Battlefield 1.41 problem

poruka: 6
|
čitano: 794
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 1.41 problem

Nakon instaliranja 1.41 patcha i dalje mi stoji tamo u igri 1.1 patch a u readme-u stoji da 1.41?

Probo sam sve od brisanja igre,resetiranja itd.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1.41 problem
PC Street Hacker kaže...

Nakon instaliranja 1.41 patcha i dalje mi stoji tamo u igri 1.1 patch a u readme-u stoji da 1.41?

nekuzim se bas u bf,ali jeli je mozda potreban neki patch prije potreban za instalaciju,recimo za cod 4 da bi imao 1.7 moras prvo 1.6 imati

16 godina
JozaxD kaže...
PC Street Hacker kaže...

nekuzim se bas u bf,ali jeli je mozda potreban neki patch prije potreban za instalaciju,recimo za cod 4 da bi imao 1.7 moras prvo 1.6 imati

nije. 

Ja nisam nikada imao sličnih problema... Jesi li uopće probao igrati online? I sa koje si stranice skino patch?

www.facebook.com/Battlefield3.Info
17 godina
neaktivan
Battlefield 1.41 problem

Prije sam igro online,a neznam s koje sam stranice skinio,stoji mi na kompteru već dugo vrimena

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Street Hacker kaže...

Prije sam igro online,a neznam s koje sam stranice skinio,stoji mi na kompteru već dugo vrimena

E da, ako nisi znao izašao je patch 1.50, i sada ti je većina servera na njemu. Možda zato ne možeš igrat.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
17 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
PC Street Hacker kaže...

E da, ako nisi znao izašao je patch 1.50, i sada ti je većina servera na njemu. Možda zato ne možeš igrat.

Neće ni taj.Ma kažem ti ja sam to sve davno već igro na 1.41 i 1.50 patchu,mogu ja igrat nego nemogu na većinu servera(crackanih).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice