Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.168.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

ja sam imao 4 GB i stavio još 4 i dosta se osjeti razlika

14 godina
Demzi94 kaže...

Vec mi se par puta dogodilo da derem po liku i nistga a on se okrene i drm jedan metak

bro, ovo je BF, ovde ne mozes ispaliti rafal na protivnika ko u CoD i ubiti ga, ovde se puca postepeno

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Nači isplati mi se uzet još 4 gb rama, imam već 4, nači 8:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

ozbiljno?? a inaće jesi osjetio nekakav skok, dakle ne samo u igri nego inace.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

Uf šta su   ljudi para tj. što budu  potrošili za bf3 xD

Usput jel itko naručivo preko game.co.uk-a, a da mu je doslo? Poslano u srijedu pa ce valjda ovu srijedu

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Uf šta su   ljudi para tj. što budu  potrošili za bf3 xD

Usput jel itko naručivo preko game.co.uk-a, a da mu je doslo? Poslano u srijedu pa ce valjda ovu srijedu

Pa ti imaš GTX 580 lol

16 godina
ARazer kaže...

Ovo ne vjerujem dok ne vidim dokaz, znaci napravi test ili daj neki link ili reci konkretno gdje vidiš poboljšanja. Meni je iskorišteno oko 3gb dok je mu igri sa svim glupostima uključenim (antivirus, firewall, crome-par tabova, tona hardware monitora..)

15 godina
bik kaže...
ARazer kaže...

Ovo ne vjerujem dok ne vidim dokaz, znaci napravi test ili daj neki link ili reci konkretno gdje vidiš poboljšanja. Meni je iskorišteno oko 3gb dok je mu igri sa svim glupostima uključenim (antivirus, firewall, crome-par tabova, tona hardware monitora..)

pfff, meni je u roku od minut nakon sta upalim igru memorija na 96% , a mogu mislit koliko toga natrpa u pagefile jer nema mjesta, samo za primjer, dok je komp na idleu memorija stoji na cirka 50%,otvorim battlefield igram ga sat vremena,izađem natrag a memorija na 30%,svi isti programi upaljeni, to je samo dokaz koliko je stvari natrpa u pagefile jer mu je trebalo lufta

15 godina
Battlefield 3

da da,SV98 dvaput u torzo za ubit ili headshot.sa 2 metra isto ne pali fora...bljak.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Meni je sad samo dok sam na netu 54%(Chrome, 34 taba, jedan fullscreen flash video na drugom monitoru, torrenti i prebacivanje filma na mrežni disk-to mi je uglavnom uvijek otvoreno tako)

Kada upalim BF3 leti na 99%, vjerojatno jer nemam baš previše RAMa na grafičkoj(768MB)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 20:46 (power_user).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Meni je sad samo dok sam na netu 54%(Chrome, 34 taba, jedan fullscreen flash video na drugom monitoru, torrenti i prebacivanje filma na mrežni disk-to mi je uglavnom uvijek otvoreno tako)

Kada upalim BF3 leti na 99%, vjerojatno jer nemam baš previše RAMa na grafičkoj(768MB)

da da,meni inace radi puuno programa u pozadini koji su mi neophodni,msi afterburner , oc guru za kontrolu ledica na grafi ,xfire,utorrent,aida 64,origin,ashampoo hdd control,avg,tune up utilities,msn,google chrome sa 5-6 tabova, i naravno da fali memorije,kad mi bude dolazila sestra iz zagreba rec cu joj da mi skupi u protisa jos 4gb xms 3-ce

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo dobil sam i ja  danas konačno BF3 EU LE key.

Zanima me dal je ok da mi skida samo 11.4gb jer mislim da sam u prijašnjim postovima videl da nekima skida 13.4gb.

Možda se još posle tih 11.4 gb skida onaj day 1 patch?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sad bi ja trebao brisati program preko kojeg moja kartica funkcionira... Kako da ne... Nemaju samo asuske taj problem vec sve kartice jer je dice jednostavno zeznuo stvar...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Naruceno i placeno, ak sve prode kako spada sutra je key kod mene. Nadam se ujutro pa da stavim skidat dok sam popodne na poslu xD

Napokon!!! {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakav crni dokaz?? pa kod 4 gb kada sam imao u idlu u win mi je bilo iskorišteno 1.5 gb. i kod igranja mi je znala dosta trzat slika, stavio sam još 4 i toga više nema i imam osječaj da mi brže učitava..sada dal su oni neš sredili na serverima ili je stvarno do rama nemam poima al da je bolje je sigurno.

Kakve testove da radim? za koga?

Ja vidim da je bolje a sada ti vjeruj il ne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne kužim što će va milijon nepotrebnih aplikacija dok igrate.gasi sve te gluposti ftw hd tune. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

kakav crni dokaz?? pa kod 4 gb kada sam imao u idlu u win mi je bilo iskorišteno 1.5 gb. i kod igranja mi je znala dosta trzat slika, stavio sam još 4 i toga više nema i imam osječaj da mi brže učitava..sada dal su oni neš sredili na serverima ili je stvarno do rama nemam poima al da je bolje je sigurno.

Kakve testove da radim? za koga?

Ja vidim da je bolje a sada ti vjeruj il ne..

znaći igra ti je dosta trzala sa 4gb rama a sad je bolje ? eto dokazano šta sam mislia, kad udem na server igra radi koliko toliko ok, sve dok se ram nakon 5 minuta  ne nabije do 96% lol

14 godina
neaktivan

bolje i to osjetno..nema trzaja više i puno prije učitava. Sa 4 gb rama u loadu mi je bio stalno na96-98% a sada ne prelazi 60

15 godina
ARazer kaže...

bolje i to osjetno..nema trzaja više i puno prije učitava. Sa 4 gb rama u loadu mi je bio stalno na96-98% a sada ne prelazi 60

ma kako sam i mislia, a ljudi onda izgleda da lagg nije toliko do servera koliko do hardwarea,jer primjetio sam ja da igra u pocetku ok radi i da ljudi koji se nisu žalili na lagg imaju 8gb memorije, super,morat cu jos 200kn potrosit na bf3 -.-

14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Naruceno i placeno, ak sve prode kako spada sutra je key kod mene. Nadam se ujutro pa da stavim skidat dok sam popodne na poslu xD

Napokon!!! {#}

Kakva usluga, pa to je fantasticno. Uplaceno prije nekih sat vremena i kontaktirao sam ih prije deset minuta samo da im kazem podatke koje sam ostavio pri uplati.

Uplata evidentirana i kljuc je kod mene. ePlati {#}

I to na praznik.

E sad me samo zanima dali moram bas sve skidat ili mogu nesto napravit sa ovom jogurt verzijom koju imam na kompu vec?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:24 (Sale_ds).
14 godina
Battlefield 3

Ja jedini od frendova s kojima igram imam 8gb rama. Oni imaju 4gb.

Dok sam ja vec skoro na B na conquestu u Metrou oni se tada spawnaju na meni.

Kad sam imao 4gb uvijek sam ludio da se vec kolju ko svinje dok ja udem u igru i deployam se..

Znaci SIGURNO se prije loada sve i udes prije u igru. Za ostalo nisam primjetio..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam morao skinut nije radilo na bfbc2. poludio sam oko bc2 i nema šanse više da uzimam samo key. zbog nekih 100 kn da se j....

ulozio sam 6 tisi u komp da bi igrao to sranje pa mislim da 350 kn nije puno za tu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je ovo glupost sa mortarima,pa jebote to kad svi otkljucaju bice neigrivo na serverima , samo spam i spam.

=XII=SandMan....
14 godina
protjeran

skoro b? a koliko je countdown u tebe 1 sek?

ja moram priznati imao sam 4gb do prije 2-3 dana jer su mi ostala 4gb bila na servisu i dobio sam nova 4gb,malo je brze ali ne sada da leti

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:35 (BlaBlaLaLa).
14 godina
Battlefield 3

Izmedu C i B. Blize C nego B.

Neznam,nisam gledao dali na razlicitim serverima ima manje sek cekanja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Koja je ovo glupost sa mortarima,pa jebote to kad svi otkljucaju bice neigrivo na serverima , samo spam i spam.

nisam još otključao pa ne znam na kojem to principu radi! doduše zaklao sam jednog lika dok je puckao iz tog čuda.  Dakle,kako to radi? jesi kao van igre dok pucaš iz toga ili šta?

17 godina
Battlefield 3

Meni sa 4GB rama igra loada normalno i kada pozove novu rundu i mapu imam još 30 sekundi čekati nakon deploy da se mogu micati kao i svi igrači.

EDIT: Što se tiče mortara to je ok oružije samo je prejako na gradskim mapama jer tamo su uske ulice i zna se iz kojeg smjera dolaze protivnici. Osobno izbjegavam male i zbijene mape jer me previše podsječaju na COD.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:49 (Hummer).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Arrabaran evo ovako to funkcionira:

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:48 (Bernard Huky Hux).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Molim Boga da što prije izađe patch jer ovo je nepodnošljivo igra se crasha svakih 5min, server laga, mapa laga, hrpa problema{#} i ostalo da ne nabrajamo jer do prekosutra ne bi svršio.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vama kojima se igra ruši i trza probajte staviti sve na high umjesto ultra. Ja sam danas probao na ultra igrati i igra ne pada ispod 45 fpsa ali uzasno laga i ruši se, dok na high sve radi uredu.

Edit: upravao sam shvatio zašto nisma mogao bindat tipke na mišu, treba stisnut u kolonu pod mouse da prihvati tipke od miša {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 22:18 (Segata).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice