Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 170.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Besplatan kod za Turkish Armor samo odaberite platformu 

http://www.gamespot.com/event/codes/assassins-creed-rev-xbox360/

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

samo X360 /PS3 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed: Revelations
Almin94 kaže...

Meni se igra uopce ne igra zbog toga sto Ezio ovako izgleda :/ 

Bolje bi bilo da je ostao kakv je i prije bio .

Zbog njegovog izgleda ga nećeš igrati? Iz kojeg si ti ograničenog svijeta izašao?

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Domido kaže...

samo X360 /PS3 ?

Yeap.

P.S. Novi Assassins Network predobro izgleda XD

http://vgm.tv/
15 godina
protjeran

Hej doći će mi za par sati ključ za igru, što mislite da li ću morati čekati do sutra da igram MP ili ću moći igrati odmah?

(Pitam jer je sutra release date za europu dok je za NA bio jučer)

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Hej doći će mi za par sati ključ za igru, što mislite da li ću morati čekati do sutra da igram MP ili ću moći igrati odmah?

(Pitam jer je sutra release date za europu dok je za NA bio jučer)

Probaj pa ćeš znat

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina

I ja isto iščekujem ključ.

(pre-orderao preko eplati).
Nadam se da će proći bez problema i da će raditi.
Rekoše da danas tokom dana će biti poslan ključ. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BagyGamer kaže...

preso  igru u cca 13 sati igranja i dojam mi je bio savrsen {#}... samo malo nerazuman kraj :S

isn't it always?

13 godina
borna666 kaže...
BagyGamer kaže...

preso  igru u cca 13 sati igranja i dojam mi je bio savrsen {#}... samo malo nerazuman kraj :S

isn't it always?

Je za Desmonta ali za Ezia :S... mislim ako je kraj price (poglavlja kako god hoces) s Eziom tribali su je malo vise pojasnit...

Nothing is true, Everything is permitted!
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
commandos kaže...
I meni se crasha kada  pokrenem to. Citao sam da treba instalirati patch 1.01 ali trebas krenuti igrati ispocetka

Ne moraš, samo su sejvovi na drugom mjestu.

Da save game je na drugom mjestu i mozes nastaviti igrati, ali kad pokrenes Desmonds Journey opet crasha, zato kazem da kada instaliras patch moras krenuti ispocetka.

15 godina
protjeran

Ev dobio sam mail od Eplati da je uplaćena lova i večeras najvjerojatnije stiže ključ

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
BagyGamer kaže...
borna666 kaže...
BagyGamer kaže...

isn't it always?

Je za Desmonta ali za Ezia :S... mislim ako je kraj price (poglavlja kako god hoces) s Eziom tribali su je malo vise pojasnit...

Spoiler : Sta je tesko razumijeti ? Ezio je uradio sve sto je htio uraditi u zivotu osim da osnuje obitelj, pa sta mislis se desava u Assassins creed :Embers  animiranom filmu :P

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
13 godina

ej ekipa. jel mi moze neko pojasnit.. davno sam odigrao prvi assasin creed i nakon njega sam zaboravio na tu igru do danas.. ali eto sad bih htio igrat AC serial ali sam totalno zbunjen, koji AC je nastavak prvog, jer ne kuzim razliku izmedu AC " i Assasin creed brotherhood, tj brotherhood dolazi tek nakon AC 2, a AC revelations je zadnji nakon ovih prije navedenih? ? ? ? ? ????????? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
neznalica90 kaže...

ej ekipa. jel mi moze neko pojasnit.. davno sam odigrao prvi assasin creed i nakon njega sam zaboravio na tu igru do danas.. ali eto sad bih htio igrat AC serial ali sam totalno zbunjen, koji AC je nastavak prvog, jer ne kuzim razliku izmedu AC " i Assasin creed brotherhood, tj brotherhood dolazi tek nakon AC 2, a AC revelations je zadnji nakon ovih prije navedenih? ? ? ? ? ????????? {#}

Kronološki:

1. Assassins Creed

2. Assassins Creed 2

3. Assassins Creed Brotherhood

4. Assassins Creed Revelations

5. Assassins Creed 3.............. TBA

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
neznalica90 kaže...

Niti jedan nije nastavak prvog AC-a, u prvom djelu igraš sa Altairom, a poslje u 2 i brotherhoodu igraš sa eziom, također i u revelationu, ali tamo igraš i sa Altairom, sad neznam dal su priče povezane, jer nisam 1 dio igrao.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
13 godina

video koji objasnjava ac1

MOGUCI SPOILER za one koji se misle vracat na AC1

Nothing is true, Everything is permitted!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:51 (BagyGamer).
13 godina

aha kuzim, altair je jedan od desmondovih predaka s kojim je zapocela cijela prica.. zatim u AC 2 prica se nastavlja s desmondom kao protagonistom samo ovaj put on prozivljava proslost kroz ezia koji mu je takoder predak samo u blizoj proslosti i tu prica krece dalje i razvija se.. ma skuzio sam vise manje sve, samo nisam mogo skuzit jel brotherhood samo neka poboljsana verzija AC 2  il je nastavak price, al sad mi je sve jasno, puno hvala ekipa.

14 godina
neznalica90 kaže...

aha kuzim, altair je jedan od desmondovih predaka s kojim je zapocela cijela prica.. zatim u AC 2 prica se nastavlja s desmondom kao protagonistom samo ovaj put on prozivljava proslost kroz ezia koji mu je takoder predak samo u blizoj proslosti i tu prica krece dalje i razvija se.. ma skuzio sam vise manje sve, samo nisam mogo skuzit jel brotherhood samo neka poboljsana verzija AC 2  il je nastavak price, al sad mi je sve jasno, puno hvala ekipa.

13 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed 3

Izgleda da će ovaj dio biti najbolji od Assassins creed-a..... Samo ima opaku konkurenciju poput Skyrima

16 godina
neaktivan
Razbijac94 kaže...

Izgleda da će ovaj dio biti najbolji od Assassins creed-a..... Samo ima opaku konkurenciju poput Skyrima

Znači, Skyrim mu je konkurencija da bude najbolji nastavak u AC serijalu?

U svakom slučaju, nije najbolji nastavak serijala, po meni je to i dalje nula, od tad većinom idu iz šupljeg u prazno, ništa ne mijenjaju ( ne kažem da je igra loša, samo da nema promjena, gotovo nikakvih ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
protjeran
neznalica90 kaže...

Pa nisi baš neznalica...........XD, velika :))))

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Razbijac94 kaže...

U svakom slučaju, nije najbolji nastavak serijala, po meni je to i dalje nula, od tad većinom idu iz šupljeg u prazno, ništa ne mijenjaju ( ne kažem da je igra loša, samo da nema promjena, gotovo nikakvih ).

Jesi ti uopće igrao igru? Izgleda da nisi jer bulazniš idiotarije

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...
Razbijac94 kaže...

Igrao sam, ako se to odnosni na prvi dio mog posta onda stvarno...Ako

misliš na drugi, da, igra nema gotovo nikakve inovacije, mlate AC2 koncept i ne mijenjaju gotovo ništa, nastavke štancaju kao na traci, i totalno se gubi onaj AC štih, a monotonost se sve više i više izražava. A sad su i truthove izbacili.Sve

u svemu, nastavak koji su komodno mogli preskočiti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
thuglife kaže...
Razbijac94 kaže...

Igrao sam, ako se to odnosni na prvi dio mog posta onda stvarno...Ako

misliš na drugi, da, igra nema gotovo nikakve inovacije, mlate AC2 koncept i ne mijenjaju gotovo ništa, nastavke štancaju kao na traci, i totalno se gubi onaj AC štih, a monotonost se sve više i više izražava. A sad su i truthove izbacili.Sve

u svemu, nastavak koji su komodno mogli preskočiti.

Pa da promjene AC koncept to više ne bi bio Assassins Creed a mijenjaju ITEKAKO ŠTOŠTA, idi ponovno odigraj jedinicu i usporedi sa Revelations. AC štih se ne može ovdje izgubiti, definitivno ne, jer ne postoji nijedna igra slična AC-u

Edit- stigao key, poslije ponoći derinjam MP

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 21:43 (Kora).
16 godina
neaktivan

O bože... rekao sam da je 2 jedina unijela prave inovacije od serijal, da nakon nje idu kopije, čitaš li ti uopće što ja pišem čovječe?

AC štih se itekako može zagubiti, misterija, napetost, nikad neznaš akd češ se probuditi iz Anymusa, što će iduće doći... Sad je sve predvidljivo, osim priče, koja i drži ovaj serijal na ovom rangu.

Još samo nešto, zato što je jedina igra takve vrste, štih se ne može zagubiti, a i to im daje opravdanje da ništa ne mijenjaju?! Zbog takvih stavova COD i jest postao ono što je danas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

iskreno mislim da je AC ok igra ali definitivno se ne moze usporedit sa serijalom elder scrollsa kao sto su skyrim i njegovi prethodnici.. elder scrollsi su u gamingu sto je mercedes u svijetu automobila, po meni igra koja je na prijestolju rpg žanra i tesko ce ju ijedna skinut.. scrolls fo life xD

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
protjeran

Zašto bi mijenjali konja koj pobjeđuje?

Ac se igra (barem meni) zbog 3 stvari

1.prića

2.atmosfera

3.klanje{#}

Ne vidim zašto mijenjat drugo dvoje?

I nemožete uspoređivati Ac serijal sa Elder Scrools.

To nije isti žanr.

Možete govoriti svoja subjektivna mišljenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

e o tom ti ja pricam ^_^

15 godina
protjeran
thuglife kaže...

O bože... rekao sam da je 2 jedina unijela prave inovacije od serijal, da nakon nje idu kopije, čitaš li ti uopće što ja pišem čovječe?

AC štih se itekako može zagubiti, misterija, napetost, nikad neznaš akd češ se probuditi iz Anymusa, što će iduće doći... Sad je sve predvidljivo, osim priče, koja i drži ovaj serijal na ovom rangu.

Još samo nešto, zato što je jedina igra takve vrste, štih se ne može zagubiti, a i to im daje opravdanje da ništa ne mijenjaju?! Zbog takvih stavova COD i jest postao ono što je danas.

Kakve ti idiotske usporedbe imaš nevjerojatno, pazi ti lik uspoređuje military pucačinu kakvih ima mala milijarda na tržištu sa open world history avanturom kakve nema niti jedne slične na tržištu.........jedan veliki roflmao, de saberi se, naravno da ima puno novina u novom AC-u

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
neznalica90 kaže...

iskreno mislim da je AC ok igra ali definitivno se ne moze usporedit sa serijalom elder scrollsa kao sto su skyrim i njegovi prethodnici.. elder scrollsi su u gamingu sto je mercedes u svijetu automobila, po meni igra koja je na prijestolju rpg žanra i tesko ce ju ijedna skinut.. scrolls fo life xD

To kažeš samo zato što si ggarant jedan od onih koji su opsjednuti ES-om, a da je ES mercedes u gamingu.........prije da je Fiat Punto lol

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice