- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako niste vidjeli, igra je puštena u prodaju u alpha verziji jučer:
Ako niste vidjeli, igra je puštena u prodaju u alpha verziji jučer:
ma vidjeli smo ali je igra bezobrazno skupa s obzirom da je u pre alphi i nije niti malo dovršena i po mom mišljenju ima tu još puno puno posla
Sretna Nova!
Zamolio bi ako ima neko voljan da mi da ruke namjestit ovaj mod, imam combined operations, instaliro sam dayz mod sa steama, ali očito tu ima još puno updatea. Ako je neko voljan može mi se javit na pm. Tenk ju!
Sretna Nova!
Zamolio bi ako ima neko voljan da mi da ruke namjestit ovaj mod, imam combined operations, instaliro sam dayz mod sa steama, ali očito tu ima još puno updatea. Ako je neko voljan može mi se javit na pm. Tenk ju!
Evo ti guide kako podesit i igrat DayZ mod
Sretna Nova!
Pfff..hvala, a koja je šema sa standaloneom? Jeli već bolji i sadržajniji od moda?
Malo je optimiziraniji, grafika je ljepsa, invenotry je novi, poboljsan i jednostavan. Jos se cekaju auti i neke stvari. Kroz 2014 bi sve trebalo uci unutra. Racunaj da je tek pre-Alpha a izuzetno je igriva i jako dobra.
Sretna Nova!
Pfff..hvala, a koja je šema sa standaloneom? Jeli već bolji i sadržajniji od moda?
po mom mišljenju DAYZ epoch mod i DAYZERO mod su za sad još po sadržaju ispred same DAYZ igre ali što se tiče grafike i neki stvari standalone je bolji ali ima tu još dosta posla
Pozdrav, ima li tko da prodaje ili mijenja account sa Arma Combined Operations. Posaljite poruku, zaniteresiran sam.
Pozdrav, ima li tko da prodaje ili mijenja account sa Arma Combined Operations. Posaljite poruku, zaniteresiran sam.
pa nije arma toliko skupa za kupit :D
znam da nije, ali imam nekoliko accountova i keyeva za razmjenu pa bih radije to mijenjao
znam da nije, ali imam nekoliko accountova i keyeva za razmjenu pa bih radije to mijenjao
dobro mislim samo kažem...
Ako netko osim trenutno aktualnog DayZ Stanalone igra i Epoch mod neka se javi igram na Home Sweet Home v.2 serveru pa možemo skupa zaigrat...
Pozz, tražim neki dobar server i domacu ekipu sa foruma za igranje... Dosadili su mi ruski serveri (samo te nalazim na DayZ commander) :)
EDIT: Ne standalone verzije nego mod verziju
uhh, nije li to malo glupo? Nego, koliko je ljudi na tom serveru?
Mogao bih onda nekad navratit, ha? :D
to je katastrofa....navratite na Home Sweet Home v2 server (Epoch mod) uvijek je skoro pun (50/50) bazu imam TS također
to je katastrofa....navratite na Home Sweet Home v2 server (Epoch mod) uvijek je skoro pun (50/50) bazu imam TS također
Standalone ili mod verzija?
pa mod verzija naravno (Epoch mod) :D
Naletit cu sutra, daj IP :3
Naletit cu sutra, daj IP :3
IP Server: 193.111.140.42:2302
IP Teampseak: eurots8.gameservers.com:9199
Password Teamspeak: W3llc0m3
Kako igrati dayz arma mod? Nemogu ga instalirati na steamu neznam zašto.
Jel imas ARMA Operation Arrowhead i ARMA II ?
Ne. Mislio sam da je arma2 mod za dayz. Znaći to moram kupiti da bi mogao igrati arma2?
Ne. Mislio sam da je arma2 mod za dayz. Znaći to moram kupiti da bi mogao igrati arma2?
DayZ je nastao kao mod za armu. Da igraš Armu trebaš imati armu, da igraš dayz mod moraš imati armu, da igraš DayZ Standalone trebaš kupiti DayZ Standalone
šta tebi zapravo nije jasno???!!!.....ARMA II je posebna igra za koju je napravljen mod DayZ koji je jako brzo postao popularan te su njegovog autora zaposlili da napravi cijelu samostalnu igru koja je izašla prošli mjesec i zove se DayZ Standalone!!!
Pa nije mi jasno kad neki govori "dayz arma mod" onda neki kažu "arma mod" a igraju dayz i logično je da se radi o igri dayz, ali kako vidim sada to nije istina.