Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Assassins Creed 2

Iskreno se nadam da neće bit u drugom svjetskom jer bi se pretvorila u najobičniji third person šuter. Mršti se

Bolje ispast budala nego iz vlaka

7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nnevjerujem za to sto je assassins creed poznat kao akcijska avantura, a to bi promjenilo žanr

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Ma Feudalni JApan uvjerljivo najbolji setting za igru tog tipa i price neznam zasto to nisu odabrali odmah za nastavak, nindze FTW Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

moze japan  pa malo brodovima i po aziji...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

jel zna netko oce bit achievementsa u drugom djelu za pc... i oce igra morat bit originalna za to

EDIT:sorry na spamu

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 16:59 (decko1987).
16 godina
protjeran

Mislim da bi trebalo, a naravno da će i pirat to imati. Sad,  ako bude ko i za prvi nastavak tolko bugova napiratu...

Jedva čekam igru, preeeezakon je.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Sad,  ako bude ko i za prvi nastavak tolko bugova napiratu...

Kakvih bugova je bilo u piratskom Assassin's Creed 1? Ja se ne sjećam ni jednog. 

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ni ja isto ni jedan sve glatko islo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
calypso kaže...
APazinjan kaže...

Sad,  ako bude ko i za prvi nastavak tolko bugova napiratu...

Kakvih bugova je bilo u piratskom Assassin's Creed 1? Ja se ne sjećam ni jednog. 

A bio je onaj Jeruzalem problem.

Ja ga nisam imao ali znam da oni koji su ga imali, dobil cu "patch" za to

Chuck Norris twita na facebook_u xD
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
moze bit ali skullpturina verzija je super bila i imala samo 3 gb za skidanje... neznam jel smijem pricat o ovome hhh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

"Assassin's Creed 2 on PC has an expected release date on Tuesday 16 March 2010. It is 58 days left until you can play Assassin's Creed 2 on your PC in the USA. View below for more Assassin's Creed 2 release date details." citirano sa jedne web stranice. Prijatelj mi je igra na playstationu 3 i kaže da je igra odlična, doduše nisam igrao prvi dio tako da namjeravam kupiti prvi i drugi pa preći oba.

vrlo zanimljiva spravica koja se pokreće malim prstom vrlo zanimljiva spravica koja se pokreće malim prstom
Don't know what to say
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 21:38 (dking).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
jasam to reko na prosloj stranici mislim i vi mi niste vjerovali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

u enter casopisu je izaslo nes o assassins creedu to sam im ja reko da stave

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Mislim da bi bilo zanimljivo kada bi se u trojci borili protiv nindži. I da postavljaju zasjede u drveću, da nas napadaju u grupicama i sl. A mislim da bi bilo još zanimljivije kada bi se borili protiv samuraja (ili kada bi ih mogli uzeti za saveznika) Cool

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Mislim da bi bilo zanimljivo kada bi se u trojci borili protiv nindži. I da postavljaju zasjede u drveću, da nas napadaju u grupicama i sl. A mislim da bi bilo još zanimljivije kada bi se borili protiv samuraja (ili kada bi ih mogli uzeti za saveznika) Cool

Wtf :S...ili ne xD

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

renesansa nikad nije bila u igrama i drago mi je sto je u dvojci

kako bi se AC prica uklopila u ninje??!?!?!?!??!?!?

ninje su ionako bili profesionalni ubojice mocnih japanskih vladara

a assassini iz ac-a su sasvim drukcije ubojice i to europskog podrijetla

ne vidim kako bi se cijela struktura i prica uklapala u ninje

rađe nek u trojci bude francuska revolucija ili tak nesto iz 18 st

jer ako je jedinica dogadala u vrijeme krizarkih ratova(također vrijeme feudalnog japana otkud su ninje)tj. u 12 st. dvojka u 16.st mislim da je red da onda bude ac3 u 18.st i puškaranje iz kubara FTW xD

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Nisu europskog porijekla.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Nisu europskog porijekla.

nego cijeg?

regija jeruzalema jos uvijek moze spadati u europu po nekim principima a ezio je talijan

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 22:13 (TopForumaš).
17 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Pričamo o assasinima (hašašini). Nisu ni iz Jeruzalema porijeklom. TO je dovoljno opća informacija, može se i izguglati.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Pričamo o assasinima (hašašini). Nisu ni iz Jeruzalema porijeklom. TO je dovoljno opća informacija, može se i izguglati.

a dobro nema veze bogami nisu projeklom iz japana kao ninje

ninje bi bile cool i zakon al nekak to ne spada u ac pricu

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

tko oceninje,neka prijede na temu tenchu ili ninja gaiden :S dosta gluposti o ninjama assassini su nimalo slicni tome neznam zasto ih se uopce trpa u isti kos

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

ninjama assassini su nimalo slicni tome neznam zasto ih se uopce trpa u isti kos

Ahem...

Ninje su bili jedinstvena profesionalna "ogranizacija" (iako se tada nisu tako doživljavali) plaćenih špijuna, uhoda i ubojica za novac u formi posebnog staleža. Ninje su uvijek bili u službi nečasnih, tajnih i podzemnih ciljeva japanskih feudalaca i plemića za koje su obavljali najnečasnije zadatke. Njihov život nije vrijedio ništa - bili su potrošna roba.

Isto, samo drugi kraj svijeta. Assassin i ninja imali su više-manje identične zadatke i uloge u društvu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

assassini nisu samo likovi iz igre assassin znaci ubojica

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ner0 kaže...

ninjama assassini su nimalo slicni tome neznam zasto ih se uopce trpa u isti kos

Ahem...

Ninje su bili jedinstvena profesionalna "ogranizacija" (iako se tada nisu tako doživljavali) plaćenih špijuna, uhoda i ubojica za novac u formi posebnog staleža. Ninje su uvijek bili u službi nečasnih, tajnih i podzemnih ciljeva japanskih feudalaca i plemića za koje su obavljali najnečasnije zadatke. Njihov život nije vrijedio ništa - bili su potrošna roba.

Isto, samo drugi kraj svijeta. Assassin i ninja imali su više-manje identične zadatke i uloge u društvu.

ninje i pravi assassini u pravom svijetu su skoro pa isti

ali ninje i assassini iz ac su razliciti i to jako

barem tako prica kaze

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo malo sa wikipedie.

"A ninja or shinobi (忍者) was a covert agent or mercenary of feudal Japan specializing in unorthodox arts of war. The functions of the ninja included espionage, sabotage, infiltration, and assassination, as well as open combat in certain situations. The ninja, with their underhanded tactics, were contrasted with the samurai, who were careful not to tarnish their reputable image."

"The character of Al Mualim and his clan are based on an Islamic sect known as the Order of the Hashshashin from which the term assassin originates, the idea for it coming from Blitzkrieg to Desert Storm: The Evolution of Operational Warfare by Robert M. Citino along with Bartol's novel Alamut. The order follows a code of honour called the "Assassin's Creed". The Creed is as follows: 1) Do not harm the innocent; 2) Be discreet; and 3) Do not compromise the brotherhood. They also follow the famous rule of Hashshashin founder Hassan-i Sabbah: "Nothing is true; everything is permitted". Al Mualim's character is roughly based on Rashid ad-Din Sinan, who was the leader of the Syrian branch of the Hashshashin in 1191 and was nicknamed "The Old Man of the Mountain".

Evo vam i linkovi. Ninje i Assassini (Hashshashin). Koliko sam ja shvatio iz ovoga, oni uopće nemaju isto podrijetlo ali rade na sličnom principu.

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 20:02 (RazerDinoMan).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
RazerDinoMan kaže...

Evo malo sa wikipedie.

"A ninja or shinobi (忍者) was a covert agent or mercenary of feudal Japan specializing in unorthodox arts of war. The functions of the ninja included espionage, sabotage, infiltration, and assassination, as well as open combat in certain situations. The ninja, with their underhanded tactics, were contrasted with the samurai, who were careful not to tarnish their reputable image."

"The character of Al Mualim and his clan are based on an Islamic sect known as the Order of the Hashshashin from which the term assassin originates, the idea for it coming from Blitzkrieg to Desert Storm: The Evolution of Operational Warfare by Robert M. Citino along with Bartol's novel Alamut. The order follows a code of honour called the "Assassin's Creed". The Creed is as follows: 1) Do not harm the innocent; 2) Be discreet; and 3) Do not compromise the brotherhood. They also follow the famous rule of Hashshashin founder Hassan-i Sabbah: "Nothing is true; everything is permitted". Al Mualim's character is roughly based on Rashid ad-Din Sinan, who was the leader of the Syrian branch of the Hashshashin in 1191 and was nicknamed "The Old Man of the Mountain".

Evo vam i linkovi. Ninje i Assassini (Hashshashin). Koliko sam ja shvatio iz ovoga, oni uopće nemaju isto podrijetlo ali rade na sličnom principu.

Pa igra je pravljena da oni mogu za glavnog lika staviti i majmuna ako zele, glavnog lika koriste da bi uz pomoc masine izvukli sjecanja njegovih davnih predaka, tako da oni mogu biti Europljani, Amerikanci, Azijati, Pingvini jer uvjek se moze reci pa to mu je bio davni predak.

Ninje i Assassini imaju sve zajednicko od identicnih poslova koje su radili do skoro identicne filozofije ali najvaznija stavka je borba hladnim oruzjem tako da ukoliko bi nastavak otisao putem Japana ostao bi isti genijalni sistem borbe macevima, kopljima itd. A ukoliko bi otisao putem 18. stoljeca s ubacivanjem musketa to bi postao samo jos jedan 3rd person shooter.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 10:56 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
RazerDinoMan kaže...

Evo malo sa wikipedie.

Pa igra je pravljena da oni mogu za glavnog lika staviti i majmuna ako zele, glavnog lika koriste da bi uz pomoc masine izvukli sjecanja njegovih davnih predaka, tako da oni mogu biti Europljani, Amerikanci, Azijati, Pingvini jer uvjek se moze reci pa to mu je bio davni predak.

Ninje i Assassini imaju sve zajednicko od identicnih poslova koje su radili do skoro identicne filozofije ali najvaznija stavka je borba hladnim oruzjem tako da ukoliko bi nastavak otisao putem Japana ostao bi isti genijalni sistem borbe macevima, kopljima itd. A ukoliko bi otisao putem 18. stoljeca s ubacivanjem musketa to bi postao samo jos jedan 3rd person shooter.

da 3rd person shooter sa reloadanjem od 2min xD

mogle bi se bas te muskete takticki koristiti

ionako bi glavno oruzje bilo sablja i hidden blade

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 14:42 (TopForumaš).
16 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Bas me zanima kako ce ispasti jer nisam imao prilike zaigrat prethodnika zbog slaboga kompa.

Hmm pa necu ni sad moci igrati

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Assassins Creed 2

Ja mislim da će dvojka biti odličnaSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

naravno da oce...ja mislim da ubisoft jos usavrsava dvojku za pc i da ce bit bolja za pc nego konzole

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice