Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

dobio key preko enabave,sve korektno.hvala destructo i vidimo se bojovnici uskoro !!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
MowERn kaže...

Ajd nek mi neko kaze je li i u kojem dijelu igre prisutna DX11 Teselacija, ima li isteseliranih objekata? Hvala

http://www.xboxdailynews.com/2011/08/27/terrain-tessellation-confirmed-for-battlefield-3/

Nemožeš stisnut i prdnut.
14 godina
Djuro2000 kaže...
TomoR kaže...

Ja ću probati večeras u svoj RU ubaciti ENG file-ove (isto mi je na E: disku instalirana igra). Ako uspijem, javim, pa mi onda pošalji točan direktorij gdje si instalirao, a ja ti vratim modificrani reg file (ja ću ga isto sebi modificirati)

TomoR, nije pametno to raditi.

U registry ti ne stoje samo podaci za BF3, nego za sve programe na tvom PC. Tvoj registry mu nece pomoci nego ce ga razvaliti poput bombe.

Jedino ako si mislio da ti izmjenis NJEGOV registry i vratis mu ga onda. To je u redu. Ispricavam se ako sam ja promasio.

Reagirao sam jer dobar dio forumasa nema dovoljno znanja da pravilno protumace savjet, pa unesu jos vise zabune svojom reakcijom.

U krivu si. Moze se napraviti .reg file koji pokretanjem/merganjem dira samo odredeni dio registriya.

17 godina
neaktivan
goodie kaže...
MowERn kaže...

Ajd nek mi neko kaze je li i u kojem dijelu igre prisutna DX11 Teselacija, ima li isteseliranih objekata? Hvala

http://www.xboxdailynews.com/2011/08/27/terrain-tessellation-confirmed-for-battlefield-3/

Jel ja mogu iključiti tu teselaciju?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
Battlefield 3

Da, mislio sam samo editirati onaj standardni .reg file za promjenu jezika, u kojem bih putanju prilagodio njegovom instalacijskom folderu; no već je uspio riješiti sam.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da, mislio sam samo editirati onaj standardni .reg file za promjenu jezika, u kojem bih putanju prilagodio njegovom instalacijskom folderu; no već je uspio riješiti sam.

janiq

Već sam se unaprijed ispričao ukoliko sam ja pogrešno razumio Tomine nakane. Ne poznam Tomu i Perkana i ne znam koliko oni znaju o izmjenama registra, napomena je više bila zbog ostalih korisnika koji čitaju ovo.

Prije par sati sam dao/protumačio upute kako se ova izmjena radi, ali su te upute unijele dodatnu zbrku jer svi ne razumiju jednako. Jednostavno je potrebno detaljno opisati postupak da se apsolutno uklone nejasnoće, jer neko pogrešno protumači i problem ode dalje bez ikakve potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 13:20 (Djuro2000).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Djuro, stavi neku ozbiljnu sliku za avatar, to daje kredibilitet {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Za one koji žele box limited ed ovde u Splitu 300kn na prednaruđbu ,igra je sutra u prodaji.tres

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
evo počela igra e sad se samo treba dobro sa ženom posvađat da ne priča bar cijeli vikend i to još produženi

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Djuro, stavi neku ozbiljnu sliku za avatar, to daje kredibilitet {#}

Samo ti zezaj forzzuk, bacit ću ti bombu kad te vidim u BF3.   {#}

16 godina
neaktivan
dery kaže...

Za one koji žele box limited ed ovde u Splitu 300kn na prednaruđbu ,igra je sutra u prodaji.tres

trenutno nije dostupan :S

CARPE DIEM
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Dali je netko primjetio da Battlelog ne biljezi statistiku za mapu Grand Baazar? Bilo koji server, ranked ili ne-ranked, nema statsa..... Moguce da je kod mene neka greska, ali sve jedno ako tko ima kakvo objasnjenje...

Brutal Truth \m/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ako netko nema ideju što tražiti od Djeda Božićnjaka, evo mu rješenje:

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
naxeem kaže...
smiglcro kaže...
aton kaže...

ja sam popio pb ban za bc2 na isti nacin... ko budala hvatajuc ga, a nikad nisam uspio dokazat da lik vara, nitko ne vjeruje da vara, a on to radi vrlo lukavo i spretno.....

Ima varanja za blizz igre, al Warden je prilicno opak anticheat pa sve pohvata.

Cekaj jel ti opet pricas za TihiOS tj tihog iz naseg klana.

Eto sad ima finih programčića za snimanje koji ne uzimaju puno resursa pa Tihi može snimati kako rejpa Naxeem-a i poslje mu pokazati. Case closed.

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina
simeparanoja kaže...
dery kaže...

normalno da nije,tek sutra je dostupan,zato ga moraš kaparat za prednaruđbu

16 godina
neaktivan
dery kaže...
simeparanoja kaže...
dery kaže...

normalno da nije,tek sutra je dostupan,zato ga moraš kaparat za prednaruđbu

di kome sta kaparim? na stranici ne mogu 

jesu pouzdani i jesi li ti sebi narucio?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 13:45 (simeparanoja).
16 godina
simeparanoja kaže...

di kome sta kaparim? na stranici ne mogu 

pa moraš otić do njih u dućan i dat 100 kn

14 godina
Battlefield 3

Trazim nekoga za coop. (Dostupan sam za igru 90% dana jer sam na bolovanju) nick u battlelogu: jp-q

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da su bolovanja, izostanci iz škole/sa predavanja i svađe sa boljim polovicama porasle proporcionalno isporučenim ključevima za igru.

Bring out your dead!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam key sa g2play-a i skinuo sam igru i insalirao. Pokrenem i normalno mi prode provjeru datuma.Da li smijem igrati ili cu dobiti neki ban?

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smiješ igrati.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

I kakvi su dojmovi naspram bete? Krećem tek za vikend..

22 igra dostojna očekivanja
5 očekivao više, bolja od bete
2 beta bila, beta ostala
3 razočaranje
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Battlefield 3

Neznam koji je k... s menom, nemogu se nikako navić na ovi BF3. Uvik sam ili zadnji ili prizadnji, nemogu nikoga ubit, odnosno naciljat a imam negdi 40 FPS a izgleda kao da je 15.

Vrlo teško razlikujem igrače od okoline, dok razlučim da je neprijatelj i da je igrač a ne neki dio zida , već sam popio metak.

Mislim se možda sam vrlo loš pa se vratim u BC2 i dvi partije u vrhu tabele bez problema, sa je.... dobrim KD ratiom.

Jednostavno puno lakše ciljam u BC2 nego u BF3, meni izgleda kao da oni nešto mute sa FPSom u BF3, ni blizu fluidno kao u BC2 a FPS tuda negdje, naravno na različitim postavkama.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Onima kojim se igra ruši nakon par minuta igranja ugasite Aero prije pokretanja igre. Čitam da je to ljudima pomoglo! ;)

16 godina
Vakaka kaže...

Neznam koji je k... s menom, nemogu se nikako navić na ovi BF3. Uvik sam ili zadnji ili prizadnji, nemogu nikoga ubit, odnosno naciljat a imam negdi 40 FPS a izgleda kao da je 15.

Vrlo teško razlikujem igrače od okoline, dok razlučim da je neprijatelj i da je igrač a ne neki dio zida , već sam popio metak.

Mislim se možda sam vrlo loš pa se vratim u BC2 i dvi partije u vrhu tabele bez problema, sa je.... dobrim KD ratiom.

Jednostavno puno lakše ciljam u BC2 nego u BF3, meni izgleda kao da oni nešto mute sa FPSom u BF3, ni blizu fluidno kao u BC2 a FPS tuda negdje, naravno na različitim postavkama.

jednak utisak sam imao na beti, i držim da je bc2 bolje urađen od bf3

15 godina
Vakaka kaže...

trebas proci potrebnu dozu privikavanja na bf, jer bf nije bc shrot koji je radjen za konzole pa tek onda portan. znaci daj si vremena da se naviknes na tempo igre, taktiziraj, igraj timski, smiri igru i bude ok.

16 godina
odjavljen
Vakaka kaže...

Ma, jako si loš, to je problem. :-) 

Serveri su do jutros imali problema s lagom, pogotovo na Tehran Highway i Caspian Border mapama koje je EA/DICE preporučio da uklonimo iz rotacije do zakrpe (uskoro). Na "CodeCentral HC" serveru su maknute za sada.

U igri upali konzolu i utipkaj: "Render.DrawFps 1", bez navodnika. Ako ti FPS dok miruješ nije 50, smanji detalje u igri. Isključi MotionBlur i FSAA i obavezno VSYNC koji uzrokuje lag unatoč visokom FPS-u.

Ako želiš zaigrati na serveru, javi pa ću nekoga kickati (dodaj me na BattleLogu) da probaš. Stalno je pun. Server je jutros patchiran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 14:22 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U BC2 je puno lakše uočiti igrača.

U BF3 su boje i sve složeno puno realnije i zbog kamuflaže je teško uočiti igrača, a i pomaže što su oznake iznad igrača puno manje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo dečki, jedan samotnjak čeka na serveru. Trebaju mu još 3 macana za start.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
13 godina
Battlefield 3

Wow,zadnjih nekoliko poruka je vezano uz igru {#} A nisu pitanja tipa: sto napraviti, crni mi je ekran, a 100% sam siguran da sam tocno snimio engleske fajlove {#}

E, jedno pitanje koje nisam vidio da je netko spomenuo:

Kako se naprave serveri?

Svugdje po netu vidim samo iznajmljivanje.

Otkud im software? Dal se placa, ili je free?

Dal bi radilo se se server softver snimi na neki komp u velikoj lokalnoj mrezi i igra s pingom manjim o 5?

Makar se on spajao na glavni EA sever, vjerojatno bi podaci u igri isli samo lokalno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice