Opet neke svoje teorije imaš. BF4 je 3 mjeseca nakon izlaska imao oko 30 000 igrača, a nakon 6 to je palo na 20 ili 19k. BF1 sada nakon 7 ima 25-30k. Točno sam znao isto je bilo sa BF4. Sad je od jednom taj BF najbolja igra ikad, kad je izašao BF4 to je bio BF3. Svaki put isto, a svi zaboravljaju početne probleme i kolko ljudi je navodno "odustalo na početku od igre radi bugova.
Rush je od BC2 pa do dana današnjeg preporučen na 24 igrača zato je i zalokan na tolko iako nebi se protivio 32 jer nije tolko puno više. TDM i Domination me ne zanima jer za to mogu bilo koji FPS igrati, ali poprilično sam siguran da je 24, ako ne tolko 32 je maksimalni. Iskreno meni se od BC2 pa do BF1 nije baš Rush dopao, tek pokoja dobra mapa, a da ne govorim kako su svi obično trpali 40-64 igrača na te server što je stvaralo kaos i uništavalo taj mod. Što sad kao od jednom su svi zaboravili kako se pričalo da rush ne valja, pa likovi su radili redizajn svih rush mapa na CTE. Konačno nakon BC2 igram dosta rusha jer je dobro izbalansiran i nije kaotičan kao na 40-64 igrača.
PUBG ima ogromnu mapu, a ovdje ipak treba misliti na nekakvi balanse. To kao da kažeš da ti se ne sviđa Overwatch jer nema barem 100 igrača na mapi, pa jel kužiš kakv bi kaos to bio?! Rush je je mali linearni mod, kao što je i domination i TDM, developer preporuča za kolko je igrač balanisrani mod.
Osim toga ja neznam koju ti igru igraš ako ne možeš naći igrače na svim modovima. I tko još koristi server browser pokraj odličnog quickmatcha? Pa Server browser prikazuje po 15-20 drugačiji servera svaki put još od BF3 ja mislim, sjebano do davno. Njega samo koristim kad po imenu tražim ciljani server ili određenu mapu, ne pada mi na pamet ići na odigrati random partiju bilo kojeg moda ili mape i ne ići na quick match, pogotov kad imamo party gdje brže i lakše nađe 5 slobodnih mjesta. Pa spaja te uvijek na pun server koji je najbliže tebi, obično te spaja na runde koje su tek pri početku, a u party uvijek spoji skupa gdje ima mjesta za 5 ljudi. E da i serveri nisu samo u Irskoj, nego Njemačkoj, Nizozemskoj i još negdje u europi. Tako da ne izmišljaj stvari da ti post ispadne relevantan.
Eh da i custom serveri naspram sad ovih ofišl. Svako ima svoje prednosti i mane.
I opet o napuhanoj cijeni od 130 eura, opet pretjerana izmišljotina da post ispadna bitan. Kao prvo premium košta 50 eura, sada 40, tako i da si na originu kupovao došlo bi te 110eura onosno 100, ali to ne radi nitko nego koriste proxy ili g2p gdje sve obično košta oko 70€, najviše 80€.
Ono što je ironično od svog tvojeg toga je kako se žališ kako BF mod ima malo ljudi (samo 24) i onda odeš igrati overwatch gdje se igra 6v6.
Kolko sam vidio ne sviđa ti se ni PUBG. A da jednostavno prihvatiš da voliš instant zabavu sa mali mapama i malim brojem igrača te do kraja arkadnim i casual pucanjem kao što nudi overwatch? Mislim bilo bi vrijeme da počneš stavljati svoj ukus kao savršeno mjerilo i kriviti igre kad je sve do tvojeg ukusa. Mislim ti si tamo uspoređivao PUBG sa Overwatch, to kao da kupiš ARMAu i očekuješ od nje Overwatch i onda se žališ kako igra ne valja.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow

Originalan komentar, stvarno. Dajte nešto novo, trolovi, ponavljate se.