Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Assassins Creed 3

Nevjerovatno...strava :D napaljujuče :D ovo je igra godine

Riba pliva, ptica leti, konj trči...ja igram.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Brutalno dobro :)

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

hmm, ako nekog zanima, nije usko vezano uz AC III {#}

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Nikola_Tesla

Našao je dio Edena u Hrvatskoj (bio je Assassin) {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Mene traielr i nije pretjerano uvukao, onaj za Brotherhood mi je nekako ostao u sjećanju, i na njega se redovito naježim, ovoga sam gledao ravnodušno. Standard, naš junak satare par neprijatelja super ninja tehnikom pritom ne odavajući ni daška ikakvih emocija ( ovaj put sjekirom, koja je puno praktičnija od hidden bladea očito ), malo platforminga i eto ga na bossu/ litici, zauzima cool pozu i trailer završava, netko konstantno u pozadini iritira pripovijedajući igrinu priču, uglavnom lošim talijanskim naglaskom ( ovaj put doduše, britanskim naglaskom :D ).

Da se razumijemo, od igre očekujem dosta, samo me ovo nije zapalilo kako sam mislio da hoće.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 19:37 (thuglife).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Re: Assassins Creed 3
Unix kaže...

Piše Serbian-American )=

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Unix kaže...

Piše Serbian-American )=

pa u redu moglo je pisat Serbian-Croatian al dobro, ipak je i on s jedne strane srbin bio

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Unix kaže...

Piše Serbian-American )=

Pa kad i je, imao je majku i oca (ili samo oca) Srbina. {#}

Živio je u Hrvatskoj...

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
Assassins Creed 3

znaci izlazi 31.10. taman poklon za rođendan. od igre jako puno ocekujem i nadam se da me nece razocarat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Mene traielr i nije pretjerano uvukao, onaj za Brotherhood mi je nekako ostao u sjećanju, i na njega se redovito naježim, ovoga sam gledao ravnodušno. Standard, naš junak satare par neprijatelja super ninja tehnikom pritom ne odavajući ni daška ikakvih emocija ( ovaj put sjekirom, koja je puno praktičnija od hidden bladea očito ), malo platforminga i eto ga na bossu/ litici, zauzima cool pozu i trailer završava, netko konstantno u pozadini iritira pripovijedajući igrinu priču, uglavnom lošim talijanskim naglaskom ( ovaj put doduše, britanskim naglaskom :D ).

Da se razumijemo, od igre očekujem dosta, samo me ovo nije zapalilo kako sam mislio da hoće.

Ovo ja zovem trailerom :D

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
thuglife kaže...

Čuj, ima vremena još do E3, vjerojatno ćemo i dobit takav trailer :)

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Polako ljudi poredite ingame trailer sa E3 CGI trailer-ima. Ovo je radjeno u engine-u igre AnvilNext i nije bas ono sto ce biti dostupno nama igracima u finalnom proizvodu (mozda cak i hoce) ali pokazuje snagu engine-a.

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

Polako ljudi poredite ingame trailer sa E3 CGI trailer-ima. Ovo je radjeno u engine-u igre AnvilNext i nije bas ono sto ce biti dostupno nama igracima u finalnom proizvodu (mozda cak i hoce) ali pokazuje snagu engine-a.

I slabost i nemoć moje kante )=

17 godina
neaktivan
Unix kaže...

fora mi je kad stvarne osobe dijele na templare i assassine(hitler, roosvelt i još neki kao templari).

a i fora je i ova teorija da mu je znanje došlo s dijelova edena, jer je tesla bio čudotvorac.

trailer je lijep.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Debut trailer!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 21:53 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Debut trailer!

brz si.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
4ucker kaže...

Debut trailer!

brz si.

E, yebi ga, nisam vidio da je već netko stavio.

15 godina
djdomi kaže...
4ucker kaže...

Debut trailer!

brz si.

299 729 458 m/s

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
thuglife kaže...

ovaj trailer gledam već 10. put danas, genijalan je.

nek naprave jedan takav za ac3..al još ima mjeseci do E3.

16 godina
neaktivan

AC je odlična igra ako igraš svaku drugu. ili treću :)

Sad trojka dolazi kao naručena..

Također me veseli napredak tehnologije (snijeg i takve "sitnice") čiju primjenu možemo očekivati i u drugim igrama..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 10:57 (NightShadow).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo jedna analiza trailera:

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NightShadow kaže...

Također me veseli napredak tehnologije (snijeg i takve "sitnice") čiju primjenu možemo očekivati i u drugim igrama..

Meni te priče o tehnološkom napretku i novom engineu deluju prilično prazano. Grafički, senke deluju bolje utoliko što se ne sastoje od kvadratića 10x10 piksela, ali sve ostalo je tu negde - da nisam priočitao, nikad ne gih pogodio da je novi engine. Što se tiče smene godišnjih doba, neće tu biti nikakvih dinamičkih smena - misije ne traju po nekoliko meseci, nego po nekoliko sati i istorijski se zna u koje su se vreme dešavale, tako da ćemo imati misije koje se dešavaju leti i one koje se dešavaju zimi i to je to. Ako bude pravog (a ne 100% skriptiranog) ostavljanja tragova u snegu i njihovog praćenja - super!

Da su umesto "novog" enginea, uz rezoluciju senki, malo povećali broj poligona i rezoluciju tekstura za PC i napravili koji tweak osvetljenja (koje u nekim situacijama izgleda jako lepo, ali tu i tamo, pogotovo u zatvorenom, npr početak Revelationsa u Masyafu, izgleda jako jako zastarelo), dobili bi mnogo vidljiviji napredak.

EDIT: I najveća zamerka - draw distance! Pri tom sve što treba da urade je da ga učine podesivim na PCju i pri tom je čak prvi AC to i imao, ali je svaka naredna konverzija sa konzola rađena sve lenjije, tako da ko zna, možda su to i sredili, ali se ne nadam previše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 12:26 (Ivan(4)).
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
NightShadow kaže...

Meni te priče o tehnološkom napretku i novom engineu deluju prilično prazano. Grafički, senke deluju bolje utoliko što se ne sastoje od kvadratića 10x10 piksela, ali sve ostalo je tu negde - da nisam priočitao, nikad ne gih pogodio da je novi engine. Što se tiče smene godišnjih doba, neće tu biti nikakvih dinamičkih smena - misije ne traju po nekoliko meseci, nego po nekoliko sati i istorijski se zna u koje su se vreme dešavale, tako da ćemo imati misije koje se dešavaju leti i one koje se dešavaju zimi i to je to. Ako bude pravog (a ne 100% skriptiranog) ostavljanja tragova u snegu i njihovog praćenja - super!

Da su umesto "novog" enginea, uz rezoluciju senki, malo povećali broj poligona i rezoluciju tekstura za PC i napravili koji tweak osvetljenja (koje u nekim situacijama izgleda jako lepo, ali tu i tamo, pogotovo u zatvorenom, npr početak Revelationsa u Masyafu, izgleda jako jako zastarelo), dobili bi mnogo vidljiviji napredak.

EDIT: I najveća zamerka - draw distance! Pri tom sve što treba da urade je da ga učine podesivim na PCju i pri tom je čak prvi AC to i imao, ali je svaka naredna konverzija sa konzola rađena sve lenjije, tako da ko zna, možda su to i sredili, ali se ne nadam previše.

Ti si tu nabrojao toliko shranja kao da si već trojku odigrao a samo si pogledao trailerčić od jedne minute kao i svi, TKO ZNA kako će to izgledati kad igra izađe

Dinamo živi vječno
17 godina
Assassins Creed 3

Kristalna kugla mi jeste na popravci, ali se mogu kladiti da igra neće izgledati bolje od trailera (kad je in-game grafika neke igre izgledala bolje nego na traileru?), a on ima grafiku na nivou prethodnih AC-a. To je suština onog što sam rekao i mislim da je sasvim logično (iako bih voleo da grešim - volim AC i zato i pratim ovu temu).

Ono što sam rekao za godišnja doba isto ima smisla. Ako misija počne leti, neće valjda dok stigneš na drugi kraj grada proći pola godine i doći zima i sneg?! Postojaće letnje misije i zimske misije i postojaće letnje i zimske verzije mapa. Neka skriptirana promena vremena u toku misija? Verovatno, i potencijalno zanimljivo, ali nije neka tehnička inovacija.

Ukratko, pričali su o tehničkim novostima, ali nisu ni pokazali ni najavili ništa što bi govorilo o nekom značajnom napretku, a ni "razvoj" koji je na tom polju viđen u pune 4 godine između AC-a i AC:R-a ne govori u prilog tome da im je tehnička strana bilo kakav prioritet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Kristalna kugla mi jeste na popravci, ali se mogu kladiti da igra neće izgledati bolje od trailera (kad je in-game grafika neke igre izgledala bolje nego na traileru?), a on ima grafiku na nivou prethodnih AC-a. To je suština onog što sam rekao i mislim da je sasvim logično (iako bih voleo da grešim - volim AC i zato i pratim ovu temu).

Ono što sam rekao za godišnja doba isto ima smisla. Ako misija počne leti, neće valjda dok stigneš na drugi kraj grada proći pola godine i doći zima i sneg?! Postojaće letnje misije i zimske misije i postojaće letnje i zimske verzije mapa. Neka skriptirana promena vremena u toku misija? Verovatno, i potencijalno zanimljivo, ali nije neka tehnička inovacija.

Ukratko, pričali su o tehničkim novostima, ali nisu ni pokazali ni najavili ništa što bi govorilo o nekom značajnom napretku, a ni "razvoj" koji je na tom polju viđen u pune 4 godine između AC-a i AC:R-a ne govori u prilog tome da im je tehnička strana bilo kakav prioritet.

LOL ovo je ništa drugo no animirani film u suštini. Ništa od samog gameplaya nije prikazano a vjerojatno ni neće do E3-a. Ovo za godišnja doba je također smješno. Igru radi ista ekipa koja je radila na dvojci  a ne ona koja je radila na ACBu i ACRu. Ako si igrao dvojku onda si morao zapamtiti da je između sekvenci znao biti razmak i od nekoliko godina, pretpostavljam da će takav sistem biti i ovdje. A pod mijenjanje godišnjih doba ipak mislim da ciljaju na to da će biti nešto slično kao u Skyrimu. Znači u planinama, planinskim šumama snijeg, od blagih pahuljica tu i tamo do mijenjanja vremena u mećavu,  dok u dolinama sunčano uz povremeno padanje kiše, pljuska. Sigurno ciljaju na to, a ne da ćeš ti raditi neku misiju godinu dana. Nijedna AC igra nije imala radnju u jednoj godini u datom povijesnom razdoblju, tako da takvo nešto ne bi bilo ni moguće. Što se tiče kvalitete trailera, eh pa oni su svi isti, baš me briga za trailer. Još uz to novi engine tako da sigurno gameplay ne može biti lošiji. Što se tiče tehničikih novosti, pa nisu budale da sve otkriju odmah, treba zadržati određene stvari, držati fanove u neizvjenosti, u tom i je fora, ja nebih ni htio da sve odmah otkriju, kao i uvijek to će dolaziti sve više kako se približavaju izlasku igre. Još jednom, AC3 radi ekipa koja je radila AC2, a ta ekipa nije radila ACB i ACR

Dinamo živi vječno
15 godina
Assassins Creed 3

Jedva čekam.

Sve AC igre su mi odlične.

http://nl-gaming.net/forum/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dv14 kaže...

Jedva čekam.

meni sve osim zadnje...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...
dv14 kaže...

Jedva čekam.

meni sve osim zadnje...

Meni sve osim Brotherhooda.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Meni sve osim Brotherhooda.

Meni je pak Brotherhood najbolji. Unaprijeđen je sustav borbe, Ezio još nema 999 godina, u bijeloj odjeći je i radnja se odvija u Italiji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:27 (Looka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice