igram igru već tjedan dana i igra mi prva liga. zanimljiva priča i sve ostalo. ali me buni jedna stvar... one zastavice. čemu one uopće služe ??? skupim ih sve i ne dobijem apsolutno ništa, jedino što ko budala skakućem okolo po zgradama da bi ih sve naša ... ne kužim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ko prvo temu o ovoj igri imaš već otvorenu pa tako ne pretrpavaj forum
Igra je dobra, ali nisi samo zato trebao otvarati novi thread.
Jel ima netko da mi proda Assassins za PC?Original!
samo san pita to u vezi tih zastava ?? ako tko zna da mi kaže, nista drugo... nemam pojma u čemu je problem što sam otvoria novu temu...
evo da ja pitam nešto, instalira sam igru i igram, a tia bi igrat joystickom pa kakav ste raspored tipki stavili
ja kako okrenem uvjek mi fali za nešto
Pa ostavi defaultne postavke one su najbolje, ako nisi ekspert za podešavanje kamere i kontrola.
Jel ima netko da mi proda Assassins za PC?Original

Ako je rasprodana u svim ducanima u Zg-u onda boga mi ima netko!
ostavia bi ja samo šta mi onda fali za mač, bacnje noževa, ruke, okretanje kamere
neznam jel još kome tako jednostavno fali tipki
Sav sretan danas instalirao igru, i normalno uđem u nju i kada se trebaju napuniti one crtice pri samom ulazu u igru do 100% meni se napuni do 48% i neće dalje!Ima li tko kakvu ideju u čemu je problem da napokon mogu zaigrati igru?!
Sad sam riješio taj problem ali sad me svako malo izbacuje iz igre,tj send/dont send poruka?Ima li tko rješenje za to?
Sad sam riješio taj problem ali sad me svako malo izbacuje iz igre,tj send/dont send poruka?Ima li tko rješenje za to?
Zakrpa trebas skinut neku zakrpu, to je zato sto je taj dio izdat prije nego je ozvanicen tj prepun je bugova, ja sam to nekako rijesio.