Batman:Arkham Asylum

poruka: 4
|
čitano: 1.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Cini mi se da sam prvi zaigrao demo ove akcijske igre sa Batmanom.SmijehPisite svoje dojmove,ocekivanja i sto vas volja o toj igri.Igra mi se cini OK.Grafika je super(Unreal Engine 3)te radi na mojoj konfi sve full detalji.Gameplay je vrlo solidno odraden.Impresionirao me kut kamere kad se sakrite iza zaklona.Izlanuo seAkcija je super napravljena kolko god da nabijate po lijevom tipci misa(attack)Batman ce uvijek neku drugi potez napraviti i to u slow-motionu izgleda jako dobro.Akcijski dio me jako iznenadio,mislio sam da cu dobiti akciju svedenu na bezvezno nabijanje tipke 1 i 2 i da ce potezi biti monotoni i dosadni.Bas suprotno!CoolDijalozi su dobro slozeni i gluma je odradena kako treba.Motiva za igru ima mnogo jer stalno cete dobivati XP bodove i slicne sitnice pa je zabava zagarantirana.Usput evo linka za demo ove igre pa probajte pa nabacite koji postOsmijeh

LINK

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 22:11 (luckyluke).
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
RE: Batman:Arkham Asylum
luckyluke kaže...

Cini mi se da sam prvi zaigrao demo ove akcijske igre sa Batmanom

Čini se da nisi prvi, a sigurno je da ne koristiš tražilicu Namigiva :

LINK

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan

Ma Batman je zakon.Ova igra me stvarno imresionirala svojim dojmom.Svi kažu da je ovo najbolja Superhero igra ikada, kad je.Nije igra baš za klince recimo ko Spiderman.Teška je osobito na hard mode i još one Riddlerove zagonetke DAMN!!!

Aldex

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igrica je zakon...a poslije one bonus misije kada se samo kolje likice je pre zestoko letis od jednog do drugog i ubijas....ridlerove zagonetke su dosta teske ali se daju sve pronac nakon sta projdes igricu pa dabis sve kaj ti treba da to projdes...znam da se daju jer sam ih sve nasao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice