Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Armored Warfare
pukycro kaže...

Zanima me da li je ikako moguće instalirati AW na drugo računalo a da se ne mora skidati ponovo svih 25 GB, naime i sin bi se rado priključio igri a ja sam uredno sa svakom nadogradnjom 

brisao instalacijske datoteke. Naravno radi se o dva različita acc.

Jesi probao za početak samo copy paste instalacijskog foldera skupa sa ovim launcher programom?

No Guts, No Glory.
12 godina
Armored Warfare

Ma razmišljao sam o tome ali me zanimalo da li je  itko imao isti problem. Znam da je BF4 bila opcije da se skine prvih stotinjak MB da se naprave folderi i onda sve jednostavno iskopira s drugog računala 

i kasnije eventualno napravi repair. U svakom slučaju hvala za prijedlog.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
10 godina

Instaliraj MyGames Launcher i zatim kopiraj igru negdje. Kad pokreneš Launcher gore gdje je download imaš crticu prema dolje, stisneš ju i ima opcija da izabereš folder gdje je igra instalirana. Barem sam ja tako napravio sa Skyforge-om koji je isto na MyGames. 

15 godina
D.N.R. kaže...
Tako da se resursi nakupljaju, i onda dobijete za danasnji dan i sve prijasnje dane sta niste pokupili.

i tu se isto vidi da se ne cigane, tipa moras svaki dan rucno pokupit za taj dan ili su nestali - vidi se da oxce bit posteni prema player base-u

evo par novosti:

- Updated the descriptions to resolve issue with the descriptions of min and max accuracy

- Fixed the issue where crew skills were duplicated on the same vehicle

- Fixed the issue where the AI opponent engine sound continued to play after their destruction

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

aktivan je boost X3 (xp, crew i commander) pa navalite

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Armored Warfare

da i ja sam vidio neke boosteve, sulude kolicine expa pa sam mislio da sam postao stronK

dok nisam vidio da su bustevi ukljuceni

nisam dobio premium kao sto kazu za login da se dobije 1 dan svaki od 4 iduca dana

otkljucal sam gvozdiku i super se zabavljam, i zanima me kak ste ju vi opremili?

aim time je tolko dobar da neznam kaj popravljat, rado bi traverse kupole, dmg vec jesam

i stavio sam comandera sa module dmg opcijom, i to isto loaderu - samo da trolam

EDIT: jel me mozes zvonzi pozvat u klan? vec mi ide na usi sam igrat

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 15:45 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

EDIT: jel me mozes zvonzi pozvat u klan? vec mi ide na usi sam igrat

ne znan bas jel se igra u BUGu, osin ako se nesto promijenilo otkad san otisa... konstantno je bilo nas 2, maksimalno 3 online...

ako se nije nista promijenilo nabolje, a zelis timsku igru, preporučam ti [BAFOR] Balkanski forumaši, ekipa je odlicna, svaku vecer se igra PVE i PVP, imamo i TS...

ako te zanima, evo vise detalja: https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?43183-Klan-Balkanski-foruma%C5%A1i-regrutiraju

WOT-- moomy94 AW-- moomy
17 godina
moderator
Armored Warfare

U čemu je fora s ovim premiumom? Svaki put kad se ulogiram, dobijem dan premiuma (sad sam na 4 dana).

0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

pa napisali su da daju po jedan dan prem. svaki dan za ulogiravanje, nisam znao da mozes natuc smaim ulogiravanjem odma 4 dana

a i ovi bonusi su ljepo sjeli, zavrsio skoro sve t3 i kupio nekoliko cetvorki, puno je lakse to ovak rjesavat

ali vec sad vidim da ce falit hrpu para na visim tirovima za kupnju tenkova i opremanje

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Armored Warfare

imam jedno tehnicko pitanje - posto mi igra dosta dugo ucitava prije borbe i nakon borbe, a to je jos pocelo 2013. u wowp-u, pa me zanima jel neko ima SSD i dal se tada sve to brze ucitava i radi fluidnije

mislim da mi je to od harda koji je usko grlo i planiram ic na SSD pa ak neko ima iskustva s tim, pliz feedback

i neznam dal se to jos nekom dogadja, imam opaki bug da mi se consumablesi koji su stavljeni u garazi pomijesaju u borbi, pa se mijenjaju, cak imam i skrin shot di su mi 2 mala repair kita prisutna odjednom u borbi, pa mi se promjesaju 2-3 puta dok odbrojava prije pocetka borbe, strasno ....

i da nasao sam 11 komada onih nekih consumablesa tipa coca cola, a nisam ih sigurno kupio... jel to bio neki gift ili kaj? nije mi jasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armored Warfare

Ne znam jeste vidjeli/skužili ali ima nagradna igra koja je trenutno aktivna. Treba tijekom trajanja eventa pobijediti 5 puta u PvP bitkama da bi se upalo u bubanj za nagrade. Može se igrati na bilo kojem tieru sa premium ili non-premium vozilima. Imaju dvije runde natjecanja, prva od 27.11-29.11. i druga od 4.12. do 6.12. 

Ima popriličan broj nagrada : 

For each round, we have prepared the following pool of prizes:

• 30 x Zhalo-S MERC
  • 30 x VFM 5 MERC
  • 30 x LAV 150 90 MERC
  • 30 x AMX 10P 90 MERC
  • 30 x MBT-70 MERC
  • 15 x Shishkin Bundle
  • 15 x Wölfli Bundle
  • 9 x MERC Pack
It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ED63 kaže...

ali vec sad vidim da ce falit hrpu para na visim tirovima za kupnju tenkova i opremanje

I ja otključao T-72 i fali mi malo blokirane štete za Chiftaina, al nemam para ni za jednog (imam ukupno 200k a oba tenka su po 1,9 mil)

14 godina
neaktivan
ED63 kaže...

imam jedno tehnicko pitanje - posto mi igra dosta dugo ucitava prije borbe i nakon borbe, a to je jos pocelo 2013. u wowp-u, pa me zanima jel neko ima SSD i dal se tada sve to brze ucitava i radi fluidnije

mislim da mi je to od harda koji je usko grlo i planiram ic na SSD pa ak neko ima iskustva s tim, pliz feedback

i neznam dal se to jos nekom dogadja, imam opaki bug da mi se consumablesi koji su stavljeni u garazi pomijesaju u borbi, pa se mijenjaju, cak imam i skrin shot di su mi 2 mala repair kita prisutna odjednom u borbi, pa mi se promjesaju 2-3 puta dok odbrojava prije pocetka borbe, strasno ....

i da nasao sam 11 komada onih nekih consumablesa tipa coca cola, a nisam ih sigurno kupio... jel to bio neki gift ili kaj? nije mi jasno

meni je igra na SSD-u i ucitava se brzo..

HAKOSUKA
10 godina
neaktivan
Gdje se u igri vide misije, kao npr ta za 5 pvp pobjeda?

0 0 hvala 0
11 godina
Armored Warfare

pozz, jel ima ko zainteresiran za pve t5 i t4 ? ako ima nek šibne pm tu ili kontaktira u gamu nic je Kapo5. Fin ovaj chiftain samo t95 iz wota se brze okrece 

E da, neki osvrt na game usporedba s wotom, po meni wot trenutno bolji, serveri su bruka još na aw, pogotovo kako se igra pokreće preko launchera koji je torent i radi u pozadini, i kad izgasi se igra ostaje raditi.

Najviše me iritira što se nemože alt tabat iz igre s windows keyom, tako da igram igru u window modu, a i puno je teža za kompjuter dok se recimo wot može gurat na maxu s gtx 750 ti(mada ni to nije igrivo baš ono fluidno za moj ukus), ovo nikako pogotovo na mapama di ima puno grmlja tipa narow pass ili kako se zove.

No da će ovo bit bolja igra od wota ne vjerujem, iz jednostavnog razloga što je puno kompleksnija, a ljudi ne mogu shvatit ni wot mehaniku(ili ne žele igraju samo za zabavu), tako da ne vjerujem da ce player base bit ogroman već ce igrat fanatici, i oni sto neznaju di gone.

Sto se tiče gameplaya, puno je više zasnovano na timu, u wotu moš uletit među 2 3 tenka i polomit ih tu baš i ne, tenkovi su puno sporiji, a oni što idu brzo serverski ih nemožeš pogodit  fizika je nekako bestežinska pogotovo kod ovih na kotačima  koda vozim žele tenk kad udari od nešto...

Ono što  vjerovatno većinu veseli je arty koji  ne faljiva za 700 dmg , mada ono što je loše treba čekat 2 minute minimalno za odigrat pvp  i onda ovakav game 

Za imat dobar game treba puno više mozgat i imat  veći map awernes nego u wotu, što nije loše, al ja igram da chilam ne da mozgam   

No opet ono što je najbolje je pve, nemoram se zamarat s siemkama,  i ostalim online pošastima  već mogu imat "kontrolirani" game  pogotovo ako se igra u plt, niti ima živciranja niti mi se roditeljima štuca od pustog  plača u četu kad nekoga ubiješ ili kad gubite i to je ono što je odlično tako da je armored warfare nadaleko najbolji onilne single player tenkovski MMO 

Do tenkanja 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armored Warfare

Alt- Tab uredno radi meni na Windows 8.1, ne koristiš prečac windows + d, nego samo alt-tab.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
milanji kaže...

Alt- Tab uredno radi meni na Windows 8.1, ne koristiš prečac windows + d, nego samo alt-tab.

Ima kvaka da radi kad je pokrenut neki prozor ili browser da ima na nešto prebaciti, inače ne radi. Ali ctrl+alt+del/task manager spasi stvar.

15 godina
DrNasty kaže...
Ima kvaka da radi kad je pokrenut neki prozor ili browser da ima na nešto prebaciti, inače ne radi. Ali ctrl+alt+del/task manager spasi stvar.

evo preteko si me, tak i ja radim: za izlazak iz aw-a samo alt-tab sa task managerom aktivnim

preporucio doktor N.!

p.s. jel onaj njihov klijent prek kojeg se starta igra, jel se on moze ubit da ne radi u pozadini dok igram? task manager mi ga samo baci u sakrivene ikone u taskbaru - jel to znaci da je on u nekom stand-by modu?

i zna mi se dogodit da kad pokrenem cross fire da on zasobom povuce aw i loadaju se obje igre i lap pocne stucati...

11 godina
milanji kaže...

Hmm, kaj je winows 8.1 to onaj tablet os , jos i dalje na windows 7, prešo na njega samo radi drajvera windows xp 

DrNasty kaže...
milanji kaže...

Znam, al tlaka mi je stiskat 3 tipke kad inace se stiska 1 , onda još treba miš pomaknit da ocu otvorit task menager... Nezz banalno i zvuci glupo al dojadi kad non stop alt tabaš, a u pozadini je uvjek browser ukljucen s muzikom i facom...

ED63 kaže...

preporucio doktor N.!

p.s. jel onaj njihov klijent prek kojeg se starta igra, jel se on moze ubit da ne radi u pozadini dok igram? task manager mi ga samo baci u sakrivene ikone u taskbaru - jel to znaci da je on u nekom stand-by modu?

i zna mi se dogodit da kad pokrenem cross fire da on zasobom povuce aw i loadaju se obje igre i lap pocne stucati...

Može se izgasi, bar ga ja izgasim ako odlučim igrat PVP.

15 godina
LordNIbbler kaže...
.... jos i dalje na windows 7, prešo na njega samo radi drajvera windows xp 

....Znam, al tlaka mi je stiskat 3 tipke kad inace se stiska 1 , onda još treba miš pomaknit da ocu otvorit task menager... Nezz banalno i zvuci glupo al dojadi kad non stop alt tabaš, a u pozadini je uvjek browser ukljucen s muzikom i facom...

.... Može se izgasi, bar ga ja izgasim ako odlučim igrat PVP.

1....i ja sam na sedmici, radi mi ok, tek kad ubodem SSd mozda odem na 8, tlaka mi je ucit opet novi OS (zato sam i office ostavio na 2003 verziji)

2... kad imas task manager otvoren, sa alt tab se prebacujes, to su samo 2 tipke, tak i pokrenes igru pa ti je lakse - i mene nervira to, jer sve wg igre odma prebacuju na desktop ak nekaj trebam pogledat, i iz garaze, iz borbe i iz loading screena, ovo je samo dokaz ljenih programera

3.... a KAKO se IZGASI pobogu?

11 godina
neaktivan
Armored Warfare

@ED...>show hidden icons>desni klik i "exit"....tad si siguran da ne ide promet (torrent) i usporava vezu..

posjedujem osmicu , see you on the battlefield..

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
ED63 kaže...

1....i ja sam na sedmici, radi mi ok, tek kad ubodem SSd mozda odem na 8, tlaka mi je ucit opet novi OS (zato sam i office ostavio na 2003 verziji)

3.... a KAKO se IZGASI pobogu?

Ista stvar dok radi ne mjenjam, ima jedna stvar koja me trenutno iritira na 7-ci al mi nije uber bitna da mijenjam, ako uzmem drugi ssd onda cu vjerovatno morat jel nije baš najpametniji windows 7 kad su 2 ražličita controlera od ssdova....

evo kako ja  

12 godina
neaktivan
Nevjerovatno koliko je ova igra zabavnija za igrat u odnosu na WOT, ugodnija za grindati ako ništa drugo ono zbog MM-akera, koji te ne baca 2 i 3 tiera više. Stock vozila su dosta lakša za igrati nego u WOT u a i premium tenkovi fino zaradjuju. Uzeo MTB 70, Zhalu i onog AMX tda Merc edition i credits pljušte ko ludi a vozila su zabavna za igrat.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armored Warfare
    • From the 4th of December to the 3rd of January, players will receive 200 percent reputation bonusfor their first victory of the day
    • From the 4th of December to the 6th of December, players will receive a 25 percent discount on Global Reputation conversion

We hope you will enjoy these bonuses, because we are just getting started!

https://aw.my.com/gb/news/general/december-armored-warfare
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
milanji kaže...
    • From the 4th of December to the 3rd of January, players will receive 200 percent reputation bonusfor their first victory of the day
    • From the 4th of December to the 6th of December, players will receive a 25 percent discount on Global Reputation conversion

We hope you will enjoy these bonuses, because we are just getting started!

https://aw.my.com/gb/news/general/december-armored-warfare

..koja navlakuša, malo čudna matematika, umjesto 2x za prvu pobjedu je 3x i gdje je tu 200% ?

A za ovo drugo jedini je cilj prodati što više zlata. Jadan event.

battlelog pukycro
16 godina
neaktivan
Armored Warfare

Ako s 100 % boosta dobijaš ukupno duplo, onda s 200 % troduplo. Zlato se mora nekad prodati ili na premium tenk ili konvertirati, još ću pričekati jer event traje do 4.1. a možda još ubace nešto između. Mene više brine što nema dovoljno igrača u PVP borbama, čekanje je veliko na tierima 8,9, a arty da ne pričam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

kak sam sad vecinu tira 3 elital i preso na tir 4, cekanje je ocajno van spice prime - timea, a sve zbog hrpe t4 artija koji cekaju da udju

bas me nocas pita tip u PvE zasto sam uzo arty?

duh, coece, tek je kupljena pa da ju probam malo (m109) i da mozda nekog vraga otkljucam, a i neda mi se cekat pola sata da udjem u borbu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armored Warfare

Arty je na žalost više problem nego korist u PvE, meni se često događa da ispadne da kada nam se pridruži arty u PvE da je to jedan igrač manje. Ima iznimki ali jako rijetko se naleti na njih. A i primjetio sam da u PvP-u i kada napokon upadneš u match da su protivnički arty u 90%  slučajeva platoonani a u tvom timu ti i drugi arty ste upali solo.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

Jel ima netko torrent link za igru jer preko ovog njihovog clienta je brzina skidanja katastrofa

Bilo kuda Opel svuda! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 13:41 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

nisam igrao mjesec dana.ima li ista novoga ili je igra dosadna kao i prije?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice