Istina. Ali, nije dobio ni jedan ispis za "hit" i od prvog pojavljivanja do zadnjeg, neprijatelj ima isti health. Pogledaj crveni krug oko ikone.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je bug koji se zna pojavit usred partije. Jednostavno ti ne prizna hit, jedino mozes izac iz igre.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Ma snimao frapsom u tom momentu i odmah fps slide show dobro sam ga i to dva puta pogodio. Iz tog razloga nisam vise ni snimao jer onda imam uzas performanse a imam amd tako da shadowplay ne radi nazalost. Ima li alternative za amd da ne smeta performansama?
Meni se ne desava usred partije jucer i danas citave partije imam ovaj problem. Recimo udjem u tenk zavrsim partiju 27-0 ali samo granatama mogu ubijati dok sa mitraljezom ne registrira hitmark. Gasio palio igru bude ok recimo 5min i opet pocne. Imam inace smece od neta ali jucer nema sanse da je radi njega bilo jer je radio perfekt sto se vidi iz grafa na tom klipicu. Nije ni do tog igraca i njegovog pinga jer nikog ama bas nikog nisam mogao ubiti s puskom.
Ma snimao frapsom u tom momentu i odmah fps slide show dobro sam ga i to dva puta pogodio. Iz tog razloga nisam vise ni snimao jer onda imam uzas performanse a imam amd tako da shadowplay ne radi nazalost. Ima li alternative za amd da ne smeta performansama?
Meni se ne desava usred partije jucer i danas citave partije imam ovaj problem. Recimo udjem u tenk zavrsim partiju 27-0 ali samo granatama mogu ubijati dok sa mitraljezom ne registrira hitmark. Gasio palio igru bude ok recimo 5min i opet pocne. Imam inace smece od neta ali jucer nema sanse da je radi njega bilo jer je radio perfekt sto se vidi iz grafa na tom klipicu. Nije ni do tog igraca i njegovog pinga jer nikog ama bas nikog nisam mogao ubiti s puskom.
AMD ReLive?
Viđao sam klipove i ranije od BF3 - 4 - i ove jedinice da se tako nekad nešto događa, ali na redovitoj bazi baš i ne. Više kao neki "bljesak" sranja pa opet bude ok. Meni se nikad nije tako nešto desilo a imam sati i sati (bolje reći godina) u battlefieldu. Baš čudno. Inače, ovaj BF1 je savršen po svim tehničkim pitanjima, pa čak i među svim ostalim igrama ne poredeći samo BF serijal.
Sljedeći BF će biti zakon kada ga odrade u nekom modernijem, ingame, vremenu, i ako mu uspiju ubaciti ono malo duše.
Pogodio ga je dvaput i healt mu se smanjio na pola.
Lik je njubara koja ne zna gađat i najlakše je igricu okrivit da ne radi.
A svi dobro znamo da je BF1 perfektna igra bez greške.
A bogme nije se ispisalo ni Enemy Hit
Njubara ne zna gađat i to je sve što ću reći na tu temu.
Baterfild 1 je igra bez greške!
Igra li uopće netko od stare garde još uvijek ovo čudo?
Ja igram!
Ponekad bacim jednu prije posla da mi dan bude ljepši.
Isti health je prije prvog i poslije zadnjeg pogotka (i svih promašaja
)
Ma pogodio ga jedno barem ali nema hita, ali prije toga mu je bilo ovo u kutu. A pošto sad igra od ovog patcha jebe sve kojima ping pleše, moguće da je do toga. Tak im i treba kad idu dirati u netcode hehe
Ne kužim što imate protiv ženski u igri? Pa to isto kao i ljudi koji se bune za crnce, istina da ih je bilo malo, al bože moj. Pa cijela igra se bazira na manje popularnim bitkama i oružiju. Tako i ovo sad, a i kolko vidim rusi su imali nekoliko bataljona sastavljenih od žena. Kod rusa će samo scout biti žena.
https://en.wikipedia.org/wiki/Women%27s_Battalion
Mislim da mogli su bez toga, ali Bože dragi pa u 21. stoljeću smo.
šta je sa tim premium inviteom...znaci covjek me uredno pozove u igru izbaci loading game i bum van i premium pass needed..jel ja nesto krivo radim il je igra retardirana...premium invite active i 0 bodova

Gle na to ovak:
Oni su to napravili da privuku nove igrače. Sigurno nisu radili jer su im se crtali novi likovi, il da ubace cice u igru :)
Ako uspiju dobiti nove igrače, prema njima, napravili su odličnu stvar.
A što se tiče igrača, ne postoje negativne strane... tak da, kaj se mene tiče, samo naprijed.
Meni to u u životu ne znači baš ništa, a pogotovo ne da bi to bila loša stvar.
Prvo sam pomislio da je to bezvezno trošenje vremena, kad modeliraju novi lik... al onda mi je palo na pamet da samo trebaju izmjeniti već jedan postojeći...
A kod svakog DLCa rade nova oružja, vozila, i cijele mape, tak da im je ovo ubacivanje ženskog lika valjda potrošilo i najmanje vremena.
Dogodi se tu i tamo... :/
Isti health je prije prvog i poslije zadnjeg pogotka (i svih promašaja
)
Da tako studiozno pristupiš fakultetu već bi imao doktorat danas.
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Odigrao pustinju 47-2 score - izownao njubare k'o veliki.
Danas će biti prekrasan dan.
Odigrao pustinju 47-2 score - izownao njubare k'o veliki.
Danas će biti prekrasan dan.
evo ti jedan upvote i hvala, onak da ti dan baš bude kak spada 
Krenuo je May update, 1.14 GB. Vidimo se na bojnom polju!
CyberDem0n me neki dan prozivao da sam camper jer sam bio na F zastavi na Amiensu. ;)
CyberDem0n me neki dan prozivao da sam camper jer sam bio na F zastavi na Amiensu. ;)
Kamper kampera prepozna 
Kamper kampera prepozna 
Haha, ipak to nisam bil ja :D
Nisam igral igru ima kojih mjesec dana.
Kamper kampera prepozna 
Haha, ipak to nisam bil ja :D
Nisam igral igru ima kojih mjesec dana.
Samo ću ovo postaviti:
Još nisam pogledao, ali pretpostavljam da je to onaj video gdje mijenjam baterije u mišu?
Imaš pravo, ovaj nije imao sufiks VZ. Još mu ja napisao u čet "Cyber, ne kenjaj" ;)
Imaš pravo, ovaj nije imao sufiks VZ. Još mu ja napisao u čet "Cyber, ne kenjaj" ;)

Haha :)
Inače, nikad u chat ne prozivam ljude. To je Mad Tomov posao! 

Haha :)
Inače, nikad u chat ne prozivam ljude. To je Mad Tomov posao! 
jesi ti ikad igra sa jopison??
Posudit cu od frenda acc pa bi htio igrat s nekim.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Video novog DLCa koji izlazi tek u 9. mjesecu. Tek tada jer će izgleda biti 6 mapa u tom DLCu, a ne 4, 11 novih oružija, bez da računamo granate i melee oružija. Kako kažu najveći i najskuplji njihov DLC do sad.

https://www.battlefield.com/news/article/in-the-name-of-the-tsar-new-info
Da, šest mapa u novom DLC-u, što se ne sjećam da je bio slučaj s bilo kojim DLC-jem u Battlefiedu. Uvijek su bile 4 mape.
Ne zaboravimo i dvije besplatne noćne mape u lipnju/srpnju, znači u sljedeća tri mjeseca osam novih mapa. Nadam se da će biti bolje od They Shall Not Pass, jer te više gotovo da i ne igram.