponekad.

Ti si prvi koji je to rekao.

nadam se i zadnji

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Kakve koristi od locka bez ispaljivanja? Tip ima proximity alert u avionu...zna kad se približava raketa, tak da ak je tolko glup da ispaljuje protumjere bezveze, onda će se i srušit sam iod sebe nakon pol minute letenja.

ima ih ne brini se. flare se puca tek nakon trećeg locka, a  neki se uplaše pa bacaju flare na prvi lock, a onda im nema spasa 2 rakete ih potapaju. a ako i to prežive, onda gunner to rijesi ili ja sa raketama do kraja...

ja imam ecm jammer i frend ima flares. i teško me pogađaju.

uglavnom može se. ali mora bit komunikacija...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 16:34 (ranko091).
15 godina
athlon64 kaže...

evo i ja sam upgrejda na 8gb ram-a i sta se tice bf-a on komodno izije 60% memorije sad, dakle koristi mu, mape se brze loadaju a sad sta se tice lagga u igri  bia sam malo na bug serveru i ponekad je zallagalo bokun,pari mi nesto bolje nego prije,moram veceras vidit,idem sad probat ugasit pagefile

a vidim i tebe zeza vent coolera a?ne možeš u dual channel staviti,probaj staviti vent sa druge strane da izvlači zrak iz hladnjaka,razlika je 3 stupnja celz.

Cpt_LIAR
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Bome je BF3 podbacio, napucavanje je mlitavo i nikakvo. Jedino valja grafika i fizika ponekad.

Sad ćeš još i reć da CoD ima bolje napucavanje...

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

evo i ja sam upgrejda na 8gb ram-a i sta se tice bf-a on komodno izije 60% memorije sad, dakle koristi mu, mape se brze loadaju a sad sta se tice lagga u igri  bia sam malo na bug serveru i ponekad je zallagalo bokun,pari mi nesto bolje nego prije,moram veceras vidit,idem sad probat ugasit pagefile

Nemoj mi reć da s tim mišem igraš{#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
roko121roko kaže...
athlon64 kaže...

Nemoj mi reć da s tim mišem igraš{#}

jesam i ludilo je, baš mi paše :D ,, ne volim ti ja trošit na periferiju (miš tipkovnica) to ja smatram beskorisnim, iako dat ce mi prijatelj za male pare svoju koristenu logitech g15 za mjesec dana i stvarno, ima ludilo funkcija :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

malo ti je 10 sati

nemoj se ti sikirat za mene {#}

I see noob people
15 godina
Battlefield 3

može li netko pojasniti sustav dodataka na puške  i ostala oružja. Nekužim. Otključam red dot(ili nešto slično tome) i nemogu ga stavit na sve puške.može li na dvije isto vremeno ići recimo red dot  ili se mora skidat pa stvaljat na drugu.

još nešto. recimo inžinjer na pumpi ima neku dodatnu municiju dok support na istoj pumpi nema tu dodatnu municiju.Nekužim uopće sistem

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 16:57 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bf3 = errori,bugovi ali ovo se "cini se" rjesava polako ali najveci šit u igri u igraci koje nemaju ama bas nikakvog teamworka,sto ici skupa sa squadom da dobivas vise expa,hilanje,ozivljavanje,davanje municije itd.

ovaj novi cod = poslije cod2 igre je jedan veliki smijeh,ubijanje protivnika u 2 stotinke sa brzim pucanjem,brzim punjenjem oruzja,double weapon

15 godina
BlaBlaLaLa kaže...

bf3 = errori,bugovi ali ovo se "cini se" rjesava polako ali najveci šit u igri u igraci koje nemaju ama bas nikakvog teamworka,sto ici skupa sa squadom da dobivas vise expa,hilanje,ozivljavanje,davanje municije itd.

ovaj novi cod = poslije cod2 igre je jedan veliki smijeh,ubijanje protivnika u 2 stotinke sa brzim pucanjem,brzim punjenjem oruzja,double weapon

Uh.bugova ima strašno puno. Npr lik pogine ispred mene i ostane stajat :D.

Da ne govorim o problemima tehničke prirode.Puno ljudi ima problema sa rušenjem,ja takodjer

Što se tiče rušenja probajte ugasit onu opciju za aa.Ne samu količinu aa nego opciju ispod vezanu zaa.Meni se igra još nije srušila poslje toga.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako se igra battlefield 3 na xboxu360? isto preko origina ili? jer si možda kupim xbox i bf3 pa idem online

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Praetorian1 kaže...

Sad ćeš još i reć da CoD ima bolje napucavanje...

Vjerovatno je igrao COD ,da bf3 ima mlitavo i nikakvo napucavanje nebi baš rekao,jer ako u bf3 nije dobro onda ni u jednoj drugoj igri nevalja......

15 godina
Battlefield 3

Malo sam više očekivao od destrukcije. dosta toga ostaje netaknuto nakon npr rpg-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...

Nije, pametni Lauš rekao je to za SP.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
17 godina
odjavljen
perkoxcar kaže...
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...

koja je razlika između napucavanja u SP i MP?

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
Battlefield 3

Svi ljubitelji rusha mogu posjetiti naš server i ts više o tome u ovoj temi

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
M4X kaže...
perkoxcar kaže...
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...

koja je razlika između napucavanja u SP i MP?

ma dajte, nasli se sa cod fanboy raspravljati, cim sam vidio kad je rekao napucavanje u bf, zna se o kome je rijec, pa u Battlefieldu nema napucavanja, nije to CoD, trci, pucaj, trci, trci, pucaj, pucaj, ubi.sta jos rece, jedino valja grafika i fizika "ponekad" , lolčina

mislim da oni trebaju izbaciti K/D ratio, a ubaciti u igri W/L ratio, pa bi vi vidjeli kako se igra Battlefield

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav! Imam jedan problem. BF3 sam zadnji put igrao mozda prije kojih 5 dana ili tako nesto i sve super. I danas upalim origin i battlelog, nađem server, stisnem join i čekam pol sata i nista. Tako vise puta, vidio sam na xfire-u svaki put kad stisnem join server upali mi se bf3 na sekundu i ugasi bez ikakvih poruka samo tako, a u battlelogu pise i dalje joining. Da li se to još nekome događa i imate li neki prijedlog?

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

planiram kupiti xbox 360 kad imam samo 2000 kn i zanima me dal se može bf3 može skinuti preko origina na xboxu ili trebam kupiti original igru?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo nema smisla upadnem u server s dobrom ekipom i digne dva levela  na jednoj mapi i na kraju mape mi izbaci i nist mi ne ostane od toga  pa hebote pas za kaj sam se trudil :(

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nemojte sad udarati TD-ove ali moram reci. BUG server je jako los ima previse igraca i samim tim svaki igraci pogorsava svoj score unatoc tome koliko je dobar...npr SandMan ima 20 killova ali samim tim i 20 deaths-ova...smanjite na 32 igraca.

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Nemojte sad udarati TD-ove ali moram reci. BUG server je jako los ima previse igraca i samim tim svaki igraci pogorsava svoj score unatoc tome koliko je dobar...npr SandMan ima 20 killova ali samim tim i 20 deaths-ova...smanjite na 32 igraca.

Cilj je pobjediti, *ebes k/d.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

igra netko battlefield 3 na xboxu 360? pitam zato jer si mislim kupiti xbox jer mi je komp preslabi a imam samo 2000 kn + kupim bf3. kako se kreće stanje na multiplayeru, dal se aktivira isto na originu preko xboxa ili trebam cd? evo molim da mi netko objasni tko ima xbox 360. hvala

0 0 hvala 0
16 godina
CodMW3 kaže...

kako se igra battlefield 3 na xboxu360? isto preko origina ili? jer si možda kupim xbox i bf3 pa idem online

Na xboxu nema origina. Evo slike: link

13 godina
neaktivan
maxi kaže...
CodMW3 kaže...

Na xboxu nema origina. Evo slike: link

znači moram kupiti original cd? wtf nema igrača na multiplayeru

16 godina
CodMW3 - Da bi igrao MP na xboxu treab ti online pass. Dobiješ ga naravno ako kupiš originalnu igru. Ako kupiš od nekoga polovno igru , a taj kod je iskorišten, za 800 MS bodova možeš kupiti online pass.

Ova slika je prva koju sam našao na googlu. Ima dosta servera i dosta igrača na xboxu.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
doro kaj se desava s ovom igrom?!
1. radi mi na 35-45 fps bilo na LOW/MID/HIGH svejedno skroz.
2. nakon 10ak min igre samo zamrzne komp i moram ga restartat rucno, ali SAMO u multiju, u kampanji i coopu ne.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice