Assasins creed dvd error

poruka: 7
|
čitano: 980
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Assasins creed dvd error

neki lik mi je dao assasins creed dvd sa errorom, zna li netko neki dobar program (ako uopće postoji) koji ispravlja errore na dvd-ima???????

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Assasins creed dvd error
Pulja kaže...

neki lik mi je dao assasins creed dvd sa errorom, zna li netko neki dobar program (ako uopće postoji) koji ispravlja errore na dvd-ima???????

probaj ga prepržit s rescueagentom imaš ga u neru 9 pa imaš alcohol 120% stavio bi i link ali ne smijem požutit ču Cool
17 godina
neaktivan
Assasins creed dvd error

Kakav error?

Ne možeš ga instalirati?

Missing file?

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Assasins creed dvd error

ne znam koji error ali tijekom instalacije stane na 40% i ne mrda

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Assasins creed dvd error

kad je piratska igra, vjerjatno si je przio na velikoj brzini, pa je veca mogucnost gresaka, kupi original ili nesto drugo :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins creed dvd error

E to je onda vjerovatno do medija...

Probaj prekopirati cijeli DVD na disk.

Ako sve prođe bez greške onda je problem sa instalacijom...

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins creed dvd error

Pa ako ti ne javi nikakav error onda ga nema nego pričekaj da se instalacija nastavi,a ako ti ima error onda napiši koji,kak ti je neko već rekel,jer ti ovak niko ne može pomoći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice