Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.059.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

24 komada c4 pa ti pricaj da ne eksplodira tak jako :)

zamislite ovako što na m-com staviti u BF-u

?? "... The C4 is detonating a weapon cache..." ?!?! odmah u komentaru ispod videa...

16 godina
moderator
AA-d00d kaže...

Znaci li to da cemo moci odregistrirati (postoji li ta rijec uopce?{#}) cdkey sa svog accounta i onda ga prodati nekome drugome koji ce onda morati dati jos +10$/€ da ga registrira na sasvim drugom accountu?

Tako sam i ja skontao,al neznam,nije baš jasno rekao što misli s tim.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni bi to bilo super, sta ako mi se igra ne svidi ili mi dosadi nakon nekog vremena prodam prakticki igru jbt za porciju cevapa{#}

I to je bolje nego da "skuplja prasinu" na accountu.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 23:24 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to su na konzolama već imali sa nekim ea igrama, jer gube od prodaje rabljenih igara na konzolama

neznam baš da će to bit na pc-u

BC2 nick: maxsisac_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 23:25 (maxsisac_cro).
16 godina
moderator
AA-d00d kaže...

za porciju cevapa{#}

I dvije pive ispred konzuma{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

lulz....čitam postove od ovog qflash-a i onda se sjetim onog lika što je vijao Tihog da dokaže da je cheater, pa nakraju ispadne da je on cheater....hehe...kako mu ono bjaše nick ?

jao kad počne spam na chatu....nisi me mogao vidit' ......aimbot....aaaaa wallhack......smrade !

skoro pa mi to nedostaje :)

i onda uleti lik ko Qflash pa počne pametovati kako smo svi njubare a on pro, pa potrošim  cijelu rundu samo da mu skinem dogtag.....ahh ta lijepa sjećanja

ja odmah najavljujem da se =XII= pretplatio na svo kempersko žbunje u BF3 :)....dobro...i pokoji avijon

QFlash...predji na...neznam.....neke jače tablete ?

pozz

xfire:rippercro
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 9:02 (RipperCro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RipperCro kaže...

lulz....čitam postove od ovog qflash-a i onda se sjetim onog lika što je vijao Tihog da dokaže da je cheater, pa nakraju ispadne da je on cheater....hehe...kako mu ono bjaše nick ?

jao kad počne spam na chatu....nisi me mogao vidit' ......aimbot....aaaaa wallhack......smrade !

i onda uleti lik ko Qflash pa počne pametovati kako svi njubare a on pro, pa potrošim  cijelu rundu samo da mu skinem dogtag.....ahh ta lijepa sjećanja

ja odmah najavljujem da se =XII= pretplatio na svo kempersko žbunje u BF3 :)....dobro...i pokoji avijon

pozz

to isto je bilo i za sandmana,mozda si na to mislio?

kad je onaj SpyGi govorio kako njegov brat super awesome ,i onda je dosao protiv nekolko nasih,ili uopce nije dosao,i onda je whinao.a kao je bio bolji od tihog

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
RipperCro kaže...

i onda uleti lik ko Qflash pa počne pametovati kako svi njubare a on pro, pa potrošim  cijelu rundu samo da mu skinem dogtag.....ahh ta lijepa sjećanja

pozz

to isto je bilo i za sandmana,mozda si na to mislio?

kad je onaj SpyGi govorio kako njegov brat super awesome ,i onda je dosao protiv nekolko nasih,ili uopce nije dosao,i onda je whinao.a kao je bio bolji od tihog

ma onaj što je bio admin na BC2 bug forumu....jbga zaboravi :)

16 godina
moderator
RipperCro kaže...

naxeem :)

Al on nije bio čiter,on je samo vidio bijele točke na protiuvnicima{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 9:06 (pirat).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
RipperCro kaže...

naxeem :)

Al on nije bio čiter,on je samo vidio bijele točke na protiuvnicima{#}

e taj ..brao gusare....jarrrr !!

a ja sam duh od Lady Di ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 9:07 (RipperCro).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Nego ripper,XII klan će kupit BF3 il MW3 da im bude lakše{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nego ripper,XII klan će kupit BF3 il MW3 da im bude lakše{#}

hehe

pa ja mislim MW3.....not !

fala Bogu pa će serveri biti 64 igrača, sad ćemo valjda svi stati na jednu stranu ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 9:16 (RipperCro).
16 godina
moderator
RipperCro kaže...

fala Bogu pa će serveri biti 64 igrača, sad ćemo valjda svi stati na jednu stranu ;)

Bar nećete smetat u našem timu{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
RipperCro kaže...

Bar nećete smetat u našem timu{#}

u svakom zlu ima nečeg i dobrog ;)

16 godina
moderator
RipperCro kaže...

heh da :)

Al ono što je sigurno je to da ću vas čekat vlažne guze na serveru svaku večer.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
RipperCro kaže...

heh da :)

Al ono što je sigurno je to da ću vas čekat vlažne guze na serveru svaku večer.

ma igrati s vama bugovcima sa bilo koje strane je uživancija, skroz ste OK ekipa....a nije baš svaki put da mi dobro prođemo....volimo i mi malo "dobit"...hehe...što kaže Kerber...nemožete vi nas toliko puta ubit' koliko se mi puta možemo respawnat ;)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

LJudi el mi možete malo objasnit pre-order?

Znači što kao ja sa kupim BF 3 recimo za 250kn pre-order.. kasnije oni mogu mjenjati cijenu jeli tako? Što oni meni daju kad ja naručim pre-order?

Hvala

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

ne želim startat war ali ovo mi je bilo smješno i istinito

smiješno je to što frustrirani balonja igra na pc-u a sve naziva konzolašima.

btw, ciljanje gljivom zahtjeva puno više skilla i koordinacije nego elitno pro ciljanje mišem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 10:38 (Ezio).
17 godina
nick54312 kaže...

Znači što kao ja sa kupim BF 3 recimo za 250kn pre-order.. kasnije oni mogu mjenjati cijenu jeli tako? Što oni meni daju kad ja naručim pre-order?

Hvala

Pa ti ga dobiješ po cijeni po kojoj si platio. Znači ako si sada platio 250 krznenih, a za mjesec dana padne na 150, ti ćeš i dalje platiti 250. Isto vrijedi i ako cijena kasnije bude 350kn, ti ćeš, tj. već jesi platio 250.

Za sada ne dobiješ ništa, samo si se pretplatio na igru kada izađe. Kad izađe, dobit ćeš key na mail i to je to.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Hvala

uvijek kad radiš preorder oni se hvale stvarima koje ti dobiješ "extra", najbolje da pročitaš sa Origina što točno dobijaš, a kad platiš preorder oni cijenu mogu mjenjati ali tebi ne.

preorder je rezervacija uz plaćanje punog iznosa...ne znam kako bi to drugačije objasnio.

14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Pa ti ga dobiješ po cijeni po kojoj si platio. Znači ako si sada platio 250 krznenih, a za mjesec dana padne na 150, ti ćeš i dalje platiti 250. Isto vrijedi i ako cijena kasnije bude 350kn, ti ćeš, tj. već jesi platio 250.

Za sada ne dobiješ ništa, samo si se pretplatio na igru kada izađe. Kad izađe, dobit ćeš key na mail i to je to.

To me zanimalo hvala..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
pirat kaže...

Battlefield 3 shipping with online pass...LINK

To je samo za konzole...

15 godina
Ezio kaže...
NFSPredator0010 kaže...

ne želim startat war ali ovo mi je bilo smješno i istinito

smiješno je to što frustrirani balonja igra na pc-u a sve naziva konzolašima.

btw, ciljanje gljivom zahtjeva puno više skilla i koordinacije nego elitno pro ciljanje mišem.

thumbdownerima: činjenica je da je ciljanje mišem i brže i lakše. to ne može nitko poreći. kad početnik pokuša igrati fps treba mu vrlo malo da se prilagodi na ciljanje mišem. a kad isti takav proba ciljanje gljivom, satima ili danima će najčešće vrtiti koncentrične kružnice oko neprijatelja i prazniti municiju a da neprijatelja uopće ne pogodi. ako nema nikakvu koordinaciju i sposobnost prilagodbe, odustati će i pričati okolo kako konzole ništa ne valjaju.

činjenica je da je tip iz filma frustrirano derište. šetucka se po mapi i komentira kako loše drugi igraju. siguran sam da je pola njih vidjelo njega kako bezveze trčkara po mapi i pomislilo : gle budalu, ne zna igrati. a očito i ne zna. kad ja upadnem u meč u kojem je 80% njubova, kad mi wookiji trče na arici sa zadnjeg mcoma na početnu bazu i penju se na brdo da bi snajpali sa 3 kilometra udaljenosti, kad mi blesavo stanu na vrata tako da ne mogu proći, kad mi assault ne baci municiju iako ga tražim i sl. onda se još više trudim oko objectivea i iskoristim situaciju za nabijanje bodova, a ne da komentiram tuđe igranje ko kakva plačljiva baba. nek igra sa svojim uber leet pc master race kompićima pa neće imati problema sa "konzolaškim pc njubovima". isto bih savjetovao svima koji mrze konzole i za sve svoje probleme okrivljuju "glupe i retardirane konzolaše". ali ako im za igranje treba savršen tim igrača na ranku 50 koji čitaju misli i nikad ne rade greške, onda nek se ostave bilo kakve kompetitivne zabavne igre.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 13:40 (Ezio).
16 godina
neaktivan

Evo za sve vas koje zanima sto se dobije u slucaju Pre-ordera.

Pre-order the Battlefield 3 Limited Edition now with Origin and receive

Back to Karkand

This themed expansion pack features:

• Four Legendary Maps from Battlefield 2 re-imagined with Frostbite 2 Technology

• Classic Battlefield 2 Weapons and Vehicles

• Unique Rewards, Achievements/trophies, and More

Physical Warfare Pack* (NEW to Origin)

Get physical in Battlefield 3 with the help of some extra fire power

• Type 88 LMG with bipod

• Flechette Ammo for DAO-12 Shotgun

• Flash suppressor for SKS sniper rifle

• Day 1 Access to the DAO-12 Shotgun

Battlefield Play4Free items

• 807S Shotgun

• Beret for Battlefield Play4Free

*All consumers that have pre-ordered already will have access to all pre-order benefits

15 godina
neaktivan
Angelx kaže...

par pitanja ako može:

1.back to karkand se dobije samo za preorder ili će kasnije bit otključana za sve il' će ostali kasnije dodatno platit?

2.jel se to dobije ako preorderaš (nova hrv. riječ) običnu ili samo limited edition verziju?

prvi put mislim kupit igru pa me zanima, da sada sam samo igrao singleplayer{#}, al' me je battlefield play4free "zarazio" za multiplayer pa sad moram kupit B3, dosta je pirata

15 godina
neaktivan

U svakom slucaju preorder se isplati, ja sam preorderao preko Origina (350 kn) i znam da imam garantiranu uštedu od 100 kuna na Back to Karkand, a kao veteranu iz BF2 to je neprocjenjivo...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
nicknino kaže...
Angelx kaže...

par pitanja ako može:

1.back to karkand se dobije samo za preorder ili će kasnije bit otključana za sve il' će ostali kasnije dodatno platit?

2.jel se to dobije ako preorderaš (nova hrv. riječ) običnu ili samo limited edition verziju?

prvi put mislim kupit igru pa me zanima, da sada sam samo igrao singleplayer{#}, al' me je battlefield play4free "zarazio" za multiplayer pa sad moram kupit B3, dosta je pirata

Back to Karkand će biti available mjesec dana nakon izlaska igre, pretpostavljam po cijeni od oko 100 kuna, i ne može se preorderati običnu verziju... Limited Edition znači da je ograničena samo za Pre-order, odnosno ako preorderaš, dobijaš limited.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
Battlefield 3

Ne, može se prednaručit i limited i obična verzija. https://base-host.com.hr/6-battlefield

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skupo si ti to platio, 350 kn (roko121roko). Ja sam svoj preorder 190 kn platio (limited edition) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Ne, može se prednaručit i limited i obična verzija. https://base-host.com.hr/6-battlefield

ne kuzim zaso je tako jeftino 160kn???? ja svoj platio 250 kn ??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice