Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Molim crveni karton Kukyju. Zablokirao mi se komp od ovolikog posta.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

"-If the squad leader ignores requests for orders the leadership is transferred to another member of the squad.

•  -The Quit button is now available at any given time when in the End of Round."

Fala spolovilu aka kurcu!

Kolko je velik patch uopće? 

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 14:43 (mrxa1).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je stigao patch, 1.61GB

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
moderator
Battlefield 1

Ne zajebavajte s citiranjem ove monstrije od poruke. 

Hvala, 

Uprava

Selling doors, door to door.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

A gdje je sloboda govora i izražavanja. Molim kontakt telefon Vama nadređene osobe (tu ne mislim na vašu ženu).

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Battlefield 1

Takva ne postoji 

13 godina
Battlefield 1

Evo jedan video za sve stare BF Pr0ove!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Davor kaže...

Hvala, 

Uprava

Ajd' makni im kartončiće usput. Sad kad više nema romana. 

prodajem jednu od mašina
16 godina
Battlefield 1

Davore nemoj da te tražimo po bojnom polju WW1. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
...

Iz osobnog iskustva, broj novih bugova = broj ispravljenih * 1.75

http://i.imgur.com/uc03HNk.gif

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Battlefield 1

I daje igra neće startati ako taknem taktove gpu, yay

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nicky.sl kaže...

Može koji glasić za BF1 ???

http://www.bug.hr/master/toplista/

super, sad do sljedećeg bf opet spamaš to sranje

imaš prijavu i td na svaki sljedeći takav post 

16 godina
Davor kaže...

Hvala, 

Uprava

Tonči kaže...

Ajd' makni im kartončiće usput. Sad kad više nema romana. 

I usput makni moju poruku pošto je odgovor na njihovu. A ne da sad ispada kao da sa duhom pričam

b00 kaže...

super, sad do sljedećeg bf opet spamaš to sranje

imaš prijavu i td na svaki sljedeći takav post 

Zašto mu kvarite veselje?

Ono što me razočaralo je što Dama nije nakon Mrskog i Antraks napravio multi citat na sve duge postove. Mislim sad kad je naučio kako višestruko citirati

8 godina
protjeran
Battlefield 1

Jesu li ovim patchom napisali novi code kojim povezuju igrače na net sve skupa?

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 1

Decki imam dva pitanja, kako mogu najjeftinije kupiti BF1 ? I moze li mi na ovu konfiguraciju na ultra BF1 ? 60 fps 1080p ? 

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DarkoKwon kaže...

Decki imam dva pitanja, kako mogu najjeftinije kupiti BF1 ? I moze li mi na ovu konfiguraciju na ultra BF1 ? 60 fps 1080p ? 

1. Vjerojatno na Kinguinu - https://www.kinguin.net/battlefield-1

2. Da

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

nisam pratio od pocetka....pa jel mi netko moze reci zasto samo irskei nizozemske serervere imam..gdje su serveri od drugih drzava.

t12matijaCRO

0 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

Evo, izvoli: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-1-cd-key-compare-prices/

Konfa ti nije za Ultra, barem ne za multiplayer. Procesor.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan

Probao netko DX12, pise da su napravljene optimizacije za njega i za CPU, ili moram ic ja testirat sa RX 480. Dosta stvari napisano, samo se nadma da su i rijesene, i napokon Quit button, a i loadout se moze radit van mapa.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
moderator
Battlefield 1

Novi video! Tema je današnji patch, naravno - kratak pregled i malo friškog gameplaya. E da, odsad imam i špicu te se video može gledati sve do 1440p 

I to prije JackFragsa! Ako to ne zaslužuje subscribe, onda zbilja ne znam kaj zaslužuje i zaključujem da nema teorije da vas nečime zavedem i očaram  

Edit: YouTube je JackFragsu odradio processing brže nego meni, idem se ubit 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 18:20 (Davor).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma koj je ovo k??? Krenuo domination na empires edge, DX11, sve na ultra, prije dobivao 70 FPS-a bez problema u igri i kad je kaos na ekranu...sad uđem u igru HEBENIH 30..pada cak na 25. a najvise sta sam vidio da se diglo je 38 usred igre! .pa koj su k to oni napravili nakon ovog patcha???

EDIT: Ovo postaje sve bolje i bolje..prebacim na DX12, htio testirat..izadjem iz igre, pokrenem opet BF1, dodje na loading screen i samo se crasha..i tako stalno...morao u settings ic pa edit i manualno stavljat natrag na DX11..svaka cast EA i Dice, bas znate "OPTIMIZIRAT" igru...nek vrate na staro..bolje nego ovo sad..neigrivo!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 18:30 (TheDarkSide).
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Jack Sparrow kaže...
...

Iz osobnog iskustva, broj novih bugova = broj ispravljenih * 1.75

http://i.imgur.com/uc03HNk.gif

TheDarkSide kaže...

Ma koj je ovo k??? Krenuo domination na empires edge, DX11, sve na ultra, prije dobivao 70 FPS-a bez problema u igri i kad je kaos na ekranu...sad uđem u igru HEBENIH 30..pada cak na 25. a najvise sta sam vidio da se diglo je 38 usred igre! .pa koj su k to oni napravili nakon ovog patcha???

EDIT: Ovo postaje sve bolje i bolje..prebacim na DX12, htio testirat..izadjem iz igre, pokrenem opet BF1, dodje na loading screen i samo se crasha..i tako stalno...morao u settings ic pa edit i manualno stavljat natrag na DX11..svaka cast EA i Dice, bas znate "OPTIMIZIRAT" igru...nek vrate na staro..bolje nego ovo sad..neigrivo!

Sad ide ono I told you so.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Vidim da imaš od AMD-a grafu. No mnogi su počeli prijavljivat probleme sa padanjem fps-a u igri sa nvidia driverima 375.86.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Decki imam dva pitanja, kako mogu najjeftinije kupiti BF1 ?

Ponekad se svaki dan mjenjaju cijene.

Pogledaj linkove u prvoj poruci u temi, pa sam uzmi najjeftiniju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 21:38 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan

Ovo je uzas...znaci FPS mi se prepolovio, al doslovno...sa glatnih 70-80 FPS-a na vecini mapa i eventualno 60-65 u opcem kaosu palo je na 30-35. Pricamo o ultra i MSI RX 480 Gaming X. Jucer navecer sam jedino vratio sa 16.11.3 drivera koji su stvarali lag i bio je manji FPS na 16.11.2 i igra je radila bez greske kako treba, al ovo sad..pa koj su ovo k napravili?? Nek vrate optimizaciju na staro,jer ovo je neigrivo, i ovo sad nema veze sa driverima nego njihovom "optimizacijom"...

14 godina
TheDarkSide kaže...

Ovo je uzas...znaci FPS mi se prepolovio, al doslovno...sa glatnih 70-80 FPS-a na vecini mapa i eventualno 60-65 u opcem kaosu palo je na 30-35. Pricamo o ultra i MSI RX 480 Gaming X. Jucer navecer sam jedino vratio sa 16.11.3 drivera koji su stvarali lag i bio je manji FPS na 16.11.2 i igra je radila bez greske kako treba, al ovo sad..pa koj su ovo k napravili?? Nek vrate optimizaciju na staro,jer ovo je neigrivo, i ovo sad nema veze sa driverima nego njihovom "optimizacijom"...

Meni je igra ponovno sve namjestila na auto pa probaj namjestiti ko prije? Morao sam staviti najnovije drivere jer mi je tak igra tražila i kod mene na 970 nema trzanja....ok, možda i ima ali ih ja i ne primjećujem :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
neaktivan

Update: Poigrao sam se malo, jer sam poludio nakon onog FPS-a pada, izbrisao sam kompletan battlefield 1 settings u documents, restartao PC i opet pokrenuo BF1, postavio video opcije i sve kao i prije, i nekim cudom FPS se vratio na staro, al mi se jos uvijek cini malo al malo manjim nego prije. Tako da moguci FIX, zasad testirao Suez i Monte Grapa u dominationu i vrte se kako treba, sa mozda malo manjim FPS-om nego prije. Budem otisoa sad na conquest da vidim kakva ce tamo situacija bit.

16 godina
TheDarkSide kaže...

Update: Poigrao sam se malo, jer sam poludio nakon onog FPS-a pada, izbrisao sam kompletan battlefield 1 settings u documents, restartao PC i opet pokrenuo BF1, postavio video opcije i sve kao i prije, i nekim cudom FPS se vratio na staro, al mi se jos uvijek cini malo al malo manjim nego prije. Tako da moguci FIX, zasad testirao Suez i Monte Grapa u dominationu i vrte se kako treba, sa mozda malo manjim FPS-om nego prije. Budem otisoa sad na conquest da vidim kakva ce tamo situacija bit.

Testiraj igru tamo gdje si igrao, 24 igrača puno lakše radi od 64. 

13 godina
Re: Battlefield 5
mrsmith kaže...

Meni se osobno čini da će ići na WWI

Friday kaže...
mrsmith kaže...

Meni se osobno čini da će ići na WWI

PRVI svjetski rat??? A majke ti mile, na kraju cemo zavrsiti na americkom gradjanskom ratu i gadjat se kuburama...

tonik kaže...

EA CFO Blake Jorgensen said the game would be “a return to a Battlefield military-style game.”

Radi ovog svi bruje da će bit WW I ili II. Po meni je htjeo reći da će se potrudit pružit što realniju vojnu igru, tj. vračanje na prijašnje nastavke oko čega su se lomila koplja sadašnjeg nastavka i prijašnjih.

Moj feeling: Previše će to napuhat, da bude kao veća senzacija od COD-a i na kraju će sve to prizemljit doživljaje.

Sum_of_all_fears kaže...

Kakav WWI, odustanite od toga... Nema teoretske šanse da to bude tematika.

Gle, citati s šeste stranice teme.

Sutra imam ispit, pa čitam forum.

14 godina
Battlefield 1

Ima tko g700 da je imao problem da su tipke odlazile, tj on ads ti se pusti sam dok držiš itd?

Jel ko popravljao to sam, ima tu pomoći? prije sam kineske one shitove otvarao i lemio, ali ovaj nisam još dirao, jel ima pomoći kakve tu?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice