Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Assassins Creed 2

Najzesca mi je kocija kad skreces i frajer ko tikva padne s njeCooljednom mi se dogodilo kada sam se penjao na toranj da ubijem frajera onog sta se derao i okruzen je archerima da sam se spotaknuo na strazara i pao dole ROFLSmijeh

p.s. vi koji ste uzeli sve one stvari za kipove i dali ste uzeli armor i kakav vam je? dali ima boljih u blacksmithu da znam da se ne zezam s armorom

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 13:45 (Fake_Alert).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Evo ja baš došao do onog dijela kad vam vješaju oca.

Priča je odlično napravljena i zbilja vas tjera da se suosjećate sa likovima iz igre.Fenomenalno.

Nisam ni slutio da će igra ovako dobro ispasti.

Grafika je odlična,a atmosfera baš onakva,"povijesna",kakva bi i trebala biti.Osmijeh

Sve u svemu,uživam u igri i jedva čekam nova oružja i poteze.

Keep this topic alive!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Assassins Creed 2
luckyluke kaže...

Priča je odlično napravljena i zbilja vas tjera da se suosjećate sa likovima iz igre.Fenomenalno.

Grafika je odlična,a atmosfera baš onakva,"povijesna",kakva bi i trebala biti.Osmijeh

Da ja sam na tom dijelu poludio i htio sam debelom hebat mater da crkne i da mu se popisam na glavuSmijeh

BTW imat ces ti jos dosta fantasticnih scena i misija,budes vidio.

jos kad smoke dobijes i kad dobijes double blade,ma milinaCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
Fake_Alert kaže...
luckyluke kaže...

Da ja sam na tom dijelu poludio i htio sam debelom hebat mater da crkne i da mu se popisam na glavuSmijeh

Još mi je bilo najžalosnije kaj sam morao bježati od onih batinaša umjesto da ih sve isprebijam.Nevinašce

Keep this topic alive!
16 godina
luckyluke kaže...
Fake_Alert kaže...
luckyluke kaže...

Još mi je bilo najžalosnije kaj sam morao bježati od onih batinaša umjesto da ih sve isprebijam.Nevinašce

Da zato kaj ti je onaj ogromni kreten izbio macPlač al nea veze bitno da debeli pati sad negdjeCool

ps znao sam da ce te debeli izdat cim je neko iza njega hodao kad si mu dostavljao pismo i onak se podlo smijaoViče

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
luckyluke kaže...
Fake_Alert kaže...
luckyluke kaže...

Da zato kaj ti je onaj ogromni kreten izbio macPlač al nea veze bitno da debeli pati sad negdjeCool

ps znao sam da ce te debeli izdat cim je neko iza njega hodao kad si mu dostavljao pismo i onak se podlo smijaoViče

Slažem se, bilo je preočito :) Ali zato kada mu kasnije izvadiš džigericu, sve je opet super :)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo dio kada igrate kao ALTAIR(to je zapravo SAN)

za vise slika odite ovdje:http://www.xfire.com/profile/markomarkogame/screenshots/?view#95313505

jedna od boljih misija u igri jedna od boljih misija u igri
http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 14:48 (markomarko).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel one dvije crne crte moraju biti igram u rezoluciji 1280 x 1024, nije mi slika preko cijelog ekrana? U sredini je slika  a iznad i dolje ti crni rubovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kada dođem do dijela gdje Leonardo da Vinci ide popraviti hidden blade bloka mi....jel ima netko slican problem da mi objasni kako cu ga rijesiti??

Intel Quad Core Q6600 @ 2.4GHz Rev.G0 | Gigabyte EP35-DS4 | PowerColor ATi Radeon HD3870 X2 1GB GDDR4 | 8GB Kingmax @ 800MHz | Hitachi 500GB 32MB 7.200rpm | Chieftec 850W | Windows 7 x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Prešao sam igru. Zakon je! :)

Po onome što sam do sad vidio/odigrao, igra godine(za mene). Čekam Crysis 2 :)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WozZyE kaže...

Kada dođem do dijela gdje Leonardo da Vinci ide popraviti hidden blade bloka mi....jel ima netko slican problem da mi objasni kako cu ga rijesiti??

stisni broj 2 kad ti kaze da kao isprobas noz

16 godina
neaktivan
markomarko kaže...
WozZyE kaže...

I ja sam imao isti problem :) Prebacim na oružje i ništa :) Restartam save, opet do istog dijela, opet isto :) I onda sam stisnuo sve i svašta i uspjelo je :)

16 godina
Assassins Creed 2

2010-04-07 15:03:06,828 - root - ERROR - Couldn't bind to port 80, do you already have a web server running at that port?

zna netko u čemu je problem?

EDIT:PROBLEM RIJEŠEN.TREBAJU SE SVI PROGRAMI POPUT SKYPE I OSTALIH ISKLJUČIT

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 15:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
calypso kaže...

Koliko ti je sati trebalo?

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...
WozZyE kaže...

HVALA!!! Radi i igram dalje...HVALA jos jednom!!!

Intel Quad Core Q6600 @ 2.4GHz Rev.G0 | Gigabyte EP35-DS4 | PowerColor ATi Radeon HD3870 X2 1GB GDDR4 | 8GB Kingmax @ 800MHz | Hitachi 500GB 32MB 7.200rpm | Chieftec 850W | Windows 7 x64
16 godina
Nabrzaka?? kaže...

i da li cu je moci pokrenuti sa 1 gb rama ??? i procesorom 3.06 ghz ??

Puno si nam rekao.

Reci cijelu konfu(proc,RAM,grafa)pa ćemo onda znati hoće li AC2 htjeti raditi.

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 15:56 (Danny_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako ste poceli igrati igru i ima sve vise postova o samoj igri i prelazenju iste, molim pojedince da koriste spoiler za bilo kakvu info koja se ondosi na igru tj. gameplay.

Hvala...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
WozZyE kaže...
markomarko kaže...
WozZyE kaže...

HVALA!!! Radi i igram dalje...HVALA jos jednom!!!

nema problema.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo jos par slika,iz venecije

moje isprike na dupliću

Lijepo more Lijepo more
malo se penjem malo se penjem
predobro predobro
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 16:50 (markomarko).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
calypso kaže...

Ne znam(nisam igrao s xf jer ima nekih problema sa AC 2 ako mi je upaljen xf), ali čini mi se da traje dulje nego AC 1.

15 godina
neaktivan
calypso kaže...
luckyluke kaže...
calypso kaže...

Ne znam(nisam igrao s xf jer ima nekih problema sa AC 2 ako mi je upaljen xf), ali čini mi se da traje dulje nego AC 1.

ja sad dosao do 7 chaptera a trebalo mi je 6 sati da dodjem do 7 chaptera sudeći po xfu.

15 godina
markomarko kaže...
calypso kaže...
luckyluke kaže...
calypso kaže...

ja sad dosao do 7 chaptera a trebalo mi je 6 sati da dodjem do 7 chaptera sudeći po xfu.

ja imam preko 10 sati i tek sam na 6 chaptera, neznam koji je smisao igrice ak ne uzivas, nejdes okolo, zafrkavas se s guradianima, loviš pljačkaše, trazis kutije s novcima, trazis codexe, i ostalo, katakombe...

kak bacim ili sto vec napravi, kad sam na kociji i ovaj dodje do mene i stiščem shitf i nece ovaj nista napraviti, sto treba stisnut ili sto vec ?

BC2 nick: herro Ray
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo mi Confe :

Intel pentium 4 CPU 3.06

Ram: 1 gb

Microsoft Windows XP Professional Service pack 2

GeForce 7600

Zvucna karta:: GTUnimodem Half-Duplex Audio Device

DVD ROM : QPCRK 0HARC9YZ85IR SCSI CdRom Device

Video RAM: 256.0

MBHardware T&L :Yes

Pixel Shader version : 3.0

Vertex Shader version : 3.0

Sound Card:

Unimodem Half-Duplex Audio Device

ev ljudi pa reci te mi (samo ako moze bez glupih odgovora hvala :) )

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Ne kužim uvije se neko nađe ko postavi svoju konfu i pita dali će raditi odgovor je da će raditi i na ultra low end pc-u, samo je pitanja kolko će jako štekati odnosno kolko će ti ići fps-a.

A točni fps ti niko ne može pogoditi.

Zato je najbolje da skinete i probate igru, i vidjet čete ako možete igrati, ako možete igrati dobro za vas ako ne, loše za vas. Jedino što možete izgubiti je 15 minuta koji vam treba za instalaciju igre i  crackanje.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 17:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Jel zna neko koliko ima onih poglavlja?Ja sam trenutno na devetom pa da znam otprilike kolko imam do kraja igre.

Steam: CRO Hellboy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

Jel zna neko koliko ima onih poglavlja?Ja sam trenutno na devetom pa da znam otprilike kolko imam do kraja igre.

14

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Nakon puno muke i ja sam zaigrao!Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

kako uzivam u igri tako je detaljna,sadrzajna,zanimljiva pogotovo meni jer obazavam teoriju urote

al onaj the truth je predobar

mislim ko bi reko da roosvelt na sastanku za operaciju overlord imao sa sobom khm khm necu spoilat

isto tako sto je to ispod kaputa drzao napoleon?

svaka cast ubisoftu na odlicnoj igri ali DRM im je uzas ;)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...
emerik kaže...

PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.

PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u

Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem

Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.

pa ja zaista neznam zašto ljudi imaju toliko problema sa štekanjem, trzanjem   exc. exc., pa ja i nemam neki stroj od kompjutera a nije mi niti jednom ni najmanje zatrzalo, laggalo, štekalo, srušila igra - ništa, a svi settingsi su mi na max - sve. Niti najmanji problem.  Igra je totalno optimizirana da nemože biti optimiziranija

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

kako uzivam u igri tako je detaljna,sadrzajna,zanimljiva pogotovo meni jer obazavam teoriju urote

al onaj the truth je predobar

mislim ko bi reko da roosvelt na sastanku za operaciju overlord imao sa sobom khm khm necu spoilat

isto tako sto je to ispod kaputa drzao napoleon?

svaka cast ubisoftu na odlicnoj igri ali DRM im je uzas ;)

Ma igra je skroz dobra, iznad svih mojih očekivanja!

Toliko poboljšanja i novih stvari uvedeno.

I katakombe i glyphovi, stattuete, codexi.

Povijesne osobe!

Desmond je naučio trčati :P

I oni bardovi sa lutnjama, koji počnu pjevat o herojskim djelima su meni super. Takav detalj pridodaje atmosferi.

Uglavnom, nedostatci iz AC 1 ispravljeni, dobre stvari preuzete, a sve nadodano odlično napravljeno.

I što sam više igrao, to me igra više oduševljavala.

Stvarno, svaka čast i hvala Ubisoftu na jedinstvenom gaming iskustvu!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice