Arma pomoć

poruka: 12
|
čitano: 1.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Arma pomoć

Evo ovako,želio bi imat Armu na engleskom.Skinio sam 0.3 patch,i sve napravio kako piše ali i dalje neće,sve je na je***om češkom.

Ima li ko iskustva s ovim.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma pomoć

treba mi jedno normalno objašnjenje u vezi ove igre...  mislim na prvi armed assault (arma)

radi se o sistemskim zahtjevima... ovako kaže na netu: http://www.yougamers.com/gameometer/10150/

e pa sada pogledajte moje specifikacije... kada stavim sve na very high i pojačam draw distance na maksimalnih 10 000 m , fps-ovi igre padaju na oko 25 što je za jednu pucačinu poprilično neigrivo... kada smanjim draw distance na oko 2000m igra se diže na 60 FPS što je i max... međutim u nekim areama zna past i na 45FPS...

nerazumijem kakav komp trebaš da imaš za ovako nešto a igra je izašla 2007... pitam se ko je uopće to mogao onda igrat sve na max ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 1:59 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma pomoć

2012-07-23 02:35:49 - arma
Frames: 2556 - Time: 56155ms - Avg: 45.517 - Min: 33 - Max: 64

eto ga mjereno sa frapsom kada je sve na ver high a distance je na nekih 2000/10000m... kada smanjim terrain details na normal fps-ovi se dižu na 55-60...

ne razumijem za što i kakve specifikacije je rađena ova igra... nemogu vjerovat da mi šteka na mojoj konfi... ajd nek se javi netko tko ima više iskustva sa arma serijalima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arma pomoć

Vjerojatno je lose optimizirana , mozda ima kakav patch za tu igru !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma pomoć

stavio ja i patch ali ne pomaže... kažu da je ta igra više CPU oriented nego GPU...

ali razumiješ ti to... 2012. je godina, ja imam high end machine i još uvijek je nemoguće igrat sve na naj-naj... zamisli kako je onda bilo 2007. kada je i izašla..

čus sam da je igra prvobitno razvijana kao ratna simulacija za američke vojnike... možda im je onda NASA posudila jedan od svojih superkompijutora.. ko će ga znat ... :D

baš ću probat dvicu ovih dana testirat... nadam se da se tu NASA malo spustila na zemlju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Arma pomoć
sylar951 kaže...

stavio ja i patch ali ne pomaže... kažu da je ta igra više CPU oriented nego GPU...

ali razumiješ ti to... 2012. je godina, ja imam high end machine i još uvijek je nemoguće igrat sve na naj-naj... zamisli kako je onda bilo 2007. kada je i izašla..

čus sam da je igra prvobitno razvijana kao ratna simulacija za američke vojnike... možda im je onda NASA posudila jedan od svojih superkompijutora.. ko će ga znat ... :D

baš ću probat dvicu ovih dana testirat... nadam se da se tu NASA malo spustila na zemlju :D

Jesi li baš stavio zadnji patch? Danas je izašao novi. Je li imaš originalnu ili kopiju verziju igre?

Isključi Post Processing, on puno uzima perfomansi a čak kvari izgled, smanji Anti-Alliasing, i to je to. Letit će onda.

Edit: Vidim da pričaš o prvoj armi. Zadnja verzija ti je 1.18, ili 1.19 mislim, ako si to instalirao i ako je igra original, onda rješenja nema. Da, prezahtjevna je igra malo, a i 10k km je malo previše i ne treba ti pa možeš slobodno spustit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 13:08 (Ranko Kukumar).
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Jesi li baš stavio zadnji patch? Danas je izašao novi. Je li imaš originalnu ili kopiju verziju igre?

Isključi Post Processing, on puno uzima perfomansi a čak kvari izgled, smanji Anti-Alliasing, i to je to. Letit će onda.

Edit: Vidim da pričaš o prvoj armi. Zadnja verzija ti je 1.18, ili 1.19 mislim, ako si to instalirao i ako je igra original, onda rješenja nema. Da, prezahtjevna je igra malo, a i 10k km je malo previše i ne treba ti pa možeš slobodno spustit.

hehe.. i ja sam iz početka mislio da je 10k km ali zapravo su metri... zamisli šta bi tek bilo da se stvarno vidi 10 soma kilometara {#} to ti je kao još 20tak postojećih mapa zajedno pošto je sharni island 400km2

imam 1.05 european patch, to je nešto kao 1.08 international patch... još imaš 1.14 i 1.18 (final) ali tu su samo malo poboljšali AI path finding i tak.. nikakve bolje performanse..

a pazi sada ovo:

2012-07-26 06:38:38 - arma
Frames: 2958 - Time: 107358ms - Avg: 27.553 - Min: 23 - Max: 49

to ti je sve na veryhigh i stavljeno 10000m distance... kada staviš max distance, terrain detail automatski pada na normal i nemožeš ga stavit na više..

vidiš kako fino radi hehe {#}

17 godina
sylar951 kaže...

2012-07-23 02:35:49 - arma
Frames: 2556 - Time: 56155ms - Avg: 45.517 - Min: 33 - Max: 64

eto ga mjereno sa frapsom kada je sve na ver high a distance je na nekih 2000/10000m... kada smanjim terrain details na normal fps-ovi se dižu na 55-60...

ne razumijem za što i kakve specifikacije je rađena ova igra... nemogu vjerovat da mi šteka na mojoj konfi... ajd nek se javi netko tko ima više iskustva sa arma serijalima

Gle, ako imas toliku razliku izmedu minimum i max FPS-a.... najbolje ti je probati limitirat FPS jer ce ti frame drop biti manje osjetan otnosno stekanje...... rekao bih ti da ukljucis vsync ali prevelika je razlika izmedu tvojih 64 i 33, tako da.... probaj limitirati max FPS na 40-50 (mislim, igraj se malo s tim) i trebalo bi biti bolje, kak limitirati? imas Bandicam, skines, otvoris i stavis limit na koliko hoces FPS-a (samo iskljuci kvacicu za snimanje tako da ti se ne snima).... igra je zahtjevna, sto je tocno razlog nez, ali po meni je bolje igrati na konstatno manjem FPS-u nego malo na visokom pa malo na 30 i ispod itd jer ce ti stalno biti prisutan taj gadan osjecaj stekanja zbog frame dropova... ovako ces to barem smanjiti dok netko vec ne sredi igru s patchem ili s cim vec.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 7:16 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Arma pomoć

tolika je razlika bila jer sam bio na nekoj uzvišenoj cesti gdje je s jedne strane bila pustinja a sa druge strane pogled na grad pa kad sam okrenut prema pustinji je 60 a kada se naglo okrenem prema gradu onda fps-ovi padnu pa se dignu... uglavnom kada terrain detail stavim na normal i distance na oko 2500m igra ima konstantni 55-60 FPS

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sylar951 kaže...

tolika je razlika bila jer sam bio na nekoj uzvišenoj cesti gdje je s jedne strane bila pustinja a sa druge strane pogled na grad pa kad sam okrenut prema pustinji je 60 a kada se naglo okrenem prema gradu onda fps-ovi padnu pa se dignu... uglavnom kada terrain detail stavim na normal i distance na oko 2500m igra ima konstantni 55-60 FPS

Instaliraj zadnji patch (IMA razlike u perfomansama između 1.05 i 1.19, i to ogromna) i trebalo bi raditi.

Ako imaš crackiranu igru onda nemamo što pričat i nemaš se što žalit.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Instaliraj zadnji patch (IMA razlike u perfomansama između 1.05 i 1.19, i to ogromna) i trebalo bi raditi.

Ako imaš crackiranu igru onda nemamo što pričat i nemaš se što žalit.

eto, sredio 1.18 patch zajedno sa queen's gambit ekspanzijom... sve na very high i 3200m distance mjereno na istom mjestu kao i prošli put..

2012-07-31 10:43:08 - arma
Frames: 3064 - Time: 52564ms - Avg: 58.291 - Min: 47 - Max: 64

čini se da taj patch stvarno poboljšava performance ali sada vidim i zašto.. pa oni su komplet promijenili skoro sve teksture flore i buildinga.. ljepše izgledaju a i lakše se učitavaju.. (iako još uvijek na nekim mjestima, obično gradovima, FPS-ovi znaju na kratko past ispod 50 ali neosjetno je)

14 godina
Arma pomoć

Pa to su super perfomanse, teško da ćeš u ijednoj igri imati min 60, avg 60, max 60. Bez obzira na GPU.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 11:07 (Ranko Kukumar).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice