ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
11 godina
ARMA II DayZ mod

Evo probao sam sa sixluncherom i radi, a radi i s dayz commanderom

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zna li netko kako dignuti FPS u DayZ, i opcenito u Armi? Ovo postaje nevjerojatno iritantno. Igram Crysis 3 na high sa solidnih 45 FPS, i pokrenem Armu sa 20. max 28 FPS (da se razumijemo ne usporedujem te dvije igre i znam da je ArmA vojni simulator, i znam da ima uzasni engine)... Postoji li neki nacin da se digne FPS? Frend mi ima skoro duplo gori PC od mene, pa ipak igra na high sa 60 FPS, 50 FPS u gradovima i sumama.

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: ARMA II DayZ mod

smanji detalje unutar igre, rezoluciju i 3d teksture. to uvijek pomogne. a nekog drugog lijeka i nema

meni singleplayer radi na 20-60 fps, dayz 10-50 max ako imam sreće. uglavnom je 20-30 što je sasvim dovoljno za igranje. navodno amd procesori imaju problema s igrom pa fps skače ko lud, ne znam jel i ti imaš takav

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 5:11 (Skull1989cro).
13 godina
neaktivan
marinac88 kaže...

Pozdrav, posto sam novi u ovome moze li mi netko objasnit kako se spajati na servere skidati modove i ostalo? Probao sam preko steama ulazit u igru i tamo trazit servere ali uvijek izbacuje neki error.
Hvala unaprijed

skini DayZ komander on je najbolji za to.....

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
dumanix kaže...

lpe77, koji ti je nick tamo na HSH?

marinac, provaj s ovim http://play.withsix.com/

isti kao i ovdje ali ne igram odavno....frendu počeo faks pa nam se baza raspala nisamo je mogli održavati  pa pristali igrat a u to izašao Standalone tako da smo se na to pribacili i to je to...

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 1:43 (Ipe77).
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Zna li netko kako dignuti FPS u DayZ, i opcenito u Armi? Ovo postaje nevjerojatno iritantno. Igram Crysis 3 na high sa solidnih 45 FPS, i pokrenem Armu sa 20. max 28 FPS (da se razumijemo ne usporedujem te dvije igre i znam da je ArmA vojni simulator, i znam da ima uzasni engine)... Postoji li neki nacin da se digne FPS? Frend mi ima skoro duplo gori PC od mene, pa ipak igra na high sa 60 FPS, 50 FPS u gradovima i sumama.

nije engine loš jer kad bi ovo sve stavio na engine od Crysis 3 pao bi na dupe shvatite da je to takva igra jbga MOD je i mora bit lošije ali ima par trikova za podić fps al ništa puno potraži po googlu možda ti bude šta korisno....

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

nije engine loš jer kad bi ovo sve stavio na engine od Crysis 3 pao bi na dupe shvatite da je to takva igra jbga MOD je i mora bit lošije ali ima par trikova za podić fps al ništa puno potraži po googlu možda ti bude šta korisno....

Sto se engina tice, engine je zaisa los, i u ArmA 2 i u ArmA 2 OA (a u DayZ pogotovo)

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Sto se engina tice, engine je zaisa los, i u ArmA 2 i u ArmA 2 OA (a u DayZ pogotovo)

nemoj pričat gluposti i uspoređivat engine od crysisa s armom lol wtf....koji ste vi likovi...

Team32Ipe77
15 godina
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

nemoj pričat gluposti i uspoređivat engine od crysisa s armom lol wtf....koji ste vi likovi...

Slažem se sa kolegom lpe77. Nemožete uspoređivati engine koji je ispoliran radi boljeg izgleda, i engine koji mora držati mapu površine Londona (mislim da je Chernarus otprilike kao london ako se nevaram, tak je negdje pisalo), i + još pitaj Boga kolko sitnijih detalja, jer engine ti generira svaku kost u tijelu. Mislim da kad bi CryEngine tako nešto morao pokretati, da bi bile 3x lošije perfomanse (zapravo siguran sam da nebi ni uspio handleati to sve).

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

I opet vi krivo kuzite... Ne usporedujem te dvije igre, niti ta dva engina, nego samo kazem da, ako mi je PC dovoljno jak da bez problema vrti Crysis 3 bez ikakavog lagg-a, trebao bi moci i Armu valjda, znaci da pokazem da nije problem do mog kompjutera

0 2 hvala 0
11 godina
protjeran
$Mikulich$ kaže...

I opet vi krivo kuzite... Ne usporedujem te dvije igre, niti ta dva engina, nego samo kazem da, ako mi je PC dovoljno jak da bez problema vrti Crysis 3 bez ikakavog lagg-a, trebao bi moci i Armu valjda, znaci da pokazem da nije problem do mog kompjutera

al ti još ne shvaćaš da crysis i arma nisu iste igre. arma ima masu scripta za hrpetinu stvari i sve to utječe na loše performanse dok se igra, pogotovo dayz koji ima scripte za  sve igrače koji igraju, iteme na njima, vozila, oružja itd itd itd.  crysis u sebi nema ništa tako zahtjevnoga 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 22:51 (Skull1989cro).
13 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...
$Mikulich$ kaže...

al ti još ne shvaćaš da crysis i arma nisu iste igre. arma ima masu scripta za hrpetinu stvari i sve to utječe na loše performanse dok se igra, pogotovo dayz koji ima scripte za  sve igrače koji igraju, iteme na njima, vozila, oružja itd itd itd.  crysis u sebi nema ništa tako zahtjevnoga 

dobro ti govori Skull shvati to i DayZ je MOD....ako znaš što to znači da je nešto mod {#}

Team32Ipe77
13 godina
$Mikulich$ kaže...

Kažeš da je real virtuality 3 AKA engine iz arme 2/oa, loš. Pa onda kažeš da ovi krivo kuže, jedina osoba koja ne shvaća da je engine puno više od fancy grafike ste vi. Dok to ne shvatite, nema se što ovdje raspravljati, malo pogledaj što je ova engine sve sposoban raditi, pa onda izjasnite svoje mišljenje.

A kad se već govori o grafici, meni ARMA 3 ima lijepši štih, odnosno sama grafika mi izgleda oku ugodnije od one iz crysis trice.

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Khm.. ok.

Nego, evo naletio sam opet na home sweet home server.. Prvi put da nisam umro u 20 minuta. Nasao makarov SD (i ammo), Winchester (isto sa podosta municije).. Cak i hrane, vode.. Odjecu novu (neki hipi stil), i odjednom popijem metak jer me neki idiot sto kampa u fire station ubio..

Sad sam se opet spawnao, nasao dosta municije, odijelo itd.  a nigdje oruzja.. sada ce restart pa mozda nadem nesto

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

mala pomoć

imam dvd verziju Arma2, da li bi mi Arrowhead bio kompatibilan ako bih ga uzeo na steamu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Orgasmatron kaže...

mala pomoć

imam dvd verziju Arma2, da li bi mi Arrowhead bio kompatibilan ako bih ga uzeo na steamu?

hmmm ne bih znao reć ali mislim da možeš koristit Armu 2 FREE verziju ako kupiš Armu OA ali si onda uskraćen za neke stvari http://www.arma2.com/supply/free.html

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 1:11 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ima li netko iskustva sa slijedećim problemom

kada odem na multiplayer sučelje ( A2 OA) za svaki Epoch server mi označi crveno da mi je potrebna 1.62.103.419 verzija, a moja je valjda time 1.62.

naravno da imam Epoch mod instaliran i preko DayZ Commandera uredno se spajam na sve epoch servere (1.62.103.719).. ali iz same igre (tu su neki serveri meni zanimljiviji jer navodno ima ekipe sa "naših" prostora) ne

Sve sam uzeo na Steamu.

hvala ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Orgasmatron kaže...

ima li netko iskustva sa slijedećim problemom

kada odem na multiplayer sučelje ( A2 OA) za svaki Epoch server mi označi crveno da mi je potrebna 1.62.103.419 verzija, a moja je valjda time 1.62.

naravno da imam Epoch mod instaliran i preko DayZ Commandera uredno se spajam na sve epoch servere (1.62.103.719).. ali iz same igre (tu su neki serveri meni zanimljiviji jer navodno ima ekipe sa "naših" prostora) ne

Sve sam uzeo na Steamu.

hvala ;)

"Orgasmatron"....

11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

da?

0 0 hvala 0
17 godina
ARMA II DayZ mod

Otvoren je DayZ Epoch domaći server - "HDayZ" - tražite - HDZ.

Više informacija u zasebnoj temi!

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Za ARMA 2 + operation Arrowhead acc ili key dajem Mark of Ninja key i 5$(na vas racun)

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Evo AMRA 2 popusti

https://store.bistudio.com/arma2-games

Ono što je potrebno za DAYZ mod ni 5 eurića

https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations-steam-version

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...

kaj mi onda točno treba za dayz mod?

jel dosta arma 2 complete collection ?

jer vidim pod opis na prvi link pišu...."sve što vam je potrebno za igranje dayz moda"....

ili baš trebam i ovaj combined operations ?

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
LuX_CRO kaže...

kaj mi onda točno treba za dayz mod?

jel dosta arma 2 complete collection ?

jer vidim pod opis na prvi link pišu...."sve što vam je potrebno za igranje dayz moda"....

ili baš trebam i ovaj combined operations ?

Arma 2 i Operation Arrowhead.

To dvoje skupa se zove Combined operations.

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

ok ,onda znači piknem arma 2 complete collection za 7 ojraq i mirna bosna?

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Roko567 kaže...

Da... Kad kupis skini samo arma 2, operation arrowhead i operation arrowhead beta.

I onda si lijepo skini Dayz commander i preko njega skini dayz i spajaj se na servere. Uzivaj!

1971- ∞
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

točno! {#}

EDIT: savjetujem da probaš DAYZERO https://zombies.nu/index.php?p=home&s=se2 i EPOCH MOD...neznam kako im stoje serveri ovi od ZOMBIES.NU davno nisam igrao ali su bili bolji od običnog DAYZ-a jedno 1000 puta barem meni {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 17:43 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo sad se skupila ekipa.. Ja i jos dva frenda. Naletili na AI skupinu, porokali ih.. Sada imamo humvee, svatko po DMR, AKS sa kobrom, PDW-i, Alice Backpack.. Ready to kill some bambies :3

0 0 hvala 0
13 godina
$Mikulich$ kaže...

Evo sad se skupila ekipa.. Ja i jos dva frenda. Naletili na AI skupinu, porokali ih.. Sada imamo humvee, svatko po DMR, AKS sa kobrom, PDW-i, Alice Backpack.. Ready to kill some bambies :3

Kako ja volim kada ljudi govore "hebes bambije", "bambije triba pobit" "bambiji su idioti" i takve idiotarije, a zaboravljaju da u pocetku ni oni samo nisu bili DayZ profici full geared. I 90% vas sere po bambijima i zagovara njihovu smrt, a kada umrete bez geara il iicega, anda rageate kako su vas ubili iako niste imali gear... Pa je*iga, ima tu dosta licemjerja, ne?

Licemjerjet... ne... ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 17:48 (SimeKZ).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

Kako ja volim kada ljudi govore "hebes bambije", "bambije triba pobit" "bambiji su idioti" i takve idiotarije, a zaboravljaju da u pocetku ni oni samo nisu bili DayZ profici full geared. I 90% vas sere po bambijima i zagovara njihovu smrt, a kada umrete bez geara il iicega, anda rageate kako su vas ubili iako niste imali gear... Pa je*iga, ima tu dosta licemjerja, ne?

Licemjerjet... ne... ? 

ljudi više neznaju što znači biti bambi i koje je pravo značenje te riječi u DayZ-u,pogotovo novi ljudi to prvi put čuju od kad je standalone došao i sad ono svi to izgovaraju bez potrebe i da neznaju u nekim trenutcima zašto 

Team32Ipe77
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice