Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.794
|
čitano: 1.661.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 2042

U glavnom nije do njih što je BF ovakav kakav jeste. Ovo mi je na tragu one da "pogrešno koristimo proizvod" 

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 2042
MRSKI kaže...

U glavnom nije do njih što je BF ovakav kakav jeste. Ovo mi je na tragu one da "pogrešno koristimo proizvod" 

Ma star si momak 

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
MRSKI kaže...

Dovoljno ti govori da su odgodili Season 1, ali nisu odgodili igru. Pobrali pare i sad im je svejedno kad i dal ce nesto napravit.

Pa sad ljudi molite i prosite da nesto naprave, a ako to budete radili onda ce vam rec da ste toxic

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
X-Wind kaže...

EA acknowledges Battlefield 2042 failure with Town Hall post-mortem

It was then revealed that Battlefield 2042's bug count ratio got to "historic levels for a DICE game" and mock reviews prior to launch were in the "high 70s to low 80s."

Following the game's launch, DICE rolled out its Day 1 and Day 0 patches to get the bug count down further. On this, Miele continued and said that Battlefield 2042's launch and patches meant "the game was stable" and "the early critical reception was good". However, according to EA, things took a turn, and that turn was clears throat,​ the surprise release of Halo: Infinite multiplayer (I wish I was joking).

According to Miele, the comparison between both games was not favourable because Halo Infinite was a very polished title whereas Battlefield 2042 contained bugs and wasn't as polished.

On the bugs and performance, EA acknowledged that the company has historically had bug issues with DICE games at launch, and that the bug count for Battlefield 2042 did fall into the range that they would have expected when compared to other launches. So, it was believed that the issues would be manageable, with Miele reiterating Andrew Wilson's comments from EA's latest quarterly earnings call, saying that "DICE historically is very good at adapting games in live service, connecting with players, connecting with the community and getting the game to the place that the players expect."

However, Miele acknowledged that player expectations have changed when it comes to live service games and that it wasn't the right choice to remain anchored to the company's standards in comparison to previous DICE games.

The game's poor Steam reviews were put down to PC players having a performance cap, which players on Steam found "upsetting".

Imaš igru koja čak u vlastitim plaćenim mock reviewovima dobije manje od 80 ocjene i to smatraš dobrim za jednu BF igru koja se developa 3 godine s najvećim development timom ikad koji je radio na jednoj BF igri i koja pritom ima samo multiplayer jer eto nisi htio raditi SP kampanju da možeš MP bolje ispolirati? Kako su se DICE standardi srozali pa to je strašno.

Plus znaš da imaš masu bugova kao i za svaki prethodni launch BF igara i umjesto da si nešto naučio od toga i da to ispraviš za ovaj launch ti ideš releasati igru jer eto vjeruješ da možeš to popeglat kroz buduće patcheve (to bit će ona standardna BioWare magic priča...), dakle svjesno releasaš bugoviti poluproizvod. I onda nisi ti kriv što si releasao bugovito i nedovršeno smeće nego eto Microsoft jer su eto baš tad odlučili izbaciti "ispolirani Halo Infinite" i naravno igrači su eto navalili igrati taj Halo umjesto BF, makar player base te dvije franšize nije uopće isti  

Ovaj dio da su loši reviewovi na Steamu radi performance capa za PC usere je teško uopće komentirati koliko je debilna izjava. Koliko odvojen od stvarnosti možeš biti...

Sve jasno, i sad kao dodaju fićure, legacy fićure, koje smo MI tražili, koje rade ZA NAS, jer to nije njihov smjer razvoja, ali će RADI NAS dodati to sve.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
Battlefield 2042

Evo šta su napisali devsi 3:40 ,6:38min, 7:00min, 8:15min

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
dery kaže...

Evo šta su napisali devsi 3:40 ,6:38min, 7:00min, 8:15min

To je još iz doba BF V.

Ali to je laž, to govore uhljebi koji moraju raditi tj zaraditi si plaću.

Ja sam uvjeren da je tamo med i mlijeko radna okolina. Pa vidi se iz proizvoda njihovih zadnjih godina...

13 godina
Battlefield 2042

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Lol. Opet visoki menadžment pere ruke i izmišlja neke rezloge da skine krivicu sa sebe. Sami tehnički problemi u igri sa novim engineom su možda odbili 2% igraće populacije ali kad napraviš sranje od igre gdje je sami srž pogrešno postavljen od temelja onda tu spasa nema. Da su imali još godinu dana razvoja da sve popeglaju opet bi ovo bilo ispeglano sranje  Da ovakva igra radi na 200 fps na 4k fluidno opet je ja ne bi niti upalio i da je free.

Ovo samo pokazuje koliko su otuđeni i nesvjesni od onoga što igrači žele da se može zaključiti da igri spasa nema. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2022 10:40 (MRSKI).
16 godina

Pametan menađment bi se poklopio ušima jer im cijeli svijet ukazuje gdje su fejlali. Ali da su pametni ne bi ni napravili ovu močvarnu čorbu tako da se ni ne očekuje od njih ništa.Glupan ne zna da je glup naravno.

15 godina
Battlefield 2042

Ne, glupan zna da je glupan ali to neće priznati.

Imaš primjere sad sa aferama koje potresaju naše političare.

Boli ih kifla, šta god radio, nemoj priznati i to je to. Tako i ovo gubavci. Hrpa menadžera je uništila ono što su vrijedni developeri godinama radili.

Bf to ne zalsužuje, ali koga briga, bitna je lova, a ne kvaliteta. Ovu temu treba pustit da umre kao i igra, ili da je pretvorimo u chat?

Nešto što u bf nema, all chat da ne bude toxic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Glupan koji prizna da je glup nije baš toliko glup koliko se čini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2022 11:28 (dery).
16 godina
Battlefield 2042

Koje mudre poslovice haha

Fejlali su i gotovo. Krivo je sve po malo i sami. Više nije 2013. gdje su na sceni samo COD i BF od shootera, a i refunda nije bilo. Sad ima više toga, pa se kažnjava svaka greška. Da je BF4 ima bolju konkurenciju možda bi i tada tako failali, ali nije pa smo jedino to mogli igrati. Imali smo opciju BF4 ili COD, pa se čekalo da poprave. Sad kad nema toga odmah ljudi raspršili po drugim igrama. Neka je tako, barem će raditi igre kak spada drugi puta.

Imate reviewove za posao u DICEu, zadnjih 2-3 godine kod njih navodno vlada nepotizam i loše vodstvo. Znači ljudi se zapošljavaju preko veza, a oni koji donose odluke ne mogu odrediti pravi smjer igre, odnosno imaju neku svoju viziju za 2042 bez da slušaju druge. A to je dokaz u 2042, koji baš djeluje kao da nema čisti smjer. Nego je malo hero shooter, a malo BF. Pa malo hazard zone. 

https://www.glassdoor.com/Reviews/DICE-Sweden-Reviews-E598397.htm

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Ma poserem im se u čašu gdje zubalo drže.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Ljudi traze Refund Peticije koja je trazila Refund BF 2042. Resetirali peticiju nakon 200,000 potpisa i preko 4000$ donacija. 😂 Ovo je komedija
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Trebali su ti osnivači peticije pokrenuti vlastiti NFT, da budu u trendu i uzmu paru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

Dice je cijelo vrijeme bila najodvratnija kompanija. Sad se vade da je ekipa otišla. Otišla je i iz Activisiona i Infinity Warda i bog te pitaj otkud. Dice je ispada samo sretno pogodio par naslova. Bili su to COD killeri koji COD nikad nisu ubili, sreća. Nikad više. Amen. Over and Out BF! FU

مرګ ژوبله

0 1 hvala 0
13 godina
Gogy7 kaže...
Ljudi traze Refund Peticije koja je trazila Refund BF 2042. Resetirali peticiju nakon 200,000 potpisa i preko 4000$ donacija. 😂 Ovo je komedija

meni ništa nije jasno, I dalje mi prikazuje 200,000+ potpisa

13 godina
darkborg kaže...
Gogy7 kaže...

meni ništa nije jasno, I dalje mi prikazuje 200,000+ potpisa

Očito u vezi ove igre nikom ništa nije jasno...

16 godina
Battlefield 2042

Video je vrh, 1h 20min umiranja od smijeha Lik ih je razorio, svaka mu čast.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2022 3:03 (X-Wind).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Izdržao 5 sati više nego je trebalo.Sreća ima whiskeya da prebrodim bez posljedica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2042

Ima li išta nova?

Ne dajte da tema umre.

Bolje da umre selo nego običaji!

A naš običaj je srat u temi...

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
mrfloyd kaže...

Ima li išta nova?

Ne dajte da tema umre.

Kad dođe novi patch onda ce bit materijala za srat. Zna se da ce s njim jos vise sjebat igru 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Battlefield 2042

A vidiš da je forumaš odustao od igre...onda komš srat šta igra broken game jbg

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

Ne moze biti sjebanija nego sad na steamu 13% pozitivnih recenzija unazad 30 dana. Ljudi se baš istovaraju masno na igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mrfloyd kaže...

Ima li išta nova?

Ne dajte da tema umre.

Prodajem domaće kobasice, info u pm

It is always darkest just before the dawn.
3 godine
neaktivan
mrsmith kaže...
mrfloyd kaže...

Ima li išta nova?

Ne dajte da tema umre.

Prodajem domaće kobasice, info u pm

Dok je Mudo tu neš se naprodavat ovdi.. 

PRN8 JBG MOR8
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 19:08 (NestašniDubravko).
13 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

"Zlatno tuširanje" nakon 100 litri pive, omega lol, ili ti trpanje bez vađenja.

مرګ ژوبله

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Ovaj Battlebit djeluje više Battlefield nego BF2042. A ima i više featursa nego 2042

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2022 17:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Battlefield 2042

I onda ovi opet o igri... MA!

PRN8 JBG MOR8

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice