Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
fila2208 kaže...
molnyi kaže...

Hahah očito neće nikad ..

Mislim da se kroz jedno 60 sati igre može svaka klasa lvlat do 10. .. mislim da je to sramota što su stavili tako malo oružja, ja sam trenutno lvl 24 - 18 sati odigranih - scout lvl 12, assault lvl 6 , medic lvl 4, support je na 2. Jednostavno prebrzo ide. 

Bf4 ima 31234812048 oružja pa se svi žale da je previše. ovo je lakše balansirat i poštenije je.

bolje je manje nekad.

manje je bolje, isto tak kak je i bc2 imal.

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
10 godina
maxis kaže...
guzda22 kaže...
191x7 kaže...
LeftY_CRO kaže...
guzda22 kaže...

jel vam radi msi afterburner ili gaming app ? meni uopće neće očitat..uspio sam aktivirat in game fps mjerač al mi nakon svakog respawna mi se poništi..kaj koristite za fps?

okani se msi gaming app jer je broken i uzrokuje vise problema nego dobrih stvari.

afterburner ne radi na dx12, na 11 nisam jos probao

Afterburner radi na DX12. Samo treba imati najnoviju betu.

pa imam najnoviju MSI AfterBurner 4.3.0 (Beta 14) i nikak da mi u dx12 radi fps..jes neš posebno morao oktivirat?

Ništa posebno .Jesi probao i preko Riva Tuner...?

evo proradilo..sad čekat da se serveri vrate 

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 / rockstarclub: guzda22 /
14 godina
neaktivan
Igrajte SP
https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Igrajte SP

si otkljucal BAR?

op je, najjaca puska u igri!

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
12 godina
guzda22 kaže...
191x7 kaže...
LeftY_CRO kaže...
guzda22 kaže...

jel vam radi msi afterburner ili gaming app ? meni uopće neće očitat..uspio sam aktivirat in game fps mjerač al mi nakon svakog respawna mi se poništi..kaj koristite za fps?

okani se msi gaming app jer je broken i uzrokuje vise problema nego dobrih stvari.

afterburner ne radi na dx12, na 11 nisam jos probao

Afterburner radi na DX12. Samo treba imati najnoviju betu.

pa imam najnoviju MSI AfterBurner 4.3.0 (Beta 14) i nikak da mi u dx12 radi fps..jes neš posebno morao oktivirat?

ne radi overlay sa dx12 isto ko sto nije radilo na mantle u bf4

edit: vidim sad da neko gore veli da radi, neznam onda, meni nije radilo u beti kad sam probavo na dx12

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 17:44 (b00).
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
ceco22 kaže...
Igrajte SP

si otkljucal BAR?

op je, najjaca puska u igri!

Dobar je Bar, no martini Henry je op.

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Radi overlay sa DX12, morate skinuti zadnju beta verziju Afterburnera koja podrzava DX12

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jucer na strimu kad si trazio... Kad smo zajedno igrali koristio sam ga.. Trench verzija mi je najbolje sjela... Pocistim squad bez problema... I ima dosta ok reload
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Koji god server da joinam krene loadat i baci me nazad u browser

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prte kaže...

Je li se isplati onda uzimati igru sad odma za 41€ ili da možda sačekam božić pa vidim oće biti kakvo sniženje?

...
Igrao sam betu i igra mi je radila dobro i bila je zabavna. Ali sad citam tu da svi imaju nekakvih problema...

Po meni se isplati svake lipe. Što kasnije uzmeš, teže će ti biti igrati protiv drugih zbog većeg iskustva protivnika.

Igrao sam i ja betu ali mi se ogadila nakon par sati. Ovo je sad nešto sasvim bolje. Malo prije odigrao tu mapu iz pustinje koja je bila u beti i dojmovi su puno bolji.

Sa svojom konfom igram na ultri (skoro sve postavke) bez problema na dx 11. Druge kombinacije još nisam probao.

Ako si tjerao betu, ne bi trebao imati većih problema ni sa finalnom verzijom. Ako nisi siguran, pokušaj sa Origin Accessom 1 mjesec gdje imaš 10h igre.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
Battlefield 1

BAR navodno ima dosta mali damage pogotovo na daljinu i samo 20 metaka u klipu, nije ništa posebno. Barem tako kažu još nisam igrao od triala.

Meni bolje da se sve brže otključa i da ima malo manje stvari nego da pobacaju sve i svašta na kraju ne znaš što bi uzeo jer je večina toga preslično. Recimo u BC2 si sve otključao do 20 ili 25levela, a dalje ostalih 25 levela ništa. Ne volim kad moram predugo igrati za neku pušku, pa nije ovo f2p naslova da grindam do nečega, čak bi rađe da svi imamo sve kao u BF2 i sve bude balansirano.

fila soundtrack u igri je ludnica, osim što baš paše takva malo više klasnična muzika još je i prejebena sama po sebi. Puno bolja od onog tehno mixa sa BF3-4. Podjetilo me malo na moj dragi RO2 sa muzikom. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 18:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Igra netko na 1440p sa GTX970? Beta mi nije baš vrhunski radila, zanima me da li je bolje. I usput, nisam baš pratio thread, gdje je najisplativije uzeti?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

jos malo

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kuky ima li meda

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@power_user imas sve u prvom postu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fora to sve izgleda. Sve se vrti na high, noćas samo igranje.

Danas sam stavio jos 8gb RAMa, ali mi sada windowsi pokazuju 16gb installed i 12gb usable (imao sam 2X4bg, a stavio sam 1X8gb). Zna netko u čemu je tu stvar?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

5 DVD-a :D instalira se :D pa cemo uposlit MSI RX480 GAMING X 8 GB da malo radi :)

Slobodno me dodajte na origin :)

Origin ID: ReaLazio
12 godina
neaktivan
Battlefield 1
kad HC izlazi vise
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TheDarkSide kaže...

5 DVD-a :D instalira se :D pa cemo uposlit MSI RX480 GAMING X 8 GB da malo radi :)

Slobodno me dodajte na origin :)

prvo inauguracija

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
HAL kaže...
Fora to sve izgleda. Sve se vrti na high, noćas samo igranje.

Danas sam stavio jos 8gb RAMa, ali mi sada windowsi pokazuju 16gb installed i 12gb usable (imao sam 2X4bg, a stavio sam 1X8gb). Zna netko u čemu je tu stvar?

neki modul ti ne prepoznaje. to se meni desava svaki put dok idem cistit komp sa kompresorom pa valjda neka prasina udje i onda se zajebavam sa tim

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Sta nije bila neka prica da ce se nastavit leveli od bete ? Jer ja evo ponovno lvl 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D3lBoy kaže...

Sta nije bila neka prica da ce se nastavit leveli od bete ? Jer ja evo ponovno lvl 1

Od triala, a ne bete.

11 godina
molnyi kaže...

Hahah očito neće nikad ..

Mislim da se kroz jedno 60 sati igre može svaka klasa lvlat do 10. .. mislim da je to sramota što su stavili tako malo oružja, ja sam trenutno lvl 24 - 18 sati odigranih - scout lvl 12, assault lvl 6 , medic lvl 4, support je na 2. Jednostavno prebrzo ide. 

Ok sve  to stoji al jel igras igru da unlockas shit ili igras igru jer ti je zabavna i dobra ?
Ne razumijem komentare poput igra nema achivmente i masu nekih puski/skinova i to je tragedija ?
Ako mi je gameplay dobar mogu sa 1 puskom da igram cijelo vrijeme nece mi smetati.
Mogu staviti 50 wepsa po klasi opet ce biti 3-4 najjaca i pretezno se ta i koristiti.

13 godina
Battlefield 1

Za vas koji ste uzeli Origin Access, nemojte zaboraviti napraviti Cancel pretplate, jer će vam ponovo naplatiti slijedeći mjesec.

https://myaccount.ea.com/cp-ui/subscription/index

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja oduševljen . Igra ide glatko ,fps ne pada ispod 75 nikada( conquest da ne bi netko mislio) zvukovi, grafika ,gameplay dobri.Ljudi revijvaju ne previše ali im  i toga. Dizajn mapa dobar, raspored pointova ok, zvukovi  oružja i općenito perfektni. Jedino bi volio da su vozila malo okretnija ali valjda  su takva vozila tada bila. Čak mi se sviđa i sp nije loša priča . Sve u svemu ja iznenađen dobio više nego sam očekivao. Poslije onog faila s Hardline i Starwars napokon ponovno odličan Battlefield. Ako se netko dvoumi neka proba preko Origin Accessa neće požaliti.

sake08
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ja nemogu nikoga dodati vjerojatno jer ste stavili private, dodajte me Haki88

16 godina
Battlefield 1

Nvidia ispeglala drivere, novi driveri i nema više trzuckanja u dx 12 i sada sve ide fluidno (barem meni) na ultra detaljima.Odigrao 4 runde i operations....sve glatko.

Job well done nvidia......tnx.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:45 (goodie).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
maxis kaže...

Ja oduševljen . Igra ide glatko ,fps ne pada ispod 75 nikada( conquest da ne bi netko mislio) zvukovi, grafika ,gameplay dobri.Ljudi revijvaju ne previše ali im  i toga. Dizajn mapa dobar, raspored pointova ok, zvukovi  oružja i općenito perfektni. Jedino bi volio da su vozila malo okretnija ali valjda  su takva vozila tada bila. Čak mi se sviđa i sp nije loša priča . Sve u svemu ja iznenađen dobio više nego sam očekivao. Poslije onog faila s Hardline i Starwars napokon ponovno odličan Battlefield. Ako se netko dvoumi neka proba preko Origin Accessa neće požaliti.

Ali treba isto biti fer i naglasiti da je npr. ingame browser čisto smeće i da je cijeli ovaj party model izmišljen za konzole i na pc-u radi više štete nego koristi. Stari battlelog način je bio brži, bolji i efikasniji. Samo ga treba uklopiti u ovaj ingame i stvar će funkcionirati sto puta bolje.

Također, ima onaj bug da ako se spajaš na neki party i skvad je pun, onda je nemoguće otići u bilo koji drugi skvad nego moraš igrati sam dok se ne otvori mjesto u skvadu i tek onda možeš dalje.

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
goodie kaže...

Nvidia ispeglala drivere, novi driveri i nema više trzuckanja u dx 12 i sada sve ide fluidno (barem meni) na ultra detaljima.

Job well done nvidia......tnx.

Hvala!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:47 (CyberDemonVZ).
13 godina
Kresimir4 kaže...

Ja nemogu nikoga dodati vjerojatno jer ste stavili private, dodajte me Haki88

Dodaješ u Originu?

Meni radi sa koga god probam.

P.S. svi dodajte mene, nemam nikakve zabrane:

CyberDemonVZ

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:47 (CyberDemonVZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice