Battlefield 1

poruka: 13.904
|
čitano: 1.452.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
fila2208 kaže...

kaže level cappy da ne vjeruje ovom leaku, jer ima neke svoje ljude.

Prije bih rekao da pokušava okrenuti priču jer surađuje s ovima.

U svakom slučaju ima par ok pointova, treba igru overhaulat, treba je vratiti korijenima i maknut sve to smeće iz nje, ali opet postavit skill plafon, da se razlikuju veterani i newcomersi.

No u svakom slučaju, vidjet ćemo :)

isto ko i westie, uvijek su glasni protiv svega a dok se to potvrdi istinitim onda se opravdavaju da su bili pod NDA i nisu mogli reci nista... debili, sta drugo rec jer mogu samo sutjeti i reci da ne znaju a ne ovak da pametuju.

anyway bas me zanima sta ce biti od toga, moze biti epic ali i epic fail.

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Lik koji je leakao info je rekao da će CQ biti 32v32, što je u koliziji sa onim "tighter experience". Ja bih recimo bio jako zadovoljan i sa 20v20 max. countom ako to znači da će mehanizmi igre biti dobro odrađeni i ako će mape biti dobre. Ako su leakovi pouzdani, ko zna kolko su stare informacije. Ko zna šta se sve promijenilo u međuvremenu. Može DICE odlučiti nazvati igru kako god, recimo BF: Vietnam 2, BF5, itd... Rekao je objaviti u petak AMA video i još pojedinačnih videa, pa ćemo vidjeti. Ionako do službene objave samo možemo nagađati i nadati se.

Edit:

Shit got real. Javio se TheAlmifgtyDaq na redditu i prozvao LvlCapa za "shadyness". Navodo su 2 BF-a u izradi, na jednom radi DICE LA, na drugom DICE SWE. Nije jasno koji će prvi izaći.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/7jekfj/dice_swedens_battlefield_game/?st=jb4sz92v&sh=a7b4a99f

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.12.2017 9:41 (animosity_frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Tko je taj Daq i zašto se njemu vjeruje? Pa i netko na forumu je pogodio da će BF1 biti WW1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Tko je taj Daq i zašto se njemu vjeruje? Pa i netko na forumu je pogodio da će BF1 biti WW1.

U 3. mjesecu 2016. je leakao 99% točne vrlo detaljne informacije o idućem BF-u. Mjesecima prije bilo koga. Dakle, nije samo pogodio setting, nego detalje o klasama, mapama, game modovima, itd... 

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Turning Tides Official Trailer

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

oće li na tom dlcu biti velike mape ili će biti fora kao na rusko/francuskom dlcu dakle 2 male, 2 malo manje i 2 srednje mape, ne svidjaju mi se prethodna dva dlca jer je brz combat mape sa jednim il dva choke pointa...

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...

oće li na tom dlcu biti velike mape ili će biti fora kao na rusko/francuskom dlcu dakle 2 male, 2 malo manje i 2 srednje mape, ne svidjaju mi se prethodna dva dlca jer je brz combat mape sa jednim il dva choke pointa...

Dvije mape su već vani, pa možeš i pogledati :)

Dvije dolaze u siječnju. Ne znam dal će imati još mapa u ovom DLCu, mislim da ne.

Naglasak ovog DLCa je na vodenim bitkama. Ukoliko se u WW1 nije ratovalo u jezerima ili u kadi :D pretpostavljam da će mape biti ogromne.

Samo je pitanje koliki dio će biti more, a koliko će ostati za kopnenu borbu.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Battlefield 1 Turning Tides Official Trailer

Bilo na prošloj

A ovoj je isto vrhunski

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.12.2017 11:07 (Jack Sparrow).
14 godina

Čudno, nisam vidio, sorry. Možda si dodao poslije? Inače sve pogledam :D

A i tek sad ga je BF kanal uploadao. Čudno

Dobar ovaj Galipoli

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.12.2017 11:47 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

je mozda 2xp event up?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

ima neko malo problema sa pingovima

uopce mi ne nalazi server ispod 68-70 ms sa dosta cestim pocket loss-om

dok ih je jucer bilo i od 38ms

pozz

Samsung S8+
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
pasko kaže...

pozz

spojilo me par puta kroz par dana na US server iz nekog raloga, ali na EU serverima nisam imao problema, iako sam vidio nekog lika u chatu da se žalio na ping.

15 godina
pasko kaže...

pozz

Isto i kod mene, nema ni jednog servera ispod 80ms

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
14 godina
Battlefield 1

LOL :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
pasko kaže...

pozz

TexW kaže...

Isto i kod mene, nema ni jednog servera ispod 80ms

Na kojim ste operaterima? Nešto se događa:

https://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/t-com-internet/38199.aspx?page=389&jumpto=5554447&sort=asc&view=flat

15 godina
Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
16 godina
Evo sad ujutro je ok opet ima servera i od 38ms pa na vise
Navečer ko da se sve zagusi
Samsung S8+
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam vazda imao ping 50-60 nikad manje od 50, mislim da sam čitao takvi su im serveri, mada vidjam likove 20-30 ping, jel oni zive u frankfurtu kod servera

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.12.2017 8:59 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...

ja sam vazda imao ping 50-60 nikad manje od 50, mislim da sam čitao takvi su im serveri, mada vidjam likove 20-30 ping, jel oni zive u frankfurtu kod servera

Ljudi koji žive u gradu gdje je server, i imaju recimo optiku, imaju ping od 1 do 5 :D

17 godina
pasko kaže...

pitao je jedan od DICE devova ako ima netko problema sa pingom u igri, neka mu javi. Navodno sumnjaju da neki provajderi limitiraju internet svojim korisnicima svaki dan u nekom perijodu. Ljudi na T-comu, švabi i neki naši se prošli mjesec žalili na to da nakon 18:00 imaju viši ping.

Tako da prati, prijavi sa linkom t-coma i ovi iz DICEa će kontaktirati njih da to srede.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.12.2017 10:08 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
pasko kaže...

pitao je jedan od DICE devova ako ima netko problema sa pingom u igri, neka mu javi. Navodno sumnjaju da neki provajderi limitiraju internet svojim korisnicima svaki dan u nekom perijodu. Ljudi na T-comu, švabi i neki naši se prošli mjesec žalili na to da nakon 18:00 imaju viši ping.

Tako da prati, prijavi sa linkom t-coma i ovi iz DICEa će kontaktirati njih da to srede.

Haha, ajde, napokon neke koristi od DICE-a 

Btw, dobri ljudi na Faceu me sjetili na ovo:

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

bio sam u pravu kad sam rekao da ce sljedeci bf biti u ww2 okruzenju.

(sa fb grupe) link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...

bio sam u pravu kad sam rekao da ce sljedeci bf biti u ww2 okruzenju.

(sa fb grupe) link

uh obožavam WW2 najviše. Odmah me nostalgija na 1942 hvata, a de ne govorim kako sam htio da 1943 dođe na PC ali nikad se nije desilo.

Jedva čekam protozati T34 i Tigera xD

13 godina

Nisam siguran da je pametno imati dvije nove Battlefield igre u istoj godini.

Podijelit će se korisnička baza, pa će biti manje igrača.

A i vjerojatno će igre biti različite (npr. BF4 vs Hardline), a mislim da nitko ne želi novi Hardline, bilo u WW2 ili BFBC3 okruženju. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
Battlefield 1

Stigla večer. Kakvi su pingovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

danas je ok

skoro 30 servera mi je nasao sa pingom 38ms

ovaj koji najcesce igram u server browseru je oko 60

ali kad udem u igru bude 42

Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

A kak to oni sređuju? Mi smo iz Švecke i reći ćemo našim Šveckinjama da ne dolaze na vaše benzinske pumpe ako dečku ne sredite ping.

Inače, ovaj Incursions radi dice la, od toga vjerovatno nebu niš, ali im je moguće podloga za eto, zašto ne, natjecateljski dio BFBC3.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
Perki kaže...
Jack Sparrow kaže...

A kak to oni sređuju? Mi smo iz Švecke i reći ćemo našim Šveckinjama da ne dolaze na vaše benzinske pumpe ako dečku ne sredite ping.

Inače, ovaj Incursions radi dice la, od toga vjerovatno nebu niš, ali im je moguće podloga za eto, zašto ne, natjecateljski dio BFBC3.

Isto kao što je discord zamolio naš t-com da poprave internet kad ljudi nisu mogli pristupiti njihovoj aplikaciji.

17 godina
DeniZg kaže...

A i vjerojatno će igre biti različite (npr. BF4 vs Hardline), a mislim da nitko ne želi novi Hardline, bilo u WW2 ili BFBC3 okruženju. 

Mislim da ce 1 bit 2018., a drugi 2019.

14 godina
mrfloyd kaže...
DeniZg kaže...

Mislim da ce 1 bit 2018., a drugi 2019.

Da.

Ili čak i kasnije (2020?), nitko nije čak ni nagađao izlazak "drugog" Battlefielda.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice