Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
markoZG279 kaže...

Ovo će bit, upali igru i udri malo za odmorit mozak.  Ja iskreno ne znam kak netko može u ovom guštat...

Mi koji nemamo mozak uživat ćemo kao i u svim BF nastavcima do sada.

Btw, mrzim letjeti Space Shuttleom. Gledao sam na Duck Dodgersu da je putnicima muka od toga.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
9 godina
Battlefield 1

A ništa, guštajte :)

1 0 hvala 3
16 godina
Volume kaže..

U čemu ti guštaš? Šta smisao igre ne bi tribala i bit u tome da čoviku na kraju dana malo odmori mozak od svega i da te zabavi na uru-dvi vrimena? 

Najbolje da su u igru doslovno pribacili funkcionalnost ww1 tenkova koji su se kretali 3-4 kmh i za koje je tribalo deset ljudi da bi uopće radili... 

Ma voljum, čovik samo ima "mišljenje". 

Antraks legendo...

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Ma voljum, čovik samo ima "mišljenje". 

Antraks legendo...

A jbg očito ima iskustva s pucanjem iz pravih pušaka kad kaže da je Insurgency realan... Inače u stvarnosti se isto s lmg-ovima koje jedva digneš s poda i snajperima koji čupaju rame bez problem trči pun gas i lipi headshotove

9 godina
Battlefield 1

Ispričavam se ako sam uvrijedio fanbojeve battlefielda.

Odmarajte mozak u sprinterskim manevrima vojnika koji sa 38 km/h šprintaju po rovovima 

Hebote, ovo je kao sekta prištavaca kojima na Fifa forum uletiš s hvalospjevima o PES-u.

10 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže... 

Antraks legendo...

A jbg očito ima iskustva s pucanjem iz pravih pušaka kad kaže da je Insurgency realan... Inače u stvarnosti se isto s lmg-ovima koje jedva digneš s poda i snajperima koji čupaju rame bez problem trči pun gas i lipi headshotove

A zato replay ima kriva ramena...asti..

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Hejteri

6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
markoZG279 kaže...

Odmarajte mozak u sprinterskim manevrima vojnika koji sa 38 km/h šprintaju po rovovima 

Hebote, ovo je kao sekta prištavaca kojima na Fifa forum uletiš s hvalospjevima o PES-u.

Ako ti je do realizma, igraj ARMU. Nemoj biti glup i očekivati od Battlefielda koji je od samih početaka (1942) arkadno nastrojen, da sad odjednom bude simulator rovovskog ratovanja.

Da je ovo imalo realno, sjedio bi od 40min runde 38 minuta u rovu, izvirio van, pokupio metak i onda krvario 2 minute do smrti. Eto. Panjino.

P.S. Ebo te nogomet. Pravi muškarci igraju hokej. I battlefield.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 13:27 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ako ti je do realizma, igraj ARMU. Nemoj biti glup i očekivati od Battlefielda koji je od samih početaka (1942) arkadno nastrojen, da sad odjednom bude simulator rovovskog ratovanja.

Da je ovo imalo realno, sjedio bi od 40min runde 38 minuta u rovu, izvirio van, pokupio metak i onda krvario 2 minute do smrti. Eto. Panjino.

P.S. Ebo te nogomet. Pravi muškarci igraju hokej. I battlefield.

I prče... i onda opet idu igrati BF.

14 godina
protjeran
markoZG279 kaže...

Dizelaši mogu do 38, al bit će par benzinaca koje ćeš moć tjunirat, priča se da će neki i do 60 kmh uvatit u punom sprintu

Nije se uvridia niko nego pišeš gluposti i tražiš nekakvu realnost u igri koja nikad takva nije ni bila. Bf je arkadni shooter s vozilama, a tvoje razmišljanje je isto ka jebanje košarkaša u mozak jer nezna igrat nogomet 

9 godina
Battlefield 1

Koji se klinac palite bezveze? Napisao sam da sam igrao samo battlefield free to play koji je ukinut. 

Nadao sam se da će ovo biti malo bliže simulaciji, ali očito sam se zajebo. I to je to. Nisam upućen u ostale bf naslova pa eto, nisam znao.

U međuvremenu sam igrao neke puno realnije fps-ove, ali niti jedan iz prvog svj. rata i zato sam popizdio kad sam vidio ovaj video.

Dečec koji me naziva panjem, malo iznad, neću ga ni citirat jer bi se opet pojavilo njegovo sranje od posta, smiri se. Popij nešto, opusti se 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 13:46 (markoZG279).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ček, nisi igrao ništa drugo od BFova i sad se tu razbacuješ sa nekom "realnosti" i simulacijama? Pa onda nastavi igrati te druge FPSove ili Fifu, šta već igraš.

BTW, dečec je veći, teži i stariji od tebe. I ovdje su svi panjevi, čak i ja, pa se ne moraš osjećati posebno ili uvrijeđeno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ček, nisi igrao ništa drugo od BFova i sad se tu razbacuješ sa nekom "realnosti" i simulacijama? Pa onda nastavi igrati te druge FPSove ili Fifu, šta već igraš.

BTW, dečec je veći, teži i stariji od tebe. I ovdje su svi panjevi, čak i ja, pa se ne moraš osjećati posebno ili uvrijeđeno.

Što teži i stariji, to manje čitaš, ha? Ajde pročitaj ponovno, ovaj put s razumijevanjem.

Tematika bf1 je prvi svjetski rat, to sam tražio dugo i nadao sam se da će biti nešto bliže realnosti. 

Nekako mi nije normalna komunikacija kad za čovjeka za kojeg misliš da si on njega stariji, veći i teži, nazivaš panjem. Al dobro, zaboli me. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Lito je, mladi ste...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 1

Dobro ljudi činjenica je da je Battlefield ni ne ide na neku realnost gameplaya stvarnoj borbi. Ali očito je da se ovakav brz i dinamičan gameplay s puno sadržaja (oružja, vozila,...) sviđa ljudima, zato vole Battlefield, zabavan je...pa zašto ga mijenjati!? Ako hoćeš WW1 multi sa realnijim gameplayem igraj Verdun. Kao što ja recimo kad mi se igra nešto "ozbiljnije" igram Insurgency, Project Reality (koji je realism mod za Battlefield 2), Red Orcestru, Squad, Armu...

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Marko jesi ti graha za ručak jea
******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro

8 0 hvala 0
9 godina
scipion kaže...

Dobro ljudi činjenica je da je Battlefield ni ne ide na neku realnost gameplaya stvarnoj borbi. Ali očito je da se ovakav brz i dinamičan gameplay s puno sadržaja (oružja, vozila,...) sviđa ljudima, zato vole Battlefield, zabavan je...pa zašto ga mijenjati!? Ako hoćeš WW1 multi sa realnijim gameplayem igraj Verdun. Kao što ja recimo kad mi se igra nešto "ozbiljnije" igram Insurgency, Project Reality (koji je realism mod za Battlefield 2), Red Orcestru, Squad, Armu...

Da, to je istina... Kažem, nisam znao da je ovak arkadno. 

Red Orchestra mi dosadio, Insurgency mi polako dosađuje, Verdun mi se ne sviđa, squad i armu mislim da ne bi mogao pokrenut na kompu, project reallity nisam probao.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...
Volume kaže...
markoZG279 kaže...

Taman sam mislio da ću ovo igrat s guštom, ali nema šanse. Veze ovo nema s realnošću.

Svi trče 49 km/h, mehanika aviona ima veze s letenjem kao crash bandicoot sa simulacijom nogometa.

Čeka se Insurgency novi...

Ae, da su bar ubacili g sile da se ekran zacrni pa ajde... 

Ili da ti bar bude malo muka ako se voziš u tenku pozadi

A s "E" popijes Dramina tablete protiv mučnina.

Mogli bi staviti da svakih 3 mjeseca dobiješ dopust, pa posjetiš neke javne kuće na jugu Francuske.

Da se ti i tvoj suborac strastveno zaljubite pa odlučite prebjeći preko granica i dezertirati te onda da šalju pse tragače za vama, a ne ono malo dezertiraš metar, dva i odjednom te neki nevidljivi metci gađaju dvi sekund poslije.

Spasiš možda neko lane u šumi kojem je medvjed rastrgao majku, i kojeg si dokrajčio nožem kad je krenuo na tebe, pa se brineš o njemu i othranjuješ ga i poslije rata dovedeš ga kući kao Jelena, člana obitelji.

Kada bi to uveli ne bi se zvalo Baterfield, već Battlelife i nitko čak ni Siledžija se ne bi sprdao s tim. Svi bi bili prezauzeti plakanjem,emocijama i jedenjem sladoleda.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 16:30 (Ikarus01).
16 godina
odjavljen
markoZG279 kaže...

Tematika bf1 je prvi svjetski rat, to sam tražio dugo i nadao sam se da će biti nešto bliže realnosti. 

Može biti tema prvi, drugi ili treći svjetski rat - da si igrao bilo koji BF (BFBC2 je dosta dugo ispod 10€, BF3 je bio besplatan, BF4 je sada 5€), znao bi da BF nikad nije pokušavao biti realan. Upao si tu u temu i govoriš nama da smo budale i tko bi normalan to igrao a ti nit si igrao bilo koji BF prije niti si igrao ovaj (osim ako nisi bio na E3) jer "nije dovoljno realno".

Došao si sa stavom koji ti garantira da se nećeš provesti i sad se ljutiš jer te netko nazvao panjem? Dobro da te Mudo nije odmah ispljuskao sa alatkom.

Potroši 4 eura na BF4, odigraj 50ak sati pa onda malo razmisli kakav će BF1 biti. Može biti samo gluplji i arkadniji (radi CoD dječice koje su razočarana novim pew-pew-fiju shooterom koji im mama neće kupiti) a nikako ne realističniji. Dobro da i ti nisi napisao da bi se monitor morao ugasiti uslijed G sila, FFS!

10 godina
Skilledžija kaže...
gamero kaže...

evo onako jedno pitanje za btf 4 dali valja jng-90

Mislim da si promašio temu?!

Ali pošto sam dobričina, odgovorit ću ti na pitanje - valja!

baš ti hvala

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

#CRO #OrangeSponsorsYou

njuberi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

#CRO #OrangeSponsorsYou

njuberi 

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
13 godina
neaktivan
RektalniVjetar kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

#CRO #OrangeSponsorsYou

njuberi 

When you see Dujo use ::facepalm:: instead of USRO. You know shit just got real.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 15:39 (Ikarus01).
13 godina
Friday kaže...

Lito je, mladi ste...

... izađit van i potucite se.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

mislio je prdnut pa se usro

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mislio je i da voli važinu...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 - HOW TO TAKE OUT A HORSE! 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mislio je i da voli važinu...

Ali kara je kara

17 godina
odjavljen
RektalniVjetar kaže...

Ali kara je kara

Bas si vucibatina...

Freak Show Inc.
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Špelac velika glava 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice