Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
LeftY_CRO kaže...

okani se msi gaming app jer je broken i uzrokuje vise problema nego dobrih stvari.

afterburner ne radi na dx12, na 11 nisam jos probao

Na DX11 Afterburner uredno radi.

origin: mrxa
17 godina
moderator
Battlefield 1

I mi skromni ljudi iz naroda, koji si možemo priuštiti tek standardnu verziju, od danas imamo priliku guštati...

...
Moj PC  
10 0 hvala 1
10 godina
Battlefield 1

Sad stavio na dx11 i puno ljepse igra leti..malo trzala na dx12..i sad na dx11 radi fps..ultra sve i nekih 50-60 fps..milina za igrat 

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 / rockstarclub: guzda22 /
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Bravo, treba znati postaviti prioritete 

Naravno. Bolje voziti tenkić nego Audi :)

Imam zimske gume ali mi stražnje gume možda neće proći na tehničkom idući mjesec. A BF ne može toliko čekati, ljudi ginu. Razmišljao sam o prodaji bubrega ali mi je ovo bila bolja solucija. Bubreg čuvam za BF 1944.

Najgora stvar što sam stavio skidati igru te otišao cjepati drva. Cjepanica me opalila po kažiprstu desne ruke pa mi sve naoteklo. Sad mi prst omotan zavojima i jedva mogu kliknuti mišem. Ali ni to nije neki problem. Problem je što moram obaviti veliku nuždu. A nisam navikao lijevom rukom obaviti poslove čišćenja stražnjeg analnog dijela koristeći wc papir.

Razmišljam da pitam susjeda da mi posudi malo svoju pudlicu te da namažem stražnjicu paštetom. Jedino se bojim da pri tom lizanju ne otkrijem neku svoju tamnu stranu seksualnosti .

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

budem ja stavio isto na 11 pa javim dojmove.

na 12 mi radi oke sa ponekim trzajem, najvise mi trzaju one animacije na pocetku operationa i to je to

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Klavir varijanta bf theme songa je najjače menu audio ostvrenje ikad. Kako premoćno.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Singleplayer mi se skroz sviđa, podsjeca me na MOH Allied Assault iz nekog razloga, pogotovo nocna misija nakon aviona, a to je jako dobar znak jer je MOHAA bio jedan od boljih shootera

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Znaci ako mislim kupiti igru na sancta domenici hoce li mi doci igra na adresu ili samo kod na email...i koliko to traje... i da znam da je na g2a,kinguin itd jeftinije ali zelim kupiti ovdje bas

0 0 hvala 0
14 godina
mrba kaže...

Znaci ako mislim kupiti igru na sancta domenici hoce li mi doci igra na adresu ili samo kod na email...i koliko to traje... i da znam da je na g2a,kinguin itd jeftinije ali zelim kupiti ovdje bas

Pa koju verziju uzimaš?

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Miro kaže...

I mi skromni ljudi iz naroda, koji si možemo priuštiti tek standardnu verziju, od danas imamo priliku guštati...

Kad vidim kojom brzinom skidaš igru dođe mi da navratim po savjete kako da ja dobijem tu skromnu narodnu brzinu

Ja se furam na seljačkih 10Mbit/s u peaku 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 16:38 (Granzon).
12 godina
neaktivan
mrba kaže...

to je fizicka verzije i dolazi za dan dva.

btw. afterburner radi na dx11, ali meni su cudni fps dropovi.. mislim da cu vratiti na 12

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
10 godina
Battlefield 1

Je li se isplati onda uzimati igru sad odma za 41€ ili da možda sačekam božić pa vidim oće biti kakvo sniženje?

0 0 hvala 0
14 godina
Prte kaže...

Je li se isplati onda uzimati igru sad odma za 41€ ili da možda sačekam božić pa vidim oće biti kakvo sniženje?

Pa jesi li isprobao igru? Da li ti se sviđa? Imaš li ekipu za igrat.....itd itd itd

Ne može ti nitko na to objektivno odgovoriti, najviše zavisi o tebi.

Ja sam igru kupio dva puta, jednom za sebe a drugi put za brata i mi planiramo rokati kako koji stigne. E sad da li se isplati....po meni da ali to sam sam ja i ja ću igru vjerojatno debelo izigrati.

Doduše, nakon svih ovih zavrzlama sa EA, ja sam praktički drugi primjerak igre dobio besplatno

13 godina
neaktivan

Planiram uzet BF1 za PC naravno, zanima me ima tko da igra sa RX 480 nereferentnom, i kako igra ide na maxed out dx11 i dx12 ? I ako da, nadam se da igra na driverima od amd-a koji su izasli jucer 16.10.2

Origin ID: ReaLazio
17 godina
LeftY_CRO kaže...
guzda22 kaže...

jel vam radi msi afterburner ili gaming app ? meni uopće neće očitat..uspio sam aktivirat in game fps mjerač al mi nakon svakog respawna mi se poništi..kaj koristite za fps?

okani se msi gaming app jer je broken i uzrokuje vise problema nego dobrih stvari.

Afterburner radi na DX12. Samo treba imati najnoviju betu.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
Ja još nisam kupio, čekam da počnete plakati kad krenete umirati iza zidova. A, poznavajuću Dice, plakat će te!
Iskreno me čudi koliko je ljud…i preordalo igru
Strpit ću se još mjesec, dva i vidit reakcije kad se maknete sa službenih servera. Još plačem za novcima koje sam dao za BF4, masu maloljetnica se je moglo opiti s tim, šmrc……
16 godina
Prte kaže...

kupi ju za 5 godina kad bude dolar.onda ce se "isplatit"

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
LeftY_CRO kaže...
guzda22 kaže...

jel vam radi msi afterburner ili gaming app ? meni uopće neće očitat..uspio sam aktivirat in game fps mjerač al mi nakon svakog respawna mi se poništi..kaj koristite za fps?

Tako je ja već isprobao prije i radi na obje.Može se i pokrenuti samo od Afterburnera Riva Tuner Statistics Server  da ti pokazuje samo fps. Sve radi

sake08
10 godina
mrba kaže...

dobili su zalihe dns..odeš..platiš i igraš..jer ak ti se šalje može ti bit već dns dostavljeno..ovisi kaj uzmeš koju dostavu 

15 godina
neaktivan
Micek kaže...
Pero Dinamit kaže...

Bravo, treba znati postaviti prioritete 

Naravno. Bolje voziti tenkić nego Audi :)

Imam zimske gume ali mi stražnje gume možda neće proći na tehničkom idući mjesec. A BF ne može toliko čekati, ljudi ginu. Razmišljao sam o prodaji bubrega ali mi je ovo bila bolja solucija. Bubreg čuvam za BF 1944.

Najgora stvar što sam stavio skidati igru te otišao cjepati drva. Cjepanica me opalila po kažiprstu desne ruke pa mi sve naoteklo. Sad mi prst omotan zavojima i jedva mogu kliknuti mišem. Ali ni to nije neki problem. Problem je što moram obaviti veliku nuždu. A nisam navikao lijevom rukom obaviti poslove čišćenja stražnjeg analnog dijela koristeći wc papir.

Razmišljam da pitam susjeda da mi posudi malo svoju pudlicu te da namažem stražnjicu paštetom. Jedino se bojim da pri tom lizanju ne otkrijem neku svoju tamnu stranu seksualnosti .

E ovo ti je fakat dobro

sake08
10 godina
191x7 kaže...
LeftY_CRO kaže...
guzda22 kaže...

pa imam najnoviju MSI AfterBurner 4.3.0 (Beta 14) i nikak da mi u dx12 radi fps..jes neš posebno morao oktivirat?

15 godina
Battlefield 1

Pali serveri?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Yep serveri su pali... 

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Pali serveri?

Sve je valjda palo :)

15 godina
Battlefield 1

Znači imam malo vremena za igrat, žurim večeras već u 7 i sad sve padne. Oće ikad bfg na launchu bit dostupan i jebeno normalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...
Prte kaže...

kupi ju za 5 godina kad bude dolar.onda ce se "isplatit"

Je li potrebno odgovarati tako? Pitanje mozda jest malo glupo ali nema potrebe da mi se obraćaš tako kao da sam neki retard.
Igrao sam betu i igra mi je radila dobro i bila je zabavna. Ali sad citam tu da svi imaju nekakvih problema. Pa da mi se ne desi ista situacija kao kad sam dao 200kn za Squad, a igru se uopće ne može igrati

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Hahah očito neće nikad ..

Mislim da se kroz jedno 60 sati igre može svaka klasa lvlat do 10. .. mislim da je to sramota što su stavili tako malo oružja, ja sam trenutno lvl 24 - 18 sati odigranih - scout lvl 12, assault lvl 6 , medic lvl 4, support je na 2. Jednostavno prebrzo ide. 

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guzda22 kaže...
191x7 kaže...
LeftY_CRO kaže...
guzda22 kaže...

pa imam najnoviju MSI AfterBurner 4.3.0 (Beta 14) i nikak da mi u dx12 radi fps..jes neš posebno morao oktivirat?

Ništa posebno .Jesi probao i preko Riva Tuner...?

sake08
15 godina
molnyi kaže...

Hahah očito neće nikad ..

Mislim da se kroz jedno 60 sati igre može svaka klasa lvlat do 10. .. mislim da je to sramota što su stavili tako malo oružja, ja sam trenutno lvl 24 - 18 sati odigranih - scout lvl 12, assault lvl 6 , medic lvl 4, support je na 2. Jednostavno prebrzo ide. 

Bf4 ima 31234812048 oružja pa se svi žale da je previše. ovo je lakše balansirat i poštenije je.

bolje je manje nekad.

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Taman došao s posla ,ručak obavio  hoću igrati  i pali serveri. Idem ber igrati kampanju bar se to može bez servera.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice