Ja sam isto imam ...
Ih kad te sad Skiledžija vidi....
Ja sam isto imam ...
Ih kad te sad Skiledžija vidi....
Ako ste se prijavili za Insidera, to nije rješenje. Kvaka 22 je da ste trebali dodatno odabrati i platformu za BF insidera u postavkama kad se ulogirate inače su deslektirane obje konzole i PC pa nećete dobiti kod.
Nisam pratio.. jel ovo sad beta iskljucivo za insidere ili je open beta a insideri imaju samo sansu za preload dan ranije?
Nisam pratio.. jel ovo sad beta iskljucivo za insidere ili je open beta a insideri imaju samo sansu za preload dan ranije?
Otvorena, Insideri od danas, ostali od sutra
Ako ste se prijavili za Insidera, to nije rješenje. Kvaka 22 je da ste trebali dodatno odabrati i platformu za BF insidera u postavkama kad se ulogirate inače su deslektirane obje konzole i PC pa nećete dobiti kod.
Origin platforma je odabrana još kad ikad, ali maila zasad nema...a nadam se da će doći pa da mogu staviti skidati i onda otići na posao
Origin platforma je odabrana još kad ikad, ali maila zasad nema...a nadam se da će doći pa da mogu staviti skidati i onda otići na posao
Tebi BF određuje kad ti počinje posao? :D
Dobio sam kod pred sat vremena a nisam primjetio, provjeri si pod tab "promocije" ako koristis gmail.
Rekoh i ja da danas neću na posao dok ne dobijem BF1 ključ.
Tebi BF određuje kad ti počinje posao? :D
Nažalost ne, ovaj tjedan sam druga a to ti znači od 14:22h + prijevoz pa doma stignem oko 23:15....tako da ak ne stavim skidati prije, nema igranja za mene dns.
Ali trebam još staviti onom mom malom smradu koji je u Pragu na maturalcu isto na skidanje. Dao mi je čak i detaljne upute kamo i gdje ali mislim da ću mu nekaj sje-ati čist da ima što raditi kad se vrne
Brzinski utisci. Ovako meni je sad trenutno sve na LOW, ali lijepo izgleda igra. Znači po ovome komp moji psecifikacija: Phenom x4 945 clockan na 3,3 ghz, sa 8 gb rama, i GTX 650 sa 1 gb rama može terat igru. FPS mi se vrti po beti između 40 i 60, zavisi od situacije na terenu. Mana koja mi nikako nejde uz igru je onaj ženski glas javlljanja kojeg objectiva smo izgubili.
Brzinski utisci. Ovako meni je sad trenutno sve na LOW, ali lijepo izgleda igra. Znači po ovome komp moji psecifikacija: Phenom x4 945 clockan na 3,3 ghz, sa 8 gb rama, i GTX 650 sa 1 gb rama može terat igru. FPS mi se vrti po beti između 40 i 60, zavisi od situacije na terenu. Mana koja mi nikako nejde uz igru je onaj ženski glas javlljanja kojeg objectiva smo izgubili.
Lily Marlene
Mana koja mi nikako nejde uz igru je onaj ženski glas javlljanja kojeg objectiva smo izgubili.
Nemojte gubiti objective...
Di je taj mail:
Dusko bas si becar i pol!
Odi do ogledala i pogledaj! Ako to nije becar, ja ne znam sta je!
kod mene i dalje nema key sad idem silovat ove na live support
Ako nije neki Alienware, onda ti ne treba kod...
U celiji? Sta si napravio?
Pa da se zbog toga ide u zatvor - pola gerijatrije nikad vise sunca ne bi vidjelo...
Mislim da ćeš se ti jako dobro snaći na ovoj temi.
Toni! Moja poruka na dnu 128. stranice!
Stigao kod,u promotionima je bio.
Sječam se davno da sam neki promotion offer stavio kvačicu negdje ne znam kad.