ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 421.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
Re: ARMA II DayZ mod
SimeKZ kaže...

Mozda je problem sta si pokupio ban jer te registriralo kao combat logger ako je netko bio kraj tebe ili nesto.

ne ne, prazan server, u tom trenutku sam bio sâm na serveru, ali obično bude max 2-3 igrača. I bio sam na nekoj poljskoj cesti, daleko od zombija ili bilo čega.

Mislim da je problem u tome što sam vozio autobus, ali i prije mi se znalo crashat dok sam bio na biciklu pa bi logirao normalno a bicikl bi našao 20-30m dalje.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Ne razumem negde cujem da je igra samostalna a negde da je mod sta je sad istina?

DayZ je mod za Armu II: Operation Arrowhead,a DayZ Standalone je igra koja je u razvoju i još se nemože kupiti 

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Molio bih vas za pomoć.

Jučer je nestalo struje (bura grr) dok sam se vozio autobusom, naravno ugasio se komp, i nakon toga se ne mogu spojiti na isti server. Neznam dal je problem u tome što sam bio u vozilu ili što win nisu pravilno ugašeni, ili pto se arma nije pravilno ugasila..

Danas se spajam normalno na bilo koji server, na ovog gdje mi je autobus se sve pokrene normalno, loada mission i kada treba pokrenuti igru loading bar se napuni do kraja odmah (što ne bi trebao) i sa strane dođe do 64, 78.. i to je to.

Probao sam i sa Six updaterom i dayz Commanderom, ista priča, dođe do nekog broja i ostane crni ekran.

Unaprijed hvala za svaku sugestiju.

zanimljivo.....a na kojem serveru ti se to desilo i da li je riječ o DayZ ili DayZERO?

Team32Ipe77
14 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
16 godina
ARMA II DayZ mod

ima li koga da igra na dayzero hardore serveru 2 (bez 3rd person)? Pošto je mentalitet servera KILL ON SIGHT 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...

ima li koga da igra na dayzero hardore serveru 2 (bez 3rd person)? Pošto je mentalitet servera KILL ON SIGHT 

ja igram na DE2 serveru nekako mi je zabavnije iz 3.lica pa ako nekad budeš na tom serveru javi se moj nick ingame je isti kao ovdje...pozdrav

Team32Ipe77
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ljudi, kako da uradim postavke kako bi se riješio brutalnog lag-a u dayz!

Jel ima nešto u cfg fajlu i u postavkama što mojoj konfi može pomoći da izbjegnem

igrati na 15-19fps. 

Gledao sam po google razne tutoriale, ali nikako da vratim stare postavke prije no što

sam izbrisao dayz kada mi je igra radila dosta stabilno na 30-40 fps.

Jednom mi je kolega kliker bio objasnio i nema šanse da se sjetim.

Ako bi netko opet, bio bih zahvalan. Singleplayer mi se na benchmarku vrti hladno 

nekih 45+ fps. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vim kaže...

Ljudi, kako da uradim postavke kako bi se riješio brutalnog lag-a u dayz!

Jel ima nešto u cfg fajlu i u postavkama što mojoj konfi može pomoći da izbjegnem

igrati na 15-19fps. 

Gledao sam po google razne tutoriale, ali nikako da vratim stare postavke prije no što

sam izbrisao dayz kada mi je igra radila dosta stabilno na 30-40 fps.

Jednom mi je kolega kliker bio objasnio i nema šanse da se sjetim.

Ako bi netko opet, bio bih zahvalan. Singleplayer mi se na benchmarku vrti hladno 

nekih 45+ fps. 

ovako ti izgleda moj cfg od arme 2 meni vrti od 60-80FPS na mojoj konfiguraciji pa ako ti može pomoć super

language="English";

adapter=-1;

3D_Performance=-4194304;

Resolution_Bpp=32;

Windowed=0;

Resolution_W=1280;

Resolution_H=1024;

refresh=75;

winX=16;

winY=32;

winW=800;

winH=600;

winDefW=800;

winDefH=600;

Render_W=1440;

Render_H=900;

FSAA=0;

postFX=0;

GPU_MaxFramesAhead=1000;

GPU_DetectedFramesAhead=3;

HDRPrecision=8;

lastDeviceId="";

localVRAM=1025966080;

nonlocalVRAM=1869973504;

Team32Ipe77
16 godina
ARMA II DayZ mod

dayz i arma su užasno loše optimizirani tako da svi imaju daleko lošiji FPS nego očekivani, čak i HIGH END konfiguracije, no ovisi od servera do servera

NPR. DayZero serveri su trenutno najbolje optimizirani i na njima svi imaju daleko više FPSa s 50+ ljudi nego na večini ostalih servera

i baj d vej, ja sam promjenio:

GPU_MaxFramesAhead=1;

GPU_DetectedFramesAhead=1;

i time dobio dobar FPS boost
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 22:50 (acca).

2 0 hvala 1
16 godina
ARMA II DayZ mod

Budem si izmjenio taj file u odnosu na vaše postove pa testirao baš da vidim koliko ću bolji FPS dobit.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Koliko vas igra 

Kupio sam nedavno armu i opration arrowhead pa se mislim da malo igram dayz al mi se neda sam jer koliko vidim ubijaju ljude na prvi pogled

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kelam kaže...

Koliko vas igra 

Kupio sam nedavno armu i opration arrowhead pa se mislim da malo igram dayz al mi se neda sam jer koliko vidim ubijaju ljude na prvi pogled

ja igram na dayzero serveru 2 gdje je isključen 3rd person, po meni su dayzero serveri trenutno daleko najzabavniiji i daju onaj oldschool dayz osječaj. Ako misliš igrati gore, registriraj se na zombies.nu i pmaj

13 godina
Kelam kaže...

Koliko vas igra 

Tko nije na TS.u taj se skida dolje to je pod normalno. Nisam jednom pustio nekog da zivi pa mi je pojavio iza leda i rokno me. No, no... rokas tko god se pojavi na nisanu a nije na TS.u.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Igra li itko?

Let it be

1 0 hvala 0
16 godina

Znam da sam malo kasno reagiro, ali za dayz mod treba samo 

Arma 2: Operation Arrowhead - Steam version koji je 20-ak kuna
14 godina
combined arms treba...moze i samo OA ali kvvaliteta textura pada sa free a2
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

skines sa torrenta arma combined operations kupis operation arrowhead key skines darky cd key changer i upises key

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
PeTaR_HR kaže...

skines sa torrenta arma combined operations kupis operation arrowhead key skines darky cd key changer i upises key

Jel problem dat 5kn više ?

{#}

11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

pozz koji mod igrate ??

Ja skidam Epoch

1 0 hvala 0
17 godina
ARMA II DayZ mod

dayzero...

http://zombies.nu/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
s7ank0 kaže...

Ja još i ovaj mlatim.

Zabava zagrantirana. http://dayzbattleroyale.com/

16 godina
ARMA II DayZ mod

Moja prva pobjeda u BR. Teško izborena. {#}

Meni predobar mod. 90min čiste zabave i adrenalina.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Battle Royale mod mi je stvarno odlican. 

Da se napravi Battle Royale ili Hunger Games igra po ovome principu mislim da bi bila hit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fade kaže...

Battle Royale mod mi je stvarno odlican. 

Da se napravi Battle Royale ili Hunger Games igra po ovome principu mislim da bi bila hit.

Kad dođe SA sigurno će netko napravit mod za njega i bude bilo  identično sa svim tim novim stvarima što će nam SA donijeti.

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

vi šta igrate dayzero ..na kojim serverima igrate (SE,DE..) i kad igrate pa  ak postoji mogućnost da se malo grupiramo

Steam :Erthanir

Xfire:boborider

0 0 hvala 0
16 godina

Dok ovi DE neprorade igram na SE2 i 3.

xfire:dermonis

steam:dermonis

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 22:23 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
Erthanir kaže...

vi šta igrate dayzero ..na kojim serverima igrate (SE,DE..) i kad igrate pa  ak postoji mogućnost da se malo grupiramo

Steam :Erthanir

Xfire:boborider

ja igram na DE2 serveru najviše mi odgovara vremenska zona najsličnija je našoj pa eto......ako budeš ikad trebao pojačanje na tom serveru javi se pa možemo i na TS3 {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Dok ovi DE neprorade igram na SE2 i 3.

xfire:dermonis

steam:dermonis

ja sam na DE2 pa eto ako budeš trebao pojačanje na tom serveru kada se vrati javi se pa možemo i na TS3 {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
Nizzde kaže...

pozz koji mod igrate ??

Ja skidam Epoch

zaigram Epoch povremeno i mogu reć da mi se svidio samo neke stvari mi se ne sviđaju al ostalo je ok  {#}

Team32Ipe77
16 godina
ARMA II DayZ mod

evo danas sam pobjedio prvi battle royale na punom serveru i to bez karmoflaže, a zavšilo je u sredini mape oko pustoša {#} Preeee zakon mod

btw, 100+ servera su UP za standalone, uskoro će {#}

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice