Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...
Volume kaže...
A ljudi moji šta ne kupite remastered, pravu pro igru
Bf1 je lanjski snig već

https://www.overclock3d.net/news/software/the_windows_10_store_is_refunding_call_of_duty_players_because_nobody_is_playing_multiplayer/1

Plaćen članak od strane dajsa, to je valjda i dici u crtiću jasno...

Uostalom vidiš i ode u temi da ljudi pišu da za bf1 mogu naći 2-3 puna servera. Znači da niko ne igra jer je sranje

I još nemoš imat priko 30 fpsa, žalosno...

13 godina
fila2208 kaže...

Htio takvo nešto napisati, ali vidim da je fanoboy baza jaka s palčevima dolje pa neam volje. Ljudi rade troduple accountove da se sprdaju, tema je postala privatna prćija par stručnjaka što sprdaju svakog ko bilo šta napiše. Nema više stare ekipe.

O dobroj temi pišeš?

Koliko vidim 2-3 stranice nije bilo poštenog TD-a.

Ne znam što misliš pod sprdanje.

U zadnje vrijeme je bilo više loših stvar o samoj igri nego dobrih, pogotovo vezano uz bugove i fps. A to se nadam da će ispraviti najnoviji patch. Bar veliki dio toga :D

I da ću do onda nabaviti nogu graf. karticu :D

A rješenje za to kad zašteka vozilo je bilo više puta, čak i prije nekoliko tjedana. Tak da sam siguran da si čitao pogrešnu temu :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Skilledžija kaže...

Tako i mi igramo - odrađujemo igranje samo da bi se družili.

Mislili smo ići na COD, ali to je isto govno, ako ne i veće.

Titanfall je navodno OK igra, ali jako malo ljudi je igra tako da bi i ona mogla za mjesec dana biti "mrtva".

Ja nisam igrao R6, ali dečki jesu i njih užasno jebe netcode, tj. čudna umiranja i pizdarije.

Čak su nedavno ponovo instalirali i probali da li se što popravilo, ali nakon kratkog vremena je ponovo pao unistall.

Cod ništa, a titan kažu dečki da je dvojka extra i čak su neki uzeli. 

RS6 je extra igra ali zadnji patch su sjebali i kao da se sve vratilo na staro, tako da sam ragequitao.

Nezz kažem, druženje je shema, rugamo se, prcamo, i igramo, ali nema gušta. Kolega čak snima sve čudne smrti i slaže u montažu pa gledamo i čudimo se.

Daleko od nule najbolji bf1, što se tiče stabilnosti i sve...ali isto tako ima hrpu bugova i gličeva i nelogičnosti, od kojih nijedna igra nije cijepljena naravno, ali što više igraš više dižu tlak.

ne kužim kako mi scar radi na 30fps odjednom i šteka sve neigirvo. Svi na ts su u sito vrijeme osjetili fps drop. kako server radi fps drop? ne kužim to.

CyberDemonVZ kaže...

O dobroj temi pišeš?

Koliko vidim 2-3 stranice nije bilo poštenog TD-a.

Ne znam što misliš pod sprdanje.

U zadnje vrijeme je bilo više loših stvar o samoj igri nego dobrih, pogotovo vezano uz bugove i fps. A to se nadam da će ispraviti najnoviji patch. Bar veliki dio toga :D

I da ću do onda nabaviti nogu graf. karticu :D

A rješenje za to kad zašteka vozilo je bilo više puta, čak i prije nekoliko tjedana. Tak da sam siguran da si čitao pogrešnu temu :)

Da, u dobroj temi. 3 stranice u tjedan dana u kojima par lažnih acc ruga kako ih volja, čast izuzecima, ti kuky i ostali koji ste konstruktivni i normalni.

Ja se isto uzdam u novi patch, ali bez obzira na njega neće igra magično postat igrivija nego što je, barem meni.

Nisam vidio to riješenje, meni je rečeno da alt tabam, i tako sam riješavao, dok neki dan netko nije napisao negdje da chat upalim i ugasim ako ne poginem prije.

I još jedan bug koji me nemoguće smeta. Odjedom mi prestanu raditi gornje dvie tipke na mišu, one bočne. Onda moram bacat lkutije i stavljat masku s tipkama na tipkovnici. Igrajući dalje same se poprave, pa nestanu itd.

Logitech g700, zadnji driveri, baterije pune...nikad se nije prije desilo nego ovdje. Ne razumijem kako može raditi pa ne raditi.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 13:30 (fila2208).
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
Volume kaže...
A ljudi moji šta ne kupite remastered, pravu pro igru
Bf1 je lanjski snig već

https://www.overclock3d.net/news/software/the_windows_10_store_is_refunding_call_of_duty_players_because_nobody_is_playing_multiplayer/1

Plaćen članak od strane dajsa, to je valjda i dici u crtiću jasno...

Uostalom vidiš i ode u temi da ljudi pišu da za bf1 mogu naći 2-3 puna servera. Znači da niko ne igra jer je sranje

I još nemoš imat priko 30 fpsa, žalosno...

Tebi je danas pravo dosadno na poslu

13 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...

Daleko od nule najbolji bf1, što se tiče stabilnosti i sve...ali isto tako ima hrpu bugova i gličeva i nelogičnosti, od kojih nijedna igra nije cijepljena naravno, ali što više igraš više dižu tlak.

ne kužim kako mi scar radi na 30fps odjednom i šteka sve neigirvo. Svi na ts su u sito vrijeme osjetili fps drop. kako server radi fps drop? ne kužim to.

...istovremeno "pucanje igre" i istovremeno paljenje one supernove na onoj gradskoj mapi nevezano za vrstu i tip grafičke kartice. Ali ovaj BF je daleko najispeglaniji BF do sada unatoč ovim bagovima kojih će se riješiti vjerojatno nadolazećim patchom. Pa BF4 na šangaju nije imao sve teksture a igra je puštena, a  o BF3 da i ne govorim.

15 godina
neaktivan
marko227 kaže...
maxis kaže...

Evo ja kupio. Igrao malo samo  remastered ono svemirsko infinite nisam ni probao....

Daj link od steam profila pa da se uvjerimo kako nisi igrao

Na poslu sam pa ti ne mogu dati ali nisam igrao jer mi se neda. Odigrat ću (ili bar probati) kad ne budem imao ništa pametnije za raditi ali sad imam Bf1. Odigrao sam malo sp od remastera i to je dobro. To ću igrati malo po malo kad odmaram od Bf1. Misliš da farbam da nisam probao Infiniti ajde kad uhvatim vremena probat ću  sp i mp pa javim dojmove ali ne privlači me baš ta svemirska spika.

sake08
14 godina
MRSKI kaže...

...istovremeno "pucanje igre" i istovremeno paljenje one supernove na onoj gradskoj mapi nevezano za vrstu i tip grafičke kartice. Ali ovaj BF je daleko najispeglaniji BF do sada unatoč ovim bagovima kojih će se riješiti vjerojatno nadolazećim patchom. Pa BF4 na šangaju nije imao sve teksture a igra je puštena, a  o BF3 da i ne govorim.

Jasno, što sam i rekao, dosad najispeglaniji, ali koliko im je trebalo...3-4 nastavka?  Bilo bi žalosno da je bio stabilna ko bf3 na izaslku recimo.

Dešavaju mi se nekad neke psihodelične boje na Amiensu i Scaru kad ciljam prema c ili a mislim, lol wtf? Jel mi grafička rikava?

11 godina
MRSKI kaže...

A zbog čega se smarate oko tih medalja. Ja do sada niti jednu nisam otključao (ako nije bilo slučajno).

I samo da kažem da je meni igra super.  

Danasnji mentalitel nekih gamera je ako nemas 7435 skinova za unlockati i jos jedno 137 attachmenta za wepse igra ne valja.
Gameplay,map balans,class balans koga to zanima bitno je da sam otkljucao 4 nova skina danas.

13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

..

Jasno, što sam i rekao, dosad najispeglaniji, ali koliko im je trebalo...3-4 nastavka?  Bilo bi žalosno da je bio stabilna ko bf3 na izaslku recimo.

Dešavaju mi se nekad neke psihodelične boje na Amiensu i Scaru kad ciljam prema c ili a mislim, lol wtf? Jel mi grafička rikava?

Misliš na onoj koja se igrala u alphi? Tu mi se javlja neki plavi filter povremeno. A i za miša ista stvar na G700. Gadget jedan i dva nekad ne reagiraju ali milsim da je u meni problem jer zaspamam tipku. Probaj pritisnuti tipku samo jednom. Ja je znam pritisnuti više puta brzo ali tada samo kreće animacija ali se ništa ne dešava.

13 godina
fila2208 kaže...

Standardno mi je ovo postalo :)

Nego, ima tko bugova sa supportom? Kada mi završi animaciju bacanja ammo kita, vrati mi pušku u ruke i cca dvije sekunde ne mogu zapucati.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Mislim da je problem u tome kaj ste se vi svi preveć naigrali efpeseova, pa vam je jednostavno dopizdilo, probate sve, pa vam dosadi nakon par sati.

Ja sam prije igrao malo BC2 i malo BF4 (možda jedno 10 sati) i FPS virgin i noob sam, pa me sve ovo veseli, čak mi je i ova igričica full zabavna atm.

Imam isti problem, ali sa MMO igrama, htio bi osjetiti onaj feeling od prije, kad mi se dalo istraživati i grindati satima, ali mi sad svaka igra nakon par sati dojadi, jbg stari se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 13:48 (HAL).

13 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Wack kaže...
MRSKI kaže...

A zbog čega se smarate oko tih medalja. Ja do sada niti jednu nisam otključao (ako nije bilo slučajno).

Danasnji mentalitel nekih gamera je ako nemas 7435 skinova za unlockati i jos jedno 137 attachmenta za wepse igra ne valja.
Gameplay,map balans,class balans koga to zanima bitno je da sam otkljucao 4 nova skina danas.

MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

..

Misliš na onoj koja se igrala u alphi? Tu mi se javlja neki plavi filter povremeno. A i za miša ista stvar na G700. Gadget jedan i dva nekad ne reagiraju ali milsim da je u meni problem jer zaspamam tipku. Probaj pritisnuti tipku samo jednom. Ja je znam pritisnuti više puta brzo ali tada samo kreće animacija ali se ništa ne dešava.

Ma samo forsiranje jedne klase radi otključavanja neke medalje je glupo. Igram sa onim što je u tom trenutku potrebno squadu ili timu. Ako je blizu tenk sigurno se neću spawnati kao medic ili snajper

13 godina
Ukulele kaže...

Nego, ima tko bugova sa supportom? Kada mi završi animaciju bacanja ammo kita, vrati mi pušku u ruke i cca dvije sekunde ne mogu zapucati.

Ne znam za kit, ali feature je kad bacaš bombu ili što već imaš odabrano da na trenutak ne možeš pucati.

to mi strašno ide na jetru.

[19xx] 4ntraks
14 godina
MRSKI kaže...

St. Quentin Scar da.

Ma neće, ne spamam ja nju, jednostavno ne radi neko vrijeme, i onda nakon par minuta dođe, a nekad tek drugu rundu. Ne kužim kako to riješit.

Ukulele kaže...

Standardno mi je ovo postalo :)

Da to, a i obavezno kad me netko reva puška mi uđe u neki ads, onako ispred mene je i zašteka sve, moram onda promjenit oružje pa vratiti ga natrag, a dotad sam mrtav.

HAL kaže...

Mislim da je problem u tome kaj ste se vi svi preveć naigrali efpeseova, pa vam je jednostavno dopizdilo, probate sve, pa vam dosadi nakon par sati.

Ja sam prije igrao malo BC2 i malo BF4 (možda jedno 10 sati) i FPS virgin i noob sam, pa me sve ovo veseli, čak mi je i ova igričica full zabavna atm.

Imam isti problem, ali sa MMO igrama, htio bi osjetiti onaj feeling od prije, kad mi se dalo istraživati i grindati satima, ali mi sad svaka igra nakon par sati dojadi, jbg stari se.

pa ima i tu nešto, sve si viidio i prošao, a ništa novo nije novo već reciklirano. Bf1 je dobra igra, ali ne kužim zašto nije tako zarazna i dobra ko bc2 ili bf3, kao da nema ono nešto, kao da igraš na silu.

14 godina
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Wack kaže...
MRSKI kaže...

MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

..

Ma samo forsiranje jedne klase radi otključavanja neke medalje je glupo. Igram sa onim što je u tom trenutku potrebno squadu ili timu. Ako je blizu tenk sigurno se neću spawnati kao medic ili snajper

Šta to

13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Wack kaže...
MRSKI kaže...

MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

..

Šta to

Pa to

14 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Wack kaže...
MRSKI kaže...

MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

..

Šta to

Pa to, kad kvotaš sve odjednom. Ajmo napravit piramidu od kvotanja.

13 godina
fila2208 kaže...

Da to, a i obavezno kad me netko reva puška mi uđe u neki ads, onako ispred mene je i zašteka sve, moram onda promjenit oružje pa vratiti ga natrag, a dotad sam mrtav.

Meni se par puta dogodilo nakon što su me oživjeli da mogu micati samo po horizontali oružje, a gore-dolje ne :)

To mi se dogodi kad me u jednom životu dignu više puta.

Ovo za štekanje oružja se događa i meni često, ali to je feature nakon prvog oživljavanja.

Još nisam došao do trećeg oživljavanja u životu pa ne znam koja je tada nagrada :)

[19xx] 4ntraks
13 godina

Iritantno je do bola jer se stalno cimam da mi fps dropa ili ping divlja, a padam ko kruška jer se naravno događa u najgorem trenutku.

Ista stvar mi zna biti s medikom i prebacivanju sa puške na pištolj, možda je isto fičr ali kvragu i delay od nekoliko sekundi.

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Neznam cemu taj hejt prema bf1 i skupljanju medalja ? Volim kad imam stvari za otkljucavat, to mi uvijek daje volju za ponovnim igranjem, isprobavanjem razlicitih oružja koje nebi toliko inace koristio i ne, ne skrece te to sa timskog igranja, štoviše dosta medalja te tjeraju da igraš sa teamom. Razne medalje traže asistencije, healanje, davanje ammoa...

BF4 sam igrao dok nisam otkljucao zadnji achievement, nisam žurio ni silio, vec polako i uživao sam. Ako dam tolku lovu za igru, želim ju proc uzduž i popreko i otkljucat sta god mogu, makar trajalo godinama. Ako vam se to neda onda upalite Quake Live ne bf... Meni je igra sve u svemu super osim ponekad cudnog stuttera (koji ce se vjerojatno fixati krajem mj.)

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Skilledžija kaže...

Meni se par puta dogodilo nakon što su me oživjeli da mogu micati samo po horizontali oružje, a gore-dolje ne :)

To mi se dogodi kad me u jednom životu dignu više puta.

Ovo za štekanje oružja se događa i meni često, ali to je feature nakon prvog oživljavanja.

Još nisam došao do trećeg oživljavanja u životu pa ne znam koja je tada nagrada :)

Ja sam mislio da se najviše može dići dva puta, vidiš vidiš, možda treći put izgubiš oružje totalno i moraš goloruk ubiti enemya i uzet mu gun.

Btw. mellee combat mi je velika nepoznanica. Desi se da dođem iza leđa, i lik moj ga samo jednom udari, i onda se on okrene i zakolje me.

Dođem sprijeda tučem ga, igra mi uđe u neki aimbot di trčimo jedan prema drugom i tučemo se, onda on mene kolje i to je to.

JEl moram držati mellee button, ili kako da nekog uspješno zakoljem ako sam s leđa? 
S čime da igram od mellee oružja, nož ili sjekira? Što ubija bolje?

D3lBoy kaže...

Neznam cemu taj hejt prema bf1 i skupljanju medalja ? Volim kad imam stvari za otkljucavat, to mi uvijek daje volju za ponovnim igranjem, isprobavanjem razlicitih oružja koje nebi toliko inace koristio i ne, ne skrece te to sa timskog igranja, štoviše dosta medalja te tjeraju da igraš sa teamom. Razne medalje traže asistencije, healanje, davanje ammoa...

BF4 sam igrao dok nisam otkljucao zadnji achievement, nisam žurio ni silio, vec polako i uživao sam. Ako dam tolku lovu za igru, želim ju proc uzduž i popreko i otkljucat sta god mogu, makar trajalo godinama. Ako vam se to neda onda upalite Quake Live ne bf... Meni je igra sve u svemu super osim ponekad cudnog stuttera (koji ce se vjerojatno fixati krajem mj.)

Jedina zamjerka osobno što se ne ispunjava cijela medalja, nego stage po stage. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 14:09 (fila2208).
11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

E da, to je mega iritantno. I ne samo to, vec npr. imam jednu medalju za tenk, drugu za recimo team assistove. I mogu otkljucati samo onu koju trackam, tj. ako u jednoj medalji imam Team assist, a ja trackam tenk medalju nece mi se racunati ako napravim team assist. Bolje je bilo prije kad bi igrao i onako random skoci medalja kad nesto obavim

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
D3lBoy kaže...
fila2208 kaže...

E da, to je mega iritantno. I ne samo to, vec npr. imam jednu medalju za tenk, drugu za recimo team assistove. I mogu otkljucati samo onu koju trackam, tj. ako u jednoj medalji imam Team assist, a ja trackam tenk medalju nece mi se racunati ako napravim team assist. Bolje je bilo prije kad bi igrao i onako random skoci medalja kad nesto obavim

To su namjerno promjenili da se ljudi žale, pa vrate na staro i onda izgleda da su promjenili na bolje.

Nema smisla ovako, već nek se puni medalja kako spada, ne moraju sve odjednom nego odabrana, tako da ne trebam 5 partija nego je mogu u jednoj odradit. I kad zvšrim medalju mgu zatražiti reload medalje i dobiti novu, uz to dobiti battlepack da dobijem super kull skin.

Ovako kad je ranom koga boli briga za battlepack. Dođi pred kraj runde,  imaj 200 pointa i dobiješ battlepack, a mi koji smo na vrhu, dobijemo figu.

Zašto ne bi bio veći postotak za dobit batllepack ako si ostvario dobar score u igri...da se nagrade ljudi. Imho.

13 godina
fila2208 kaže...

Ja sam mislio da se najviše može dići dva puta, vidiš vidiš, možda treći put izgubiš oružje totalno i moraš goloruk ubiti enemya i uzet mu gun.

Btw. mellee combat mi je velika nepoznanica. Desi se da dođem iza leđa, i lik moj ga samo jednom udari, i onda se on okrene i zakolje me.

Dođem sprijeda tučem ga, igra mi uđe u neki aimbot di trčimo jedan prema drugom i tučemo se, onda on mene kolje i to je to.

JEl moram držati mellee button, ili kako da nekog uspješno zakoljem ako sam s leđa? 
S čime da igram od mellee oružja, nož ili sjekira? Što ubija bolje?

Ne znam koliko puta se može oživljavati.

Vjerojatno dvaput pošto me još nitko nije digao treći put - barem se ne sjećam?

A ovo za melee je LVLsmrad objasnio nedavno.

Pogledaj pa vidi o čemu je riječ pa će ti sve biti jasno.

Ukratko - u animaciju klanja ulaziš ako protivnik ima manje healtha od damagea što tvoje mele oruže radi.

Dok nije tako, ti udaraš po njemu i svaki put mu uzimaš određeni postotak.

Zato sam i prešao na sjekiru na svim klasama jer osim velikog damagea s njom možeš rezat jebenu bodljikavu žicu.

+ feature da ti ulazi u animaciju klanja čak i ako nisi okrenut prema protivniku.

[19xx] 4ntraks
16 godina
fila2208 kaže...
D3lBoy kaže...
fila2208 kaže...

To su namjerno promjenili da se ljudi žale, pa vrate na staro i onda izgleda da su promjenili na bolje.

Nema smisla ovako, već nek se puni medalja kako spada, ne moraju sve odjednom nego odabrana, tako da ne trebam 5 partija nego je mogu u jednoj odradit. I kad zvšrim medalju mgu zatražiti reload medalje i dobiti novu, uz to dobiti battlepack da dobijem super kull skin.

Ovako kad je ranom koga boli briga za battlepack. Dođi pred kraj runde,  imaj 200 pointa i dobiješ battlepack, a mi koji smo na vrhu, dobijemo figu.

Zašto ne bi bio veći postotak za dobit batllepack ako si ostvario dobar score u igri...da se nagrade ljudi. Imho.

Ne nego mislim da je to napravljeno da produže osvajanje medalja, jer vidiš da su MadTom i takvi riješili inače sve medalje u 2 dana. :)

Meni isto smeta i to što samo 5 tjedno i što se po redu moraju rješavati. Bezveze kompliciraju, ali nije nešto što bi unišilo užitak.

14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Iritantno je do bola jer se stalno cimam da mi fps dropa ili ping divlja, a padam ko kruška jer se naravno događa u najgorem trenutku.

Ista stvar mi zna biti s medikom i prebacivanju sa puške na pištolj, možda je isto fičr ali kvragu i delay od nekoliko sekundi.

postoji fix!

nemoj igrati medica 

a i ti isto  od healera bježiš na medica

13 godina
Battlefield 1

Svi koji imate problema s Logitech miševima i podešenim tipkama.

Otkrio sam u čemu je problem.

Povezao sam BF1 profil s osvjetljenjem tipkovnice. I naravno, usred igre, tipkovnica odjednom promjeni boju.

Znači, za vrijeme igranja Logitech gaming software zaboravi profil. Kako, zašto, još nisam skužio. Pretpostavljam da neki program dođe u "prvi plan", ispred BF-a. To bi trebao nekog pametnijeg, tipa Petko ili Sum, koji bi napravili neki prog koji prikazuje trenutni program "u fokusu".

Na drugom monitoru, il kak vec.

Trenutno rješenje je da u opcijama profila uključite opciju da se profil koristi kad je igra i u pozadini.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Svi koji imate problema s Logitech miševima i podešenim tipkama.

Otkrio sam u čemu je problem.

Povezao sam BF1 profil s osvjetljenjem tipkovnice. I naravno, usred igre, tipkovnica odjednom promjeni boju.

Znači, za vrijeme igranja Logitech gaming software zaboravi profil. Kako, zašto, još nisam skužio. Pretpostavljam da neki program dođe u "prvi plan", ispred BF-a. To bi trebao nekog pametnijeg, tipa Petko ili Sum, koji bi napravili neki prog koji prikazuje trenutni program "u fokusu".

Na drugom monitoru, il kak vec.

Trenutno rješenje je da u opcijama profila uključite opciju da se profil koristi kad je igra i u pozadini.

Ja sam taj problem ia u BF4, u BF1 ga nemam. 

Možda zato što više nemam AMD karticu. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

postoji fix!

nemoj igrati medica 

a i ti isto  od healera bježiš na medica

Jednom bejbisiter, uvijek bejbisiter

Tu mi Nex uzme pickup heroja i samo čujem "mala idemoooo", cijelu partiju glumim "nexov hodajući medkit" jer si je lik u rambo modu sa flejmtrouerom, metka ne ispucam. Kaj ću s vama :)

I znam da vam falim, priznaj!

16 godina
Skilledžija kaže...

Antrakše, 

sam si nabrojao! 5 godina plus još ako si BC2 igrao, dakle 6-7 godina mlatiš po  ajmo reć istome! Moraš se kerozinom politi da se rasplamsaš kao nekad! Jbga!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice