Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 464.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Hahaha, ovaj UBI me sve više nasmijava. Javila se tema na forumu u kojoj se ljudi sa season pass žale da nisu dobili ništa od UBIja povodom jučerašnjeg dlca (sramotno). I sad nas nekoliko (i ja) da ljudima pomognemo pošto su moderatori totalno neinformirani, uploadamo dlc koji će koristiti samo onima koji imaju season pass a drugima bez ključa je beskoristan. Pazite šupaka sad,  sad se pokušao logirati na forum i dobijem ovo   

You have been banned for the following reason:

Piracy- posting link to download purchased DLC content

Date the ban will be lifted: Never

Eto što se dogodi kad hoćeš pomoći ljudima jer je UBI nesposoban za to

2 2 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Postali su šljam. Neoptimizovanost, bugovi, izdavanje igara po sistemu "Daj da izbacimo bilo šta, da uzmemo pare, pa ćemo da krpimo, ili nećemo..." Kad se setim da sam uz AC:B Digital Deluxe od njih dobio soundtrack skinut sa torrenta (još je u ID3 tagovima imao pozdrav od pirata koji ga je okačio)...  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kontaktirao sam par novinara povodom problema koje imaju clanovi PC zajednice sa AC 3 pa ako budu imali volje da odgovore mozda i bude nesto od javnog prozivanja :D 

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Ivan(4) kaže...

Postali su šljam. Neoptimizovanost, bugovi, izdavanje igara po sistemu "Daj da izbacimo bilo šta, da uzmemo pare, pa ćemo da krpimo, ili nećemo..." Kad se setim da sam uz AC:B Digital Deluxe od njih dobio soundtrack skinut sa torrenta (još je u ID3 tagovima imao pozdrav od pirata koji ga je okačio)... {#}

Daj nemoj zezat! Koja govna, smradovi i gamad. Još sam im prije toga napisao na forumu dabogda svi devovi gorili u paklu zbog svojih laži, prevara i iskorištavanja ljudi u ovo doba krize, prirodnih i ostalih katastrofa. Ja obožavam AC ali NIKADA više neću kupiti nijednu njihovu igru, sve ću namjerno piratizirati.

Da ne spominjem što su ponovili istu grešku s ovim MP dlcom. Podjelili su igraću zajednicu (koja je na PCu ionako mala) time da nove mape mogu igrati samo oni koji su kupili dlc, što opet slijedi da se nemože naći session za igrati jer ipak samo manjina ima dlc. Nove mape uopće nemožeš igrati jer nemaš s kime. Ista greška kao i iz ACRa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 15:43 (KonorKenvej).
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel tko ima problem u igri kod one računovodstvene knjige putem koje se upravlja imanjem?Ja nemogu izaći iz nje,tipke ne reagiraju.

I u čemu je caka u onoj misiji kad moraš razdvojiti ona dva koja se tuku,mislim da se zovu Terry i Godfrey,totalno bezveze napravljeno.

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

@Konor: Ako misliš na soundtrack, tu je slika. Kupljeno na GamersGateu (i skinuto odatle). Soundtrack je u verziji za konzole bio na CDu i kada je pola godine kasnije izašla PC verzija, nekog je mrzelo da traži digitalnu verziju snimka, nego se lepo poslužio sa TPBa.

@Nik: Knjiga je malo čudna, ali bi trebalo da može da se izađe iz nje. Što se tiče razdvajanja, to jedna od nezgodnijih (gluplje napravljenih?) miniigara, imaš pokazivače za obojicu koje pomera igra, i imaš za obojicu klizače koje ti pomeraš. Cilj je da klizače koje kontrolišeš držiš preko pokazivača, usled čega će se oni sve više razdvajati. Za svaki klizač imaš odvojeni set kontrola (valjda A i D i srelice <- i ->, ne sećam se više, a gore/dole ti ne treba). Ako nisam dovoljno dobro objasnio, imaš na YTu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 15:55 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...
Ivan(4) kaže...

...

Daj nemoj zezat! Koja govna, smradovi i gamad. Još sam im prije toga napisao na forumu dabogda svi devovi gorili u paklu zbog svojih laži, prevara i iskorištavanja ljudi u ovo doba krize, prirodnih i ostalih katastrofa. Ja obožavam AC ali NIKADA više neću kupiti nijednu njihovu igru, sve ću namjerno piratizirati.

Da ne spominjem što su ponovili istu grešku s ovim MP dlcom. Podjelili su igraću zajednicu (koja je na PCu ionako mala) time da nove mape mogu igrati samo oni koji su kupili dlc, što opet slijedi da se nemože naći session za igrati jer ipak samo manjina ima dlc. Nove mape uopće nemožeš igrati jer nemaš s kime. Ista greška kao i iz ACRa.

"Dabogda svi devovi gorili u paklu"? Čekaj, šta? Meni se čini da se ti niti približno ne shvaćaš koliko je zapravo masivna igra, i koliko truda je uloženo u nju. Naravno da igra ima mane, ali patchevi izlaze, zar ne? Ako ćeš kriviti ikoga zbog ovakve situacije, krivi glavešine u Ubisoftu koji forsiraju devove da rade više nego što mogu.

The world is your playground.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 16:33 (Medikus).
17 godina
Medikus kaže...
KonorKenvej kaže...
Ivan(4) kaže...

...

"Dabogda svi devovi gorili u paklu"? Čekaj, šta? Meni se čini da se ti niti približno ne shvaćaš koliko je zapravo masivna igra, i koliko truda je uloženo u nju. Naravno da igra ima mane, ali patchevi izlaze, zar ne? Ako ćeš kriviti ikoga zbog ovakve situacije, krivi glavešine u Ubisoftu koji forsiraju devove da rade više nego što mogu.

to je ono sto sam ja govorio. sve vise i vise na trzistu nalazimo poluproizvode. tko vam je kriv sto to kupujete.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Medikus kaže...
KonorKenvej kaže...
Ivan(4) kaže...

...

Ti si krivo shvatio moju frustraciju, zapravo me MNOGO manje frustriraju bugovi nego njihova totalna i apsolutna nebriga za one koji su platili za to, tj njihovo "boli-nas-qurac" ponašanje prema communitiu. A kad već spominješ patcheve, nije istina da sad baš dolaze kao na pokretnoj traci. Izašla su dosad dva koja su popravila one probleme koje ljudi nisu ni primjećivali , a stvarne, VELIKE probleme su zaobišli, iliiti u prijevodu nisu mrdnili qurcom da stabliziraju igru da zapravo bude igriva niti, pazi sad - DVA I POL MJESECA NAKON IZLASKA.

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Možete pomoć završim igru i ono kad  na kraju prikazuje one producente,koji su posudili glas i to, nemogu preskočit. Pustim i do nabraja pola sata jel mogu to preskočit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne mozes to preskocit

dzix
13 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Ti si krivo shvatio moju frustraciju, zapravo me MNOGO manje frustriraju bugovi nego njihova totalna i apsolutna nebriga za one koji su platili za to, tj njihovo "boli-nas-qurac" ponašanje prema communitiu. A kad već spominješ patcheve, nije istina da sad baš dolaze kao na pokretnoj traci. Izašla su dosad dva koja su popravila one probleme koje ljudi nisu ni primjećivali , a stvarne, VELIKE probleme su zaobišli, iliiti u prijevodu nisu mrdnili qurcom da stabliziraju igru da zapravo bude igriva niti, pazi sad - DVA I POL MJESECA NAKON IZLASKA.

Ponavljam, ako ćeš kriviti ikoga, krivi glavešine, ne devove. Oni su ti koji postavljaju rokove i donose odluke.

15 godina
neaktivan

Da ti znas jer radist u Ubisoftu  ko i svi mi ostali,na ovom forumu stvarno se ljudi prave pametni u vezi nekih stvari o kojima nemaju blage veze...

13 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Da ti znas jer radist u Ubisoftu  ko i svi mi ostali,na ovom forumu stvarno se ljudi prave pametni u vezi nekih stvari o kojima nemaju blage veze...

Klik.

"An eye opener," written by a former Ubisoft employee on May 30, 2011.

* Management is a nightmare. Everything is controlled by "Editorial," a review group in Paris. Team management is free to make all day-to-day decisions but do it with the knowledge that anything can be (and often is) overruled by Editorial. All major decisions are made by Editorial. Atmosphere of fear and frustration.

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Evo cijeli moj ticket Green Man Gamingu oko ovog novog dlca (na kraju sam se sam snašao i prije ovog odgovora)

Your request (#50742) has been updated.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:
http://greenmangaming.zendesk.com/tickets/50742

You can also add a comment by replying to this email.

Dorothy, Jan 17 15:37 (GMT): 

Hi, 

Thank you for your patience with this. We have been in contact with Ubisoft and will be distributing this material to you shortly. Rest assured we are working on getting the Deluxe Edition and Season Pass holders the new DLC that has come out. 
We will keep you posted on this, and let you know when it is available.

Once again, sorry for any inconvenience caused.

Regards,
Dorothy

Green Man Gaming
Customer Service

, Jan 15 20:39 (GMT):

From the people that bought the season pass from ubishop i have learned
that they received the email with the dowload link and the key for the dlc.
I have received nothing.

Dorothy, Jan 15 16:22 (GMT):

Hi,

Thank you for your ticket. The DLC should be available to you when Ubisoft activate it and make it live on the servers. We don't have additional keys to distribute as your Deluxe edition key encompasses everything, game and DLC.

Can you please check within the bonus content area of AC3 to see if you have access to it?

Regards,
Dorothy

Green Man Gaming
Customer Service

, Jan 15 15:43 (GMT):

Hello. I have bought Assassins Creed 3 digital deluxe edition from your site two months ago. It included a season pass wich gives me all of the upcoming dlc for the game for free. There is a multiplayer dlc called The Battle Hardened Pack to be released today. I was wondering, will the dlc be activated on ur side, or will i be getting some kinda key or what? Thanks

Zaključak - sprdnja od kompanije (UBI)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Evo cijeli moj ticket Green Man Gamingu oko ovog novog dlca (na kraju sam se sam snašao i prije ovog odgovora)

Your request (#50742) has been updated.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:
http://greenmangaming.zendesk.com/tickets/50742

You can also add a comment by replying to this email.

Dorothy, Jan 17 15:37 (GMT): 

Hi, 

Thank you for your patience with this. We have been in contact with Ubisoft and will be distributing this material to you shortly. Rest assured we are working on getting the Deluxe Edition and Season Pass holders the new DLC that has come out. 
We will keep you posted on this, and let you know when it is available.

Once again, sorry for any inconvenience caused.

Regards,
Dorothy

Green Man Gaming
Customer Service

, Jan 15 20:39 (GMT):

From the people that bought the season pass from ubishop i have learned
that they received the email with the dowload link and the key for the dlc.
I have received nothing.

Dorothy, Jan 15 16:22 (GMT):

Hi,

Thank you for your ticket. The DLC should be available to you when Ubisoft activate it and make it live on the servers. We don't have additional keys to distribute as your Deluxe edition key encompasses everything, game and DLC.

Can you please check within the bonus content area of AC3 to see if you have access to it?

Regards,
Dorothy

Green Man Gaming
Customer Service

, Jan 15 15:43 (GMT):

Hello. I have bought Assassins Creed 3 digital deluxe edition from your site two months ago. It included a season pass wich gives me all of the upcoming dlc for the game for free. There is a multiplayer dlc called The Battle Hardened Pack to be released today. I was wondering, will the dlc be activated on ur side, or will i be getting some kinda key or what? Thanks

12 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Ne želim biti nepristojan ili slično, ali mislim da smo kroz zadnjih 30-tak tvojih postova shvatili ili kako je ubisoft sprdnja od kompanije ili da se uvijek nasmijes na ovome forumu ili kako ti igra šteka. Ne moraš ponavljati to cijelo vrijeme, otkako je igra izašla...Ili se prestani žaliti ubisoftu ako je kompanija takva sprdnja i igraj kako si igrao dosad ili prekini igrat igru...sta da mi tebi više kažemo, pomognemo ili šta već?

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
17 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

...

hahaha, kako me ovaj forum nasmijava.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
12 godina
neaktivan

to ti je neka vrsta tutoriala moras samo pratit upute gore u desnom uglu i poslati svoj prvi konvoj onda bi trebalo sljakati, barem je meni tako bilo. pozz{#}

12 godina
Assassins Creed 3

Izasao je napokon AMD update za grafe. Dali ga je netko isprobao ?? Dali je donio ista poboljsanja za samu igru ?? Naravno bar dok oni ne izdaju pravi patch za samu igru .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Izasao je napokon AMD update za grafe. Dali ga je netko isprobao ?? Dali je donio ista poboljsanja za samu igru ?? Naravno bar dok oni ne izdaju pravi patch za samu igru .

koliko sam vidio na internetu nema nista vezano za ac3 

a kad ubisoft izda svoj patch... ko ziv ko mrtav do tada

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 21:52 (Obi Wan).
12 godina
Obi Wan kaže...
L1nNk kaže...

koliko sam vidio na internetu nema nista vezano za ac3 

a kad ubisoft izda svoj patch... ko ziv ko mrtav do tada

Za ATi graficke ovaj patch nista ne pomaze.Svi cekamo patch od Ubisofta.Ali s ovim su stavili se u pitanje ako je ovako sad bilo iskreno drugi put bih razmislio kad bih uzeo neku igru od njih. Previse su nemarni za korisnike pogotovo za PC...i to je bitno da su svi uzeli igru mi dobili novce a kad cemo im popravit ono sto smo pogresno izdali ili napravili usput kad se sjete.Ogroman minus za Ubisoft i igre od njega ako bas nisu najj zaobilazim ih ubuduce.

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pozz.

Dali mi neko moze ukratkim crtama ispricati o cemu se radi u proslim dijelovima AC, jer ih nisam igrao. Nisam imao dovoljno jak racunar da to sve pogura.

Ili ako ima na nekom linku, na nasem. Moze i engleski, ali to bi islo sporije dok procitam.

Jer, da krenem igrati sve dijelove, to bi mi uzelo pofajn vremena.

Hvala.

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Da ti sad netko ide objašnjavati 4 igre, jesi ti ozbiljan?

Pa nađi na internetu storylineove ili nešto, mrdni kitom, najpametnije bi ih bilo sve odigrati, ali budući da će ti to oduzeti previše vremena...

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Pozz.

Dali mi neko moze ukratkim crtama ispricati o cemu se radi u proslim dijelovima AC, jer ih nisam igrao. Nisam imao dovoljno jak racunar da to sve pogura.

Ili ako ima na nekom linku, na nasem. Moze i engleski, ali to bi islo sporije dok procitam.

Hvala.

Igraj igre, sta ti fali, uzivaj dok ih igras. 1. Dio ne moras, all ove ostale obevezno jer su odlicen igre. Nemas gdje zurit. 

dzix
13 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Pozz.

Hvala.

AC nema kratke crte.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
MrRango kaže...

Pozz.

Hvala.

http://www.ign.com/videos/2012/10/26/assassins-creed-in-5-minutes objasnjenje price do Ac3

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 14:32 (lmutak).
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 Rap - "Born into Revolution" by JT Machinima

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ovo je bolje :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MrRango kaže...

Pozz.

Hvala.

Upises na YouTube StorySoFar gamespot i dobit ces sto zelis svi djelovi ispricani preko animacija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice