Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.181.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Daj nemojte vise spamat, dosadni ste. Sve cu da vas bijem navecer, kao i inace... {#}

pwn too much...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?p=7449#p7449

Ajmo ekipa, prijavite se. Pirat, kuky - obavezno da formiramo skvad i potamanimo te pi*kice.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Battlefield 3
A dobro ajde,boostali su malo.jedino se neče hvaliti kad budu dostigli 145 level da su legit.
Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefielda 3 kaže...

nas kaj mi je sljedeci cilj kupit privat hack i doc vas je*at u mozak na bug server eto sam da se ne cudis kad ti updanem sa aimom na server

Lijepo da si ovo napisao, sad ti Danny može unaprijed ban zakeljit.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 13:07 (Vash).
15 godina
Battlefield 3

ja ih prijavio cim sam vidio :P

prijavio sam i ovu staru chitercinu :) TrachemysElegans

gle ovo 7000k+ bodova kao recon sa 17 ubojstava.... na koju foru? nije ni priblizno bilo toliko zauzimanja zastava da bi takve bodove nabio :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4093996/1/306775537/

nego sada gledajuci vidim da je BUG normal PB -> OFF, tako pise na reportu ali na server postavkama pise da je ON?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 13:15 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

od kad mi je mama umrla prosli tjedan,pa do sad,vi ste napisali 40+ stranica takvog spamma da su to neistine...

dosao na bug da se vratim u neku normalu a vi me samo jos vise zbedirate s ovakvim sranj*ma. cast izuzecima,nasao sam par zanimljivih postova/videa. al ovo ostalo je katastrofa..da sam ja mod,ovog trena bi zakljucao temu i nebi vracao dok god ne dode ekspanzija.

odma cu vam i rec da mi se gadi trenutno bit u ovoj temi i s dobrom vecinom vas tzv. forumasa. boli me kur*c ko kolko ima godina,ko sta radi u igri i kako ju igra, doci ce sve na svoje i onda cemo se zadnji smijati mi,koji igraju igru posteno i onako kako je namijenjeno da je se igra.

napucao sam 650+ sati u bc2 tako i ovdje namjeravam,i ako sam ja zbog toga nolifer neka sam...

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Da mi je imat mozak ovog Battlefielda 3 pa da se odmorim :)
Kao sto sam rekao, da imas mozga i da znas igrat, igrao bi.
Sto se mene tice, imaj ti 68 aimova, mene s tim nemos izivcirat i da hoce, dapace, samo nasmijat, jer cu te sigurno ubit dok imas WH/AIM.

Uzivaj u svojoj igri :) Dok mos'.

I da, Vakaka, dijelom si u pravu, ali ako pise da je taj i taj nacin igre zabranjen, kao i razni exploiti i slicno, ne kuzim, sta te muci??
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

nego sada gledajuci vidim da je BUG normal PB -> OFF, tako pise na reportu ali na server postavkama pise da je ON?

Zanemari to što piše. PB je uključen, štoviše - streamamo na PBBans.

16 godina
moderator
athlon64 kaže...

a dude pa šta on radi u životu,odakle mu vremena,meni je škola popodne i ja jucer nisam cili dan stiga zaigrat,a inace naveecr uvatim sat sat ipo kako bog zapovida,al eto ,igram malo al bar igram šta valja {#}

Rekao bi ti,al neću.

Kako mene boli k**** koliko ti imaš vremena za igrat neku igru,tako bi i tebe trebao za moje slobodno vrijeme.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ajmo ekipa, prijavite se. Pirat, kuky - obavezno da formiramo skvad i potamanimo te pi*kice.

Prijavio sam se,valjda će nas se skupit dovoljno.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

Ne kužim koji je gušt u 3 dana sve otključati? Ideš redom, probaš svako oružje i deri. To ti je kao da se igra Svjetsko prvenstvo u nogometu i igra se samo finale Brazil - Hrvatska, zašto igrati u grupi ako se to može preskočiti {#}

Al dobro, kad nemaš puno frendova na fejsu ostaje ti samo BF3 u kojem boostaš čak i u pussy modu... {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ljudi dajte tu postajte link domijevog i drahicevog profila. Čisto da ih poklikamo i prijavimo za boostanje?

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Prijavio sam se,valjda će nas se skupit dovoljno.

Kakva je frka? Treba nekog na nož?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
13 godina
neaktivan

Dobra link i dobra cijena (399 kn) - zaboravio sam napomenuti da mi treba za PS3? Najjeftinije što vidim je na GMC-u (449 kn)? 

16 godina
moderator
Vash kaže...

Uvijek,prijavi se.

سمندری ڈاکو
16 godina
Vash kaže...

i ja sam se prijavio na tabacinu,valjda ce se moc skupit nas par s foruma za rokaonu

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Boško kaže...

Pozz ekipa - ima li tko ideju gdje se u hrvatskoj može najpovoljnije nabavit bf3 u box izdanju?

http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/pc-igra-battlefield-3-limited-edition/8162/

Bolje ne može. 

Dobra link i dobra cijena (399 kn) - zaboravio sam napomenuti da mi treba za PS3? Najjeftinije što vidim je na GMC-u (449 kn)? 

17 godina
dedaa kaže...

Vakaka to pravilo stoji da bi bas odvratilo takve poput tebe da zlouporabe cijeli sistem levelanja.

Postavlja se pitanje jesi li pussy kao i ostatak ekipe koja to radi jer se bojite toga da ako necete imati otkljucana oruzja i ostale stvari prije drugih da im isto tako nemozete konkurirati.

Sto bi bilo da nema prometnih znakova? Bio bi kaos, ekipa bi vozila kako im padne na pamet i nitko ne bi odgovarao.

To boldano, WTF,već sam rekao da ne koristim te gluposti u igri, niti me igra toliko napali da mi level u igri nešto znači. Igram BC2 već neznam koliko dugo pa imam lika na 30 nekom levelu. To drugo boldano nije vrijedno komentara.

Kakvi prometni znakovi, ako već oćeš neki primjer onda to bi bilo isto kao da mi država zakonom zabrani vožnju auta jer je roze boje.

16 godina

Ahahahah, ma tko se molimte nazvao MrAstraOwner ahahahhaha :D Vjerojatno je to drahic nam najdrazi, {#}

13 godina
protjeran

Covjece ja poberem ban na forumu radi suvislih komentara, a ovaj balavac battlefielda je jos uvijek tu.

Ko je ovdje lud pitam se???

Sramota

13 godina
protjeran
Battlefield 3

hahaha dali ste moj profil bezveze di ti vidis tu boostanje hahahahah odigro sam 1 partiyu toga boze koji noobovi 

0 0 hvala 0
16 godina

Prijavljen si, oni imaju valjda uvid u tvoje partije pa lako pronađu sumnjivu i bye bye ;)

13 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Prijavljen si, oni imaju valjda uvid u tvoje partije pa lako pronađu sumnjivu i bye bye ;)

ok nolife no problem jedva cekam ban {#}

15 godina
Battlefielda 3 kaže...

hahaha dali ste moj profil bezveze di ti vidis tu boostanje hahahahah odigro sam 1 partiyu toga boze koji noobovi 

ovdje frendu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/3912207/1/

nema kod EA "napravio sam to samo jednom" :p

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prepirke i prepucavanja ostavite za pješčanik...

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Vash kaže...

Uvijek,prijavi se.

More, pogledam čim budem mogao.

16 godina
odjavljen
smiglcro kaže...

ja ih prijavio cim sam vidio :P

prijavio sam i ovu staru chitercinu :) TrachemysElegans

gle ovo 7000k+ bodova kao recon sa 17 ubojstava.... na koju foru? nije ni priblizno bilo toliko zauzimanja zastava da bi takve bodove nabio :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4093996/1/306775537/

LOL! ja sam i sa manje killova imao score, ajd ne 7000 ali oko 4500... rodjo, bodovi se jako dobro skupljaju kao recon ako si na dobroj poziciji da spotas cijelu mapu + headshoti i marKsman bodovi. nek je prosjecni marksman bonus 200 bodova (zalomi se i puno veci ali i puno manji), pa plus kill 100 bodova, i jos ne znam koliko samo za headshot dodjes do negdje 350-400 bodova za 1 KILL!!!

TrachemysElegans koje to na forumu, vidio sam da je jedan od leadera bug grupe?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Isprika, dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 13:50 (Vash).
13 godina
protjeran

opet ja ponavljam. prvih par dana je bilo servera koji su ti za npr skinutu zastavu davali po 6k isto toliko i kad ju podignes...znac ida su admini editirali konfu servera i omogucili boostanje na nacin drukciji koji se u zadnih par dana moze vidjeti po serverima..u svakom slucaju meni je to presmijesno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice