Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.254.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Ne vidim u čemu toliki hajp oko ovoga. Dobit ćeš samo djelić igre, dio  mape sa 5vs5 igrača I možda koje vozilo i to onda nazvati revolucionarnim 

Pa ne zove se samo radi toga revolution lool. To je najviše naziv za onaj paket igra+premium za 60€ umjesto 100€.

Sa Tsar DLCom osim Rusa dolaze i nova frakcija. Crvena armija, a tema toga će biti Bolješevička REVOLUCIJA. Dakle vojska Ruskog carstva protiv Boljševika. 

Red+Army Red+Army

Dolazi taj competitive koji su ljudi željeli, više mapa itd i jeftinija igra sa premiumom kojeg su svi htjeli. Tak da su valjda nekako uz ovo sve dali daj bedasti naziv. Zato i jeste Ruski scout na slici tog paketa. :D

Za taj competitive treba vidjeti. U BF4 je falilo ranked mečeva, neka ljestvica i rankovi kao u R6. Za sad zvuči zanimljivo, ali treba isprobati to sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 18:24 (Jack Sparrow).
10 godina
Battlefield 1

Planiram kupiti BF1 prvenstveno za igranje multiplayera pa me znaima vaše mišljenje kako bi igra radila na  konfi pod moj pc, da li bi bilo nekog većeg stutteringa i slično. Čitao sam nešto kao da dosta bolje radi igra s dual channel memorijom ,a ja imam samo jedan stick od 8GB pa me to zabrinjava, a i procesor nije baš bajan pa mi dajte savjet isplati li mi se uopće kupovati igru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxRAZ8Rxx kaže...

Planiram kupiti BF1 prvenstveno za igranje multiplayera pa me znaima vaše mišljenje kako bi igra radila na  konfi pod moj pc, da li bi bilo nekog većeg stutteringa i slično. Čitao sam nešto kao da dosta bolje radi igra s dual channel memorijom ,a ja imam samo jedan stick od 8GB pa me to zabrinjava, a i procesor nije baš bajan pa mi dajte savjet isplati li mi se uopće kupovati igru 

Pa dual channel obično povečava preformanse nekih 10%.

Ali ostale komponente su ok. Meni radi na 55-80fpsa. Medium-low.

10 godina

Kako u kojoj igri, negdje se ne dobije ni 5%, a gledao sam na youtubeu usporedbu single i dual channela gdje se dobije oko 20% s dual channelom u BF1 pa me malo zabrinulo... Niš, kupit ću je uskoro, valjda bude dobro šljakala 

16 godina
xxRAZ8Rxx kaže...

Kako u kojoj igri, negdje se ne dobije ni 5%, a gledao sam na youtubeu usporedbu single i dual channela gdje se dobije oko 20% s dual channelom u BF1 pa me malo zabrinulo... Niš, kupit ću je uskoro, valjda bude dobro šljakala 

Imaš igru na Origin Accessu. Možeš igrati BF1 i još nekih 20 ostalih igri za 5 eura.

Kupiš si ovo i isprobaj. Kasnije možeš uzeti taj Revolution pack, a sa origin accessom ćeš dobiti još i neki popust od 5 ili 10%. Ako ti se ne svidi ili ako ti loše radi, potrošio si samo 5 eura, a u mjesec dana možeš rokati neku duru igru iz te liste.

EDIT: Samo se sjeti otkazati pretplatu prije novog mjeseca da ti ju EA sam ne obnovi :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 19:04 (Jack Sparrow).
13 godina
xxRAZ8Rxx kaže...

Neki su pričali da im problematično radi s i5 procesorom, ako se ne varam. Ako sam u krivu, ispričavam se, ali zvoni mi nešto da sam negdje vidio raspravu o Battlefieldu i i5. Ali kao što ti je rekao kolega prije mene, uzmi si jedan mjesec Origin Access, isprobaj kako ti radi BF1, pa ćeš biti pametniji. Ako i ne bude radio, u gubitku si par eura (ili na dobitku jer ćeš moći odigrati neke druge igre u sklopu Accessa).

16 godina
moderator
Q-Tip kaže...

Neki su pričali da im problematično radi s i5 procesorom, ako se ne varam. Ako sam u krivu, ispričavam se, ali zvoni mi nešto da sam negdje vidio raspravu o Battlefieldu i i5.

Kakvi problemi s i5?

Ja imam i5 i nisam imao nikakvih problema 😕

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 19:24 (pirat).
13 godina
pirat kaže...
Q-Tip kaže...

Neki su pričali da im problematično radi s i5 procesorom, ako se ne varam. Ako sam u krivu, ispričavam se, ali zvoni mi nešto da sam negdje vidio raspravu o Battlefieldu i i5.

Kakvi problemi s i5?

Ja imam i5 i nisam imao nikakvih problema 😕

Upisao sam u Google "Battlefield 1 and Intel i5" i kliknuo nasumce na par linkova:

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/38460/if-you-have-an-i5

http://windowsreport.com/battlefield-1-high-i5-cpu-usage/

Kao što rekoh, ne znam je li to stvarno tako, imam i7 i ne mogu procijeniti iz svoje perspektive, samo znam da je bilo govora o tome. Ne bih htio nikoga odvratiti od igre, zato i kažem neka proba s Origin Accessom.

11 godina
xxRAZ8Rxx kaže...

Konfa pod moj pc uredno vrti na 70 fps sve na medium osim texture i terrain na high.

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ekipa,

Da li imate problema sa loadanjem BF1? 
Naime, u mom slucaju nikada se BF1 nije startao iz prve, uvijek ga moram 2-3 puta pokrenuti ili napraviti repair ili slicno.

Instalirano je sve na SSD (samsung 850 500GB, 16GB DDR4, i5 6500, strix OC 1060) zajedno sa full BF4 koji se uredno loada iz prve.

Da li se moze nesto napraviti s ovim s obzirom da je pain in the a*s?

hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MRSKI kaže...

Ne vidim u čemu toliki hajp oko ovoga. Dobit ćeš samo djelić igre, dio  mape sa 5vs5 igrača I možda koje vozilo i to onda nazvati revolucionarnim 

noob si, nisi probao esl 5v5, lowbob si i ne razumiješ pro spike.

Kuki i ja smo ovo čekali, da se puni potencijal otključa 

zajebavam se, pa što, ne kasne puno, eventulano 7 godina za taj comp. mode.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
15 godina
Battlefield 1

pratim ovog lika jer je realan i dobro analizira današnje stanje gaminga, a ovo je fino objasnio...kome se da pustit u pozadini i poslušat dapače :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
simeparanoja kaže...

......

Jedino ti preostaje izbrisati bf1 i sve vezano za nj, i instalirati ponovo ispocetka.

16 godina
neaktivan
Avensac kaže...
simeparanoja kaže...

......

Jedino ti preostaje izbrisati bf1 i sve vezano za nj, i instalirati ponovo ispocetka.

Napravio sam reinstalaciju winsa ima par dana ali nije pomoglo

CARPE DIEM
16 godina
animosity_frenzy kaže...
MRSKI kaže...

Bit će kompetitivno kao što je defuse u BF4 bio. 

Meni je super kako sad prodaju revoluciju po cijeni vanilije. Vele, ko jebe premiume. Komedija živa, ali na moj račun.

Je, pa moraš malo primati od njih, doduše možda ipak ne u pak!

Mrski, valjda spremaju teren da to bude u novom BFu.

13 godina
fila2208 kaže...

pratim ovog lika jer je realan i dobro analizira današnje stanje gaminga, a ovo je fino objasnio...kome se da pustit u pozadini i poslušat dapače :)

Jeste, dobar je i u pravu je...

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
mrfloyd kaže...

Je, pa moraš malo primati od njih, doduše možda ipak ne u pak!

Mrski, valjda spremaju teren da to bude u novom BFu.

Imam osjećaj da oni nešto spremaju da izađe tamo negdje kad mi budemo imali cca 70 godina...

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
7 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ako vam je do vijesti i razmatranjima o BFu, googlajte "Marbleduck". Lik je prepotentan ko cijeli sabor zajedno ali generalno pametno prica.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pitanjce
Nisam halo 2 mjeseca dali su popravili dx12 ili i dalje serucka?
Believe Those Who Are Seeking the Truth doubt Those Who Find It!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
simeparanoja kaže...

Možda ti je u cloudu od origina ostalo settings folder. 

Ugasi cloud u origin ako imaš upaljen i onda izbriši BF1 folder iz Documentsa. Eh da i koje windowse koristiš

Hrvoje.RH kaže...
Pitanjce
Nisam halo 2 mjeseca dali su popravili dx12 ili i dalje serucka?

Koji DX12?

16 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ako vam je do vijesti i razmatranjima o BFu, googlajte "Marbleduck". Lik je prepotentan ko cijeli sabor zajedno ali generalno pametno prica.

Je, nekad ga je prestrašno slušati koliko pršti iz njega, ali da zna , zna!

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
simeparanoja kaže...

Možda ti je u cloudu od origina ostalo settings folder. 

Ugasi cloud u origin ako imaš upaljen i onda izbriši BF1 folder iz Documentsa. Eh da i koje windowse koristiš

Win10 64bit

Zar ne treba cloud radi synca progressa itd?

Ukljucen mi je na svim ogricama na originu i nisam ima ovakvih problema.

CARPE DIEM
16 godina
simeparanoja kaže...

Win10 64bit

Zar ne treba cloud radi synca progressa itd?

Ukljucen mi je na svim ogricama na originu i nisam ima ovakvih problema.

Cloud ti samo sprema settingse i save od single playera, te ako imaš koji od ona 3 loadouta podešena.

Tvoja statistika i progress u multiplayeru se sprema na servere EA-a.

Ja nemam cloud skoro ni na jednog igri, eventualno nekim singleplayer only. Ali kad jednom prođem spremim save na cloud i onda ugasim.

Dakle, ugasiš cloud za BF1, settingse obrišeš u documentsu i morati ćeš podešavati sve kontrole,grafiku itd ponovo, morati ćeš prolaziti SP ponovo. Te ćeš si morati samo podesiti loadout, dakle scopove, skinove i ta sranja na puškama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.8.2017 12:00 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Dakle, ugasiš cloud za BF1, settingse obrišeš u documentsu i morati ćeš podešavati sve kontrole,grafiku itd ponovo, morati ćeš prolaziti SP ponovo. Te ćeš si morati samo podesiti loadout, dakle scopove, skinove i ta sranja na puškama.

Nazalost nije pomoglo, i dalje ista stvar

CARPE DIEM
16 godina
simeparanoja kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nazalost nije pomoglo, i dalje ista stvar

Nisi baš dobro objasnio problem. Kako te izbacuje, što piše i sl.

Probaj firewall ili antivirus ugasiti ili dodati da ne provjerava igru i fairfight.

13 godina
Battlefield 1

Norry uči kćerku trollati :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nisi baš dobro objasnio problem. Kako te izbacuje, što piše i sl.

Probaj firewall ili antivirus ugasiti ili dodati da ne provjerava igru i fairfight.

Upalim origin i startam BF1, pojavi se crni ekran i onaj "loading wheel" koji se vrti, vrti,vrti ali igrica se ne starta
Ne izbaci se nikakav error, nikakva greska (ceka sam cca 10min)

Nakon toga pokusavam ili repari i Alt+F4 gasenje igrice a nekad samo gasenje/paljenje igrice pomogne

CARPE DIEM
8 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Jeste, dobar je i u pravu je...

Sve što kaže osim aim assista vrijedi i za PC.

Pred manje od godinu danas sam platio 120 eura za ovu prevaru da bi oni sada to isto prodavali za 60€. WTF i to uz sve one preorder i exclusive bonuse.

Battlefield franšiza je mrtva za neko vrijeme. Tradicionalne kupce i veterane igre su mijenjali za veću dostupnost casualcima koje uopće nije briga što, kako i koliko igraju već samo da potroše malo slobodnog vremena

13 godina
Battlefield 1

21 milion prodanih primjeraka 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

21 milion prodanih primjeraka 

Ja sam sam samcat uzeo 3 kopije da podignem nakladu. Eto koliko mi je igra dobra! A za tebe sam provjereno saznao da imaš 5 neraspakiranih primjeraka u podrumu zgrade!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice